andy Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να επιλεξουμε στο destinator να χρησιμοποιει συγχρονως δυο χαρτες?Αλλιως κυκλοφορει καποιος ενιαιος χαρτης Ευρωπης διοτι αν θελω π.χ. να παω απο μια πολη της Γερμανιας σε ενα χωριο της Αυστριας θα πρεπει να αλλαζω χαρτες την ωρα που οδηγω...πραγμα οχι και τοσο βολικο. Λυπαμαι αν εχει ηδη γινει μια τετοια ερωτησηMporeis na kaneis kati tetio me to na topothetisis to paketo me EURoads_W_AD kai EURoads_E_AD kai fisika gia ploigisi tha prepei na pas stin epilogi gia alles xores oti allo theleis sti diathesi sou :) Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirmis Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 φίλε andy, μπάς και γνωρίζεις πώς θα μπορούσα να “κόψω” τις περιοχές της Ιρλανδίας... απ τον χάρτη της Αγγλίας-Ιρλανδίας ? ?? Επειδή απο όπου κι αν έχω ψάξει δεν μπορώ να βρώ την Αγγλία μόνη της... (αν και εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για το Λονδίνο λόγω έλλειψης αποθηκευτικού χώρου)! :X :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Δε νομίζω πως μπορείς να "κόψεις" κάτι, όλος ο χάρτης βρίσκεται στο ίδιο αρχείο.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 πιο εύκολα θα βρεις μεγαλύτερη κάρτα μνήμης...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 πιο εύκολα θα βρεις μεγαλύτερη κάρτα μνήμης...:) Σωστος. Ασε που εχθες εριχνα μια ματια στις τιμες και αισθανθηκα πολυ μαλ...:X για το ποσο πληρωσα τη δικια μου καρτα μνημης πριν 1 χρονο. Τσαμπα εχουν παει τωρα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zazasnet Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Γεια σας παιδια.. Εχω το htc p3600 και εχω το destinator to 6 και θελω να βαλω χαρτες απο την ανατολικη ευρωπη.Γινεται?Αν ναι που μπορω να βρω?Θελω μονο ανατολικη ευρωπη τιποτα αλλο.. Τhanks:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirmis Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 πιο εύκολα θα βρεις μεγαλύτερη κάρτα μνήμης...:) Βασικά έχω το MIO 350 και του λεχω βλακει μια sd wifi.... και δεν έχω πλέον διαθέσιμο slot για επιπλέον sd...:wacko: Γι αυτό προσπαθώ να χωρέσω έστω μόνο την Αγγλία την οποία θα επισκευθώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Γεια σας παιδια.. Εχω το htc p3600 και εχω το destinator to 6 και θελω να βαλω χαρτες απο την ανατολικη ευρωπη.Γινεται?Αν ναι που μπορω να βρω?Θελω μονο ανατολικη ευρωπη τιποτα αλλο.. Τhanks:worry: Mε χάρτες Destinator ίσως να μη φτάσεις ποτέ.:) Μόνο για Ελλάδα κάνει το Destinator, από τα σύνορα και μετά αλλάζεις εφαρμογή.:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skeeper55 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Κυριοι γεια σας Εμαθα οτι κυκλοφορει το Destinator 8 στα ελληνικα.Ξερει κανεις τιποτα περι αυτου ?Αν ναι λειτουργει με τους χαρτες που παιζουν με το 6 και το 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 οταν βαζω αρκετα αγαπημενα στο φακελο κολαει κ μετα δεν μπορω να μπω μεσα....p 3300..ξερετε γιατι?? οταν διαγραφω μερικα τοτε το ανοιγει οκ... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEZAS Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ DESTINATOR 7 ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟ Α701? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 delete . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ DESTINATOR 7 ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟ Α701? http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5384 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Τις τελευταιες 1-2 εβδομαδες, δε μπορω να κανω update το Quick GPS εαν ειμαι συνδεδεμενος στο Wi-Fi του router μου οπως εκανα παντα. Περιεργως γινεται κανονικα μεσω wind plus (μετα απο καμποσες αποπειρες φυσικα :p). Το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Τις τελευταιες 1-2 εβδομαδες, δε μπορω να κανω update το Quick GPS εαν ειμαι συνδεδεμενος στο Wi-Fi του router μου οπως εκανα παντα. Περιεργως γινεται κανονικα μεσω wind plus (μετα απο καμποσες αποπειρες φυσικα :p). Το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος? :confused: Για κοίτα εδω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Για κοίτα εδω . Thanks φιλε. Θα το τσεκαρω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skeeper55 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Kαποια πληροφορια για το Destinator 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Kαποια πληροφορια για το Destinator 8? Δεν θα το χρειαστούμε ούτως ή άλλως...:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Δεν θα το χρειαστούμε ούτως ή άλλως...:D Eτοιμαζουν κατι καλυτερο? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skeeper55 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Δεν θα το χρειαστούμε ούτως ή άλλως...:D Σιγουρα θα ξερεις κατι καλο αρχηγε.Δεν κανει να μαθουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Σιγουρα θα ξερεις κατι καλο αρχηγε.Δεν κανει να μαθουμε? Έχουμε το 7 :D:D . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zazasnet Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Παιδια πιο προγραμμα ειναι καλο για ανατολικη ευρωπη??? αν ξερει κανεις ας στιλει και το link για να το κατεβασω... Ευχαριστω παιδες:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ρε παιδια εχω βαλει το D7 στο διαμαντι και ολα καλα, ανοιξε, κλειδωσε και η πλοηγηση ΟΚ... αυτα πριν 2 μερες, χθες το βραδυ με το που παω να το ανοιξω βγαζει την αρχικη οθονη με τα βελακια (που κινουντε μεχρι να ανοιξει) και στο προτελευταιο κολλαει. Τι στο καλο επαθε? τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ρε παιδια εχω βαλει το D7 στο διαμαντι και ολα καλα, ανοιξε, κλειδωσε και η πλοηγηση ΟΚ... αυτα πριν 2 μερες, χθες το βραδυ με το που παω να το ανοιξω βγαζει την αρχικη οθονη με τα βελακια (που κινουντε μεχρι να ανοιξει) και στο προτελευταιο κολλαει. Τι στο καλο επαθε? τι να κανω? Ένα soft reset δεν θα ήταν άσχημο.:) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Έχω το Destinator 7 αυθεντικό σε ένα Mio 560. Όλα λειτουργούσαν άψογα, μέχρι χθες που διαπίστωσα ότι όταν πιάνει στίγμα, που βάζει την ώρα 1 ώρα πίσω και μου αλλάζει τη ζώνη ώρας της συσκευής. Η ρύθμιση μέσα από το μενού του Destinator είναι η σωστή. Αθήνα για τη ζώνη ώρας και ενεργοποιημένη η θερινή. Τι μπορεί να φταίει; Σε άλλα προγράμματα που έχω (iGo, GPS Tuner, Garmin) δε συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts