Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να επιλεξουμε στο destinator να χρησιμοποιει συγχρονως δυο χαρτες?Αλλιως κυκλοφορει καποιος ενιαιος χαρτης Ευρωπης διοτι αν θελω π.χ. να παω απο μια πολη της Γερμανιας σε ενα χωριο της Αυστριας θα πρεπει να αλλαζω χαρτες την ωρα που οδηγω...πραγμα οχι και τοσο βολικο. Λυπαμαι αν εχει ηδη γινει μια τετοια ερωτηση
Mporeis na kaneis kati tetio me to na topothetisis to paketo me EURoads_W_AD kai EURoads_E_AD kai fisika gia ploigisi tha prepei na pas stin epilogi gia alles xores oti allo theleis sti diathesi sou :)

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φίλε andy, μπάς και γνωρίζεις πώς θα μπορούσα να “κόψω” τις περιοχές της Ιρλανδίας... απ τον χάρτη της Αγγλίας-Ιρλανδίας ? ??

Επειδή απο όπου κι αν έχω ψάξει δεν μπορώ να βρώ την Αγγλία μόνη της...

(αν και εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για το Λονδίνο λόγω έλλειψης αποθηκευτικού χώρου)!

:X :X :X

Δε νομίζω πως μπορείς να "κόψεις" κάτι, όλος ο χάρτης βρίσκεται στο ίδιο αρχείο..
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

πιο εύκολα θα βρεις μεγαλύτερη κάρτα μνήμης...:)

Σωστος.

Ασε που εχθες εριχνα μια ματια στις τιμες και αισθανθηκα πολυ μαλ...:X για το ποσο πληρωσα τη δικια μου καρτα μνημης πριν 1 χρονο.

Τσαμπα εχουν παει τωρα. ;)

Γεια σας παιδια..

Εχω το htc p3600 και εχω το destinator to 6 και θελω να βαλω χαρτες απο την ανατολικη ευρωπη.Γινεται?Αν ναι που μπορω να βρω?Θελω μονο ανατολικη ευρωπη τιποτα αλλο..

Τhanks:worry:

πιο εύκολα θα βρεις μεγαλύτερη κάρτα μνήμης...:)

Βασικά έχω το MIO 350 και του λεχω βλακει μια sd wifi.... και δεν έχω πλέον διαθέσιμο slot για επιπλέον sd...:wacko:

Γι αυτό προσπαθώ να χωρέσω έστω μόνο την Αγγλία την οποία θα επισκευθώ!

Γεια σας παιδια..

Εχω το htc p3600 και εχω το destinator to 6 και θελω να βαλω χαρτες απο την ανατολικη ευρωπη.Γινεται?Αν ναι που μπορω να βρω?Θελω μονο ανατολικη ευρωπη τιποτα αλλο..

Τhanks:worry:

Mε χάρτες Destinator ίσως να μη φτάσεις ποτέ.:)

Μόνο για Ελλάδα κάνει το Destinator, από τα σύνορα και μετά αλλάζεις εφαρμογή.:lol:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Κυριοι γεια σας

Εμαθα οτι κυκλοφορει το Destinator 8 στα ελληνικα.Ξερει κανεις τιποτα περι αυτου ?Αν ναι λειτουργει με τους χαρτες που παιζουν με το 6 και το 7?

οταν βαζω αρκετα αγαπημενα στο φακελο κολαει κ μετα δεν μπορω να μπω μεσα....p 3300..ξερετε γιατι??

οταν διαγραφω μερικα τοτε το ανοιγει οκ...

Samsung Galaxy S8 plus.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ DESTINATOR 7 ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟ Α701?

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5384

Τις τελευταιες 1-2 εβδομαδες, δε μπορω να κανω update το Quick GPS εαν ειμαι συνδεδεμενος στο Wi-Fi του router μου οπως εκανα παντα.

Περιεργως γινεται κανονικα μεσω wind plus (μετα απο καμποσες αποπειρες φυσικα :p).

Το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος? :confused:

Τις τελευταιες 1-2 εβδομαδες, δε μπορω να κανω update το Quick GPS εαν ειμαι συνδεδεμενος στο Wi-Fi του router μου οπως εκανα παντα.

Περιεργως γινεται κανονικα μεσω wind plus (μετα απο καμποσες αποπειρες φυσικα :p).

Το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος? :confused:

Για κοίτα εδω

.

Kαποια πληροφορια για το Destinator 8?

Δεν θα το χρειαστούμε ούτως ή άλλως...:D

Δεν θα το χρειαστούμε ούτως ή άλλως...:D

Σιγουρα θα ξερεις κατι καλο αρχηγε.Δεν κανει να μαθουμε?

Σιγουρα θα ξερεις κατι καλο αρχηγε.Δεν κανει να μαθουμε?

Έχουμε το 7 :D:D

.

Παιδια πιο προγραμμα ειναι καλο για ανατολικη ευρωπη???

αν ξερει κανεις ας στιλει και το link για να το κατεβασω...

Ευχαριστω παιδες:):):):)

Ρε παιδια εχω βαλει το D7 στο διαμαντι και ολα καλα, ανοιξε, κλειδωσε και η πλοηγηση ΟΚ... αυτα πριν 2 μερες, χθες το βραδυ με το που παω να το ανοιξω βγαζει την αρχικη οθονη με τα βελακια (που κινουντε μεχρι να ανοιξει) και στο προτελευταιο κολλαει.

Τι στο καλο επαθε? τι να κανω?

Ρε παιδια εχω βαλει το D7 στο διαμαντι και ολα καλα, ανοιξε, κλειδωσε και η πλοηγηση ΟΚ... αυτα πριν 2 μερες, χθες το βραδυ με το που παω να το ανοιξω βγαζει την αρχικη οθονη με τα βελακια (που κινουντε μεχρι να ανοιξει) και στο προτελευταιο κολλαει.

Τι στο καλο επαθε? τι να κανω?

Ένα soft reset δεν θα ήταν άσχημο.:)

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Έχω το Destinator 7 αυθεντικό σε ένα Mio 560. Όλα λειτουργούσαν άψογα, μέχρι χθες που διαπίστωσα ότι όταν πιάνει στίγμα, που βάζει την ώρα 1 ώρα πίσω και μου αλλάζει τη ζώνη ώρας της συσκευής. Η ρύθμιση μέσα από το μενού του Destinator είναι η σωστή. Αθήνα για τη ζώνη ώρας και ενεργοποιημένη η θερινή. Τι μπορεί να φταίει; Σε άλλα προγράμματα που έχω (iGo, GPS Tuner, Garmin) δε συμβαίνει κάτι παρόμοιο.