Guest bourbou9 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 παιδια μηπως θα σας ηταν ευκολο να μου πειτε που βορο ν κατεωασο αυτο το προγραμμα? επισης μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε που μπορω να βρω χαρτες...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Αυτος που ειναι στο 8 του 2009 δεν μπαινει στο destinator 7 Ουσιαστικά ο ίδιος είναι. Δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Αυτος που ειναι στο 8 του 2009 δεν μπαινει στο destinator 7εγω του 2009 τον εβαλα στο dest 7 και τον βλεπει μια χαρα παντως.δεν ειδα καμμια βελτιωση βεβαια αλλα τεσπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bourbou9 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 καπου διαβασα πως το gps σε κινητα τηλεφωνα οπως το xperia χρεωνει... ειναι αληθεια...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 καπου διαβασα πως το gps σε κινητα τηλεφωνα οπως το xperia χρεωνει... ειναι αληθεια...? έτσι αόριστα δεν είναι αλήθεια. Χρεώνει μόνο αν χρησιμοποιήσεις το δίκτυο GSM. Το GPS δεν χρεώνει κάτι αν τρέχει αυτόνομο πρόγραμμα πλοήγησης στη συσκευή (Ginius, Destinator,Garmin Mobile) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 καπου διαβασα πως το gps σε κινητα τηλεφωνα οπως το xperia χρεωνει... ειναι αληθεια...? Όχι, όπως και σε καμία windows mobile συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bourbou9 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 έτσι αόριστα δεν είναι αλήθεια. Χρεώνει μόνο αν χρησιμοποιήσεις το δίκτυο GSM. Το GPS δεν χρεώνει κάτι αν τρέχει αυτόνομο πρόγραμμα πλοήγησης στη συσκευή (Ginius, Destinator,Garmin Mobile) Α.. για παραδειγμα εγω που εγκατεστησα το destinator ειμαι οκ... ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 καπου διαβασα πως το gps σε κινητα τηλεφωνα οπως το xperia χρεωνει... ειναι αληθεια...? Το Destinator πότε δεν χρεώνει το χρήστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Α.. για παραδειγμα εγω που εγκατεστησα το destinator ειμαι οκ... Υπάρχει το destinator για κινητά τηλέφωνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Υπάρχει το destinator για κινητά τηλέφωνα; Τι ερώτηση ειναι αυτη? και βέβαια τα περισσότερα ειναι και κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Υπάρχει το destinator για κινητά τηλέφωνα; για windows mobile phones... μη το μπερδεύετε τσάμπα το παιδί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 για windows mobile phones... μη το μπερδεύετε τσάμπα το παιδί :) Α, αυτό. Κι εγώ νόμισα πως βγήκε έκδοση και για symbian και χάρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Α, αυτό. Κι εγώ νόμισα πως βγήκε έκδοση και για symbian και χάρηκα.Yπάρχει αυτό (link), δες και στο myPhone (link), αλλά από ότι ξέρω δεν κυκλοφορεί... freeware (άσε που θέλει SD κάρτα, που στο δικό μου κινητό είναι ένα πρόβλημα). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Yπάρχει αυτό (link), δες και στο myPhone (link), αλλά από ότι ξέρω δεν κυκλοφορεί... freeware (άσε που θέλει SD κάρτα, που στο δικό μου κινητό είναι ένα πρόβλημα). Χμμμ!!! Μ' αυτά που διάβασα στο 2ο link που έδωσες, μάλλον πρόκειται για χαμένη υπόθεση το Destinator. Και δεν μιλάω για το freeware, ακόμη και να θες να το αγοράσεις αν πρέπει να το χρησιμοποιείς με τη 2GB κάρτα του, δεν γίνεται δουλειά. Άσε που απ' ότι φαίνεται δε θα έχει άλλες αναβαθμίσεις στους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bourbou9 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Να ρωτησω κατι...? πως ακριβως λειτουργει...? προσωπικα στο xperia x1 ειναι σκαλωμενο στην π.ραλλη και δεν δειχνει να εχει βρει καποιο δορυφορο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 μάλλον πρόκειται για χαμένη υπόθεση το Destinator. Δυστυχώς το πρόγραμμα έχει μείνει πολύ πίσω από θέμα εμφάνισης και λειτουργίας. Δεν είναι τυχαίο που στο εξωτερικό το έχουν ξεχάσει πολύ καιρό τώρα. Το μόνο που το σώζει εδώ στην Ελλάδα είναι οι χάρτες του που αν και παλιοί, εξακολουθούν να είναι χρήσιμοι μερικές φορές ακόμα και σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Έχω κατεβάζει pois και θέλω να τα ρίξω στο φάκελο favorites, μπορώ όμως να τα οργανώσω έτσι ώστε να εμφανίζει ανά κατηγορία π.χ. wifi spots και ΟΧΙ χύμα; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ναι απ' το μενου των poi's μπορεις να επιλεξεις τι θα εμφανιζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos333 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Ενδιαφέρομαι για χάρτες Τουρκίας-Βουλγαρίας ξέρει κανείς ποιος είναι ο τελευταίος ? Αν υπάρχει κάτι επικοινωνία με pm Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nithe Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 καλησπερα εβαλα το destinator 7 στο touch2 και ενω ολα λειτουργουν αψογα εχω προβλημα με το πληκτρολογιο.δεν με αφηνει να γραψω με αποτελεσμα να επιλεγο προορισμο με τα βελακια πραγμα πολυ σπαστικο.Μπορει να βοηθησει κανενας;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Στα htc υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα πληκτρολόγια της htc.πριν μπεις στο destinator επέλεξε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Θα ηθελα να ρωτησω εαν ο χαρτης Q4.2009 ειναι ο πιο προσφατος της Ngi. Εχει σταματησει η παραγωγη του η θα βγουν και νεοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Θα ηθελα να ρωτησω εαν ο χαρτης Q4.2009 ειναι ο πιο προσφατος της Ngi. Εχει σταματησει η παραγωγη του η θα βγουν και νεοι? Νομιζω οτι ο χαρτης Q4.2009 ειναι της navteq και οχι της ngi.Ο πιο προσφατος χαρτης της ngi για αυτο το προγραμμα ειναι ο Q4.2008. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Νομιζω οτι ο χαρτης Q4.2009 ειναι της navteq και οχι της ngi.Ο πιο προσφατος χαρτης της ngi για αυτο το προγραμμα ειναι ο Q4.2008. Ακριβώς!! Μην ασχολείστε άλλο με το destinator ειναι τελειωμένη υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Ακριβώς!! Μην ασχολείστε άλλο με το destinator ειναι τελειωμένη υπόθεση. Εγω να σου πω την αληθεια ηδη χρησιμοποιω το miomap 2008 με χαρτη της gi.Ειναι πολυ καλυτερος ο χαρτης απο αυτον του destinator, τουλαχιστον στις περιοχες που κινουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts