gemarkor Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Παιδιά γειά σας! Θα ήθελα τη βοήθειά σας! Έχω το Omnia i900 του έβαλα το destinator 7 που είχα βάλει και στο Mio P560, αλλά όταν το ανοίγω η welcame screen(η εικόνα με τα βελάκια που φορτώνουν όταν ανοίγει το destinator) δεν πιάνει όλη την οθόνη. Ούτε και το μενού πιάνει όλη την οθόνη. Όταν ανοίγω το χάρτη όμως πιάνει όλη την οθόνη. Πώς μπορώ να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 g47 said: Ο πιο προσφατος χαρτης για Νεα Υορκη ειναι ο 2006 Q2? Ας το κοιταξει καποιος αν εχει τη καλοσυνη γιατι μου φαινεται αρκετα παλιος. Oι τελευταίοι χάρτες για τις ΗΠΑ είναι οι 2009.q1 gemarkor said: Παιδιά γειά σας! Θα ήθελα τη βοήθειά σας! Έχω το Omnia i900 του έβαλα το destinator 7 που είχα βάλει και στο Mio P560, αλλά όταν το ανοίγω η welcame screen(η εικόνα με τα βελάκια που φορτώνουν όταν ανοίγει το destinator) δεν πιάνει όλη την οθόνη. Ούτε και το μενού πιάνει όλη την οθόνη. Όταν ανοίγω το χάρτη όμως πιάνει όλη την οθόνη. Πώς μπορώ να το διορθώσω? Bάλε ένα άλλο σκιν http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12604 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Καλησπέρα. Έχω το 8 σε diamond2. Κατά την πλοήγηση, λέει τα μισά αγγλικά και τα μισά Ελληνικά. Συγκεκριμένα λέει τα χιλιόμετρα στα αγγλικά και τις στροφές στα ελληνικά!!! Τι γίνεται? Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 montoya_42 said: Καλησπέρα. Έχω το 8 σε diamond2. Κατά την πλοήγηση, λέει τα μισά αγγλικά και τα μισά Ελληνικά. Συγκεκριμένα λέει τα χιλιόμετρα στα αγγλικά και τις στροφές στα ελληνικά!!! Τι γίνεται? Ευχαριστώ Βαλε το 7 ή ρωτα στο 8 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 kostas5000 said: Εμένα δε με κάνει ας πουμε, γιατί πήγα Κερκυρα απο την ολοκληρώμενη Εγνατια Οδό κ αυτο μ εδειχνε να πηγαίνω στο πουθένα... Δηλαδη δεν υπάρχει η Εγνατία ο μεγαλύτερος δρόμος της Ελλάδας, το ίδιο γινόταν κ προς <Θασσο όταν πήγαινα.... Αν το εχεις αγορασει μπορεις να τους καλεσεις και να ρωτησεις ποτε θα βγαλουν update αφου δεν ΣΕ κανει Αν δεν το εχεις αγορασει , μπορεις απλα να μην προκαλεις το κοινο αισθημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 kostas5000 said: Εμένα δε με κάνει ας πουμε, γιατί πήγα Κερκυρα απο την ολοκληρώμενη Εγνατια Οδό κ αυτο μ εδειχνε να πηγαίνω στο πουθένα... Δηλαδη δεν υπάρχει η Εγνατία ο μεγαλύτερος δρόμος της Ελλάδας, το ίδιο γινόταν κ προς <Θασσο όταν πήγαινα.... Καλα αυτο με το δρομο για Θασο(φανταζομαι λες για λιγο πριν την Καβαλα) ειναι πραγματι τραγικο. :( Ουτε το Destinator εδειχνε τιποτα, ουτε το iGO (δεν ειμαι σιγουρος αν εκεινη την ωρα του ειχα μεσα χαρτη της Gi ή καποιον αλλο). Και μιλαμε για την Εγνατια Οδο, το μεγαλυτερο δρομο που εγινε στην Ελλαδα εδω και πολλες δεκαετιες. Και μιλαμε για ενα κοματι του, που αν δεν κανω λαθος ειναι απο τα πρωτα που παραδοθηκαν....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gizol Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Εγνατία Οδό ένα κομμάτι από Τρίκαλα προς Γιάννενα το MLS δεν το είχε. Με έδειχνε και μένα στο κενό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 gggppp333 said: Καλα αυτο με το δρομο για Θασο(φανταζομαι λες για λιγο πριν την Καβαλα) ειναι πραγματι τραγικο. :( Ουτε το Destinator εδειχνε τιποτα, ουτε το iGO (δεν ειμαι σιγουρος αν εκεινη την ωρα του ειχα μεσα χαρτη της Gi ή καποιον αλλο). Και μιλαμε για την Εγνατια Οδο, το μεγαλυτερο δρομο που εγινε στην Ελλαδα εδω και πολλες δεκαετιες. Και μιλαμε για ενα κοματι του, που αν δεν κανω λαθος ειναι απο τα πρωτα που παραδοθηκαν....:confused: Το κομμάτι από τον κόμβο Αγ. Ανδρέα (Ν. Ηρακλείτσα) μέχρι την Καβάλα όντως είναι από τα πρώτα που δόθηκαν, αλλά αυτό το δείχνει μια χαρά. Το κομμάτι από τον Στρυμώνα μέχρι τον κόμβο του Αγ. Ανδρέα όμως δόθηκε στην κυκλοφορία φέτος και αυτό είναι πολύ πιθανό να μην το έχουν οι χάρτες. Γενικά στην Εγνατία έχουν δοθεί πολλά κομμάτια πρόσφατα και γι' αυτό έχουν κενά οι χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Στρυμώνας - Αγιος Αντρέας (Εγνατία οδός) μήκος 41 χιλιομέτρων. http://img269.imageshack.us/img269/7739/screen17a.jpg Γέφυρα Νέστου (Εγνατία οδός) http://img268.imageshack.us/img268/7158/screen19u.jpg Παραδώθηκαν στην κυκλοφορία στις 16 Ιανουαρίου. Ολοι οι χάρτες των Ελληνικών εταιριών γεωπληροφορικής έχουν τα συγκεκριμένα κομμάτια στους χάρτες τους. Τα screenshots είναι από iGO8 με χάρτη της DIS 2009.06 Eπίσης και η Creative Image (CIT) έχει τα κομμάτια της Εγνατίας στον χάρτη για Sygic mobile όπως και η Epsilon για iGO8. H μοναδική Ελληνική εταιρία που δεν τα έχει χαρτογραφημένα σε κανένα χάρτη της (τέλη Αυγούστου!!!) είναι η άλλοτε εταιρία μονόδρομος Gi. Δεν θα βρείτε τα συγκεκριμένα κομμάτια ούτε στο Destinator και ούτε φυσικά στο Ginius Driver καθώς επίσης και στους χάρτες Tele Atlas αφού ως γνωστόν περιέχουν δεδομένα της Gi. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 odytsak said: H μοναδική Ελληνική εταιρία που δεν τα έχει χαρτογραφημένα σε κανένα χάρτη της (τέλη Αυγούστου!!!) είναι η άλλοτε εταιρία μονόδρομος Gi. Δεν θα βρείτε τα συγκεκριμένα κομμάτια ούτε στο Destinator και ούτε φυσικά στο Ginius Driver καθώς επίσης και στους χάρτες Tele Atlas αφού ως γνωστόν περιέχουν δεδομένα της Gi. Ενδιαφερον !!! Δηλαδη η Gi πεφτει και μαλιστα χωρις αλεξιπτωτο ε? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 @Οdytsak : ¨ Θα βγαλουν σε 1 μηνα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2903524#post2903524 Μπορεις να κανεις upload τον χαρτη της DIS και να μου στειλεις ΡΜ ?? gggppp333 said: Ενδιαφερον !!! Δηλαδη η Gi πεφτει και μαλιστα χωρις αλεξιπτωτο ε? :X Η GI δεν ξαναφτιαχνει χαρτη για destinator- μονο για Ginious kai TeleAtlas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 platijet said: @Οdytsak : Μπορεις να κανεις upload τον χαρτη της DIS και να μου στειλεις ΡΜ ?? Η GI δεν ξαναφτιαχνει χαρτη για destinator- μονο για Ginious kai TeleAtlas Φιλε απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα του Odytsak, γενικα εχουν μεινει λιγο πισω. Γιατι και στα προγραμματα που αναφερεις δεν εχουν ενημερωμενους χαρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Και στις Θερμοπυλες τον νεο δρομο δεν τον εχει-στα υπολοιπα ομως δεδωμενα πιστευω οτι η GI ειναι η καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 platijet said: Και στις Θερμοπυλες τον νεο δρομο δεν τον εχει-στα υπολοιπα ομως δεδωμενα πιστευω οτι η GI ειναι η καλυτερη. Φιλε συμφωνω σε αυτο που λες... Μεχρι τωρα και σε εμενα το Destinator κανει τα λιγοτερα λαθη.:) Αλλα αν πραγματι μιλαμε για ενα παρατημενο προγραμμα με μια επισης παρατημενη εξελιξη των χαρτων, δεν θα αργησει η ωρα που θα μεινει πισω απο τον ανταγωνισμο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Skin για το diamond2 που θα βρω? Ευχαριστώ Άκυρο. Το βρήκα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Γειά χαρά! 'Εχω εγκαταστήσει το destinator7 στο ραδιόφωνο αυτοκινήτου μου που έχει Windows 5.0 CE. Διαπίστωσα πως όταν σβήνω και ξανα-ανοίγω το αυτοκίνητο. χάνει τις ρυθμίσεις ώρας και μου βγάζει international -12. Αρχικά να σας πω ότι έκανα φορμάτ την κάρτα SD. Κατά το format των windows είχα μόνο τη δυνατότητα να φορμάρω σε FAT32. Τελικά από τα εργαλεία διαχείρησης επέλεξα φορμάτ σε απλό FAT. Μήπως προσπαθεί να "γράψει" κάτι το ραδιόφωνό μου στην κάρτα μνήμης (π.χ. αυτό το setting) και δεν μπορεί να κάνει εγγραφή σε FAT; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 radiodj105 said: Γειά χαρά! 'Εχω εγκαταστήσει το destinator7 στο ραδιόφωνο αυτοκινήτου μου που έχει Windows 5.0 CE. Διαπίστωσα πως όταν σβήνω και ξανα-ανοίγω το αυτοκίνητο. χάνει τις ρυθμίσεις ώρας και μου βγάζει international -12. Αρχικά να σας πω ότι έκανα φορμάτ την κάρτα SD. Κατά το format των windows είχα μόνο τη δυνατότητα να φορμάρω σε FAT32. Τελικά από τα εργαλεία διαχείρησης επέλεξα φορμάτ σε απλό FAT. Μήπως προσπαθεί να "γράψει" κάτι το ραδιόφωνό μου στην κάρτα μνήμης (π.χ. αυτό το setting) και δεν μπορεί να κάνει εγγραφή σε FAT; Αυτό που αναφερεις ειναι πρόβλημα του μηχανήματός, κινεζικό είναι?? αν θέλεις την ησυχία σου ξέχασε την ωρα σε αυτό το μηχάνημά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Μου έκανες την καρδιά περιβόλι! χαχαχ Ευχαριστώ φίλε! Να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 odytsak said: Στρυμώνας - Αγιος Αντρέας (Εγνατία οδός) μήκος 41 χιλιομέτρων. http://img269.imageshack.us/img269/7739/screen17a.jpg Γέφυρα Νέστου (Εγνατία οδός) http://img268.imageshack.us/img268/7158/screen19u.jpg Παραδώθηκαν στην κυκλοφορία στις 16 Ιανουαρίου. Ολοι οι χάρτες των Ελληνικών εταιριών γεωπληροφορικής έχουν τα συγκεκριμένα κομμάτια στους χάρτες τους. Τα screenshots είναι από iGO8 με χάρτη της DIS 2009.06 Eπίσης και η Creative Image (CIT) έχει τα κομμάτια της Εγνατίας στον χάρτη για Sygic mobile όπως και η Epsilon για iGO8. H μοναδική Ελληνική εταιρία που δεν τα έχει χαρτογραφημένα σε κανένα χάρτη της (τέλη Αυγούστου!!!) είναι η άλλοτε εταιρία μονόδρομος Gi. Δεν θα βρείτε τα συγκεκριμένα κομμάτια ούτε στο Destinator και ούτε φυσικά στο Ginius Driver καθώς επίσης και στους χάρτες Tele Atlas αφού ως γνωστόν περιέχουν δεδομένα της Gi. Αυτο που εχω με bold το εχω κατοχυρωσει διοτι ημουν ο πρωτος που το χρησιμοποιησε.Αν λοιπον δεν θελεις να παμε δικαστηρια σταματα :lol: Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2166325#post2166325 Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Εχω ενα προβλημα και με το destinator 7 και 8.κανονικα ανοιγουν αλλα μολις παταω ευρεση και βαζω μια διευθυνση και παταω πλοηγηση μου βγαζει το χαρτη κι μου λεει οτι το σημειο εκκινησης η το σημειο προορισμου δεν ειναι ποσπελασιμα με οχημα..το χω δοκιμασει σε παρα πολλες περιοχες και το ιδιο.τι γινεται?:confused: Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 jackasss said: Εχω ενα προβλημα και με το destinator 7 και 8.κανονικα ανοιγουν αλλα μολις παταω ευρεση και βαζω μια διευθυνση και παταω πλοηγηση μου βγαζει το χαρτη κι μου λεει οτι το σημειο εκκινησης η το σημειο προορισμου δεν ειναι ποσπελασιμα με οχημα..το χω δοκιμασει σε παρα πολλες περιοχες και το ιδιο.τι γινεται?:confused: Πήγαινε λίγο παρακάτω και ξαναβάλ'το ή βάλε σημείο προορισμού λίγο πιο δίπλα. Συνήθως έτσι το ξεπερνάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 exelix said: Πήγαινε λίγο παρακάτω και ξαναβάλ'το ή βάλε σημείο προορισμού λίγο πιο δίπλα. Συνήθως έτσι το ξεπερνάει. Μπα τπτ δε ξερω το χω δοκιμασει σε παρα πολλα σημεια..μπορει να το σβησω και να το ξαναπερασω.Απο τοτε παντως που βαλα το 8 εχει μαμηθει τελειως.και το 7 σινηθως κολλα και θελει ρισετ....θα βγαλω το 8.. Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_serraios Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Γεια σε ολους. Εχω το master 590 με destinator 7 και με χαρτες ελλαδος και ευρωπης εκδοσης 2007. Καποιος φιλος να μου πει ποια ειναι η νεωτερη εκδοση χαρτων για το destinator 7 και που μπορω να τους βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 για Ελλάδα ο τελευταίος χάρτης είναι ο Q4.2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Dest7. E... δεν τρέχει με καμία π... ατέντα!!! Facts! 1) Ιδιοκτήτης Μιο Μoov 330 2) Εγκατεστημένη η τελευταία ενημέρωση απο την μαμα (2008.12) 3) Δοκιμασμένα τρία ξεκλειδωτήρια!!! (Mio Movv Unlock,Mio Pocket,Visual GPS) 4) Σε όλα εκκινεί άψογα το iGO 5) Το destinator 8 εκκινεί αλλα κολλάει καμια φορά μετα απο standy. 6) ΤΟ destinator 7 ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Δοκίμασα 3 εκδόσεις. Μια που έχω στο κινητό μου (Diamond 2) Μια εν ονόματι" Dst7_588_11_LangPk" απο γνωστό ξένο γουαρεζ σιτε Μια "Destinator 7 & 2008.Q4 V.114 map & skins" απο γνωστό ελληνικό "γ@..." σιτε. ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ!!! Ουτε με τα shortcuts των διαφόρων σπαστηριών (φυσικά με σωστές διαδρομές) Ούτε με τους εκάστοτε file managers που ενσωματώνουν!!! Ούτε απο SD Card ούτε απο Internal Flash So..... H E L P !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts