platijet Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 γιατι το λες αυτο?εγω 5-6 φορες που πραγματικα χαθηκα και το ενεργοποιησηα τσακ-μπαμ με πηγε καρφι! Δεν λεω οτι ο κανονας ειναι αυτος,αλλα σε σχεση με το destinator υστερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Δεν λεω οτι ο κανονας ειναι αυτος,αλλα σε σχεση με το destinator υστερει.εγω να σου πω την αληθεια 3 μερες δοκιμαζω το dest μετα απο "πιεσεις" συμφορουμιτων" :lol: και τα κολληματα ηταν πολλα.το γκαρμιν σπανια μου κολλαει.εχω το htc p3600 που εχει μικρη ραμ μηπως φταιει αυτο,δεν ξερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Συμφωνω, για αυτο ειπα τις περισσοτερες φορες. Οχι μονο αν βρεις σκουπιδιαρικο αλλα μερικες φορες εχουν αρκετη κινηση τα στενακια γυρω απο πηγμενους κεντρικους δρομους οποτε κανεις την κατασταση χειροτερη. Τις περισσοτερες φορες ομως σε βγαζει ασπροπροσωπο η συντομη. Νομιζω ομως οτι ο johner δεν εννοουσε την υπηρεσια TMC και τον παρεξηγησατε. Δεν εννοούσε το ΤΜC??, τι άλλο υπάρχει για την κίνηση που να εχει πραγματικές πληροφορίες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Δεν υπαρχει κατι αλλο, απλα νομιζω οτι δεν εννοουσε οτι θελει να ξερει το προγραμμα που εχει κινηση αλλα αν βρει καπου κινηση να το βαλει να τον πηγαινει απο αλλου. Μπορει και να κανω λαθος και να εννοουσε το TMC. Οταν απαντησει θα μας λυθει η απορια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Αυτό που είπα είναι οτι το TMC δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 παιδια υπαρχει με πμ καποιο λινκ για το dest7 αλλα να κανει για diamond htc?νομιζω ειχα το σκιν αλλα το εσβησα γιατι στο 3600 μου δεν χρειαζοταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 παιδια υπαρχει με πμ καποιο λινκ για το dest7 αλλα να κανει για diamond htc?νομιζω ειχα το σκιν αλλα το εσβησα γιατι στο 3600 μου δεν χρειαζοταν! Για δες εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9206&highlight=dest7+skin+diamond+htc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzin Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Μήπως γνωρίζει κάποιο καλό παιδί, γιατί όταν ανοίγω το Desti7 και αρχίζει να φορτώνει, λίγο πρίν ολοκληρωθεί το φόρτωμα βγαίνει το μήνυμα : ResizeMap Canvas>No free memοry. Για την ιστορία έχω 4GB μνήμη SDHC (6κλάσση). Τι γίνεται λοιπόν? Μήπως το ίδιο έργο έχει παίξει και σε κανέναν άλλο? Το πρόγραμμα που τρέχω είναι 7.0.0.588.37 με χάρτη Q4 σε Navigon 2100 max. Το παράξενο είναι ότι μετά το ανωτέρω μήνυμα το κλικάρω Ο.Κ. δύο φορές γιατί ξαναβγαίνει, και μετά ανοίγει σαν να μην τρέχει τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 παιδια κατεβασα τις σχετικες εκδοσεις με τα σκιν για diamond αλλα το προγραμμα η κολλαει στην αρχικη οθονη η κρασαρει αμεσως μετα!με πμ μπορει καποιος να μου στειλει που μπορω να βρω μι α δοκιμασμενη 7.0.588 εκδοση?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Γεια χαρά. Υπάρχει κάποιος ολοκληρωμένος οδηγός που να λέει από την αρχή μέχρι το τέλος πώς να εγκαταστήσουμε το destinator και τους χάρτες σε windows mobile 6? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Μπορει καποιος να μου πεις πως θα δω τις συντεταγμενες ενος αγαπημενου στην εκδοση 7??στην 6 ηταν αρκετα ευκολο αλλα στο 7 δεν μπορω να το δω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Απο μεταβαση-αγαπημενα βρισκεις το αγαπημενο που θες και πατας ενεργεις -πληροφοριες. Απο τον χαρτη δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Απο μεταβαση-αγαπημενα βρισκεις το αγαπημενο που θες και πατας ενεργεις -πληροφοριες. Απο τον χαρτη δεν γινεται. Ευχαριστώ & Καλή Σαρακοστή :) Αρχίζω να πιστεύω ότι ο 6 ήταν πιο λειτουργικός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 να ρωτησω κατι? το garmin η το destinator ειναι πιο πληρες και ποιο καλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Το garmin με χαρτη Αναβασης για διαδρομες εκτος πολης και το destinator για μεσα στην πολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Παιδια 2 ερωτησεις : Υπαρχει επιλογη για να σταματησει να λεει το "ενοχλητικο" << καμερα ρυθμισης κυκλοφοριας >> και << καμερα λεωφοριολωριδας >> ;; Δε παλευεται!! Και επισης ποιος ο λογος να σου τα λεει; Και γιατι βγαινουν συνεχεια Pois; Σε τι χρησιμευει; Αυτο με τις καμερες ρυθμισεις κυκλοφοριας, τι ακριβως κανουν; Βλεπει μεσω δορυφορου που εχει κινηση και που οχι; Επισης εκει που λεει για "μπλοκο τροχαιας"; Ποτε ενω το εχει πει δεν εχω δει κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Οι τελευταιοι επισημοι χαρτες για το dest ποτε εχουν κυκλοφορησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Παιδια 2 ερωτησεις : Υπαρχει επιλογη για να σταματησει να λεει το "ενοχλητικο" << καμερα ρυθμισης κυκλοφοριας >> και << καμερα λεωφοριολωριδας >> ;; Δε παλευεται!! Και επισης ποιος ο λογος να σου τα λεει; Και γιατι βγαινουν συνεχεια Pois; Σε τι χρησιμευει; Αυτο με τις καμερες ρυθμισεις κυκλοφοριας, τι ακριβως κανουν; Βλεπει μεσω δορυφορου που εχει κινηση και που οχι; Επισης εκει που λεει για "μπλοκο τροχαιας"; Ποτε ενω το εχει πει δεν εχω δει κατι.. πας στα αγαπημενα και ξετικαρεις αυτα που δεν θες να ακους την οποια προειδοποιηση, το ιδιο και στα poi,οι καμερες κυκλοφοριες ειναι για εαν τυχον παρατηρηθει μποτιλιαρισμα στελνουν τους τροχαιους για την καλύτερη ρυθμιση της, και το ''μπλοκο τροχαιας''ειναι τα σημεια στην οποια κατα πασα πιθανοτητα την πεφτουν οι τροχαιοι για ελεγχο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Παιδια 2 ερωτησεις : Υπαρχει επιλογη για να σταματησει να λεει το "ενοχλητικο" << καμερα ρυθμισης κυκλοφοριας >> και << καμερα λεωφοριολωριδας >> ;; Δε παλευεται!! Και επισης ποιος ο λογος να σου τα λεει; Και γιατι βγαινουν συνεχεια Pois; Σε τι χρησιμευει; Αυτο με τις καμερες ρυθμισεις κυκλοφοριας, τι ακριβως κανουν; Βλεπει μεσω δορυφορου που εχει κινηση και που οχι; Επισης εκει που λεει για "μπλοκο τροχαιας"; Ποτε ενω το εχει πει δεν εχω δει κατι.. Αν το δεις και δεν εχεις δώσει σημασία σε αυτό που σου λέει (πχ υπέρβαση ορίου ταχύτητας) θα είναι πλέον αργά, την κλήση δεν την γλιτώνεις. :lol::lol: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Παιδια 2 ερωτησεις : Υπαρχει επιλογη για να σταματησει να λεει το "ενοχλητικο" << καμερα ρυθμισης κυκλοφοριας >> και << καμερα λεωφοριολωριδας >> ;; Δε παλευεται!! Και επισης ποιος ο λογος να σου τα λεει; Και γιατι βγαινουν συνεχεια Pois; Σε τι χρησιμευει; Αυτο με τις καμερες ρυθμισεις κυκλοφοριας, τι ακριβως κανουν; Βλεπει μεσω δορυφορου που εχει κινηση και που οχι; Επισης εκει που λεει για "μπλοκο τροχαιας"; Ποτε ενω το εχει πει δεν εχω δει κατι.. Mπορεις να πας destinatorapps/destinator/ userdata/favorites και να σβησεις τα αρχεια καμερα διαχ κυκλ.dat. και καμερα διαχ κυκλ.bmp. Το ιδιο για το καμερες λεοφ. dat και bmp. Αν θες να παραμεινουν τα εικονιδια στον χαρτη αλλα να μην εχεις την φωνητικη ειδοποιηση πηγαινε destinatorapps/destinator/voice και στον φακελο που χρησιμοποιεις απο το μενου πχ τον greek ή sapfo και σβησε το αρχειο καμερα διαχ κυκλ.wav. Αν αφησεις τα dat και bmp καλυτερα αντικατεστησε το wav με αυτο εδω http://rapidshare.com/files/205398295/keno.rar γιατι αλλιως θα ακους ενα ενοχλητικο ντιν. Φυσικα θα του δωσεις το καταλληλο ονομα. Ειδοποιηση για καμερα λεωφ εχεις για να μην μπεις στον λεωφ και αρπαξεις κληση. Για τις διαχ κυκλοφοριας δεν υπαρχει λογος για μενα να τις εχεις. Τα αγαπημενα ανανεωνονται γιατι προσθετονται νεα σημεια. Για τα μπλοκα εχεις ειδοποιηση στα σημεια που στηνονται ασχετα αν την ωρα που θα περασεις δεν εχει μπλοκο. Οι τελευταιοι επισημοι χαρτες για το dest ποτε εχουν κυκλοφορησει; 2008.q4 λεγεται ο τελευταιος χαρτης και βγηκε τελη του 08, δεν θυμαμε ακριβως ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 2008.q4 λεγεται ο τελευταιος χαρτης και βγηκε τελη του 08, δεν θυμαμε ακριβως ποτε. Eυχαριστω φιλε μου. Εχω περασμενο το dest6 και 7 σε PNA. Μπορει καποιος να μου δωσει κανενα λινκ με τους πιο προσφατους χάρτες (εγω εχω τους 2008Q1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Κανε μια αναζητηση στο google για destinator maps και θα τον βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 παληκάρια μ εχει σπασει τα νευρα, γνωριζει κανεις γιατι οταν φτανω σε ενα σημείο, πχ ρανταρ ταχυτητος, δεν μου το λεει με φωνη παρα κανει ενα χαζο ηχο γκλινκ γκλινγ? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Γιατι μεσα στον φακελο voice δεν υπαρχει το ρανταρ ταχυτητος.wav ή υπαρχει με καπως διαφορετικο ονομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 σωστός ο Βρετον. δε βρίσκει το αντίστοιχο όνομα του ήχου του αγαπημένου για να τον παίξει. οπότε παίζει με τα νεύρα σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts