Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας :O

θέλω να εγκαταστήσω το dest7 στο diamond της γυναίκας μου και είμαι εντελώς νέος στο σπορ αυτό :rolleyes:

έχω το kaiser και είχε μέσα το iGO οπότε δεν ασχολήθηκα καθόλου

ευχαριστώ :)

Από ότι είδα έχει λειτουργικό (Operating System Windows Mobile® 6.1 Professional) άρα πρέπει να βάλεις το destinator 7 για PDA.

Destinator7 Last version 7.0.0.588.11

.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η τελευταία επίσημη έκδοση είναι η 7.0.0.588.29 αλλά δεν πρέπει να έχει διαφορές από την .11 όσον αφορά τη λειτουργία κ τις επιδόσεις :)

η τελευταία επίσημη έκδοση είναι η 7.0.0.588.29 αλλά δεν πρέπει να έχει διαφορές από την .11 όσον αφορά τη λειτουργία κ τις επιδόσεις :)

H .29 είναι αυτή που πωλείται απο την εταιρεία, ενω η .11 είναι από την navimania.

.

ευχαριστώ πολύ :)

το αγοράζω κάπου online ; υπάρχει κάπου να το κατεβάσω ; αν ναι από που προτείνετε ; η εγκατάσταση είναι εύκολη ; σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις :O

Νίκος,

:)

ευχαριστώ πολύ :)

το αγοράζω κάπου online ; υπάρχει κάπου να το κατεβάσω ; αν ναι από που προτείνετε ; η εγκατάσταση είναι εύκολη ; σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις :O

Αν εχεις αγοράσει το dest6 τότε το dest7 απλά το κατεβάζεις δωρεάν και παίζει με τους ίδιους κωδικούς ενεργοποιήσεις.

Αλλιώς το αγοράζεις από την Ngi και αν δεν μπορείς στο εγκαθιστούν αυτοί.

Για περισσότερες πληροφορίες στο forum της Navimania .

.

Έχω σε Mio P550 εγκατεστημένη την έκδοση 7.0.0.463 του destinator και έχω φορτώσει χάρτες σχεδόν όλης της Ευρώπης.. Η απορία μου είναι η εξής: Αν θέλω να ταξιδέψω από μία χώρα σε άλλη είναι εφικτό να μου βγάλει την διαδρομή? Γιατί το έχω δοκιμάσει και απ' ότι κατάλαβα μόνο εντός του χάρτη που είναι τρέχων μπορεί να εκτελέσει υπολογισμούς διαδρομών! Αν κάποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

:nuke:Ότι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό..

Πρέπει όλοι οι χάρτες να είναι της Navtech για να χαράξει διαδρομή από μια χώρα σε άλλη. Δοκίμασε πχ από Γερμανία προς Γαλλία και θα σε πάει. Από Ελλάδα δε σε πάει πουθενά, πρέπει να φορτώσεις πρώτα τον χάρτη Ελλάδος της Navtech και όχι της Gi που μάλλον έχεις.
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

ο τελευταίος χάρτης είναι αυτός που είναι στην υπογραφή μου. Δεν έχει σχέση όμως με το λειτουργικό της συσκευής. ούτε με την έκδοση του destinator :):)

Υ.Γ. όταν λεω έκδοση εννοώ 6 ή 7. Απ ότι ξέρω για το Destinator για PNA έχουν άλλη έκδοση ( .99 μου φαίνεται )

ο τελευταίος χάρτης είναι αυτός που είναι στην υπογραφή μου. Δεν έχει σχέση όμως με το λειτουργικό της συσκευής. ούτε με την έκδοση του destinator :):)

Υ.Γ. όταν λεω έκδοση εννοώ 6 ή 7. Απ ότι ξέρω για το Destinator για PNA έχουν άλλη έκδοση ( .99 μου φαίνεται )

O .99 είναι για Destinator PN (η έκδοση πριν το 6) και όχι για PNA.:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Σκεφτομαι να αγορασω το MLS Destinator 3900 BT. Θα εχω τη δυνατοτητα να περασω ευρωπαϊκους χαρτες αν τους κατεβασω απο διαφορα sites (δε χρειαζομαι διευθυνσεις). Η δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

Καλησπέρα!

Δούλευα το dest στην Ελλάδα χωρίς προβλήματα.

Πήγα στην Κίνα για ένα μήνα, όλα μια χαρά - δορυφόροι, σήμα ok!

Τώρα όμως που γύρισα, όσες φορές προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα (έχοντας βέβαια κάνει εναλλαγή στον χάρτη) δεν έχω σήμα.

Ή μάλλον μου γράφει "έγινε σύνδεση", αλλά δεν βλέπω κανέναν δορυφόρο στο γράφημα. Αν αλλάξω ρυθμίσεις ή βάλω αυτόματη αναζήτηση, μου βγάζει στιγμιαία λίγο σήμα και αμέσως το χάνει.

Δεν έχω προσπαθήσει πολύ, αλλά μου φαίνεται περίεργο. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει; Θύρες, ρυθμίσεις κλπ είναι όπως ήταν και παλιά

Δεν ξέρω εάν το βρήκες μόνος σου , αλλά εάν όχι είναι πολύ απλό. Λόγω του ότι το έκλεισες στην Κίνα , θέλει τον χρόνο του , περίπου 5 λεπτά , για να ανιχνεύσει και να κλειδώσει δορυφόρους στην δικιά μας πατρίδα. Το πιο καλό φάρμακο είναι ανοιχτός χώρος ή μπαλκόνι με καλή θέα στον ουρανό και είσαι έτοιμος.

Σκεφτομαι να αγορασω το MLS Destinator 3900 BT. Θα εχω τη δυνατοτητα να περασω ευρωπαϊκους χαρτες αν τους κατεβασω απο διαφορα sites (δε χρειαζομαι διευθυνσεις). Η δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

Μπορεις να προσθέσεις χάρτες ευρώπης του destinator 7 και αν το ξεκλειδώσεις μπορείς να βάλεις και άλλα προγράμματα πλοήγησης

Δεν ξέρω εάν το βρήκες μόνος σου , αλλά εάν όχι είναι πολύ απλό. Λόγω του ότι το έκλεισες στην Κίνα , θέλει τον χρόνο του , περίπου 5 λεπτά , για να ανιχνεύσει και να κλειδώσει δορυφόρους στην δικιά μας πατρίδα. Το πιο καλό φάρμακο είναι ανοιχτός χώρος ή μπαλκόνι με καλή θέα στον ουρανό και είσαι έτοιμος.

το φαρμακο για να κλειδωνεις γρηγορα ειναι να τρεχεις λιγο πιο πριν gpsgate βοηθαει και διατηρει καλο σημα.

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s

Παιδια καλημερα. Μια βοηθεια παρακληση.

Εχω το GLOBALNAV 330 και του εβαλα το destinator 7 που το αντεγραψα απο ενα ALTECNAVI που εχω. Ολα λειτουργουν κανονικα εκτοσ απο τα παρακατω προβληματα που δεν μπορω να λυσω:

1. οταν του ζηταω πλοηγηση μεσω GPS η ωρα που εμφανιζεται στην κατω μπαρα παει 1 ωρα πισω. Εκανα και ρυθμιση στο gps και στην ωρα του global αλλα μολισ συνδεθει με το GPS ΜΕ ΠΑΕΙ 1 ΩΡΑ ΠΙΣΩ.

2. Οταν του αναζητησω σημειο και πατησω μεταβαση θα επρεπε να εμφανιζονται συμφωνα με τισ ρυθμισεισ που εχω κανει στο κατω μεροσ τησ οθονησ 2 μπαρες. 1 με την κατευθυνση και τον επομενο δρομο και 1 με αποσταση, ταχυτητα του οχηματοσ και δεξια το ουμπι που σε παει στο μενου. Αυτες οι δυο μπαρες πεφτουν η μια πανω στην αλλη και μπορει να λειτουργησει μονο η μπαρα με την κατευθυνση χωρισ να μπορω να μπω στο κεντρικο μενου και να πρεπει αν δεν τελειωσει η διαδρομη να παταω reset για να κανω αλλες ενεργειες. Εδω θα ηθελα να πω οτι το ΑΛΤΕΚ ειχε οθονη 4:3 ενω το ΓΚΛΟΜΠΑΛ 3,5. Δεν ξερω αν φταιει αυτο και αν επρεπε να προσαρμοζοταν ο destinator αυτοματα στην νεα οθονη και δεν γινεται. Επισησ οταν μπαινω στην πλοηγηση η εικονα εναρξησ με το αυτοκινητο που τρεχει και το σημα MLS DESTINATOR ειναι στρευλωμενη.

3. Δεν εμφανιζονται στην οθονη το κουμπι με το σπιτακι, το + στο ζουμ και το κουμπι του ηχειου οταν το παταω η αυξομειωση του ηχου ειναι σε αλλο σημειο απο την διαβαθμηση.

Β Ο Η Θ Ε Ι Α !!!

Θα παρακαλέσω αν μπορέσει κάποιος να μου πει

Εχω ένα Μιο Α701 στο οποίο έχω εγκαταστημένο (νόμιμα) το Destinator με τους τελευταίους χάρτες , και δουλεύει τέλεια .

Πήρα τελευταία ένα Nokia e95 8gb

Η ερώτηση είναι αν μπορώ να το εγκαταστήσω στο Nokia e95 8gb , και πως .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θα παρακαλέσω αν μπορέσει κάποιος να μου πει

Εχω ένα Μιο Α701 στο οποίο έχω εγκαταστημένο (νόμιμα) το Destinator με τους τελευταίους χάρτες , και δουλεύει τέλεια .

Πήρα τελευταία ένα Nokia e95 8gb

Η ερώτηση είναι αν μπορώ να το εγκαταστήσω στο Nokia e95 8gb , και πως .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Οχι!!!

Κάποια στιγμή ήταν να βγει Destinator για Symbian

αλλά (από όσο ξέρω αν και δεν ασχολούμαι καθόλου με το λειτουργικό της ΝΟΚΙΑ) δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Η αλήθεια είναι ότι βρήκα τη λύση την αμέσως επόμενη μέρα, αλλά είχα πολύ πήξιμο και δεν ξαναμπήκα στο forum μέχρι σήμερα.

Έχεις δίκιο.. Ήθελε το χρόνο του!

Το άφησα ανοιχτό στο αυτοκίνητο και γύρω στο πεντάλεπτο είχε βρει σήμα.

Είδα ότι και κάποιος άλλος φίλος προτείνει το gpsgate. Αυτό δεν το δοκίμασα..

Ευχαριστώ!

Καλησπερα σας. Μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος αν το destinator 7 λειτουργει για στο samsung omnia και αν χρειαζεται η χρηση οποιουδηποτε ιντερνετ για να συνδεθει;

Ευχαριστω!

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω πρόβλημα σύνδεσης του freedom keychain εξωτερικού bluetooth gps με το atom life (wm 6.0). Στο τηλέφωνο έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς baud rate & ports (νομίζοντας ότι θα ήταν κυρίως COM02+9600). Η ασφαλής σύνδεση είναι απενεργοποιημένη. Τι συμβαίνει? Το πρωτοκόλλο που βαζω είναι το ΝΜΕΑ. Επίσης στο μενού εξωτερικού gps του τηλεφώνου τι θα βάλω στο GPS PROGRAMS PORT ? (στο hardware το έβαλα να συμφωνεί με εκείνο του μενού του Bluetooth). Τι συμβαίνει? Πάω να τρελαθώ!!! :(
jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p

Καλησπερα σας. Μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος αν το destinator 7 λειτουργει για στο samsung omnia και αν χρειαζεται η χρηση οποιουδηποτε ιντερνετ για να συνδεθει;

Ευχαριστω!

Αν έχει ενσωματωμένο δεκτή GPS δεν χρειάζεται τίποτα και το dest λειτουργεί κανονικά.

.