Epicouros Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Πως μπορω να δω ποια εκδοση χαρτη εχω στο Destinator; Ευχαριστω. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Μπες στο destinator και πήγαινε Διαδρομή->Επιλογή χάρτη. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openintaris Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Φιλοι μου, Εχω ενα HP iPAQ 6815 οπου τρεχω το destinator 7 σε WM5. Εχω ενα PNA οπου και εκει τρεχω το destinator 7 για PNA. Το προβλημα μου ειναι οτι εχω το EMPUS (windows mobile 2003, 32ram, 32rom), στο οποιο δεν μπορω να περασω το destinator 7. Δεν μπορω ουτε να κανω copy στην καρτα. Δεν δεχεται ουτε το .463, ουτε το 574, ουτε το 588 για windows mobile 2003. Ενω φορτωνω και τρεχω κανονικα το destinator 6, το destinator 7 δεν μπορω ουτε καν να το μεταφερω, ακομη και με card reader. Οπωσδηποτε κανω κατι χοντρο λαθος, παρακαλω τι κανω λαθος?????? Επισης ο χαρτης που εχω της Γερμανιας, τρεχει στο 7 με WM5, τρεχει στο 6 με WM 2003, αλλα δεν εμφανιζεται ουτε καν στο μενου του PNA, ενω οι αλλοι χαρτες τρεχουν κανονικα, εδω τι κουφο εχω???? Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Φιλοι μου, Εχω ενα HP iPAQ 6815 οπου τρεχω το destinator 7 σε WM5. Εχω ενα PNA οπου και εκει τρεχω το destinator 7 για PNA. Το προβλημα μου ειναι οτι εχω το EMPUS (windows mobile 2003, 32ram, 32rom), στο οποιο δεν μπορω να περασω το destinator 7. Δεν μπορω ουτε να κανω copy στην καρτα. Δεν δεχεται ουτε το .463, ουτε το 574, ουτε το 588 για windows mobile 2003. Ενω φορτωνω και τρεχω κανονικα το destinator 6, το destinator 7 δεν μπορω ουτε καν να το μεταφερω, ακομη και με card reader. Οπωσδηποτε κανω κατι χοντρο λαθος, παρακαλω τι κανω λαθος?????? Επισης ο χαρτης που εχω της Γερμανιας, τρεχει στο 7 με WM5, τρεχει στο 6 με WM 2003, αλλα δεν εμφανιζεται ουτε καν στο μενου του PNA, ενω οι αλλοι χαρτες τρεχουν κανονικα, εδω τι κουφο εχω???? Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Βλέποντας τα χαρακτηριστικά της συσκευής σου και τα μυνήματα που σου βγάζει, πιστεύω ότι αυτό το ΡΝΑ δεν έχει αρκετή μνήμη για να "σηκώσει" το destinator 7 και 'άδικα παιδεύεσαι. Για πες ποιό ΡΝΑ είναι, μήπως κάποιος πιο expert ξέρει κανένα τρικ. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Hello filos agorase to A4850 MLS destinator . Psaxnei tora gia allous xartes ktl ktl to marafeti afto trexi windows CE ... ta destinator 6 pou vriskw ipmart ine gia win mobile mono. pos ginete na tou perasw dest 7 gia CE?μα αφου τα mls τρεχουν το destinator 6 και οσον αφορα τους χαρτες μαλλον copy paste στην καρτα μνημης , η μηπως εννοεις αλλα λειτουργικα πλοηγησης πχ .igo papago κτλ κτλ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openintaris Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Κατ' αρχας ευχαριστω ολους τους φιλους που ασχοληθηκαν. Το προβλημα ειναι με το EMPUS PDA windows mobile 2003, που δεν δεχεται το destinator 7. Το προβλημα ξεκιναει κατα την αντιγραφη στην καρτα, ειτε βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να μετρεψει το αρχειο, ειτε οτι δεν επαρκει η μνημη, ενω η καρτα ειναι 2 γιγα. Παρακαλω μηπως γνωριζει κανεις πως θα κανω format την καρτα μεσα απο τα windows mobile 2003. Μηπως και εχει καποιο προβλημα. Και παλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 mhpws h karta sou exei sti plai ena koumpaki gia na kleidwnei thn karta? Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openintaris Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Οχι φιλε ειναι ξεκλειδωτη. Τελικα την εκανα format μεσω του card reader και λυθηκε το προβλημα. Φορτωσα και ετρεξα το 7 στο PDA EMPUS. Ειπα οτι ειναι κατι κουφο αλλα τι???? Τελος καλο ολα καλα. Παμε για αλλα προβληματα γιατι οσο ναναι τα σκαλιζουμε και αυτα τα κακομοιρα. Τελος παντων σας ευχαριστω ολους, οσοι ασχοληθηκατε με το προβλημα μου και οπωσδηποτε με βοθησατε παρα πολυ. Οποιος θελει οτι θελει με τα λιγα που ξερω μπορω να βοηθησω. Να ειστε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Οχι φιλε ειναι ξεκλειδωτη. Τελικα την εκανα format μεσω του card reader και λυθηκε το προβλημα. Φορτωσα και ετρεξα το 7 στο PDA EMPUS. Ειπα οτι ειναι κατι κουφο αλλα τι???? Τελος καλο ολα καλα. Παμε για αλλα προβληματα γιατι οσο ναναι τα σκαλιζουμε και αυτα τα κακομοιρα. Τελος παντων σας ευχαριστω ολους, οσοι ασχοληθηκατε με το προβλημα μου και οπωσδηποτε με βοθησατε παρα πολυ. Οποιος θελει οτι θελει με τα λιγα που ξερω μπορω να βοηθησω. Να ειστε καλα. .....διάβασα το πρόβλημά σου και απόρρησα, γιατί το 7 το έχω βάλει σε ένα φίλο που έχει το empus (μου φαίνεται...ή αυτό ή κάποιο royaltek εκτός αν είναι το ίδιο) και πρέπει να δουλεύει σχετικά ικανοποιητικά...ότι έχει περιορισμένη μνήμη και επεξεργαστή το μηχάνημα είναι γεγονός και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε εξυπηρετήσει σωστά :) πάντως με ένα card reader λύνονται πολλά προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openintaris Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Ευχαριστω πολυ, Αυτο λυθηκε, παμε για αλλα. Να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stams_23 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 υπαρχει προγραμματακι keep alive λεγετε δεν θυμαμαι που το βρηκα. ειναι απλο το τρεχεις και στο καπακι ξεκινας και το desti και δουλευει απροβληματιστα χωρις να χρειαζεται να ρυθμιζεις το mio συνεχεια καλησπερα....!!! πιστευω βρηκα λυση για το σβησιμο τις ο8ονης σε destinator 7 σε ppc. εχω το pocket pc mio560 και με το που περασα το destinator 7 μου εσβηνε και εμενα η οθονη. λοιπων μια λυση που δοκιμασα και επιασε ειναι: λοιπων πατε settings/system/backlight/advanced και ξεκλικαρετε και τα δυο κουτακια (μετα οκ). μετα πατε στο power/advanced και ξεκλικαρετε και απο εκει τα δυο κουτακια (μετα οκ). μετα απο δοκιμη σε μενα τουλαχιστων δεν ξαναεσβησε το destinator 7 και λειτουργουν ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_basilis Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 καλησπερα....!!! πιστευω βρηκα λυση για το σβησιμο τις ο8ονης σε destinator 7 σε ppc. εχω το pocket pc mio560 και με το που περασα το destinator 7 μου εσβηνε και εμενα η οθονη. λοιπων μια λυση που δοκιμασα και επιασε ειναι: λοιπων πατε settings/system/backlight/advanced και ξεκλικαρετε και τα δυο κουτακια (μετα οκ). μετα πατε στο power/advanced και ξεκλικαρετε και απο εκει τα δυο κουτακια (μετα οκ). μετα απο δοκιμη σε μενα τουλαχιστων δεν ξαναεσβησε το destinator 7 και λειτουργουν ολα καλα. Και εγω ειχα αυτο το προβλημα και λυθηκε με την νεωτερη εκδοση dest. Ποια εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παιδιά βοήθεια! Δεν μπορώ να βρω από που γυρίζει σε landscape. Έχω το ΜΙΟ P360 αν παίζει κάποιο ρόλο. Υπάρχει κάποια επιλογή?, στο dest 6 θυμάμαι είχε ένα εικονίδιο, κάτι τέτοιο στην οθόνη, έψαξα αλλά στο 7 δε βρήκα κάτι. Ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_basilis Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παιδιά βοήθεια! Δεν μπορώ να βρω από που γυρίζει σε landscape. Έχω το ΜΙΟ P360 αν παίζει κάποιο ρόλο. Υπάρχει κάποια επιλογή?, στο dest 6 θυμάμαι είχε ένα εικονίδιο, κάτι τέτοιο στην οθόνη, έψαξα αλλά στο 7 δε βρήκα κάτι. Ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του!:rolleyes: Ποια εκδοση εχεις γιατι η παλια εχει καποιο bug. Aλλιως στις ρυθμισεις εχει επιλογη εμφανιση πυξιδας. Μετα στον χαρτη πανω δεξια που φαινεται η πυξιδα το πατας μεχρι να σου δειξει το βελος(απο επιλογη ειναι κλειδωμενο στον βορα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Ποια εκδοση εχεις γιατι η παλια εχει καποιο bug. Aλλιως στις ρυθμισεις εχει επιλογη εμφανιση πυξιδας. Μετα στον χαρτη πανω δεξια που φαινεται η πυξιδα το πατας μεχρι να σου δειξει το βελος(απο επιλογη ειναι κλειδωμενο στον βορα). Η επιλογή εμφάνιση πυξίδας είναι τσεκαρισμένη, αλλά δε βλέπω κάποιο εικονίδιο πάνω δεξιά. Η έκδοση είναι η v7.0.0.588.11:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 ...αυτές οι ρυθμίσεις είναι για την εξοικονόμηση ενέργειας. Άμα τα αφήσεις έτσι και αφήσεις ανοιχτό το pda σου, θα μείνει από μπαταρία.....και χωρίς να το δουλεύεις...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 καλησπερα....!!! πιστευω βρηκα λυση για το σβησιμο τις ο8ονης σε destinator 7 σε ppc. εχω το pocket pc mio560 και με το που περασα το destinator 7 μου εσβηνε και εμενα η οθονη. λοιπων μια λυση που δοκιμασα και επιασε ειναι: λοιπων πατε settings/system/backlight/advanced και ξεκλικαρετε και τα δυο κουτακια (μετα οκ). μετα πατε στο power/advanced και ξεκλικαρετε και απο εκει τα δυο κουτακια (μετα οκ). μετα απο δοκιμη σε μενα τουλαχιστων δεν ξαναεσβησε το destinator 7 και λειτουργουν ολα καλα. ...αυτές οι ρυθμίσεις είναι για την εξοικονόμηση ενέργειας. Άμα τα αφήσεις έτσι και αφήσεις ανοιχτό το pda σου, θα μείνει από μπαταρία.....και χωρίς να το δουλεύεις...:) Ποια εκδοση εχεις γιατι η παλια εχει καποιο bug. Aλλιως στις ρυθμισεις εχει επιλογη εμφανιση πυξιδας. Μετα στον χαρτη πανω δεξια που φαινεται η πυξιδα το πατας μεχρι να σου δειξει το βελος(απο επιλογη ειναι κλειδωμενο στον βορα). δεν είναι θέμα bug...πρέπει να γυρίσεις την οθόνη σε landscape πριν ξεκινήσεις το destinator. μπορείς να αλλάξεις ένα από τα δύο πλήκτρα και να το βάλεις να γυρίζει την οθόνη σε landscape, ή να το κάνεις βήμα βήμα από τα Settings... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_basilis Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Η επιλογή εμφάνιση πυξίδας είναι τσεκαρισμένη, αλλά δε βλέπω κάποιο εικονίδιο πάνω δεξιά. Η έκδοση είναι η v7.0.0.588.11:wacko: Με αυτη την εκδοση μου δουλεψε και εμενα. Λαθος ειναι πανω αριστερα το εικονιδιο. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα απο default στο 3d ο χαρτης περιστρεφεται και στο 2d σου εμφανιζει εικονιδιο. Σημ. εχει προβλημα το default skin αν χρησιμοποιεις αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_basilis Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ...αυτές οι ρυθμίσεις είναι για την εξοικονόμηση ενέργειας. Άμα τα αφήσεις έτσι και αφήσεις ανοιχτό το pda σου, θα μείνει από μπαταρία.....και χωρίς να το δουλεύεις...:) δεν είναι θέμα bug...πρέπει να γυρίσεις την οθόνη σε landscape πριν ξεκινήσεις το destinator. μπορείς να αλλάξεις ένα από τα δύο πλήκτρα και να το βάλεις να γυρίζει την οθόνη σε landscape, ή να το κάνεις βήμα βήμα από τα Settings... Φιλε μου συγκεκριμενα το προβλημα αυτο το ειχα. το BUG να μην ξεκλειδωνει τον βορα λυθηκε με αλλο skin που χρησιμοποιησα οπως και να εχω επιλογη την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Φιλε μου συγκεκριμενα το προβλημα αυτο το ειχα. το BUG να μην ξεκλειδωνει τον βορα λυθηκε με αλλο skin που χρησιμοποιησα οπως και να εχω επιλογη την οθονη. με άλλο skin δηλαδή μπορείς και γυρίζεις την οθόνη σε landscape στο dest 7? αν ναι, πες μας ποιο είναι να το δοκιμάσουμε και εμείς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openintaris Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδια!!! Στο destinator 6 ειχα κλιμακα (πχ. 75, 100,200 μετρα κλπ) η οποια ειτε εμενε σταθερη ειτε με επιλογη εκανε αυτοματο ζοομ. Στο destinator 7 δεν εχω. Το εχει καταργησει η εγω κανω κατι λαθος??? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Eχω ενα ipaq με windows 2003 και το destinator 6.1 και χρησιμοποιώ εξωτερικό gps. Μετά απο κάποια ώρα το πρόγραμμα χάνει τη συνδεση με το gps και για να ξανασυνδεθεί θα πρεπει να κλεισω και να ξανανοιξω το bluetooth. Το δοκίμασα και με το destinator 7 αλλα πάλι τα ίδια γνωρίζει κανεις κάτι σχετικο και πως μπορει αυτο να λυθει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Παιδια!!! Στο destinator 6 ειχα κλιμακα (πχ. 75, 100,200 μετρα κλπ) η οποια ειτε εμενε σταθερη ειτε με επιλογη εκανε αυτοματο ζοομ. Στο destinator 7 δεν εχω. Το εχει καταργησει η εγω κανω κατι λαθος??? Ευχαριστω μάλλον κάτι κάνεις λάθος.....όταν έχεις ορίσει διαδρομή τουλάχιστον, πριν τις στροφές ή τις αλλαγές πορείας, κάνει αυτόματα ζουμ για να δεις με λεπτομέρειες την κίνηση που είναι να κάνεις.... αλλά και στην απλή περιήγηση, το ζοομ αλλάζει ανάλογα με την ταχύτητα που κινείσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 μάλλον κάτι κάνεις λάθος.....όταν έχεις ορίσει διαδρομή τουλάχιστον, πριν τις στροφές ή τις αλλαγές πορείας, κάνει αυτόματα ζουμ για να δεις με λεπτομέρειες την κίνηση που είναι να κάνεις.... αλλά και στην απλή περιήγηση, το ζοομ αλλάζει ανάλογα με την ταχύτητα που κινείσαι... Τα κάνει όλα αυτά που λες.. Παλιότερα δούλευε χωρίς κανένα πρόβλημα, με παλίοτερες εκδόσεις του Destinator.. Τώρα για ανεξήγητο λόγο χάνει το gps. Μπορεί να το κάνει στα 10 λεπτά λειτουργίας, μπορεί και σε μια ώρα...εντελώς μυστήριο.. Καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openintaris Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 μάλλον κάτι κάνεις λάθος.....όταν έχεις ορίσει διαδρομή τουλάχιστον, πριν τις στροφές ή τις αλλαγές πορείας, κάνει αυτόματα ζουμ για να δεις με λεπτομέρειες την κίνηση που είναι να κάνεις.... αλλά και στην απλή περιήγηση, το ζοομ αλλάζει ανάλογα με την ταχύτητα που κινείσαι... Φιλε ευχαριστω, Δεν ξερω βεβαια γιατι σου απαντησε ο αλλος φιλος. Λοιπον στα δικα μας, κανει ζοομ αλλα δεν εμφανιζει την κλιμακα που βρισκεται την συγκεκριμμενη στιγμη. Στο 6 μου εμφανιζε την κλιμακα στην επανω αριστερη γωνια. Παντως ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts