johner Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 newbie alert.:nuke: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ . ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ LINK ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΩ ( ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟ rar ) ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ( ΕΧΩ PPC ΤΗΣ HP 5550 ). ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ http://www.rarlab.com/ Kάνεις unrar στο pc και στέλνεις το φάκελο 2577 στην κάρτα μνήμης.Την βγάζεις,την βάζεις και θα ξεκινήσει αυτόματα η εγκατάσταση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOGEIOS Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΕ GREEK... ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ . ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Καλημερα παιδια.Μια ερωτηση.Η ενταση στο Μιο μου ειναι πολυ χαμηλη.Υπαρχει καποιος τροπος να δυναμωσει?Νομιζω οτι παλια ηταν πιο δυνατη.Φταιει μηπως το Dest 7.Πριν ειχα Dest PN.Εχω ανοιξει ολες τις εντασεις τερμα και δεν το ακουω καλα. Χαλασε το ΜΙΟ ή εγω κουφαθηκα? Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOGEIOS Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ . ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΓΛΩΣΣΑ GREEK ΟΛΟ TO SKIN ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Καλημερα παιδια.Μια ερωτηση.Η ενταση στο Μιο μου ειναι πολυ χαμηλη.Υπαρχει καποιος τροπος να δυναμωσει?Νομιζω οτι παλια ηταν πιο δυνατη.Φταιει μηπως το Dest 7.Πριν ειχα Dest PN.Εχω ανοιξει ολες τις εντασεις τερμα και δεν το ακουω καλα. Χαλασε το ΜΙΟ ή εγω κουφαθηκα? έχει φτιάξει ήχους ο Odytsak...ψάξε λίγο στο τόπικ και θα το βρεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Καλημερα παιδια.Μια ερωτηση.Η ενταση στο Μιο μου ειναι πολυ χαμηλη.Υπαρχει καποιος τροπος να δυναμωσει?Νομιζω οτι παλια ηταν πιο δυνατη.Φταιει μηπως το Dest 7.Πριν ειχα Dest PN.Εχω ανοιξει ολες τις εντασεις τερμα και δεν το ακουω καλα. Χαλασε το ΜΙΟ ή εγω κουφαθηκα? kai emena to ekane ayto otan to pira..den ftaei to thl alla oi hxoi pou exei mesa..perasa merika dika mou komatia kai me ksekoufenei tora. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 :shifty:Εγκατεστησα το destinator 7 αλλα οταν πηγα και εωαλα τουσ νεουσ χαρτες της ελλαδας για να τοθσ εγαταστησει απο το προγραμμα μου ζηταει ενα κςδικο για να κανω register τουσ χαρτες.Εχει κανεισ κωδικουσ? προφανως δν εβαλες το ''σπασμενο'' destcore.dll φιλε μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOGEIOS Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ DEST 7 ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ GREEK ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ MENU ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ... ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylokis Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 emena pali eno exo tsekarei apo ta agapapimena epikindina simia rantar klp, den mou ta dini ston dromo oute k akougontai fysyka fonitikes entoles, para se elaxista simia. Kseri kanis ti pezei? xriazete kati? i mipos den ine perasmena ola sto programa? an exei kapoios ta sxetika arxika parakalo as me boithisei, esto k me ena pm , eyxaristo ek ton proteron Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 kai emena to ekane ayto otan to pira..den ftaei to thl alla oi hxoi pou exei mesa..perasa merika dika mou komatia kai me ksekoufenei tora. λοιπον θα βρεις ενα προγραμμα audacity λεγεταικαι ειναι και free ειναι απλο στην χρηση.παιρνεις ολους ΜΑΖΙ τους ηχους απο το desti τους ριχνεις μεσα στο μεγαλο πλαισιο και κατω απο τις επιλογες σιγη και σολο υπαρχει ο ρυθμηστης εντασης τον ανεβαζεις λιγα κλικ πιο πανω και μετα πας πανω αριστερα στην λεξη αρχειο και τους κανεις εξαγωγη οπουδοιποτε θες και μετα τους κανεις αντικατασταση στο desti. ειναι τοσο απλο σαν να κλεβεις καραμελα απο μωρο:lol: ουπς σε λαθος ατομο.....η απαντηση παει για τον pliktro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOGEIOS Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ DEST 7 ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ GREEK ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ MENU ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ... ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κύριο μενού -> επιλογές -> ρυθμισεις -> γλώσσα -> και οι 2 επιλογές εδώ να ειναι greek και τελοιωσες..:) Καλό ειναι να ψαχνεις και λίγο μονος σου παντως ...;) Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOGEIOS Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Αγαπητέ tpapo καλημέρα και σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Το προβλημά μου είναι ότι επειδή το΄έχω ψάξει αρκετά, τις έχω κάνει τις ρυθμίσεις που μου είπες αλλά το μενού εξακολουθεί να είναι στα Αγγλικά αυτό και ψάχνω να φτιάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 λοιπον θα βρεις ενα προγραμμα audacity λεγεταικαι ειναι και free ειναι απλο στην χρηση.παιρνεις ολους ΜΑΖΙ τους ηχους απο το desti τους ριχνεις μεσα στο μεγαλο πλαισιο και κατω απο τις επιλογες σιγη και σολο υπαρχει ο ρυθμηστης εντασης τον ανεβαζεις λιγα κλικ πιο πανω και μετα πας πανω αριστερα στην λεξη αρχειο και τους κανεις εξαγωγη οπουδοιποτε θες και μετα τους κανεις αντικατασταση στο desti. ειναι τοσο απλο σαν να κλεβεις καραμελα απο μωρο:lol: ουπς σε λαθος ατομο.....η απαντηση παει για τον pliktro milena σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα.. 1ον:τα αρχεια τα εκανα επεξεργασια με επαγγελματικα προγραμματα audio (βλεπεις ειμαι επαγγελματιας μουσικος με δικο του Studio) και δεν πετυχα τιποτα σπουδαιο. 2ον:το "Audacity" δεν υποστηριζει spx αρχεια. Καμοια αλλη ιδεα; Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 milena σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα.. 1ον:τα αρχεια τα εκανα επεξεργασια με επαγγελματικα προγραμματα audio (βλεπεις ειμαι επαγγελματιας μουσικος με δικο του Studio) και δεν πετυχα τιποτα σπουδαιο. 2ον:το "Audacity" δεν υποστηριζει spx αρχεια. Καμοια αλλη ιδεα; ψάξε λίγο στο συγκεκριμένο θέμα και θα βρεις έτοιμους ήχους για το Dest 7...... 33 σελίδες είναι δεν είναι τπτ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 λοιπον θα βρεις ενα προγραμμα audacity λεγεταικαι ειναι και free ειναι απλο στην χρηση.παιρνεις ολους ΜΑΖΙ τους ηχους απο το desti τους ριχνεις μεσα στο μεγαλο πλαισιο και κατω απο τις επιλογες σιγη και σολο υπαρχει ο ρυθμηστης εντασης τον ανεβαζεις λιγα κλικ πιο πανω και μετα πας πανω αριστερα στην λεξη αρχειο και τους κανεις εξαγωγη οπουδοιποτε θες και μετα τους κανεις αντικατασταση στο desti. ειναι τοσο απλο σαν να κλεβεις καραμελα απο μωρο:lol: ουπς σε λαθος ατομο.....η απαντηση παει για τον pliktro milena σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα.. 1ον:τα αρχεια τα εκανα επεξεργασια με επαγγελματικα προγραμματα audio (βλεπεις ειμαι επαγγελματιας μουσικος με δικο του Studio) και δεν πετυχα τιποτα σπουδαιο. 2ον:το "Audacity" δεν υποστηριζει spx αρχεια. Καμοια αλλη ιδεα; Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 milena σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα.. 1ον:τα αρχεια τα εκανα επεξεργασια με επαγγελματικα προγραμματα audio (βλεπεις ειμαι επαγγελματιας μουσικος με δικο του Studio) και δεν πετυχα τιποτα σπουδαιο. 2ον:το "Audacity" δεν υποστηριζει spx αρχεια. Καμοια αλλη ιδεα;για να πω την αληθεια αυτο το ειχα κανει στο desti 6 και πετυχε οσον αφορα το 7 δεν εχω και μεγαλο προβλημα ΒΡΕ μπας και φορας πολλες ωρες τα ακουστικα και εχει μειωθει η ακουστικη σου(χωρις παρεξηγηση) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 για να πω την αληθεια αυτο το ειχα κανει στο desti 6 και πετυχε οσον αφορα το 7 δεν εχω και μεγαλο προβλημα ΒΡΕ μπας και φορας πολλες ωρες τα ακουστικα και εχει μειωθει η ακουστικη σου(χωρις παρεξηγηση) To Dest6 εχει αρχεια wav.To Dest 7 εχει αρχεια spx γι'αυτο δεν γινετε. Οσο για τα ακουστικα μαλλον εχεις δικιο.ΧΕΧΕΧΕ:lol: Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Καλησπέρα παιδιά έχω κατεβάσει έναν φάκελο destinator_7.0.0.463 που περιέχει έναν φάκελο 7.0.0.463 με υποφάκελο 2577 καθώς και τους φακέλους DestCore.dll v7.0.0.463 PPC2003 *****ed, DestCore.dll v7.0.0.463 WM5 *****ed και τον φάκελο Destinator 7.0.0.463 με τα cabs Greek.cab + Main.cab. Έχω το Vector Master PNA 380. πως θα το κάνω να δουλέψει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Tελικα ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ τζι πι ες με καλωδιο. (εχει αραγε κανεις; ) Πισω στο 6... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Tι είναι το gps με καλώδιο? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Tι είναι το gps με καλώδιο? Τα ενσυρματα τζιπιες. Μαλλον καταργηθηκαν.:p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 μετά απο 33 σελίδες μηνυμάτων... και μιά επιτυχή εγκατάσταση του 7.. δεν μου δουλεύουν οι ήχοι της Σαπφούς. τους κατέβασα απο το signature κάποιου φίλου... οι άλλοι ήχοι παίζουν κανονικά.. έχω ένα Toshiba e800 σε 640χ480 και gps σε cf. παίζει κανονικά, αλλά τα κουμπάκια δεν είναι στις άκρες της οθόνης, αλλά επάνω αριστερά. υπάρχει γιατρειά για αυτό, εκτός απο το να μειώσω την ανάλυση ? δείτε τι εννοώ... http://undercover.com/~lewis/temp/P8130109.JPG Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 [offtopic]Καλά ε, σε VGA βλέπεις το φως το κανονικό! Τι Destinator σε qVGA και πράσινάλογα..[/offtopic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts