sofikat Δημοσιεύτηκε March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2007 lord of the rings 2+3 kill bill 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Αυτό. :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 The Godfather: Part II και από εμένα Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Τα LOTR ουσιαστικα δε θεωρουνται σικουελ γιατι γυριστηκαν ολα μαζι, αλλα anyway συμφωνω με τους προλαλησαντες και προσθετω -Spiderman 2 -Charlie's Angels 2: Full Throttle (για καποιο περιεργο λογο μου αρεσε περισσοτερο απο το πρωτο :p ) Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 ring 2,the omen,se exthriko edafos 2 , ta lord of the rings kai ta 3 itan katapliktika, malista to 2+3 mou aresan poio poli apo to 1,saw2,underworld 2, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Godfather II...και μετα το χαος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Τα LOTR ουσιαστικα δε θεωρουνται σικουελ γιατι γυριστηκαν ολα μαζι, αλλα anyway συμφωνω με τους προλαλησαντες και προσθετω Νομίζω ότι ανεξάρτητα από το πότε γυρίστηκαν δε θα μπορούσαν να θεωρηθούν sequels γιατί είναι μεταφορά βιβλίων-μέρους τριλογίας. ΄ Όπως είπαν κι άλλοι το Godfather II είναι μάλλον από τα πιο επιτυχημένα. Επίσης, αν και δεν ξέρω αν εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία, (γιατί μάλλον είναι prequel) μου άρεσε πάρα πολύ το Batman Begins του Νόλαν. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Απο την τριλογία του Godfather έχω δει μόνο το 1ο και το 3ο πριν χρόνια. To 2o προσεχώς.... Κάποια δικά μου: Aliens (το 2ο δηλαδή από τo Alien Saga) Terminator 2 Ringu 0 X-men 2 Indiana Jones and the last Crusade Chronicles of Riddick Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Το SAW 2 είναι μακράν το πιο επιτυχημένο sequel που έχω παρακολουθήσει ποτέ. Επίσης αρκετά καλύτερες από τις δύο πρώτες ήταν ή τρίτη και η τέταρτη ταινία του Harry Potter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Το SAW 2 είναι μακράν το πιο επιτυχημένο sequel που έχω παρακολουθήσει ποτέ. Επίσης αρκετά καλύτερες από τις δύο πρώτες ήταν ή τρίτη και η τέταρτη ταινία του Harry Potter. η 4η ηταν τρομερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 spiderman 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 to kalytero sequel einai o deyteros nonos! kai san sequel kalytero apto proto einai to american pie 2! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 βλεπω οτι τα πιο αποτυχημενα Sequels εκαναν πιο πολυ δουλεια:p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Για μένα το Scream 2 ήταν από τα καλύτερα σίκουελ, όπως επίσης κ το Saw 2. To Τerminator 2 επίσης αγγίζει την τελειότητα, μπορώ να πω. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 gia mena to BACK TO THE FUTURE 2 TERMINATOR 2 GHOSTBUSTERS 2 OMEN 2 AN KAI TO PROTO HTAN KORUFH DEN XERO TO 2 TO BRIKA PIO ENTYPOSIAKO. TITANIC 2:lol: :lol: etsi gia na thymountai oi palioi kai na mathainoun oi neoteroi lol Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 gia mena to BACK TO THE FUTURE 2 TERMINATOR 2 Και τα 2 εξαιρετικα! Ειδικα το Terminator 2 εχει σημαδεψει τα παιδικα μου χρονια, το εχω δει απειρες φορες...:happy: Επισης Die Hard 3.:respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 βλεπω οτι τα πιο αποτυχημενα Sequels εκαναν πιο πολυ δουλεια:p :p :p Είναι περισσότερες οι πιθανότητες ένα sequel να είναι αποτυχημένο παρά επιτυχημένο... ;) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Και τα 2 εξαιρετικα! Ειδικα το Terminator 2 εχει σημαδεψει τα παιδικα μου χρονια, το εχω δει απειρες φορες...:happy: Επισης Die Hard 3.:respect:pou na to deis kai se blue ray:) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Είναι περισσότερες οι πιθανότητες ένα sequel να είναι αποτυχημένο παρά επιτυχημένο... ;) Πολύ σωστή κ σοφή παρατήρηση μπορώ να πω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Back to the future 2 & 3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Πολύ μου άρεσαν τα Terminator 2, The Narnia Chronicles 2, The Lord of the Rings 2, Spiderman 2 και πολλά πολλά άλλα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Πολύ μου άρεσαν τα Terminator 2, The Narnia Chronicles 2, The Lord of the Rings 2, Spiderman 2 και πολλά πολλά άλλα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.. και μενα μου αρεσε ενα απο αυτα που λες..το Spiderman 2..Και ενα αλλο μου αρεσε ηταν το Goal 2 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts