Navar Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Ρε παιδια εχω θορυβηθει λιγο απο τις παραεισαγωγες που λετε οτι κανει η τιμ και η voda.Αυριο ειναι να παω να το παρω απο τιμ και τωρα με βαλατε σε σκεψεις.Και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να το ανοιξω απο πριν για να δω product key.Ας πει καποιος που το πηρε απο τιμ αν εχει ελληνικο πληκτρολογιο και το protuct key,για να ξερουμε που βαδιζουμε και οι υπολοιποι και να μην την πατησουμε σαν τους μπιπ.Και μα την παναγια εχω τοσο πολυ θυμωσει με την alpha copy που μας θεωρει την τελευταια τρυπα της φλογερας που στο τσακ ειμαι να στειλω ενα ωραιοτατο email στν μαμα εταιρεια και να την κανω κοινως ρομπα με την αντιμετωπιση που δειχνει σε ολουσ του πελατες της.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν τα ν95 του πλαισίου είναι παραεισαγωγής και αν έχουν περασμένα ελληνικά και ελληνικό πληκτρολόγιο??? cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 εχω 2 ερωτησεις: 2)το χαμηλο sar της συσκευης σημαινει και χαμηλη εκπομπη ακτινοβολιας? Ναι,ακριβώς αυτό σημαίνει. re paidia pws katalavainw an to n95 vrhke doruforo????????????egw menw kavala.lete na mhn exei kana doruforo edw konta?to afhnw posh wra kai den vlepw diafora.opou kai na eisai to idio den einai?prepei gia na vrei gps prwta na valw xarth?perimenw thn micro sd pou parhggeila na rthei gia na valw Για να βρεις κάποιον δορυφόρο πατάς «Θέση GPS»,έχοντας σύρει το κάτω μέρος της συσκευής. Μόλις συνδεθεί,θα οδηγηθείς αυτόματα στο σημείο του χάρτη όπου βρίσκεσαι και το «Χ» δίπλα στον ζωγραφισμένο δορυφόρο της εφαρμογής θα εξαφανιστεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fchris000 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Το να μην έχει κανα δορυφόρο εδώ κοντά το είπες για πλάκα έτσι?? :p kalo:lol: re ti exoume pathei me ayto to n95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Το τι product code εχει δε φαινεται και στην συσκευασια ρε παιδια? Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Pedia boi8ia molis pira to n95 kai tou ekana update meta diapistosa oti olo to kinito ine sta agglika iparxi tropos na to giriso sta ellinika???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisma Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Το τι product code εχει δε φαινεται και στην συσκευασια ρε παιδια? Ναι φαινεται.. Εχει επισης την χωρα κατασκευης και το ΙΜΕ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Ωραια οποτε ας κοιταμε πριν το παρουμε αν ειναι το σωστο product code αυτο της Ελλαδας δηλαδη! Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Για οποιον εχει απορια,το πηρα απο voda φωκιονος νεγρη χθες.Made in finland.product code που παραπεμπει στην ελλαδα (συμφωνα με τη λιστα) και ελληνικο πληκτρολογιο.Version εχει την 10 15/3/07.τιμη 728 χωρις microSD.Εγγυηση 2 χρονια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Εβαλα το nemesis για να ελεξω το product code του κινητού , τρέχει κανονικα αλλά δεν βρισκει το τηλεφωνο μου . Τι δεν κάνω σωστα? οι οδηγιες για το νεμεσις 1. Connect your phone and wait for Windows to install the drivers. 2. Open Nemesis Service Suite and click “Scan for new device” on the right-upper part of the window 3. Click on the icon “Phone info” 4. Click on “Scan” 5. Change the product code to the one you want from the list below. 6. Mark the case “Enable”. 7. Press “Write”, and your phone’s product code will be changed (you might think that nothing happened, because the phone is still in normal mode, and the changing of the product code only takes a couple of seconds, but don’t worry, the product code changed !). 8. Close Nemesis Service Suite and run the Nokia Software Update. 9. Make sure not to touch the cable or the phone while your phone is updating or else you will break it! 10. That’s it! When you restart your phone, it should now be upgraded! :) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Pedia boi8ia molis pira to n95 kai tou ekana update meta diapistosa oti olo to kinito ine sta agglika iparxi tropos na to giriso sta ellinika???? κοιτα εκει φιλε μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=167712&page=1 ειναι η 1η σελιδα του threadκαι εγω απο εκει την αλλαξα την γλωσσα μιας και ειχα το ιδιο προβλημα... να ναι καλα ο nevrous :) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 εχω 2 ερωτησεις: 1)το sand χρωμα δεν εχει κυκλοφορησει καθολου στην ελληνικη αγορα? Η alpha copy δεν το εχει κυκλοφορησει ακομα. Τα πρωτα κομματια που κυκλοφορησαν ηταν deep plum Να δουμε την καινουργια φουρνια που θα φερει.. αν θα ειναι και τα silver sand Σε μαγαζια που κανουν εισαγωγη εκτος alpha (πχ τιμ) , εχει κυκλοφορησει το silver sand. απο την τιμ που το πηρα ηταν σε ασημι :) Ρε παιδια εχω θορυβηθει λιγο απο τις παραεισαγωγες που λετε οτι κανει η τιμ και η voda.Αυριο ειναι να παω να το παρω απο τιμ και τωρα με βαλατε σε σκεψεις.Και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να το ανοιξω απο πριν για να δω product key.Ας πει καποιος που το πηρε απο τιμ αν εχει ελληνικο πληκτρολογιο και το protuct key,για να ξερουμε που βαδιζουμε και οι υπολοιποι και να μην την πατησουμε σαν τους μπιπ.Και μα την παναγια εχω τοσο πολυ θυμωσει με την alpha copy που μας θεωρει την τελευταια τρυπα της φλογερας που στο τσακ ειμαι να στειλω ενα ωραιοτατο email στν μαμα εταιρεια και να την κανω κοινως ρομπα με την αντιμετωπιση που δειχνει σε ολουσ του πελατες της.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Μεχρι στιγμης απο τιμ & γερμανο ισχυει το παραπανω που αναφερεις. της vodafone ειναι οκ αυτα που κυκλοφορησαν. Για οποιον εχει απορια,το πηρα απο voda φωκιονος νεγρη χθες.Made in finland.product code που παραπεμπει στην ελλαδα (συμφωνα με τη λιστα) και ελληνικο πληκτρολογιο.Version εχει την 10 15/3/07.τιμη 728 χωρις microSD.Εγγυηση 2 χρονια Καλοριζικο και σε σενα φιλε μου :) μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν τα ν95 του πλαισίου είναι παραεισαγωγής και αν έχουν περασμένα ελληνικά και ελληνικό πληκτρολόγιο??? Αν δεν κανω λαθος ,απο πλαισιο δεν εχει κυκλοφορησει ακομα Pedia boi8ia molis pira to n95 kai tou ekana update meta diapistosa oti olo to kinito ine sta agglika iparxi tropos na to giriso sta ellinika???? Κανε τον κοπο να διαβασεις τα προηγουμενα ,εχει αναφερθει αρκετες φορες γιατι συμβαινει αυτο. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 file mou pou na bgalo akri mesa se toses selides iparxi tropos na to giriso sta ellinika?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 εγω το πηρα απο τιμ και ενω ειχε ελληνικο μενου αλλα και ελληνικο πληκτρολογιο μολις εκανα την αναβαθμιση εχασε τα ελληνικα... με την βοηθεια του nevrous αλλαξα το product code μεσω nemesis και μετα η αναβαθμιση ""ειδε"" τον ελληνικο κωδικο και μου περασε την νεα version με ελληνικα κανονικοτατα :) ειναι made in finland με 950αρα μπαταρια και με 1giga καρτα μεσα στην συσκευασια ,ασημι χρωμα και σε τιμη 736,67ε οσο για το gps και τους χαρτες της νοκια ..δεν θα παρω ευχαριστω (οχι ακομα, τουλαχιστον με αυτην την αυτονομια.....) μιας και την δουλεια αυτη την κανει ο τιτανας μου με το destinator πολυ καλα :) αν και μην ξεχνατε οτι υπαρχει και το route 66 αλλα και το tom tom ;) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 file mou pou na bgalo akri mesa se toses selides iparxi tropos na to giriso sta ellinika?? κοιτα στην 1η σελιδα του thread .εκει ειναι ολα ;) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 file mou pou na bgalo akri mesa se toses selides iparxi tropos na to giriso sta ellinika?? Επαναλαμβανεται σε καθε σελιδα :O Θα αλλαξεις το product code που εχεις με ενα απο τα 0534854,0536076 χρησιμοποιοντας το software nemesis . Στην συνεχεια θα προχωρησεις σε εγκατασταση του λογισμικου ξανα, μεσω του nokia updater . Οδηγοι για το πως ,υπαρχουν στην 1η σελιδα του θεματος. αν και μην ξεχνατε οτι υπαρχει και το route 66 αλλα και το tom tom ;) το route66 δεν αναγνωριζει το εσωτερικο gps του ν95 . Θα πρεπει να κυκλοφορησει updated εκδοση. Για τομτομ νομιζω (δεν ειμαι σιγουρος) οτι ισχυει το ιδιο. ------------------------------------------------------------------------ Τελικα τι χρωμα το εχουν το Ν95 ,ο γερμανος & τιμ ? απο την τιμ που το πηρα ηταν σε ασημι :) Thanks ! :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 το route66 δεν αναγνωριζει το εσωτερικο gps του ν95 . Θα πρεπει να κυκλοφορησει updated εκδοση αυτο δεν το ηξερα:O ------------------------------------------------------------------------ Τελικα τι χρωμα το εχουν το Ν95 ,ο γερμανος & τιμ ? απο την τιμ που το πηρα ηταν σε ασημι :) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theophilos_p Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 geia soy file!an den kanw lathos prepei na to agwraseis mesw internet!!oi fwnitikes odigeies einai extra!!egw na se rwtisw pws to leitoyrgises to gps??agwrases toys xartes??mporw na entopisw mia dieythinsh alla otan to vazw na kanei navigate den leitoyrgei kai panta moy leei na agwrasw xartes!!den mporw na katalavw!!eyxarhstw prokatavolika Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YARISRS Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 pio apo olla katevazoume ??? Nemesis E61 full flash - NSS version 1.0.36 Nemesis N80 full flash - NSS version 1.0.36 Diamond N70 full flash - NSS version 1.0.36 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 εγω το πηρα απο τιμ και ενω ειχε ελληνικο μενου αλλα και ελληνικο πληκτρολογιο μολις εκανα την αναβαθμιση εχασε τα ελληνικα... με την βοηθεια του nevrous αλλαξα το product code μεσω nemesis και μετα η αναβαθμιση ""ειδε"" τον ελληνικο κωδικο και μου περασε την νεα version με ελληνικα κανονικοτατα :) ειναι made in finland με 950αρα μπαταρια και με 1giga καρτα μεσα στην συσκευασια ,ασημι χρωμα και σε τιμη 736,67ε οσο για το gps και τους χαρτες της νοκια ..δεν θα παρω ευχαριστω (οχι ακομα, τουλαχιστον με αυτην την αυτονομια.....) μιας και την δουλεια αυτη την κανει ο τιτανας μου με το destinator πολυ καλα :) αν και μην ξεχνατε οτι υπαρχει και το route 66 αλλα και το tom tom ;)Δηλαδη εγω αυριο θα φαω σοκ απο την τιμ.Θα κανω ολα αυτα που διαβαζω ολες αυτες τις μερες και ο "θεος μετα μου"Ευτυχως που εισαστε και εσεις γιατι αν αυριο διαβαζατε στις εφημεριδες για μπουρλοτο στην alpha copy oui c est moi:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoTiRiS Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που δώσατε...μου πήρε περίπου 4-5 ώρες να διαβάσω αυτό το thread καθώς και τα επισυναπτόμενα threads που αναφέρονται κάθε τόσο (και φυσικά τα έβαλα υπό παρακολούθηση), μόλις πάρω το κινητό θα επιστρέψω με ερωτήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Για οποιον εχει απορια,το πηρα απο voda φωκιονος νεγρη χθες.Made in finland.product code που παραπεμπει στην ελλαδα (συμφωνα με τη λιστα) και ελληνικο πληκτρολογιο.Version εχει την 10 15/3/07.τιμη 728 χωρις microSD.Εγγυηση 2 χρονια Καλό κι αυτό! Ρε μπας και η μαμά Νόκια τα τσούγκρισε με την AC; Ή μήπως τους ψιθύρισε κανένας ότι της χαλάει το όνομα και βάλθηκε να την κλείσει; Άλλη ερμηνεία δε μου 'ρχεται στο μυαλό. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FutureN95user Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Γειά σε όλους κι από μενα. Τι θα γίνει αν δεν κάνουμε την αναβάθμιση την έκδοση λογισμικού από την 10 στην 11; Θα υπάρχει καμιά διαφορά στις λειτουργίες;;:confused: ή τσάμπα διακυνδινεύουμε την αλλαγή του λογισμικού;;;; Ρωτάω για να ξέρω άμα είναι και δω τεράστιες διαφορές να το αλλάξω αλλά αν δεν χρειάζεται;;; Την ώρα της αναβάθμισης πρέπει να είναι ανοιχτό,συνδεδεμένο στον υπολογιστή και να έχω το Nokia Software Updater. ΣΩΣΤΑ;;:) :yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest samy3377 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Simera pira ki ego to kainourio mou N95. V10.0.018 15-03-07 apo vodafone, xoris microSD 728 E. Den exei xartes mesa kai mias kai den exo akomi karta de mporo na katebaso kiolas. :) to e-shop de poulaei? nomizo oti i Sandisk einai i pio simbati sosta? an kai panta proteimousa Kingstone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Και εγώ το πήρα από voda του βόλου και είναι ελληνικότατο πριν και μετά την αναβάθμιση:) Κάρτα πήρα από τον κοτσοβολο sandisk microSD 2G me adapter. 33 € Ζήσε το σήμερα γατί είναι το αύριο που περίμενες χθες ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts