Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια τι γινετε με την οθονη μου???διαβασα πιο πισω οτι χαλασε η οθονη σε μερικους εδω μεσα και ελεγα καλα που δεν εγινε σε μενα!!!Τι ηθελα και το ειπα,ολη μερα σημερα μου βγαζει κατι αλοκοτες διαγονιες γραμες οπως οταν ψαχνει η τηλεοραση για σημα μετα γινετε ασπρη μετα σβηνει και μετα φτιαχνει και ξανα απο την αρχη!!!εκανα restart εβγαλα την μπαταρια αλλα τιποτα!!!Ειχε κανεις αυτο το προβλημα?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?http://www.flickr.com/photos/12825538@N04/?saved=1

Φιλε καλυτερα το πρωι να το πας μεχρι τη nokia να του ριξουνε μια ματια;)Μην το αφησεις τωρα που ειναι και στην εγγυηση:)

Μπάμπης

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν διαγράψω από τη Διαχείριση εφαρμογών το «Welcome» και το «Welcome Demo», θα υπάρξουν επιπτώσεις στο Ν95;

Είχα θέσει την ερώτηση παλαιότερα,αλλά δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση.

Αν διαγράψω από τη Διαχείριση εφαρμογών το «Welcome» και το «Welcome Demo», θα υπάρξουν επιπτώσεις στο Ν95;

Δεν νομίζω να έχει επιπτώσεις σε θέμα λειτουργικότητας... ίσα ίσα θα ελευθερωθεί και ο χώρος που πιάνει...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Τρεμω με την ιδεα να παω στην alpha copy γιατι ειναι εντελως ηλι@ιοι!οποτε πηγα παλαιοτερα μου ελεγαν τα πιο απιστευτα πραγματα για να μου βγαλουν τις συσκευες εκτος εγγυησης τη μια οτι ειχε υγρασια το ακουστικο(δηλ. το καλοκαιρι δεν υδρονουν τα αυτια μας?)την αλλη μου ειπαν οτι ηταν ξεβαμενο το νικελ τις πρωσοψης!?!?την αλλη οτι δεν μπορουσαν να μου αλαξουν το joystick επιδει ηταν κακομεταχειρισμενο!?!? Τι να κανω ομως, αυριο πρωι παω.Απλα ρωταω αν ειχε κανεις το ιδιο προβλημα.

οχι κανένα πρόβλημα.

Ναι,υπαρχουν...

Ποιες θα είναι αυτές; Αναφέρομαι σε αρνητικές επιπτώσεις.

Aα οχι,δεν εχει αρνητικες συνεπειες.

Απλα στο μενου εφαρμογες,καλωσηρθ.,μαλλον θα φυγει το welcome απο κει μέσα.

Αν και ειναι πολυ ωραια ετσι που τα δειχνει, με ωραια γραφικα και με βιντεο ολες τις δυνατοτητες του ν95.

Ενταξει δεν πιανει πολυ,5mb.

Ετσι και αλλιως το ν95 εχει δυναμικη μνημη εσωτερικη.

Ρε παιδια τι γινετε με την οθονη μου???διαβασα πιο πισω οτι χαλασε η οθονη σε μερικους εδω μεσα και ελεγα καλα που δεν εγινε σε μενα!!!Τι ηθελα και το ειπα,ολη μερα σημερα μου βγαζει κατι αλοκοτες διαγονιες γραμες οπως οταν ψαχνει η τηλεοραση για σημα μετα γινετε ασπρη μετα σβηνει και μετα φτιαχνει και ξανα απο την αρχη!!!εκανα restart εβγαλα την μπαταρια αλλα τιποτα!!!Ειχε κανεις αυτο το προβλημα?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?http://www.flickr.com/photos/12825538@N04/?saved=1

ετσι ξεκινησε και μενα φιλε μου και τωρα ειμαι εδω και μια βδομαδα χωρις κινητο.......

ακομη περιμενω........

ενα μονο εχω να πω.....

ΑΙΣΧΟΣ........στην νοκια.......

ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι παρτιδα του ν95 στην αγορα εχει προβλημα....

(τζογος οθονες κτλ κτλ κτλ....)...

πραγματικα δεν εχω λογια......

Ετσι οπως σου δειχνω στην φωτο εκανε και το δικο σου?

ετσι ξεκινησε τις 2 πρωτες φορες...μετα...μαυριζε και αναβε...και μετα τερμα......

ακομη περιμενω...την καλωδιοταινια......

παλι καλα που κατεβαινω θεσσαλονικη το σαββατοκυριακο...γιατι εδω αλεξανδρουπολη η καλωδιοταινια θα ερθει μαζι με το ν95 8 giga.....:mad:

τι να πω φιλε ευχομαι να μην παθεις την ζημια που επαθα και εγω...

πηγαινε το αυριο και μην χανεις αλλο χρονο......

Και εμενα μαυριζει και μετα απο 1δευτερολεπτο ξανα ανοιγει.Δεν πιστευω να μου κανουν κολπα με την εγγυηση?δεν εχω κολητικες και τετοια.

Και εμενα μαυριζει και μετα απο 1δευτερολεπτο ξανα ανοιγει.Δεν πιστευω να μου κανουν κολπα με την εγγυηση?δεν εχω κολητικες και τετοια.

τι να σου πω ρε φιλε δεν ξερω.....

εχω παθει την πλακα μου με την νοκια......

παντως εχεις τα ιδια συμπτώματα με μενα....

πηγαινε το οσο πιο γρηγορα μπορεις....

για αλλη μια φορα...ΑΙΣΧΟΣ....:mad:

καλημερα παιδια απλα ξερω οτι καπια στιγμη θα βγει το dastinator το ποτε δεν το ξερουμε αν εχω κατι νεοτερο θα σας πω.

Τρεμω με την ιδεα να παω στην alpha copy γιατι ειναι εντελως ηλι@ιοι!οποτε πηγα παλαιοτερα μου ελεγαν τα πιο απιστευτα πραγματα για να μου βγαλουν τις συσκευες εκτος εγγυησης τη μια οτι ειχε υγρασια το ακουστικο(δηλ. το καλοκαιρι δεν υδρονουν τα αυτια μας?)την αλλη μου ειπαν οτι ηταν ξεβαμενο το νικελ τις πρωσοψης!?!?την αλλη οτι δεν μπορουσαν να μου αλαξουν το joystick επιδει ηταν κακομεταχειρισμενο!?!? Τι να κανω ομως, αυριο πρωι παω.Απλα ρωταω αν ειχε κανεις το ιδιο προβλημα.

Εγώ πάντως το πήγα στη ΝΟΚΙΑ και μου το εφτιαξαν.. Το΄πήρα μετα από 5 μέρες και με καλυψαν με την εγγύηση.. δεν υπήρξε ούτε ένα πρόβλημα με αυτή...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Για σας φίλοι και από μένα θα σας πω τι έκανα εγώ με το πρόβλημα που είχα με την οθόνη του κινητού νοκια ν95

Το πήγα στην νοκια και εγώ για την οθόνη μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα με σας

Μου είπαν θα το στείλουν στο εξωτερικό πράγμα που δεν δέχτηκα

Μετά από μια εβδομάδα με πήραν τηλεφωνώ και μου είπαν τα ίδια ότι πρέπει να το στείλουν στο εξωτερικό μετά από μεγάλη πίεση που δέχτηκα από τον υπεύθυνο δέχτηκα

Παράλληλα έκανα καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου τμήμα συνηγόρου του καταναλωτή

Μετά από δέκα μέρες μου απάντησαν με Μάιο

Μου έστειλαν και το συγκεκριμένο νόμο που μου λενε είναι υποχρεωμένοι να μου το αλλάξουν με καινούργιο

Μετά από την δικιά του παρέμβαση μου το άλλαξαν με καινούργιο

Εφιστούμε την προσοχή σας στις διατάξεις του Νόμου 2251/94 (ΦΕΚ191/Α/16-11-94) «Περί Προστασίας Καταναλωτών» και ειδικότερα στις διατάξεις του άρθρου 5 «Πώληση καταναλωτικών αγαθών και εγγυήσεις», όπως αυτές τροποποιήθηκαν και ισχύουν καθώς και στις σχετικές διατάξεις (άρθρα 534, 537, 540 κλπ) του Αστικού Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν με τον Νόμο Ν.3043/2002 (ΦΕΚ 192/Α/21-8-2002).

Ειδικότερα σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 534 του Αστικού Κώδικά: «Ο πωλητής υποχρεούται να παραδώσει το πράγμα με τις συνομολογημένες ιδιότητες και χωρίς πραγματικά ελαττώματα», σύμφωνα με το άρθρο 537 παρ. 2 του Α.Κ. «Το ελάττωμα ή η έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας που διαπιστώνεται μέσα σε έξι μήνες από την παράδοση του πράγματος τεκμαίρεται ότι υπήρχε κατά την παράδοση …..» και τέλος σύμφωνα με το άρθρο 540 του Α.Κ. « σε περίπτωση ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ’ επιλογή του: 1) να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνση του τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο …, 2) να μειώσει το τίμημα, 3) να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση……. Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή».

καλα ολα αυτα,και καλα κανετε και τα λετε.

αλλα δεν ειναι πραγματα αυτα σε ενα τετοιο τηλ.

να υπαρχουνε τετοια προβληματα με την οθονη αν

ειναι δυνατον και οχι τιποτα αλλο να μην στο αλλαζουνε κι΄ολας.

η nokia εχει αρχισει και με απογοητευει.:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα ολα αυτα,και καλα κανετε και τα λετε.

αλλα δεν ειναι πραγματα αυτα σε ενα τετοιο τηλ.

να υπαρχουνε τετοια προβληματα με την οθονη αν

ειναι δυνατον και οχι τιποτα αλλο να μην στο αλλαζουνε κι΄ολας.

η nokia εχει αρχισει και με απογοητευει.:X

2 N95 Περασαν απο τα χερια μου και δυστυχως απογοητευτηκα απο το N95 σε παρα πολλους τομεις για εμενα

ηταν σκετη απογοητευση αυτο το τηλεφωνο

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Εμενα παλι δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα,κατι ηξερα που λεγα μην τρεχετε να το παρετε απο τον απριλιο η τον μαιο,στην αρχη σε ολα τα τηλεφωνα Νseries βγαινουν προβληματακια,βεβαια την κατασταση χειροτερευει σαφως η απαραδεκτη alpha copy
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα παλι δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα,κατι ηξερα που λεγα μην τρεχετε να το παρετε απο τον απριλιο η τον μαιο,στην αρχη σε ολα τα τηλεφωνα Νseries βγαινουν προβληματακια,βεβαια την κατασταση χειροτερευει σαφως η απαραδεκτη alpha copy
ουτε εμενα ειχε κανενα καποιο προβλημα ...λιγο τα υλικα κατασκευης ,λιγο η στιβαροτητα του τηλεφωνου,λιγο το gps που αργουσε,λιγο η φωτογραφικη που ειδικα το βραδυ ηταν χαλια χειροτερη απο το ν73 που εχω τωρα,λιγο το μηνυμα μνημη πληρης που ειχα καιρο να το δω σε τηλεφωνο συνεθεσαν μια οχι καλη εικονα για το τηλεφωνο ...αλλιως περιμενα εγω

ενα τηλεφωνο των 700+Ε

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Για σας φίλοι και από μένα θα σας πω τι έκανα εγώ με το πρόβλημα που είχα με την οθόνη του κινητού νοκια ν95

Το πήγα στην νοκια και εγώ για την οθόνη μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα με σας

Μου είπαν θα το στείλουν στο εξωτερικό πράγμα που δεν δέχτηκα

Μετά από μια εβδομάδα με πήραν τηλεφωνώ και μου είπαν τα ίδια ότι πρέπει να το στείλουν στο εξωτερικό μετά από μεγάλη πίεση που δέχτηκα από τον υπεύθυνο δέχτηκα

Παράλληλα έκανα καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου τμήμα συνηγόρου του καταναλωτή

Μετά από δέκα μέρες μου απάντησαν με Μάιο

Μου έστειλαν και το συγκεκριμένο νόμο που μου λενε είναι υποχρεωμένοι να μου το αλλάξουν με καινούργιο

Μετά από την δικιά του παρέμβαση μου το άλλαξαν με καινούργιο

Εφιστούμε την προσοχή σας στις διατάξεις του Νόμου 2251/94 (ΦΕΚ191/Α/16-11-94) «Περί Προστασίας Καταναλωτών» και ειδικότερα στις διατάξεις του άρθρου 5 «Πώληση καταναλωτικών αγαθών και εγγυήσεις», όπως αυτές τροποποιήθηκαν και ισχύουν καθώς και στις σχετικές διατάξεις (άρθρα 534, 537, 540 κλπ) του Αστικού Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν με τον Νόμο Ν.3043/2002 (ΦΕΚ 192/Α/21-8-2002).

Ειδικότερα σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 534 του Αστικού Κώδικά: «Ο πωλητής υποχρεούται να παραδώσει το πράγμα με τις συνομολογημένες ιδιότητες και χωρίς πραγματικά ελαττώματα», σύμφωνα με το άρθρο 537 παρ. 2 του Α.Κ. «Το ελάττωμα ή η έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας που διαπιστώνεται μέσα σε έξι μήνες από την παράδοση του πράγματος τεκμαίρεται ότι υπήρχε κατά την παράδοση …..» και τέλος σύμφωνα με το άρθρο 540 του Α.Κ. « σε περίπτωση ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ’ επιλογή του: 1) να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνση του τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο …, 2) να μειώσει το τίμημα, 3) να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση……. Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή».

Δηλαδη ρε φιλε τι λες να κανω?Να απαιτησω να μου αλαξουν την συσκευη?Και αν ναι να κανω καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου τμήμα συνηγόρου του καταναλωτή ωστε να υπωχρεωθουν να μου την αλλαξουν?

Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τελείως την προφύλαξη οθόνης; Λέει στο manual πως όταν η προφύλαξη οθόνης ενεργοποιηείται τότε απενεργοποιείται και το GPS...
Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

για όσους λένε για την μαύρη κουκίδα στην προεπισκόπιση φωταγραφίας/βίντεο είναι προφανώς ο αισθητήρας εστίασης φωτός, αν δείτε όταν μετακινείται την κουκίδα κουνοντας το κινητο προς φωτεινές περιοχες ή αλλα αντικειμενα εστίασης μετακινείται και αυτή και αλλάζουν οι ρυθμίσεις του αισθητήρα, το έχουν αυτό όλες οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

σε όσους απο εσας λέτε οτι δεν λειτουργούν τα πλήκτρα στα ακουστικά υπάρχει ένα jumberaki στα πλάγια εκεί που όταν το σπρώχνετε στην μία πλευρά απενεργοποιεί τα πλήκτρα για να μην τα πατήσετε κατα λάθος και όταν το σπρώξετε στην άλλη πλευρά τα ενεργοποιεί.

Eγω μιλάω για μια μαύρη κουκκίδα η οποία φένεται και στις φώτος όχι μόνο στην προεπισκόπιση! Σε κάποιες αν έχει αρκετό φωτισμό δεν φένεται αλκα όταν είναι μέτριος είναι εμφανείς.

http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg

Περα απο πολλοι ειδημονες,υπαρχουν και πολλοι τυφλοι ή υπερανω και δεν απαντουν.Επομενως ξαναρωτω και με συγχωρειτε για τα κεφαλαια

1)Υπαρχει δυνατοτητα ΧΡΗΣΗΣ της μπαταριας που θα υπαρχει στο Ν95 8GB ; Θα ειναι συμβατη με ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΣΟΔΣΗ του Ν95 ; Ελπιζω τωρα να ειδατε την ερωτηση

2)Σκοπευα να αγορασω κινητο απο Δευτερα,σκεφτομουνα για HTC Kaiser,αλλα ειναι πολλα τα λεφτα του.Μετα λυπης μου ομως βλεπω πολυ απογοητευμενο κοσμο στις τελυταιες σελιδες..Και ρωτω πολυ απλα. ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;

Θα εκτιμησω την απαντηση σας

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...