leftezi Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 ΠΑρτε και απο εμενα μια φωτογραφια εν κινηση(την πηρα καθως περνουσαμε με το αυτοκινητο) ενος Luna park! Παντως με εξεπλιξε το Ν95 :) http://images6.pictiger.com/thumbs/dc/2dc715f4c36276490147ac62752a48dc.th.jpg Σουρεαλιστική :lol: :lol: Παρε μια συγκριση απο ενα κινητο που κανει 200 ευρω(w800)και να φανταστεις οτι ειναι υπο σκια και οχι απο τις καυτερες του ειναι 377kb ενω εχω δει μεχρι 600kb!!!http://img69.imageshack.us/my.php?image=dsc00354xz6.jpg Κακώς, έπρεπε να βάλεις μία από τις καλύτερές του. Λυπήθηκες το Ν95; :rolleyes: Πολύ καλή αλλά όχι τόσο ώστε να βγάζει το Ν95 άχρηστο. Τις φωτογραφίες του freddaras τις είδες; και αλλες photos στην εξοχη.....:) http://rapidshare.com/files/29880522/2.zip οντως με τα δεντρα υπαρχει "προβλημα"...αλλα σε γενικες γραμμες το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο..... Πάρα πολύ καλό. Στις κοντινές λήψεις ούτε τα δέντρα έχουν πρόβλημα (ίσως ελάχιστο). Στις μακρινές ΟΚ. Από ότι έδειξαν μέχρι τώρα τα πράγματα, πιστεύω ότι θα φτιάξει ακόμα περισσότερο σε επόμενες αναβαθμίσεις. Και το εσωτερικό του BMW βγήκε τέλειο. freddaras, τράβηξες πολύ καλές φωτό. Εύγε. :) :) Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 < http:// http://www.dirc.gr/petros/ > Pros8e8ikan kialles +1 video :D ! Oi photos exoune travixtei me to teleuteo firmware :) Και οι δικές σου πολύ καλές, petr00kos. Και το βίντεο επίσης. Πολύ φωτεινό και καθαρό σε σύγκριση με προηγούμενων firmware. Κουράσαμε μερικούς με το θέμα της κάμερας είναι αλήθεια αλλά καθένας με τα ενδιαφέροντά του. Γι' αυτά ρωτάει κι αυτά συζητάει. Άλλος για το GPS, άλλος για τον ήχο, τα ηχεία και τα ακουστικά, άλλος για την ποιότητα κατασκευής κτλ. Τι να κάνουμε. :rolleyes: Όσο για την ψηφιακή τα 'χουμε πει. Ούτε μαζί μας την έχουμε πάντα ούτε είναι πάντα φορτισμένη αλλά ούτε και θέλουμε να την αντικαταστήσουμε πλήρως. Απλά αν χρειαστεί να τραβήξουμε καμία, να μη βγει μαύρο χάλι. Τουλάχιστον όχι χειρότερη από προηγούμενα μοντέλα. Οι φωτογραφίες των πρωτοτύπων π.χ. ήταν χειρότερες από του Ν73. Να όμως που έφτιαξε. Για αναμνηστικές φωτογραφίες, την κάνει πολύ καλά τη δουλειά του (το ίδιο και το Ν73 αν εξαιρέσουμε τις βραδινές). Δε λέμε να καλύψουμε γάμο βέβαια. :p Λέμε για τις καθημερινές, στην καφετέρια, τον πιτσιρικά στο πάρκο, μια εκδρομούλα, κτλ. και γενικά όπου ξαφνικά παρουσιάστηκε κάτι ενδιαφέρον για φωτογράφιση και η ψηφιακή είναι σπίτι. Εγώ πάντως που με ενδιαφέρει τόσο το θέμα, το χόρτασα (σχεδόν). Θα κοιτάξω όμως με ενδιαφέρον αν υπάρξουν παραπέρα βελτιώσεις στο επόμενο firmware. Όσο για την αγορά, κατέληξα ότι το Ν73 με καλύπτει ακόμα μια χαρά. Αν το GPS ήταν καλύτερο και υποστηρίζονταν από destinator και η συσκευή ήταν πιο φτηνή, αν η καφετέρια που αράζω είχε wifi spot :O και ιδίως τώρα που καλόμαθα με το Ν73 αν η μπαταρία του ήταν εφάμιλλη θα το σκεφτόμουν σοβαρά. :D Καθένας με τις ανάγκες του και τις προτεραιότητές του. Έχω βάλει στο μάτι και την Olympus 510 που βγαίνει τον Ιούνιο κι άμα τα πάρω μαζεμένα θα με σκοτώσει η γυνάικα μου. :lol: :lol: Για μένα λοιπόν υπομονή μέχρι το επόμενο τοπ μοντέλο της Νόκια αλλά περιμένω να βγει και το HTC P4550 (HTC Kaiser) να δω τι λέει, φαίνεται πολλά υποσχόμενο αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα μου τα χαλάσει στην κάμερα. Καλορίζικο σε όσους το πήραν, πιστεύω ότι έκαναν μια πολύ καλή αγορά. Αν ήταν στα 600 ευρώ θα ήταν άριστη. :) Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Συμφωνω μαζι σου ωστοσο στο θεμα της τιμης δεν θα επρεπε μονο το Ν95 να κανει 100 ευρω παρακατω,μηπως το Ν93 ΜΕ 720 ευρω δεν ξεκινησε στην αγορα?Το Ν80 καπου εκει δεν ηταν και αυτο?Ειναι πολιτικη της ΝΟΚΙΑ να χτυπαει στην τιμη γενικα τα Νseries,εδω το Ν76 θα κανει λεει 500 ευρω!Οποτε αριστη επιλογη δεν θα μπορεισει ποτε να ειναι γιατι η νοκια τα πρωτοεμφανιζομενα Nseries παντα θα χτυπαει σε τιμη.Επισης φιλε leftezi μην εισαι σιγουρος οτι δεν θα βγει για destinator,ηδη αρχισαν να βγαινουν αλλα προγραμματα:http://www.symbian-freak.com/news/007/05/wayfinder_on_n95.htm Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Σουρεαλιστική :lol: :lol: Κακώς, έπρεπε να βάλεις μία από τις καλύτερές του. Λυπήθηκες το Ν95; :rolleyes: Πολύ καλή αλλά όχι τόσο ώστε να βγάζει το Ν95 άχρηστο. Τις φωτογραφίες του freddaras τις είδες; Αυτην ειχα στον υπολογιστη αυτην εβαλα.Και δεν λυπηθηκα το Ν95 οπως λες! και δεν ειπα οτι ειναι αχρηστο!Απλα περιμενα οτι το Ν95 θα εβγαζε πολυ καλυτερες φωτο απο ενα τηλ. 2 χρονων και αξιας 200 ευρω!Εγω θα το παρω το Ν95 αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες οι φωτο δεν ειναι το δυνατο του σημειο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Συμφωνω μαζι σου ωστοσο στο θεμα της τιμης δεν θα επρεπε μονο το Ν95 να κανει 100 ευρω παρακατω,μηπως το Ν93 ΜΕ 720 ευρω δεν ξεκινησε στην αγορα?Το Ν80 καπου εκει δεν ηταν και αυτο?Ειναι πολιτικη της ΝΟΚΙΑ να χτυπαει στην τιμη γενικα τα Νseries,εδω το Ν76 θα κανει λεει 500 ευρω!Οποτε αριστη επιλογη δεν θα μπορεισει ποτε να ειναι γιατι η νοκια τα πρωτοεμφανιζομενα Nseries παντα θα χτυπαει σε τιμη.Επισης φιλε leftezi μην εισαι σιγουρος οτι δεν θα βγει για destinator,ηδη αρχισαν να βγαινουν αλλα προγραμματα:http://www.symbian-freak.com/news/007/05/wayfinder_on_n95.htm Έχεις δίκιο με τις τιμές. Έτσι είναι. Αλλά θα ήταν ωραία να μην ήταν έτσι. :D Αυτην ειχα στον υπολογιστη αυτην εβαλα.Και δεν λυπηθηκα το Ν95 οπως λες! και δεν ειπα οτι ειναι αχρηστο!Απλα περιμενα οτι το Ν95 θα εβγαζε πολυ καλυτερες φωτο απο ενα τηλ. 2 χρονων και αξιας 200 ευρω!Εγω θα το παρω το Ν95 αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες οι φωτο δεν ειναι το δυνατο του σημειο!!! Συμφωνώ. Οι φωτό δεν είναι το δυνατό του σημείο. Αλλά σίγουρα δεν είναι και το αδύνατο σημείο του. Αυτό είναι η μπαταρία. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Εγω θα το παρω το Ν95 αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες οι φωτο δεν ειναι το δυνατο του σημειο!!! Φυσικα και δεν ειναι οι φωτο το δυνατο του σημειο, οπως ουτε το GPS ειναι ουτε και η ποιοτητα κατασκευης, και ουτε η μπαταρια επισης. Αφου λοιπον θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες πρεπει να παραδεχτουμε οτι το δυνατο του σημειο ειναι οτι ειναι Νοκια και μουρατο στην εμφανιση και στα χαρακτηριστικα, για αυτο το περιμενουμε ολοι ετσι δεν ειναι? [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Φυσικα και δεν ειναι οι φωτο το δυνατο του σημειο, οπως ουτε το GPS ειναι ουτε και η ποιοτητα κατασκευης, και ουτε η μπαταρια επισης. Αφου λοιπον θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες πρεπει να παραδεχτουμε οτι το δυνατο του σημειο ειναι οτι ειναι Νοκια και μουρατο στην εμφανιση και στα χαρακτηριστικα, για αυτο το περιμενουμε ολοι ετσι δεν ειναι? επειδη ειναι nokia?:lol: καλο ηταν αυτο,οσο για το αν ειναι μουρικο η οχι γουστα ειναι αυτα ομως αν καποιος ψαχνει μουρη υπαρχουν πολλα φτηνοτερα κινητα που προσφερουν περισσοτερη μουρη. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aekaraole Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ""Συμφωνω μαζι σου ωστοσο στο θεμα της τιμης δεν θα επρεπε μονο το Ν95 να κανει 100 ευρω παρακατω,μηπως το Ν93 ΜΕ 720 ευρω δεν ξεκινησε στην αγορα?Το Ν80 καπου εκει δεν ηταν και αυτο?Ειναι πολιτικη της ΝΟΚΙΑ να χτυπαει στην τιμη γενικα τα Νseries,εδω το Ν76 θα κανει λεει 500 ευρω!Οποτε αριστη επιλογη δεν θα μπορεισει ποτε να ειναι γιατι η νοκια τα πρωτοεμφανιζομενα Nseries παντα θα χτυπαει σε τιμη"" σΥΜΦΩΝΩ 100% . αΠΛΩς εμεις ειμαστε gadjetaκηδες και τα παιρνουμε anyway. Παντως για μενα απο οσα εχω διαβασει ο 1) λογος που θελω το κινητο ειναι το πολυ γρηγορο menu! Guys η καμμερα την χρησιμοποιουμε συχνα αλλα οχι συνεχεια. Ναι , ειναι ωραιο που ειναι καλυτερη απο ν73. ΑΛΛΑ το μενου να ειναι γρηγορο ειναι το n.1. Το οτι το user experience αλλαζει ειναι επισης ενα πολυ συμαντικο! Το να βλεπεις αλλο user interface metraei poly. Aμα το ν95 δεν ειχε το feature pack 1 και δεν ηταν γρηγορο ας ειχε και 7MP camera kai τελειο GPS ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ. Η ταχυτητα και τα enhancements στο user interface ειναι για μενα ολα τα λεφτα. AΣε που το ενα παραπονο απο ολα τα Νοκια Ν series ηταν το αργο μενου. Το ν73 εχει αρχισει και αργει και μου σπαει τα @@@ PS Μπραβο και στο ΠΑΟ για το κυπελλο BTW AEK UBER ALLES :D Champions League here we come Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Ρε παιδιά... Θα ακουστώ βλαξ, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αφελές, που σίγουρα έχει περάσει από το μυαλό πολλών φίλων εδώ μέσα: Δεν υπάρχει στην αγορά καμία μπαταρία Nokia, συμβατή με το Ν95, με περισσότερα mA's για να δείτε μία άσπρη μέρα??? Μου ακούγεται κουλό ρε γμτο να μην υπάρχει, αλλά... never say never... :) CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Απλως το ιδιο ηλπιζαν και καποιοι για το Ν80 και δεν εγινε ποτε. Το ιδιο μαλλον θα γινει και τωρα. Κι εγω νομιζω οτι αν ηταν εφικτο θα την ειχαν βαλει για βασικη. Ξερει κανεις αν θα το βρουμε αυτη τη βδομαδα στα μαγαζια. Ειχα σκοπο να το παραγγειλω σημερα απο megamarket αλλα ειπα αν κυκλοφορησει αυτη τη βδομαδα αξιζει να περιμενω. Αν ειναι να κυκλοφορησει εστω και την αλλη, θα το παρω απο megamarket. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Να κάνω άλλη μία "stupid" ερώτηση... Όταν το κινητό μπαίνει στην... κωλότσεπη, ανοίγει το slide? Μπορεί να γελάσετε, αλλά με το Ν80, το είχα ΕΝΤΟΝΑ αυτό το πρόβλημα... CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aekaraole Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 εγω το βαζω στην μπροστινη παντως :) AEK UBER ALLES :D Champions League here we come Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Telika kseroume an tha to doume na erxetai auti ti vdomada?? Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Εντάξει παιδια δεν λεω καλές οι φωτογραφίες,αλλα οχι οι κορυφαιες που θα περιμενα απο ενα τετοιο κινητο αυτης της τιμής και μάλιστα 5mp. Απο το ν73 μου καλύτερα λογικα πρεπει να βγάζει,αλλα το sharp v903 ειναι πολύ ανώτερο.(τι σου κανει ο ccd και οι φακοι της sharp) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Latest news... Το ματιάσαμε το φιλαράκι μου που είχε πάρει το Ν95 από Αγγλία. Έφαγε μία τούμπα, από το ύψος της τσέπης του και δυστυχώς η πρόσκρουση στο πεζοδρόμιο ήταν μοιραία (!). Το τηλέφωνο διέλυσε "in bits and pieces", χωρίς επλίδα επανσυναρμολόγησης. Τέλος! Περιττό να σας πω ότι κλαίει τη μοίρα του. Τουλάχιστον αν το πάρω τελικά και εγώ το Ν95, μάλλον κονόμησα μία extra μπαταρία. Που καταντήσαμε... ο θάνατός σου, η ζωή μου! CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Latest news... Το ματιάσαμε το φιλαράκι μου που είχε πάρει το Ν95 από Αγγλία. Έφαγε μία τούμπα, από το ύψος της τσέπης του και δυστυχώς η πρόσκρουση στο πεζοδρόμιο ήταν μοιραία (!). Το τηλέφωνο διέλυσε "in bits and pieces", χωρίς επλίδα επανσυναρμολόγησης. Τέλος! Περιττό να σας πω ότι κλαίει τη μοίρα του. Τουλάχιστον αν το πάρω τελικά και εγώ το Ν95, μάλλον κονόμησα μία extra μπαταρία. Που καταντήσαμε... ο θάνατός σου, η ζωή μου! Με γεια την μπαταρία:p Τόσο πολύ διαλύθηκε..... Βασικά όλα φτιάχνονται, εξαρτάται μόνο από το κόστος. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Latest news... Το ματιάσαμε το φιλαράκι μου που είχε πάρει το Ν95 από Αγγλία. Έφαγε μία τούμπα, από το ύψος της τσέπης του και δυστυχώς η πρόσκρουση στο πεζοδρόμιο ήταν μοιραία (!). Το τηλέφωνο διέλυσε "in bits and pieces", χωρίς επλίδα επανσυναρμολόγησης. Τέλος! Περιττό να σας πω ότι κλαίει τη μοίρα του. Τουλάχιστον αν το πάρω τελικά και εγώ το Ν95, μάλλον κονόμησα μία extra μπαταρία. Που καταντήσαμε... ο θάνατός σου, η ζωή μου! Καλα τόσο ψευτικο?μια φορα κάτω και πάει?και σιγα το ύψος.... Δεν χαλάνε ετσι κινητα και ας ειναι slide,εχω δει να πεφτουν d500,d900 πολλες φορες κάτω και δεν εχουν παθει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Με γεια την μπαταρία:p Τόσο πολύ διαλύθηκε..... Βασικά όλα φτιάχνονται, εξαρτάται μόνο από το κόστος. Κι όμως φίλε ddr2... τόσο πολύ διαλύθηκε... Για να μου λέει "Κώστα έγινε κυριολεκτικά κομμάτια..." πιστεύω ότι δεν υπερβάλλει... Edit #1: Ξέχασα να γράψω πριν ότι μου είπε το εξής: καθώς και στην Αγγλία είναι γνωστό το πρόβλημα της αυτονομίας, έχουν κυκλοφορήσει μπαταρίες με πάνω από 1200 mA, αλλά ΟΧΙ ΓΝΗΣΙΕΣ! Απλά δεν θυμάται να μου πει site ή μάρκα και για αυτό επιτρέψτε μου να έχω κάποιες επιφυλάξεις για την εν λόγω πληροφορία. Edit #2: Interesting... http://www.mobilefun.co.uk/product/13323.htm, http://www.mobilefun.co.uk/product/13350.htm CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Edit: Ξέχασα να γράψω πριν ότι μου είπε το εξής: καθώς και στην Αγγλία είναι γνωστό το πρόβλημα της αυτονομίας, έχουν κυκλοφορήσει μπαταρίες με πάνω από 1200 mA, αλλά ΟΧΙ ΓΝΗΣΙΕΣ! Απλά δεν θυμάται να μου πει site ή μάρκα και για αυτό επιτρέψτε μου να έχω κάποιες επιφυλάξεις για την εν λόγω πληροφορία. Εγώ την μονη που έχω δει είναι αυτή: http://www.mobilefun.co.uk/product/13350.htm αλλα για 50 mAh και όχι γνήσια δεν το διακινδυνεύω... Y.Γ. Σε ένα forum είδα έναν να έχει αυτήν την υπογραφή:D : If you live in a cave and are never near electricity, If you are only used to basic phones and think you can compare Apples and Oranges. If you think a powerhouse should be able to run on a tiny battery for weeks via magic. If you get lost just walking out of your front door Then Don't get an N95 - You will never understand it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 costasp..an den einai gnisies oi mpataries...asto kalitera..giati ksereis,exeis akousei me tis legomenes ekrikseis kinitwn...eksaitias twn maimou mpatariwn..to lene kai oi tileoraseis..mono gnisies..an erthei mpataria 1200 mA proerxomenh apo Nokia..tha apoferei terastia kerdi..tha me thimitheite se 1 xrono peripou tha vgalei...einai poniri i politiki tis NOKIA;) Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aekaraole Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ""If you live in a cave and are never near electricity, If you are only used to basic phones and think you can compare Apples and Oranges. If you think a powerhouse should be able to run on a tiny battery for weeks via magic. If you get lost just walking out of your front door Then Don't get an N95 - You will never understand it."" ωΡΑΙΟ.! Παντως και για το ν80 που λεγαμε, μπαταρια δεν βγηκε! Για να δουμε! Τελευταιο update απο εταιρικα vodafone "γυρω στις 18 Μαιου" AEK UBER ALLES :D Champions League here we come Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη-Μάνη (αν και Ολυμπιακός :)) όσον αφορά τις μαϊμού μπαταρίες. Όχι τόσο για το θέμα των εκρήξεων, όσο για το ότι μία μη-original ενδέχεται εντέλει να έχει και χαμηλότερη actual αυτονομία από τη θεωρητικά μικρότερη original! Στον φίλο συνάρρωστο ΑΕΚτζή (aekaraole) να πω ότι επιβεβαιώνω την ενημέρωση που έλαβες από άτομο επίσης εργαζόμενο στα κεντρικά της Voda. Όσον αφορά στην μπαταρία - που ακόμα περιμένω για το Ν80 και ποτέ δεν ήρθε - δεν πολυπιστεύω να βγάλει κάτι άλλο αργότερα η Nokia. Μπορεί να ακουστεί... "μπακάλικη" λογική, αλλά πώς αλλιώς θα πουλήσει extra batteries, desktop chargers και car chargers??? ....λέω τώρα... ;) BTW... κάτι που έδωσα και στην προηγούμενη σελίδα του thread, για όσους δεν το είδαν... http://www.mobilefun.co.uk/product/13323.htm CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FutureN95user Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Γεια σε όλους. :) Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε όσους έχουν αποκτήσει το κινητό. Πρώτον, τα μεγάφωνα του πως πάνε; Έχουν δυνατή ένταση; Και από θέμα ρυθμίσεων που έχει το τηλέφωνο σχετικά με τον ήχο,φαίνεται η διαφορά κατα την τροποποίησή τους; Τώρα σχετικά με το video. Τα δείχνει σε πλήρη οθόνη;:) Και τέλος Συγχαρήτήρια σε όσους το έχουν αποκτήσει:happy: :yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Ρε παιδιά... Sorry που το ξαναρωτάω: ο μηχανισμός του slide είναι ευαίσθητος στο "άνοιξε-κλείσε", όταν στριμώχνεται σε μία τσέπη? Δηλαδή, το βάζεις τσέπη και ανοίγει? Επαναλαμβάνω, παίρνω έναυσμα να το ρωτήσω γιατί με το Ν80 αντιμετώπισα έντονα αυτό το πρόβλημα.. Ευχαριστώ :) CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Καλα τόσο ψευτικο?μια φορα κάτω και πάει?και σιγα το ύψος.... Δεν χαλάνε ετσι κινητα και ας ειναι slide,εχω δει να πεφτουν d500,d900 πολλες φορες κάτω και δεν εχουν παθει τίποτα. Εμενα πάντως που μου έπεσε απο το κρεβάτι (1η τουμπα) και μου το πέταξε μια κοπέλα από τη σχολή πάνω από ενα γραφείο (2η τούμπα) μια χαρά ειναι.. Ουτε κολλήματα δεν τρώει που λέει ο λόγος.. Λέτε στην 3η (και φαρμακερή) να γίνει τιποτα??? Γεια σε όλους. :) Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε όσους έχουν αποκτήσει το κινητό. Πρώτον, τα μεγάφωνα του πως πάνε; Έχουν δυνατή ένταση; Και από θέμα ρυθμίσεων που έχει το τηλέφωνο σχετικά με τον ήχο,φαίνεται η διαφορά κατα την τροποποίησή τους; Τώρα σχετικά με το video. Τα δείχνει σε πλήρη οθόνη;:) Και τέλος Συγχαρήτήρια σε όσους το έχουν αποκτήσει:happy: Τα ηχεία τέλεια ακόμη και αν τα βάλεις στο 100% της εντασης τους. Οταν ρυθμίζεις τον ήχο, η διαφιρά ειναι αισθητή (ειδικά από μονοφωνικό σε στερεο. Αν βαλεις και την ενισχηση ακόμη καλύτερα). Οσο αναφορά το βιντεο το δείχνει και σε πλήρη (αν το άνοιξεις από την multimedia πλευρά του) και σε μη οθονη. :lol: :p Και τελος σε ευχαριστούμε για τα συγχαρίκια.... Ρε παιδιά... Sorry που το ξαναρωτάω: ο μηχανισμός του slide είναι ευαίσθητος στο "άνοιξε-κλείσε", όταν στριμώχνεται σε μία τσέπη? Δηλαδή, το βάζεις τσέπη και ανοίγει? Επαναλαμβάνω, παίρνω έναυσμα να το ρωτήσω γιατί με το Ν80 αντιμετώπισα έντονα αυτό το πρόβλημα.. Ευχαριστώ :) Εκ προσωπικής πείρας μια χαρα ειναι. Ουτε σε τσεπες ανοίγει, ουτε πουθενα... Κοιτα αν φορας κι εσυ κανενα στενο παντελόνι, αυτό (όπως και ολα) θα ανοίξουν κατα την εισχώρησή του (στην τσέπη)... ΕΛΑ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ Ok nervous... Kai sorry [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts