Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτέλους το πήρα!!

Πόσες ώρες πρέπει να το φορτίσω?μου ειπαν κατι για 12 ωρες αλλα δεν νομίζω να ισχύει..

καλοριζικο και σε σενα:)

κανε 3,4 πληρης φορτισεις-αποφορτισεις

ετσι εκανα και εγω και τωρα εχει στρωσει η μπαταρια.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρόβλημα (?)

Σήμερα, εντελώς ξαφνικά, δεν γουστάρει να συνδεθεί με cable connection με το laptop του γραφείου μου! Χωρίς προφανή λόγο! Ρε τι restart το PC, τι restart το Ν95, τζίφος... απλά δεν συνδέεται.

Any ideas?

EDIT: Το έψαξα λιγάκι στο επίσημο forum της Nokia και βρήκα άκρη.

1. Έβγαλα την PC Suite

2. Πέταξα ό,τι πρόγραμμα είχα σχετικό με το Ν95

3. Έτρεξα ένα προγραμματάκι με τίτλο PC Suite Cleaner

4. Έκανα restart το PC

5. Επανεγκατέστησα την PC Suite

6. ...όλα ΟΚ !

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

βρε παιδια τωρα το παρατηρησα...ενω γραφω μηνυμα με ελληνικα ή ελληνικο Τ9 μου γραφει 60 χαρακτηρες.....γιατι ετσι?? υπαρχει καμια λυση??

ευχαριστω

Καλό μεσημέρι,

Θέλω να ρωτήσω το εξής :

υπάρχει καποια συγκεκριμένη θέση που πρεπει να είναι το κινητό για να λαμβάνει το σήμα απο το δορυφόρο? η δεν παίζει σημασία? το πληκτρολόγιο επίσης πρέπει να ειναι πάντοτε ανοιχτο?

Ευχαριστώ

Αν ο Παράδεισος δεν έχει γυναίκες, αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα......

Εγώ δε θα πάω!

Καλό μεσημέρι,

Θέλω να ρωτήσω το εξής :

υπάρχει καποια συγκεκριμένη θέση που πρεπει να είναι το κινητό για να λαμβάνει το σήμα απο το δορυφόρο? η δεν παίζει σημασία? το πληκτρολόγιο επίσης πρέπει να ειναι πάντοτε ανοιχτο?

Ευχαριστώ

Καλό είναι να βλέπει κατευθείαν τον ουρανό και το πληκτρολόγιο να είναι ανοικτό. Αν μπορείς να μην το πιάνεις από το πληκτρολόγιο όταν προσπαθεί να κλειδώσει θα ήταν καλύτερα, διότι η κεραία του gps βρίσκεται εκεί.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

βρε παιδια τωρα το παρατηρησα...ενω γραφω μηνυμα με ελληνικα ή ελληνικο Τ9 μου γραφει 60 χαρακτηρες.....γιατι ετσι?? υπαρχει καμια λυση??

ευχαριστω

θα πας μηνυματα/ρυθμισεις/συντομο μηνυμα/κωδικοπ.χαρακτ./περιορ.υποστηρ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημέρα σε όλους.

Επειδή είναι "νέος" στο συγκεκριμένο λειτουργικό,, μέπως μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο ακριβώς φάκελο σώζονται τα μηνύματα που έρχονται στο κινητό ?? :worry: :worry:

Έστειλα ένα αρχείο και θέλω να το πάρω από το φάκελο μηνυμάτων και να το πάω στην επιθυμητή θέση. Και δεν το βρίσκω με search...

Eυχαριστώ εκ των προτέρων.

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

1000 ευχαριστω αρη μου....να'σαι καλα ;)

Kαλημέρα σε όλους.

Επειδή είναι "νέος" στο συγκεκριμένο λειτουργικό,, μέπως μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο ακριβώς φάκελο σώζονται τα μηνύματα που έρχονται στο κινητό ?? :worry: :worry:

Έστειλα ένα αρχείο και θέλω να το πάρω από το φάκελο μηνυμάτων και να το πάω στην επιθυμητή θέση. Και δεν το βρίσκω με search...

Eυχαριστώ εκ των προτέρων.

Εμένα πάντως που τα μηνύματα σώζονται στην κάρτα μνήμης, τα έξτρα σώζονται στον φάκελο attachments.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα πάντως που τα μηνύματα σώζονται στην κάρτα μνήμης, τα έξτρα σώζονται στον φάκελο attachments.

Εννοώ σε ποιο ακριβώς PATH της κάρτας μνήμης σώζονται αν ξέρεις.... :worry:

Επιτέλους το πήρα!!

Πόσες ώρες πρέπει να το φορτίσω?μου ειπαν κατι για 12 ωρες αλλα δεν νομίζω να ισχύει..

Άστο πρώτα να αδειάσει τελείως η μπαταρία και μετά το φορτίζεις κανονικά μέχρι να ''γεμίσει''. Ακολουθείς την ίδια διαδικασία 3-4 φορτίσεις και η μπαταρία θα έχει τα βέλτιστα. Καλορίζικο!

Δηλαδή αν σ ενδιαφερει η πλοηγηση και γενικα το navigation τα ppc είναι μονόδρομος. Το gps του Ν95 είναι τουλάχιστον διακοσμητικό, στην ουσία "αχρηστο" και πολύπλοκο, ασε που για να βρει δορυφόρους πρεπει να περιμενεις απο 5' μέχρι 30 λεπτα όπως έγραψε κι ενας φίλος παραπάνω (με ανοικτό το πορτάκι να βλέπει ουρανό κλπ)....χ..σε μέσα δηλαδή, πιο γρήγορα πάς με τα πόδια!:)

Κατα τ'αλλα αν εξαιρέσεις και την μπαταρία του που είναι απαράδεχτη, είναι ενα καλο multimedia κινητό. Μέχρι εκεί!

Oxi δεν ειναι ουτε αχρηστο,ουτε διακοσμητικο το οτι δεν ειναι σαν το destinator δε σημαινει οτι ειναι αχρηστο,εμενα παντως το περισσοτερο που εχει κανει να βρει σημα ειναι 7 λεπτα και αυτο ηταν στην Ακαδημιας

Ρε Αρη η και ο οποιοςδηποτε ξερει με το gprs ξερεις αν πρπεει να γραφτω στην cosmote poyuena epeidh h sim μου ειναι παλια?Δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε Αρη η και ο οποιοςδηποτε ξερει με το gprs ξερεις αν πρπεει να γραφτω στην cosmote poyuena epeidh h sim μου ειναι παλια?Δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα

μεσα στο τηλ.σου υπαρχουνε??

πηγες....μενου/εφαρμογες/καλωσηρθ./οδηγ.ρυθμ.

για να στα κανει??

δηλ.σου εχει gprs αλλα δεν συνδεεσε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia, diavasa peripou 89 selides, kourastika, alla prepei na rotiso 2 erotisis mono an ginete. exei kairo na ksana mpo sto myphone kai na miliso gia tilefona, kai palia eixa to k800i, kai tora piso sto symbian, Kai milame apo ton kairo tis pantoflas tou Nokia 6xxx pou den thimame pia..telsopandon,

Proto:

O TZOGOS ti einai? (sorry gia to noob question alla..eipame ksexastikame!)

2vtero thimiste mou pos kitao gia tin ekdosi mou gia na ksero an xreaizome anavathmisi.

To pira xtes to kinito. Ego pantos eimai yper ikanopimenos ilikrina..ola einai sto kinito pou panta ithela.

Perimeno please. Na me fotisete kai mena.

thanks ekproteron.

@ Kopriniotis

Το τηλέφωνο πρέπει (θεωρητικά) να κατέβασε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, τόσο για SMS, MMS όσο και GPRS την πρώτη φορά που βρήκε το δίκτυο της Cosmote. Τουλάχιστον εμένα με την Voda έτσι έκανε. Αν δεν το έκανε, κατέβασε εσύ τα settings. Νομίζω υπάρχουν στο site της Cosmote, αλλά δες και στο site της Nokia. Δοκίμασες να τρέξεις το Settings Wizzard? Η υπηρεσία Internet over GPRS είναι ενεργοποιημένη στη γραμμή σου? Αν ναι, μάλλον πας για νέα κάρτα. Πάντως εμένα η παλιά που είχα αρνούνταν να μπει στο web με το Ρ990, παρόλο που δεν αντιμετώπιζε παρόμοιο πρόβλημα ούτε με το Ρ900, ούτε με το Ρ910. Μου την αντικατέστησε η Vodafone με μία καινούργια (τότε) και μετά σερφάριζα μία χαρά...

Sorry που σε ρωτάω όλα αυτά, δεν σε θεωρώ αδαή, αλλά κάποιες φορές ξεχνάμε να κάνουμε τα... "αυτονόητα" :happy:

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Εννοώ σε ποιο ακριβώς PATH της κάρτας μνήμης σώζονται τα μηνύματα, αν ξέρεις.... :worry:

Να προσθέσω ότι δοκίμασα τα X-PLORE 1.02, Y Browser 0.5.0.0 και FExplorer 1.16 beta και οι φάκελοι PRIVATE και SYS της κάρτας μνήμης ΔΕΝ ανοίγουν.... :O :O

Υπάρχει τρόπος να δω τα περιεχόμενα αυτών των φακέλων στο Ν95 ??? :worry: :worry: (υποψιάζομαι ότι κάπου εκεί μέσα σώζονται και τα εισερχόμενα μηνύματα)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ παιδιά

Δεν νομιζω να ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια internet over gprs απλα επειδη ειναι παλια η καρτα μηπως θα ειναι καλυτερα να την αλλαξω?Θα μου την αλλαξουν αμεσως ξερεις?Ναι πηγα εκει που λες στο οδηγ ρυθμ αλλα τιποτα
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

paidia, diavasa peripou 89 selides, kourastika, alla prepei na rotiso 2 erotisis mono an ginete. exei kairo na ksana mpo sto myphone kai na miliso gia tilefona, kai palia eixa to k800i, kai tora piso sto symbian, Kai milame apo ton kairo tis pantoflas tou Nokia 6xxx pou den thimame pia..telsopandon,

Proto:

O TZOGOS ti einai? (sorry gia to noob question alla..eipame ksexastikame!)

2vtero thimiste mou pos kitao gia tin ekdosi mou gia na ksero an xreaizome anavathmisi.

To pira xtes to kinito. Ego pantos eimai yper ikanopimenos ilikrina..ola einai sto kinito pou panta ithela.

Perimeno please. Na me fotisete kai mena.

thanks ekproteron.

καλοριζικο και σε σενα.

1.τζογος εννοουμε αμα το τηλ.παιζει(κουνιεται)η ποιοτητα κατασκευης του.

2.πατα *#0000# να δεις την εκδοση σου.και για να ελενχεις για καινουρια εδω

http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=N95

Δεν νομιζω να ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια internet over gprs απλα επειδη ειναι παλια η καρτα μηπως θα ειναι καλυτερα να την αλλαξω?Θα μου την αλλαξουν αμεσως ξερεις?

παρε ενα την τηλ. την cosmote και ρωτησε τους να σου στειλουνε μεσο sms τις ρυθμισεις η να σου πουνε αμα παιζει ρολο η καρτα σου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομιζω να ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια internet over gprs απλα επειδη ειναι παλια η καρτα μηπως θα ειναι καλυτερα να την αλλαξω?Θα μου την αλλαξουν αμεσως ξερεις?Ναι πηγα εκει που λες στο οδηγ ρυθμ αλλα τιποτα

Νομίζω (είμαι σχεδόν σίγουρος) ότι αν δεν είναι ενεργοποιημένη η αντίστοιχη υπηρεσία, δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Το κρίνω από εμένα, που όποτε αλλάζω συσκευή και τηλεφωνώ στην Voda να μου στείλουν τα settings, η πρώτη τους ερώτηση είναι αν έχω στη γραμμή μου ενεργοποιημένη την υπηρεσία αυτή. Όσο για την κάρτα, τουλάχιστον εμένα, μου την άλλαξαν εκείνη τη στιγμή, με τη μία.

Άστο πρώτα να αδειάσει τελείως η μπαταρία και μετά το φορτίζεις κανονικά μέχρι να ''γεμίσει''. Ακολουθείς την ίδια διαδικασία 3-4 φορτίσεις και η μπαταρία θα έχει τα βέλτιστα. Καλορίζικο!

Ευχαριστώ πολύ,αλλα τι να κανω ρε παιδια καλυτερα?

ακομα δεν το εχω βαλει να φορτίσει,τελικα να αδειασω πρωτα την μπαταρία και μετά?

τι λέτε?

Αλλοι λενε να αδειασουμε την μπαταρια και μετα,αλλοι λένε απο την αρχη σωστη φορτιση.

Πραγματικα εχω μπερδευτει...

ακομα δεν το εχω βαλει να φορτίσει,τελικα να αδειασω πρωτα την μπαταρία και μετά?

τι λέτε?

Αλλοι λενε να αδειασουμε την μπαταρια και μετα,αλλοι λένε απο την αρχη σωστη φορτιση.

φιλε GEORGE γιατι μπερδευεσαι??:)

να τελειωσει η μπαταρια που εχεις τωρα και θα το βαλεις για φορτιση.

και για 3,4φορες το ιδιο...τελειωνει....φορτιζεις μεχρι να ολοκληρωση.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι λέτε?

Άδειασέ την. Εγώ αυτό έκανα. Η μισογεμάτη είναι από τη μάνα του για λόγους επίδειξης και ελέγχου λειτουργίας του κινητού. Χρειάζονται μερικές ΠΛΗΡΕΙΣ αποφορτίσεις/φορτίσεις για να δείξει η μπαταρία το μάξιμουμ της δύναμής της.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...