Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I


nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα τι αλλο εχει μεινει να πουμε για αυτο το τηλεφωνο?Τετοια αναλυση πρωτη φορα βλεπω.Φυλλο και φτερο εγινε απο ολους μας.Αν υπαρχει καποιος Ελληνας εδω μεσα που δουλευει στη μαμα ΝΟΚΙΑ θα τριβει τα ματια του απο την διεξοδοκοτερη κατα με "αποκρυπτογραφηση" του πιο σκοτεινου αντικειμενο τοων ποθων μας.:) :) :)
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια βοηθεια σε 2 αποριες

1.Οταν κλεινουμε το κλειστρο μετα απο κληση που εχουμε κανει εμεις πως γινεται να αποσυνδεεται χωρις να πατησουμε το κοκκινο κουμπι?

2. Στον τηλ.καταλογο γιατι οταν παταω το πρωτο γραμμα να μου βγαλει ενα ονομα δεν το βγαζει στη λιστα ενω υπαρχει μεσα?

Ψάξε μήπως είναι γραμμένο το όνομα αυτό με αγγλικό χαρακτήρα.

Αν είναι με ελληνικό χαρακτήρα, και πάλι δε στο βγάζει στην αναζήτηση, πήγαινε πάνω στο όνομα, κάνε πεξεργασία, σβήσε το όνομα της επαφής και ξαναγράψτο. τώρα θα στο βρίσκει κανονικά.

 

Για το 1 δεν το έχω δοκιμάσει γιατί μιλάω πάντα με κλειστό το πληκτρολόγιο αλλά νομίζω οτι δε γίνεται να τερματιστεί η κλήση με το κλείσιμο του αλφαριθμητικού.

 

Τελικα αν αλλαξω τον κωδικο απο το νεμεσις θα περαστουν τα ελληνικα στο n95?Χωρις ομως να κανω αναβαθμιση.

 

Το nemesis απλά αλλάζει το product code. Αλλάζοντάς το δεν μπορείς να επιφέρεις αλλαγή της γλώσσας του τηλεφώνου.

 

Για ποιόν λόγο όμως δε θέλεις να κάνεις αναβάθμιση; Έχεις την έκδοση 11 ή την 10;

Link to comment
Share on other sites

Τότε σου προτείνω να την κάνεις την αναβάθμιση. Υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις με την 11 σε πολλούς τομείς της συσκευής και ιδιαίτερα στην διαχείρηση της μνήμης.

 

Επειδη δε το εχω ξανακανει φοβαμαι λιγο μηπως κ δεν τα καταφερω
Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Απλά κατέβασε το english nokia software updater, φόρτισε πλήρως το κινητό σου, και ξεκίνα την αναβάθμιση.
Link to comment
Share on other sites

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

οκ.ευχαριστω.αλλαζω πρωτα τον κωδικο απο το νεμεσις κ μετα κανω την αναβαθμιση.σωστα?

Σωστά. :)

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Link to comment
Share on other sites

paidia sto programma xartes giati dundeetai me gprs gia to shma diktuou gia na vrei th thesh mou an de vrei doruforo?to exw apenergopoihmeno apo tis ruthmiseis na xrhsimopoiei to diktuo.

kai kati allo to vala sto ektos sundeshs na dw ti tha kanei an den vriskei doruforo kai estiase sth thesh pou eimai xwris na exei vrei doruforo.apothhkeuei th thesh pou hmoun sth prohgoumenh xrhsh tou programamtos?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!
Link to comment
Share on other sites

aristotelhs2060: Τη σύνδεση τη χρησιμοποιεί για να κατεβάζει τα μέρη του χάρτη που δεν έχει, από όσο ξέρω. Και ναι, αποθηκεύει την τελευταία θέση που ήσουν όταν "έβλεπε" δορυφόρο κι ανοίγει σε αυτήν.

 

 

BTW, μετά από 7 μέρες αναμονής και αναζήτησης, σήμερα επιτέλους έφερε ένα κατάστημα και τη microDS SanDisk Ultra II 2GB (66x) που έψαχνα και φυσικά έσπευσα να την προμηθευτώ.

Δεν ξέρω πόση διαφορά κάνουν στο Ν95 τα θεωρητικά 9/10ΜΒ sec transfer rate σε σχέση με τα 3MB/sec των απλών καρτών (που είναι 20x από όσο ξέρω), αλλά μόλις με €39 νομίζω άξιζε τον κόπο.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται οτι αξίζει τον κόπο. Αν σκεφτείς οτι πολλοί απο δω μέσα έχουν προμηθευτεί την απλή 2GB sandisk σε αρκετά υψηλότερη τιμή.

 

Καλορίζικη λοιπόν, καλά γεμίσματα.

 

Πες μας τις εντυπώσεις σου. Αν και χλομό το βλέπω να δείς την μεγάλη διαφορά. Άλλωστε η έκθεση είναι ανέκαθεν αργή και αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με την ταχύτητα της κάρτας μνήμης. Ίσως στην επόμενη αναβ'αθμσιη πρέπει να δώσουν βάση στην βελτίωση της έκθεσης. Απο την άλλη η μουσική έχει ταχύτατο μενού.

 

Πάντως, αν δεις την παραμικρή βελτίωση, ενημέρωσέ μας.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαρίστως θα το έκανα, αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης!

Δεν είχα πάρει κάρτα έως σήμερα περιμένοντας να βρω αυτήν...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Link to comment
Share on other sites

Γεια σε όλους.

Ρε παιδιά μήπως γνωρίζετε καμιά εφαρμογή με την οποία να φτιάχνεις θέματα για Ν95;;:worry:

 

Αν γνωρίζετε πείτε μου το όνομα για να το κατεβάσω.:)

Και κάτι άλλο.Εσάς όταν το αγοράσατε είχε μέσα Symantec antivirus στο εφαρμογές;;:X

:yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become.
Link to comment
Share on other sites

Γεια σε όλους.

Ρε παιδιά μήπως γνωρίζετε καμιά εφαρμογή με την οποία να φτιάχνεις θέματα για Ν95;;:worry:

 

Αν γνωρίζετε πείτε μου το όνομα για να το κατεβάσω.:)

Και κάτι άλλο.Εσάς όταν το αγοράσατε είχε μέσα Symantec antivirus στο εφαρμογές;;:X

 

Θέματα μπορείς να δημιουργήσεις με το Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 for Symbian OS

 

Όχι, δεν είχε κάποιο antivirus μέσα στις εφαρμογές.

Link to comment
Share on other sites

Κατεβασα το nokia software updater συνδεω το κινητο ανοιγω το software κανει εκκινηση της εφαρμογης κ ξαφνικα μου εμφανιζει ενα μηνυμα:χαθηκε η συνδεση δικτυου.Ελεγξτε τη συνδεση σας η αν το τειχος προστασιας παρεμποδιζει τη σωστη λειτουργια της εφαρμογης.Τι ειναι αυτο?Κ τι πρεπει να κανω?
Link to comment
Share on other sites

Ωραία όλα αυτά, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να πούμε και γενικότερα τα αρνητικά της συσκευής. Εσείς οι μελλοντικόι αγοραστές σκεφτείτε τα πριν δώσετε ντούκου 730.

 

1) Η κάμερα είναι πραγματικά για τα κλάματα. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανταποκριθεί σε οιαδήποτε έλλειψη επαρκούς φωτισμού, ενώ δεν μπορώ να καταλάβω που είναι αυτή η ανάλυση των 5MP. Η ανάλυση στο zoom χαλάει ακριβώς εκεί που χαλάει και σε φωτογραφία από το K800i μου, με τη μόνη διαφορά ότι αυτή του k800i είναι πιο φωτεινή και πιο ζωντανή! (και προφανώς έχω επιλέξει τα 5MP στις ρυθμίσεις) Ένα xenon flash νομίζω κρίνεται απαραίτητο για ένα τηλέφωνο των 5MP και των 730 ευρώ. Εδώ η sonyericsson το έχει σε τηλέφωνα των 180 (k750)! Αυτό που έρχεται να με επιβεβαιώσει, είναι πως το n95 βγάζει αρχεία φωτογραφιών 200-700kb, ενώ το K800 μου ΠΑΝΤΑ πάνω από 700! Πώς γίνεται ρε παιδιά!??!??

 

Εν ολίγοις είμαι απίστευτα απογοητεύμένος από την κάμερα.. όταν άκουσα 5MP φαντάστηκα πως θαναι πραγματικά σαν να έχεις ανα πάσα στιγμή ψηφιακή μαζί σου, αλλά η κάμερα είναι ίδια και απαράλλαχτη με αυτή των προγενέστερων μοντέλων.

 

2) Κάτι που επίσης δεν άλλαξε είναι τα κολλήματα της συσκευής, ειδικά όταν έχει να κάνει και με wifi Η υπόθεση. οκ είπαμε series60, αλλά αυτό το πράγμα δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ? Πόσα λεφτά πρέπει να δώσω για να ΑΛΛΑΞΕΙ?

 

3) Το gps πιάνει μόνο σε συγκεκριμένη θέση και αν έχει όρεξη εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να τοχω κάθετα δίπλα στο τιμόνι αλλιώς ή θα κάνει ένα τέταρτο ή δεν θα πιάσει ποτέ!

 

4) Το Live tv δεν δουλεύει πάντα! Συσκευή με διπύρηνο επεξεργαστή, με Ram, rom μπλα μπλα και τζίφος! Δείχνει 2 δευτερόλεπτα και μετά κάνει κανα 2λεπτο 'προσωρινή αποθήκευση' όπου στο τέλος απλά αποσυνδέεται. Βάζω Live tv με το k800 ή το p990 μου και βλέπω άψογα.. Βέβαια υπάρχουν φορές που μπορώ να δω και με το N95.

 

5) Είναι γεγονός πως το ακουστικό του κάνει ήχους!!! Και όχι πάντα αμελητέους! Πολλές φορές κάνει ακόμα και και κύματα όπως όταν έχουμε το κινητό δίπλα σε ηχείο! Δηλαδή έλεος τι πήρα alcatel????

 

6) Το τρίξιμο είναι σοβαρότατο, αν συνυπολογίσουμε το κόστος της συσκευής.. Είναι επιεικώς απαράδεκτο να κρατάω το N95 και να τρίζει πάνω κάτω! Στο e65 πως τοχανε φτιάξει δεν μπορούσαν να το κάνουν και σε αυτό?

 

 

 

Γενικά το πάω πολύ το τηλέφωνο αλλά είναι κρίμα να υπάρχουν όλα αυτά.. :(

Παιδια μετα απο πολυ διαβασμα αν και δεν εχω γραψει ποτε εδω μεσα δεν μπορεσα να κρατηθω, συγνωμη που θα στεναχωρησω οσους ειδη το εχουν, απλα γραφω για αυτους που ετοιμαζονται να ξοδεψουν τα χρηματα που εχουν και δεν εχουν για να αποκτησουν το ονειρεμενο αυτο κινητο οπως ολοι διαφημιζουν,τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο emperor. Θα ηθελα και εγω να διαβαζα αυτο το κειμενο πριν το αποκτησω.

I8510XXIA1-14/1/2009

I8510EURHK1-7/11/2008

Link to comment
Share on other sites

λοιπον εχουμε και λεμε

 

διαβασα καμποσες σελιδες παραπονα, πραγματικα αλλα και μη για το τηλεφωνο....κατα την γνωμη μου καποια απο αυτα παρατραβηγμενα...

 

ας καταθεσω και την δικη μου γνωμη..

 

το τηλ ειναι κουκλι !

 

το slide δεν τριζει...μπορει να μην ειναι σαν της samsung αλλα δεν βλεπω κατι τοσο πολυ τραγικο οπως το περιγραφουν πολλα παιδια.

 

η καμερα ειναι καλυτερη του κ800 και δεν το συζηταμε..μονο το βιντεο να αντιπαραθεσεις δεν τιθεται καμια συγκριση!μπορει να μην καταφερει να φτασει μια αναλογη ψηφιακη 5 μεγαπιξελς αλλα για κινητο ειναι κορυφαια.το μονο που μου την δινει ειναι οτι δεν κραταει καποιες ρυθμισεις που εγω βαζω οταν την κλεινεις...μολις την ξαναανοιξεις ειναι παλι σε default auto...αν κατι δεν κανω καλα εγω και γινεται τοτε αφαιρειται και αυτο το αρνητικο.

 

η μπαταρια για τα δεδομενα του τηλ ειναι απλα απαραδεκτη...εγω θελω να με βγαζει ,με την χρηση που εγω κανω, ολη την μερα και το βραδυ να εχει ακομα 20-30% πριν το κουμπωσω στην μπριζα..ειμαι στην 2η φορτιση οποτε ελπιζω να βελτιωθει οπως και εχουν αναφερει οσοι το εχουν πανω απο μια βδομαδα.παντως αν μου κραταει μια μερα ανετα χωρις το βραδακι ενω ειμαι για ποτο η καφε,να κοιταω γυρω μου για μπριζα :lol: τοτε το προσπερναω.

 

το τηλ ΔΕΝ το αγορασα μονο για το gps του! εχω pda για αυτην την δουλεια και την κανει τελεια !τωρα αν δουλευε και αυτο καλα τοτε δεν θα με χαλαγε καθολου ,ισα ισα μαλιστα που θα ηταν και το ιδανικο....

δοκιμασα το τομ τομ με εξωτερικο δεκτη,αλλα οι χαρτες του για την ελλαδα ειναι απλως τραγικοι μπροστα στης ngi ....

 

η τιμη του σε συγκριση με καποια αναλογα (τιμης και αποδοσης) pda ειναι εξωφρενικη!!αλλα εχει να αντιπαραθεσει απεναντι σε αυτα τον ελαχιστο ογκο του και την κομψοτητα του αλλα και την ευελιξια του σαν χρηστικοτητα-μικρο σε ογκο, πληκτρολογιο πτυσομενο,κορυφαια καμερα,αλλα και λειτουργιες ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ!! σε κατι που κανενα pda ακομα ΔΕΝ ειναι αριστο;)

 

το music player και ο ηχος του γενικα μου αρεσει πολυ και ειναι καθαρος και κρυσταλινος και αν παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις που σου δινει το τηλ ειναι ακομα καλυτερος.τωρα για τα ακουστικα του δεν το συζητω μιας και μπορεις να κουμπωσεις οτι εσυ γουσταρεις οποτε δεν το τραβαω....τωρα αν ηθελα να κανω παρτυ ε.....δεν θα εβαζα το κινητο μου να παιζει μουσικη :lol:

 

το ραδιοφωνο του ειναι πολυ καλο με πολλες μνημες για αποθηκευση σταθμων και καλες λειτουργιες.συν την στερεοφωνικη του εξωτερικη λειτουργια που ειναι ενα μεγαλο ++

 

το wifi εμενα δεν μου παρουσιασε καποιο σοβαρο προβλημα ακομα εκτος μια επανεκινηση που μου εκανε οταν ενω κατεβαζα τα voices απο την νοκια αργουσε στο κατεβασμα και αντι να βγω και να ξαναδοκιμασω δοκιμασα να το επαναλαβω ενω ηδη το downloading ειχε κολησει.εδω επιτρεπω καποια προβληματα νεοτητας του τηλ που ευελπιστω οτι θα λυθουν με καποιο update

 

επιστρεφω παλι στην λειτουργια του gps....που για μενα, μετα την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μπαταρια για ενα all in 1 κινητο,ειναι το αμεσως επομενο ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ μειονεκτημα....και ειδικα σε αυτο επιμενω οχι γιατι οπως ειπα και πριν δεν το εχω αμεσα αναγκη (χωρις να αρνηθω οτι θα το ηθελα καλο και σταθερο και αυτο στην συσκευη )αλλα επειδη σε αυτο το ""προσον"" του Ν95 ειχε σταθει ιδιαιτερα η νοκια και το ειχε διαφημισει εντονα ...

 

δεν ειναι κατασταση αυτη του ""στακα τουρκο να γεμισω"" :mad:

 

στα pda με gps, η καθυστερηση κλειδωματος σηματος ικανου για πλοηγηση, παιζει στα 20-30 δευτερα βαρια... :!: και οχι στα 2-3-4-5-6-7-8-9 λεπτα......και αν.... ενταξει ειπαμε ειναι τηλ με προσωπικοτητα, αλλα να μην κανει και οτι αυτο γουσταρει :rolleyes:

αυτο ειναι σημειο αναφορας και οχι τα τριξιματα...βαλτε λιγο λαδι :p

η τα προβληματακια νεοτητας....θα ερθουν updates...

 

ειναι το μοναδικο κινητο της αγορας που συγκεντρωνει τοσα καλουδια σε τοσο compact διαστασεις και με τοσο ομορφο design;)

 

 

 

ηρεμηστε και βαλτε διπλα διπλα τα + και τα - και αποφασιζετε αν θα το παρετε οσοι το σκεφτεστε η αν θα το πουλησετε οσοι το πηρατε

 

εμενα μου αρεσει .....και μου αρεσει πολυ :D

 

διπλα στα υπολοιπα κινητα μου (TyTN,k800i,P910i) ειναι σαν ψευτικο ......

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

κανω paste την απαντηση της νοκια στο μηνυμα μου οταν εκανα την αναβθμιση και χαθηκαν τα ελληνικα...αυτο το κανω μονο και μονο για να δουμε αν οντως η οχι καλυπτονται τα ""γαλογερμανοιταλοτουρκικακινεζικακορεατικα"" τηλ παραεισαγωγης απο την alfa copy....

 

>>Αγαπητέ Κύριε Ζαχαράκη,

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Nokia Care.

Σχετικά με το ερώτημα σας , σας πληροφορούμε οτι είναι πιθανόν το μοντέλο Nokia N95 να προοριζόταν για παράλληλη αγορά και οχι για την ελληνική.

Γι αυτόν τον λόγο μετά αναβαθμίσεως το κινητό γυρίζει στην γλώσσα προορισμού.

Θα προτείναμε να πάτε το τηλέφωνό σας για έλεγχο στο πλησιέστερο κατάστημα Νokia .Τις διεύθυνση των καταστημάτων μπορείτε να τις βρείτε στο παρακάτω link: www.nokia.gr/clubnokia/service.html

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία

Θερμοί Χαιρετισμοί

Nokia Care<<

 

 

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορει ας με βοηθησει καποιος.Σας ευχαριστω.

 

:blink: ""αναβαθμιση sos"":blink::blink:

τι θελεις να πεις φιλε μου??βοηθηστε λιγο και σεις....πρεπει να μαντεψει ο αλλος το προβλημα σας??

 

πριν ρωτησετε κατι ψαξτε λιγο και το thread ;)

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1863124#post1863124

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα, είμαι και εγώ από σήμερα χρήστης του ν95. Οι πρώτες εντυπώσεις μετά την αρχική φόρτιση είναι γενικά θετικές. το κινητο έχει μεγάλη οθόνη, πολύ φωτεινή και ευανάγνωστα γράμματα. Είναι πολύ ελαφρύ και αρκετά κομψό. Ακτινοβολία δεν έχει καθώς μίλησα αρκετή ώρα και δεν ένιωσα κάτι. Οσο για τις δυνατότητες του είμαι ακόμα στο στάδιο της εξερεύνησης, φαίνεται όμως να είναι το πληρέστερο κινητό που είχα μέχρι τώρα, συγκεντρώνει πολλές λειτουργίες. δεν μου κολλάει κάπου, απ όσο το έχω δουλέψει ακόμα. Μόνο ένα ψεγάδι του έχω βρει, πατάω το πληκτρο με το μολύβι που πρέπει να είναι για να κάνεις σύνταξη μηνύματος, και δεν κάνει τίποτα! Δεν ξέρω αν είναι ελλάτωμα η θέλει καποια ρύθμιση, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, θα είμαι υπόχρεος. το κινητό το πήρα από τιμ σήμερα έχει το code 0534854 και η έκδοση λογισμικού του είναι η 11 (μάλλον δεν πρέπει να είναι παραεισαγωγή της τιμ, καθώς δεν είχε και μνήμη στη συσκευασία). Γενικά είμαι ευχαριστημένος, σαν πρώτη εντύπωση, αλλά ακόμα το μαθαίνω, αν μπορεί μόνο να με βοηθήσει κάποιος με το θέμα του πλήκτρου.....
Link to comment
Share on other sites

καλημέρα, είμαι και εγώ από σήμερα χρήστης του ν95. Οι πρώτες εντυπώσεις μετά την αρχική φόρτιση είναι γενικά θετικές. το κινητο έχει μεγάλη οθόνη, πολύ φωτεινή και ευανάγνωστα γράμματα. Είναι πολύ ελαφρύ και αρκετά κομψό. Ακτινοβολία δεν έχει καθώς μίλησα αρκετή ώρα και δεν ένιωσα κάτι. Οσο για τις δυνατότητες του είμαι ακόμα στο στάδιο της εξερεύνησης, φαίνεται όμως να είναι το πληρέστερο κινητό που είχα μέχρι τώρα, συγκεντρώνει πολλές λειτουργίες. δεν μου κολλάει κάπου, απ όσο το έχω δουλέψει ακόμα. Μόνο ένα ψεγάδι του έχω βρει, πατάω το πληκτρο με το μολύβι που πρέπει να είναι για να κάνεις σύνταξη μηνύματος, και δεν κάνει τίποτα! Δεν ξέρω αν είναι ελλάτωμα η θέλει καποια ρύθμιση, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, θα είμαι υπόχρεος. το κινητό το πήρα από τιμ σήμερα έχει το code 0534854 και η έκδοση λογισμικού του είναι η 11 (μάλλον δεν πρέπει να είναι παραεισαγωγή της τιμ, καθώς δεν είχε και μνήμη στη συσκευασία). Γενικά είμαι ευχαριστημένος, σαν πρώτη εντύπωση, αλλά ακόμα το μαθαίνω, αν μπορεί μόνο να με βοηθήσει κάποιος με το θέμα του πλήκτρου.....

 

 

φιλε μου καλοριζικο.το μολυβακι ειναι για copy-paste σε κειμενο αλλα και για εισαγωγη συμβολων,ενεργοποιησης - απενεργοποιησης τ9 .για αυτες τις επιλογες ανοιξε τις σημειωσεις η ενα νεο μηνυμα και γραψε κατι και πατα 2 φορες το μολυβακι :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

Παιδια δεν ξερω αν εχει απαντηθει, αλλα σημερα βρηκα τυχαια πως να απενεργοποιειται ο ηχος της καμερας. Απο το προφιλ επιλεγουμε απενεργοποιηση των ηχων προειδοποιησης. Βεβαια αυτο σημαινει οτι δεν θα κανει ηχο και οταν τελειωνει η μπαταρια, για οποιον το χρειαζεται αυτο γιτι εμενα προσωπικα με εκνευριζε αυτος ο ηχος.
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...