Jump to content

vasilissss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasilissss

  • Ημ. Γέννησης 27/08/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vasilissss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οριστε - http://rapidshare.com/files/285338515/PDA_CSC_I8510EURHK1.rar.html - και καλο φλασαρισμα!!
  2. Ναι εχει βιβλιαρακι στα ελληνικα..
  3. Εγω το αγορασα στη Ροδο πριν εξι περιπου μηνες απο το μαγαζι που κανω ανταλαγες τα κινητα μου και τωρα παρατηρησα οτι στο πληκτρολογιο εχει μονο τους αγγλικους χαρακτηρες και η μπαταρια δεν γραφει ποσα mah ειναι.
  4. Και μενα την ιδια ακριβως εχει το θεμα ειναι αν εχει δυο τυπους των 1000 και των 1200 mah? η δικες μας μαλλον ειναι 1000 αφου ετσι λεει στο σασι απο πισω, και φυσικα η 1200 σε οσους την εχουν αν τους κραταει περισσοτερο σε συγκριση με της αμφιβολου χωριτηκοτητας δικες μας.
  5. Κατεβασε την απο εδω - http://www.mediafire.com/download.php?tjzn2zgbqaq και οταν την ανοιξης με το apollo(ver-6.10) στην δευτερη επιλογη pda or code image θα δεις οτι εχει επιλογη γλωσσας για πολλες χωρες αλλα αυτος που το ανεβασε τις εχει αφαιρεση και εχει μονο τα σουηδικα μεσα οπου και εγω με τη σειρα μου εβαλα τα ελληνικα,απλος αλλαξα λιγο το ονομα και το εβαλα οπως το ζηταει το apollo θα το καταλαβεις οταν επιλεξης ελληνικα.
  6. Μπραβο φιλε knboss που εθιξες αυτο το θεμα ενω δεν το παρατηρησε κανεις αλλος αν δεν κανω λαθος. Λοιπον εδω υπαρχει καποιο λαθος,εγω οταν το αγορασα ηξερα για 1200 mah τελικα η μπαταρια δεν λεει πανω της ποσα ειναι αλλα στη συσκευη μεσα λεει 1000 mah, και το ιδιο και το gsmarena που πριν το ειχε 1200 mah.Αν μπορεις ανεβασε μια φωτο με την μπαταρια σου γιατι αν ειναι ετσι να ψαξω μπας και βρω καμια να αγορασω. Παντος παιδια για τετοιο κινητο παλι καλα τα βγαζει περα με 1000 mah,εδω το N95-8gb με ιδια οθονη και μικροτερη καμερα ειχε 1200 και τα E52-E55 με ακομα μικροτερη οθονη και καμερα και εχει 1500 mah.
  7. wifi πρεπει να εχει, εγω 3g δεν ειχα.
  8. Τωρα εχω την I8510XXHJ3 - 7/10/2008 και προσαρμοσμενη την I8510EURHK1 - 7/11/2008. Μου φενεται πιο σταθερη και εχει και ελληνικα και ιντερνετ.Αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις ακομα και στο youtube εχει σχετικο βιντεο.
  9. Η XXIB2 δεν ειναι ελληνικη αλλα μπορεις να βαλεις εσυ τα ελληνικα την ωρα που το φλασαρεις εγω ετσι την εβαλα αλλα οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ δεν εχεις ιντερνετ, εγω την ειχα για καμια βδομαδα χωρις τα ελληνικα και τα ειχε ολα τελεια και πιο σταθερη και ειχε και antivirus μεσα το νορτον αν θυμαμε καλα αλλα δεν μπορουσα να γραψω μηνυμα στα ελληνικα και μου την εδωσε και την εβγαλα και τωρα εχω μια σουηδικη που ενω ειχε μεσα απο το apollo επιλογη για ελληνικα,κυπριακα και αλλες γλωσσες κατα το φλασσαρισμα δεν τα περναγε γιατι απο εκει που το κατεβασα ειχαν αφαιρεση ολες τις γλωσσες εκτος τις σουηδικης, εχοντας λοιπον τα ελληνικα μετονομασα τα αρχεια οπως τα ζητουσε το apollo και τα καταφερα ουφ!
  10. Τα ειχα κατεβασει εγω ολα τα αρχεια και χτες αναβαθμισα το κινητο,περασα την Β2 και προσαρμοσμενη την EURHK1 ολα καλα αλλα δεν εχει internet και ετσι ξαναπερασα την Β2 οπως την δινουν παντου ολοκληρη, στα αγγλικα ειναι ολα και δεν μπορεις να γραψεις μνμ στα ελληνικα μονο greeklish,και αναζητηση επαφων με το πολυπληκτρο γιατι της εχω στα ελληνικα αλλα φενεται πιο σταθερη και για την μπαταρια θα σας πω οταν ειμαι σιγουρος. Και μια ερωτηση οταν θελω να ξαναβαλω την Β1 που θα την βρω?
  11. Εισαι ωραιος!!! Σε ευχαριστουμε!
×
×
  • Create New...