valsam Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 και μενα τα ιδια με ειπαν για τον τζογο.... για την οθονη εχανε τα λογια του ομως.....ο "υπαλληλος"...... ε μα ου μα μπου ντου......τι να λεμε τωρα.... :mad: Για ποιον λογο εχανε τα λογια του ο υπαλληλος αφου μας ειπες οτι εσυ την πληρωνεις την ζημια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Για ποιον λογο εχανε τα λογια του ο υπαλληλος αφου μας ειπες οτι εσυ την πληρωνεις την ζημια! εχανε τα λογια του γιατι αρχισα να φωναζω... πως ειναι δυνατον να χαλαει τοσο ευκολα μια οθονη σε ενα τοσο ακριβο κινητο.....κτλ κτλ κτλ εχει εχασε τα λογια του και μετα μου ειπε οτι φταιω εγω επειδη ειχα βαλει το αυτοκόλλητο κατω...αν ειναι δυνατον.... τελος παντων δεν με νοιαζει και να πληρωσω...το κινητο μου θελω πισω...... εχω μια βδομαδα με δανεικά κινητα...να μην μιλησω για τις χαμενες επαφες κτλ κτλ κτλ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 εχεις καποιο γνωστο στην νοκια της φιλανδιας??sorry φιλε αλλα διαφωνο καθετα με την γνωμη σου και εισαι λαθος(κατε'με) file argi_7 oxi exo filo pou douleuei sto germano san texnikos polla xronia. to oti esi kai merikoi akoma eisastan tyxeroi kai exete kinhto sthn morfh pou prepei den shmainei oti polla nokia den einai athlia...eidika ama exeis skasei 690 euro einai too much. epishs kata genikh omologia h antiprosopia einai tragikh. opote giati eimai lathos; to mono nokia ths prokopis pou eixa htan ta 6210 kai 6310. atrota kai akoma paizoun roloi. και εγω σπουδαζω κινητη τηλεφωνια,δεν εχει να λεει τιποτα.ειναι να σου συμβει και να σου αρεσει το κινητο.ειχω το 3650,6630,Ν95,3330 και ολα παιζουν ρολοι χωρις κανενα προβλημα.ακομα και το 3650 που 4 χρωνον παιζει μια χαρα.ειναι να σου κατσι φιλε μου http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 και εγω σπουδαζω κινητη τηλεφωνια,δεν εχει να λεει τιποτα.ειναι να σου συμβει και να σου αρεσει το κινητο.ειχω το 3650,6630,Ν95,3330 και ολα παιζουν ρολοι χωρις κανενα προβλημα.ακομα και το 3650 που 4 χρωνον παιζει μια χαρα.ειναι να σου κατσι φιλε μου akrivos eides pou erxesai sta logia mou; den diafono einai koryfaio kinhto sta xartia kai sta xarakthristika. alla an emfanizei to hardware tetoia provlhmata kai eidika xoris entatikh xrhsh tote ti na perimeno. kai eidika me auta pou exo dei kai sto forum. mhn sygkrineis to 3650. kai go exo akoma to 7650. skyli. mono h mpataria exei ligo pesei. alla den thelo na fantazomai ti tha ginotan an den to eixa san ta matia mou to n95...ekei fainetai to kinhto. na mhn parakalas na sou katsei. alla na kathetai se olous. kai eidika gia thn antiprosopia. an mazeutoume mia mera sthn alpha copy oloi oi disaresthmenoi apo to n95 tha trexoun kai den tha ftanoun (h protash isxyei...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Καλησπέρα, Κατέβασα το Nokia MapLoader από το σχετικό site και εγκατέστησα τον Ελληνικό χάρτη. Το Ν95 όμως βρίσκει δύσκολα σύνδεση με τον δορυφόρο. Ξεκίνησα από Πειραιά με πρόορισμό Κηφισιά. Άνοιξα το maps και έπιασε δορυφόρο στο ύψος της Μεταμόρφωσης !!! Ρε παιδιά και εσάς έτσι αργεί ; Ρωτάω γιατί έχω ένα GPS παλιό (φτηνό) Magellan και πιάνει σε 10 δεύτερα, και όχι σε 20 λεπτά :rolleyes: Ευχαριστώ Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Καλησπέρα, Κατέβασα το Nokia MapLoader από το σχετικό site και εγκατέστησα τον Ελληνικό χάρτη. Το Ν95 όμως βρίσκει δύσκολα σύνδεση με τον δορυφόρο. Ξεκίνησα από Πειραιά με πρόορισμό Κηφισιά. Άνοιξα το maps και έπιασε δορυφόρο στο ύψος της Μεταμόρφωσης !!! Ρε παιδιά και εσάς έτσι αργεί ; Ρωτάω γιατί έχω ένα GPS παλιό (φτηνό) Magellan και πιάνει σε 10 δεύτερα, και όχι σε 20 λεπτά :rolleyes: Ευχαριστώ ναι φιλε μου ετσι αργει. κανει καποια λεπτα ειδικα στην αρχη μεχρι να βρει δορυφορους.λογικα μετα να σου κανει πιο γρηγορα μεχρι να κλειδωσει..(2..3λεπτα)! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 ναι φιλε μου ετσι αργει. κανει καποια λεπτα ειδικα στην αρχη μεχρι να βρει δορυφορους.λογικα μετα να σου κανει πιο γρηγορα μεχρι να κλειδωσει..(2..3λεπτα)! τι εννοείς "αρχή" ; Δεν είναι η πρώτη φορά που το δούλεψα. Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 τι εννοείς "αρχή" ; Δεν είναι η πρώτη φορά που το δούλεψα. δηλ.παντα σου αργει τοσο?? εμενα επειτα και μετα εκανε 2,3λεπτα να κλειδωσει σε δορυφορο. την πρωτη φορα εκανε 15 με 25λεπτα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Φυσιολογικό νομίζω είναι... Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Συνέχεια με δείχνει σε διπλανούς δρόμους από αυτόν που είμαι και είναι ενοχλητικό. Πχ. προχτές ήμουν στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης που είναι και μεγάλος δρόμος και όλο μπερδευόταν με παράπλευρα δρομάκια... :angry: Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Γεια σας παιδιά, Επειδή είχα είχα θέσει την ερώτηση εαν ξεκλειδώνει το Ν95 (από vodafone UK) , τελικά βρήκα τη λύση μονος μου και βρίσκεται σαυτό το site: http://www.fonefunshop.co.uk/ Φυσικά σου στέλνουν τον κωδικό ξεκλειδώματος με πληρωμη μέσω paypal. Αλλά και παλι κερδισμένος βγήκα, απο το ebay το αγόρασα καινούργιο σφραγισμένο με 280ευρω + 68 ευρώ το ξεκλείδωμα =348! καθόλου άσχημα για ένα κινητό που πωλείται εδώ 650+:D Επίσης το έκανα και debrand αλλάζοντας το product code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Κρίμα πάντως να αργεί τόσο. Όπως και να έχει είναι κινητό και όχι GPS, οποότε μπορώ να καταλάβω ότι το maps είναι δευτερέυον:rolleyes: BTW κανένα free game που μπορώ να κάνω download ; Κανά tetris παίζει ; :p Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 BTW κανένα free game που μπορώ να κάνω download ; Κανά tetris παίζει ; :p για games υπαρχει το αναλογο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124562 κοιτα και εδω xxxxxxxxxxxxxxx [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 σωστος ;) Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiagos Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 εχετε παρατηρησει διαφορα οταν χρησιμοποιειται το υποβοηθουμενο gps?αξιζει να το εχεισ ενεργοποιημενο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesim Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 εχετε παρατηρησει διαφορα οταν χρησιμοποιειται το υποβοηθουμενο gps?αξιζει να το εχεισ ενεργοποιημενο? "το υποβοηθουμενο gps" ? τι σημαίνει αυτό; δεν ξέρω αν μου πεις να βοηθήσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 "το υποβοηθουμενο gps" ? τι σημαίνει αυτό; δεν ξέρω αν μου πεις να βοηθήσω... Το A-GPS (Assisted GPS) βοηθά στον προσδιορισμό της τοποθεσίας σου ταχύτερα χρησιμοποιώντας τη σύνδεση μεταφοράς πακέτων δεδομένων (GPRS ή 3G) άρα συνεπάγεται ότι χρεώνει ανάλογα με το δίκτυο σου. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesim Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Το A-GPS (Assisted GPS) βοηθά στον προσδιορισμό της τοποθεσίας σου ταχύτερα χρησιμοποιώντας τη σύνδεση μεταφοράς πακέτων δεδομένων (GPRS ή 3G) άρα συνεπάγεται ότι χρεώνει ανάλογα με το δίκτυο σου. αρα μαλλον δε συμφερει να το εχεις ανοικτο αφου χρεωνεσαι....παντως δε το εχω χρησιμοποιήσει παιδια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Εγω πιστευω συμφερει και η χρεωση ειναι ελαχιστη γυρω στα 4 με 5 κb κατεβαζει σε εμενα καθε φορα Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 αρα μαλλον δε συμφερει να το εχεις ανοικτο αφου χρεωνεσαι....παντως δε το εχω χρησιμοποιήσει παιδια... Εγω πιστευω συμφερει και η χρεωση ειναι ελαχιστη γυρω στα 4 με 5 κb κατεβαζει σε εμενα καθε φορα Emena pantos den me xreonei katholou,vodafone exo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiagos Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Εγω πιστευω συμφερει και η χρεωση ειναι ελαχιστη γυρω στα 4 με 5 κb κατεβαζει σε εμενα καθε φορα μπορεις να δεις καπου δηλ ποσα ΚΒ κατεβαζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 παιδια μια ερωτηση.ενας φιλος εχει παρει ενα Ν95 απο wind και χτες του χαλασε.η οθονη ειναι μαυρη και φαινονται κατι σαν χιονακια και αναβει μονο το φως στο πληκτρολογιο.του εκανε και αναβαθμιση και το προβλημα παραμενει.το τηλεφωνο ειναι απο την γνωστη αμαρτωλη παρτιδα της wind απο κενυα.τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?θα του δωσουν καινουργια συσκευη?θα του φτιαξουν την ιδια?καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα να μας πει τι εγινε?ευχαριστω. [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 παιδια μια ερωτηση.ενας φιλος εχει παρει ενα Ν95 απο wind και χτες του χαλασε.η οθονη ειναι μαυρη και φαινονται κατι σαν χιονακια και αναβει μονο το φως στο πληκτρολογιο.του εκανε και αναβαθμιση και το προβλημα παραμενει.το τηλεφωνο ειναι απο την γνωστη αμαρτωλη παρτιδα της wind απο κενυα.τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?θα του δωσουν καινουργια συσκευη?θα του φτιαξουν την ιδια?καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα να μας πει τι εγινε?ευχαριστω. θα προτεινα να το παει κατευθειαν wind διοτι αν κανει προσπαθεια για νοκια ,δεν θα γινει τιποτε ,διοτι δεν εχει καλυψη ουτε στο hardware. Να απαιτησει να του δωσουν συσκευη ελληνικη απο alpha copy. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 μπα δεν νομιζω να του το αλλαξουν,απο οτι τη βλεπω τη δουλεια μαλλον για επισκευη θα την στειλουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 παιδια μια ερωτηση.ενας φιλος εχει παρει ενα Ν95 απο wind και χτες του χαλασε.η οθονη ειναι μαυρη και φαινονται κατι σαν χιονακια και αναβει μονο το φως στο πληκτρολογιο.του εκανε και αναβαθμιση και το προβλημα παραμενει.το τηλεφωνο ειναι απο την γνωστη αμαρτωλη παρτιδα της wind απο κενυα.τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?θα του δωσουν καινουργια συσκευη?θα του φτιαξουν την ιδια?καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα να μας πει τι εγινε?ευχαριστω. τι γινεται ρε παιδια εδω περα.....???? αν ειναι δυνατον.......??? τι πραγματα ειναι αυτα....???:mad::mad: πρεπει να κανουμε μια μαζική καταγγελία για το θεμα.... εχω μεινει αφωνος......:blink::blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Emena pantos den me xreonei katholou,vodafone exo.καθόλου δηλαδή μηδέν δεν γίνεται ελάχιστα κιλό μπαϊτ κατεβάζει κάθε φορά εμένα 4 όταν κάνει τρία λεπτά να βρει στίγμα σε κλειστό μέρος όταν είμαι σε κάπως πιο ανοικτό μερικά bytes ούτε ένα κb δηλαδή.κοίτα μήπως δεν κατεβάζει τίποτα λόγο λανθασμένων ρυθμίσεων στο σημείο πρόσβασης gρrs ή κάπου αλλού μπορεις να δεις καπου δηλ ποσα ΚΒ κατεβαζει?μπορείς να δεις είτε κάτω δεξιά κάτω από το χάρτη δηλαδή είτε αν πάς κλασσικα στο μητρώο Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts