aristotelhs2060 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 ελα μωρε που δεν βρηκες πηγαινε στο mediamark εκει στην καβαλας ανεβα επανω και ρωτα εχει διαφορες διαστασεις 3ζελατινες εχει μεσα απο οτι θυμαμαι και εχει κανα 10ευρω πηγαινε και παρε.:D δεν ειμαι Αθήνα! Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 παιδια αυριο πρωι το παιρνω και εγω το κινητακι!!!θα ηθελα να ρωτησω κατι λιγο ασχετο που σε πολλους μπορει να φανει βλακεια..η προσοψη του Ν95 βγαινει(δηλαδη τα πλαστικα...)???γιατι εαν βγαινει,ισως να μπορουσαμε να βαψουμε την προσοψη με σπρει και να ετσι να αλλαξουμε το χρωμα του κινητου οπως εμεις θελουμε...παρακαλω οποιος το εχει ας απαντησει... ναι φιλε βγαινει η προσοψη.τωρα το βαψιμο ειναι αλλο θεμα......:blink::blink::blink: [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 ναι φιλε βγαινει η προσοψη.τωρα το βαψιμο ειναι αλλο θεμα......:blink::blink::blink: Το θέμα ειναι οτι βγαίνει μονο η πίσω πρόσοψη.... Η μπροστα Νο....:p [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 δεν ειμαι Αθήνα! Μήπως αγαπητοί moderators και administrators πρέπει να κάνετε υποχρεωτικό (κι όχι ΠΡΟΑΡΕΤΙΚΟ) να δηλώνουμε τον τόπο διαμονής για να αποφεύγουμε άσκοπες ερωτήσεις. Εκτός από τον καημένο φίλο που ήδη 2 φορές σε 2 σελίδες δηλώνει ότι ΔΕΝ είναι από Αθήνα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να ξέρουμε τον τόπο χρήσης της κάθε συσκευής για να μπορούμε να βγάζουμε συγκρίσιμα συμπεράσματα Βγαίνει για παράδειγμα κάποιος και λέει ΤΕΛΕΙΟ το GPS, αλλά μένει ας πούμε στο κέντρο της Αθήνας. Αγοράζει τη συσκευή κάποιος που μένει στην Κολοπετινίτσα κι όταν ανοίγει τους Χάρτες φυσικά δεν βλέπει μέσα την κολοπετινίτσα και τσατίζεται και βρίζει [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me_gustas Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 έχει ωραιότατη πλήρη μαύρη πρόσοψη στο ebay με 35$ CALL ME! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Link εχουμε να την δουμε? Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dg900 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες γιαυτο το "δωρεαν Internet " με 3 ευρώ? Εννοείς οτι παίρνει καρτοκινητή από τη Wind και έχεις τσαμπα gprs (3g αποκλείεται) ανεξαρτήτως όγκου δεδομένων? ΝΑΙ! Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας WIND Plus non-stop κοστίζει μόνο 3,5 ε / μήνα και γίνεται πολύ απλά, στέλνοντας ένα sms γράφοντας PLUS στο 349 (ή στο 3490 για τους χρήστες με συμβόλαιο). Για τις ρυθμίσεις κλπ υπάρχει ήδη ανοιχτό και σχετικό θέμα... Καλό surfing ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 έχει ωραιότατη πλήρη μαύρη πρόσοψη στο ebay με 35$ Αν δε βγαίνει το μπροστινό μέρος, τότε πώς τη χρησιμοποιείς τη μαύρη? ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dg900 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Καλημερα! Ζητω συγνωμη αν δεν ειανι ο καταλληλος τοπος... γαι την ερωτηση μου και αν εχει απαντηθει ξανα. Φευγω για διακοπες και θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παιρνω τα mails μου. Ειναι η πρωτη φορα που θα επιχειρησω κατι τετοιο με το κινητο και θα ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΕ ΑΚΡΙΒΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ που πρεπει να ακολουθησω. Οποιος εχει διαθεση και χρονο ας με βοηθησει. φιλικα ΔΕΝ είναι τόσο δύσκολο (ή ακριβό) όσο φαντάζεσαι! Υπάρχει ανοιχτό και σχετικό θέμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Αν δε βγαίνει το μπροστινό μέρος, τότε πώς τη χρησιμοποιείς τη μαύρη? αυτη την απορια εχω και εγω.και αν βγαινει,τοτε ευκολα μπορουμε να το βαψουμε οι ιδιοι οτι χρωμα θελουμε...δεν χρειαζεται να ψαχνουμε σε e-shops για προσοψεις...:) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 παιδια μερικες ερωτησεις: 1)μπροστα απο την οθόνη έχει πλαστικο η όχι? 2)με αλλα λογια πιθανες γρατζουνιες γίνονται στην προσοψη η στην οθόνη? 3)αν καποιος το έχει αποσυναρμολογησει θα ξερει.με αλλα λογια μπορω να ξεφορτωθω γρατζουνιες αλλαζοντας το μπροστινο? 4)μπορω να παω στην νοκια και να πω να μου αλλαξουν το μπροστα με ιδιο πληρωνοντας βεβαια (αν φυσικα έχει πλαστικο μπροστα στην οθόνη) ? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me_gustas Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Καταρχήν οι προσόψεις αλλάζουν. Αλλαζει και η μπροστα. Μαλιστα η πίσω βγαίνει χωρις να χρησιμοιποιησουμε κατσαβιδι, βγαίνει ακομα και με γυμνά χερια :) Μερικά links ενδικτικά. υπάρχουν παρα πολλες σε διάφορες τιμές και ποιότητα. http://cgi.ebay.com/New-Full-Housing-Cover-Faceplate-For-NOKIA-N95-Black_W0QQitemZ330151053159QQihZ014QQcategoryZ20369QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Black-For-Nokia-N95-Faceplate-Housing-Cover-Keypad_W0QQitemZ220134793028QQihZ012QQcategoryZ20369QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem CALL ME! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 η μπροστινη προσοψη έχει και πλαστικο που εφαρμοζει μπροστα στην οθόνη? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 οποιος εχει κατεβασει το service manual θα δει οτι μπρος πισω προσοψεις λυνονται πανευκολα εντυπωση μου κανει οτι προτεινει ολες οι βιδες να αντι/νται καθως και το ηχειο και διαφορα αλλα κομματια καθε φορα που ανοιγεται. [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Ψηνεται κανεις να κανουμε καμμια ομαδικη παραγγελια? Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 παιδια εχω καποια προβληματα και θελω βοηθεια ,πρωτον βαζω ταπετσαρια στο κινητο μου και μετα απο δυο ωρες φευγει απο μονη της και ερχεται στο αρχικο θεμα, δευτερον εσβησα ολες τις επαφες που ειχα στην sim card ,αλλα παλι οταν με παιρνουν τηλ μου δειχνει μονο αριθμο και οχι το ονομα της επαφης. ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 οποιος εχει κατεβασει το service manual θα δει οτι μπρος πισω προσοψεις λυνονται πανευκολα εντυπωση μου κανει οτι προτεινει ολες οι βιδες να αντι/νται καθως και το ηχειο και διαφορα αλλα κομματια καθε φορα που ανοιγεται. Μήπως κάτι χαλάει λοιπόν όταν πας να κάνεις την πανεύκολη αφαίρεση των προσόψεων.Γιατί αν είναι μετά να αρχίσω να έχω προβλήματα με ήχο κλπ, θα προτιμούσα να το αφήσω όπως είναι.Όχι ότι καίγομαι να αλλάξω και τον γραφίτη.Αλλά σε μαύρο σίγουρα θα ήταν πιο όμορφο. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 δεν μιλαω για απλη αφαιρεση προσοψης, ισως δεν το διατυπωσα σωστα.τα κομματια που λεει να αλλαχτουν,ειναι μετα απο ολικο λυσιμο του τηλ (slider/πλακετα/οθονη)και οχι απο επιφανειακες επεμβασεις(προσοψεις) [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 οποιος εχει κατεβασει το service manual θα δει οτι μπρος πισω προσοψεις λυνονται πανευκολα εντυπωση μου κανει οτι προτεινει ολες οι βιδες να αντι/νται καθως και το ηχειο και διαφορα αλλα κομματια καθε φορα που ανοιγεται. Μπορείς να ανεβάσεις κάπου το manual ώστε να το κατεβάσουμε; "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Δοκίμασε κανείς ηχογράφηση video όταν ακούγεται πολύ δυνατά ο ήχος? π.χ. σε συναυλία? Ο ήχος είναι ΑΘΛΙΟΣ . Μπουκώνει το μικρόφωνο Καμμιά λύση? SOS Μέχρι δοκίμασα να βάλω το χέρι μου μπροστά από το μικρόφωνο για να μη μπουκώνει αλλα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_htc3300 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 που μπορουμε να βρουμε καινουριους χαρτες εγω εχω αυτους που ειχε μεσα η συσκευη και εδω πανω στον εβρο δειχνει μονο το σημειο που εισαι δεν εχει καμοα σχεση δηλαδη με χαρτες οπως πχ το destinator [sIGPIC][/sIGPIC] give them nothing.....but take from them everything (300) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 παιδια σημερα πηρα και εγω το ν95 και ειναι κορυφαιο αλλα ο τζογος ειναι πολυ σπαστικος:-) Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Το κιν. τελευταία κάνει πολλά reboots χωρίς λόγο από μόνο του. Επίσης έχει το γνωστό πρόβλημα με το ραδιόφωνο που παίζει από το ένα ακουστικό. Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι η Alpha Copy, ή θα μου πουν να τους το αφήσω καμιά βδομάδα και μετά θα αποφανθούν πως "δεν έχει τίποτα"? Για να δεις ότι κάνει reboot πρέπει να είσαι συνέχεια από πάνω. Αν απλά το αφήσεις και φύγεις δε θα καταλάβεις τίποτα... Υπάρχει τρόπος να τους αποδείξω πως όντως κάνει πολλά reboots? Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Λογισμικο φανταζομαι εχεις το τελευταιο για να σου κανει αυτο με τα ακουστικα ε? Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me_gustas Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Το κιν. τελευταία κάνει πολλά reboots χωρίς λόγο από μόνο του. Επίσης έχει το γνωστό πρόβλημα με το ραδιόφωνο που παίζει από το ένα ακουστικό. Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι η Alpha Copy, ή θα μου πουν να τους το αφήσω καμιά βδομάδα και μετά θα αποφανθούν πως "δεν έχει τίποτα"? Για να δεις ότι κάνει reboot πρέπει να είσαι συνέχεια από πάνω. Αν απλά το αφήσεις και φύγεις δε θα καταλάβεις τίποτα... Υπάρχει τρόπος να τους αποδείξω πως όντως κάνει πολλά reboots? πώς γίνετε να κανει reboot χωρίς να το αντιληφθείς? δεν ζητάει κωδικό για την καρτα sim? CALL ME! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts