Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φίλε aris_21 το έκανα αυτό που λες περιμένω να εγκατασταθεί και μετά απο λίγο μου βγάζει το εξής μήνυμα: Αδυναμία λήψης "services_youtube.vcfg"

εγω το εκανα μεσο wifi και εγινε αμεσως η εγκατασταση.

προσπαθησε παλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια εχω ενα προβληματακι και θελω την βοηθεια σας. Εχω συνδεδεμενο ενα bluetooth hands free με το τηλεφωνο και οταν λαμβανω κληση ακουγεται για μερικα δευτερολεπτα ο ηχος απο το τηλεφωνο και μετα σταματαει. Οποτε οπως καταλαβαινεται αν δεν το ακουσω εκεινη την στιγμη που χτυπαει για μερικα δευτερολεπτα, χανω την κληση. Συμβαινει και σε εσας και αν ναι πως αντιμετωπιζεται? Εχω κανει και την τελευταια αναβαθμιση.

εγω το εκανα μεσο wifi και εγινε αμεσως η εγκατασταση.

προσπαθησε παλι.

ego to evala alla poy pas na deis ta video??meso web leei Get the latest flash player ktl ktl...apo poy tha do youtube video paidia sto video centre kanei update kai den vgazei kanena video,den mporo na do video tis epilogis moy apo youtube telika??vima vima na mas pei kapoios?? thanks

Greek Android & iOS users (FB group)

ego to evala alla poy pas na deis ta video??meso web leei Get the latest flash player ktl ktl...apo poy tha do youtube video paidia sto video centre kanei update kai den vgazei kanena video,den mporo na do video tis epilogis moy apo youtube telika??vima vima na mas pei kapoios?? thanks

πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα και δεν

κανει ανανεωση το πρωι δουλευε κανονικα

τωρα δεν δουλευει ουτε σε μενα.

αλλιως ανοιξε τον ιστο και βαλε m.youtube.com

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας παιδια θελω να παρω το ν95 αλλα κολοβω λογω τιμης να το παρω καινουργιο η ματαχειρο ή να περιμενω λιγο να πεσει για να το παρω καινουργιο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας παιδια θελω να παρω το ν95 αλλα κολοβω λογω τιμης να το παρω καινουργιο η ματαχειρο ή να περιμενω λιγο να πεσει για να το παρω καινουργιο;

thanks

Εξαρτάται πόσο μπορείς να περιμένεις... ;) Είναι πάντως εντελώς προσωπικό θέμα του καθενός αν θα το πάρει μεταχειρισμένο ή όχι και πότε και σε ποιά τιμή, δεν νομίζω ότι μπορεί να σου προτείνει κάτι κάποιος.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εξαρτάται πόσο μπορείς να περιμένεις... ;) Είναι πάντως εντελώς προσωπικό θέμα του καθενός αν θα το πάρει μεταχειρισμένο ή όχι και πότε και σε ποιά τιμή, δεν νομίζω ότι μπορεί να σου προτείνει κάτι κάποιος.

ειναι προσωπικο το ποσο αντεχει η τσεπη του καθενος, το εχω δει και εδω μεταχειρισμενο στα 550, τα χριστουγεννα θα κανει 400-450, και με λιγη βοηθεια απο το 13 μισθο το πηρε

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Εγω το πήρα σήμερα καινούργιο αν και περίμενα να το βρώ σε μεταχειρησμένο, τελικα το ξανασκεύτικα. Προτιμησα να το αγοράσω καινούργιο και Ελληνικο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε περίπτωση που χρειαστώ οτιδήποτε σχετικά με εγγύηση και ας μην έχει κάρτα μνήμης μέσα. Πάντως επειδή δουλεύω σε μαγαζί με service κινητών τηλεφώνων και απο προσωπική εκτίμηση η ποιότητα κατασκευής δεν είναι η αναμενώμενη για κινητο 700 ευρώ. Έχουν φέρει αρκετά με βλάβες, για αυτο προτίμισα το δικο μου να είναι εισαγωγής απο την alpha copy.

Ρε παιδια εχω ενα προβληματακι και θελω την βοηθεια σας. Εχω συνδεδεμενο ενα bluetooth hands free με το τηλεφωνο και οταν λαμβανω κληση ακουγεται για μερικα δευτερολεπτα ο ηχος απο το τηλεφωνο και μετα σταματαει. Οποτε οπως καταλαβαινεται αν δεν το ακουσω εκεινη την στιγμη που χτυπαει για μερικα δευτερολεπτα, χανω την κληση. Συμβαινει και σε εσας και αν ναι πως αντιμετωπιζεται? Εχω κανει και την τελευταια αναβαθμιση.

Τελικά έφταιγε το mp3 αν και έπαιζε κανονικά στο player.

Καλησπερα σε ολους. Σημερα πηρα στα χερια μου απο Γερμανο ενα καινουργιο Ν95 (product code Ελλαδας με ελληνικα στοιχεια στο πληλτρολογιο) και θελω να το σεταρω ενοψει διακοπων.

Αν οι ερωτησεις εχουν ξανααπαντηθει (μαλλον σιγουρο...) ζητω συγνωμη:

(α) Με τη μια να κανω αναβαθμιση προτου να περασω οτιδηποτε;

(β) Τι καρτουλα προτεινετε; Θα παω Δευτερα πρωι απο Media Markt για καποια αλλα πραγματακια και θα ηθελα μια συμβουλη.

(γ) Εχει καποιος bookmarked σελιδες που πρεπει να δω προτου αρχισω να εγκαθιστω οποιαδηποτε εφαρμογη; Ξερω οτι μεσα στο topic εχουν γραφεί άπειρα πράγματα, αλλα για το λογο αυτο ακριβως ειναι και δυσκολο να να τα δω ολα.

Ευχαριστω εκ των προτερων... :)

Καλησπερα σε ολους. Σημερα πηρα στα χερια μου απο Γερμανο ενα καινουργιο Ν95 (product code Ελλαδας με ελληνικα στοιχεια στο πληλτρολογιο) και θελω να το σεταρω ενοψει διακοπων.

Αν οι ερωτησεις εχουν ξανααπαντηθει (μαλλον σιγουρο...) ζητω συγνωμη:

(α) Με τη μια να κανω αναβαθμιση προτου να περασω οτιδηποτε;

(β) Τι καρτουλα προτεινετε; Θα παω Δευτερα πρωι απο Media Markt για καποια αλλα πραγματακια και θα ηθελα μια συμβουλη.

(γ) Εχει καποιος bookmarked σελιδες που πρεπει να δω προτου αρχισω να εγκαθιστω οποιαδηποτε εφαρμογη; Ξερω οτι μεσα στο topic εχουν γραφεί άπειρα πράγματα, αλλα για το λογο αυτο ακριβως ειναι και δυσκολο να να τα δω ολα.

Ευχαριστω εκ των προτερων... :)

καλοριζικο!!

1.η τελευται version ειναι

v12.0.013 αμα εχεις αυτην δεν χρειαζεται να το κανεις.

2.καρτουλα μπορεις να δεις και εδω αμα θελεις κατι οικονομικο

και 2GB http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=56583853&product=923745

3.για εφαρμογες κοιτα εδω τι θελεις

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

[sIGPIC][/sIGPIC]

re paidia iparxei tropos na mpeno sto internet apo to kinito moy xrisimopoiontas tin sindesi poy exo sto laptop kai na min xreonome?se ena htc poy eixa prin to n95 ginotane!

με wifi μονο αλλα πρεπει να εχεις ασυρματο μοντεμ:D

παιδια εχω ενα προβλημα ,πριν λιγο καιρο αγορασα και εγω το ν95 ,τις επαφες μου τις εβαλα κανονικα απο το παλιο μου κινητο Ν70.Οταν με παιρνει καποιος τηλ. η μου στελνουν μηνυμα δεν μου δειχνει τα ονοματα τους αλλα μονο τον αριθμο τους.Τι πρεπει να κανω για να μου δειχνει το ονομα?

ps3forums.gr

οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα...

συνηθως αυτο γινεται οταν εχει περαστει το ιδιο ονομα πανω απο μια φορα.κοιταξε το

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

συνηθως αυτο γινεται οταν εχει περαστει το ιδιο ονομα πανω απο μια φορα.κοιταξε το

οχι ρι φιλε μια φορα τα εχω τα ονοματα,οπως ηταν στο Ν70 ετσι σταλθηκαν και στο Ν95.

ps3forums.gr

οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα...

οχι ρι φιλε μια φορα τα εχω τα ονοματα,οπως ηταν στο Ν70 ετσι σταλθηκαν και στο Ν95.

μηπως τα εχεις και στην sim και στην μνημη τηλ.??

αμα ειναι σβηστα και ξαναπερασε τα.

βαλτα μεσο pc suite.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα σε νόκια....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

-->ENA TIP POY ISOS VOITHISEI<----

Merika N95 ehoune provlima otan milas sto tilefono kanei ena thoryvo san na fysaei otan soy milaei o allos,kante mia energopoisei toy megafono kai xana gyriste to sto handset kai dia mageias tha deite oti o ihos exafanizetai

(den xero ean ehei xana anaferthei alla to diapistosa prosfata kai voithise arketa) ;)

Greek Android & iOS users (FB group)

-->ENA TIP POY ISOS VOITHISEI<----

Merika N95 ehoune provlima otan milas sto tilefono kanei ena thoryvo san na fysaei otan soy milaei o allos,kante mia energopoisei toy megafono kai xana gyriste to sto handset kai dia mageias tha deite oti o ihos exafanizetai

(den xero ean ehei xana anaferthei alla to diapistosa prosfata kai voithise arketa) ;)

αμα ειναι αυτο που σκεφτομαι και εγω,ενταξει αλλα δεν ειναι ενοχλιτικο

Θα θελα να κανω μια ερωτηση σε οσους ειχαν Ν80 και πηραν Ν95.Αξιζει την αλλαγη και τα παραπανω λεφτα?Δεν υπαρχει θεμα οτι ειναι καλυτερο αλλα αξιζει τη δαπανη αυτη εχοντας το Ν80?Το GPS δεν με νοιαζει για ολα τα αλλα λεω.Εχω μπριζοθει αυτες τις μερες να κανω τη τραμπα αλλα ψιλοφρεναρω μηπως και μετα ξενερωσω.Μηπως τελικα δεν δω και καμμια ιδιαιτερη διαφορα απ το Ν80 μου!Τι λετε?Με ενδιαφερει πολυ η γνωμη σας!

Ευχαριστω

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...