Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή απέκτησα καινούργια μπαταρία και θέλω να σιγουρευτώ, στις 3 πρώτες φορτίσεις που λένε πως πρέπει να το αφήσω να αποφορτιστεί τελείως και μετά να το φορτίσω, πρέπει να το αφήσω μέχρι να σβήσει ή μέχρι να μου πει "μπαταρία άδεια φορτίστε τη"; Γιατί μου έχουν πει πως δεν πρέπει να αφήνεις την μπαταρία να αποφορτίζεται τελείως μέχρι να σβήσει γιατί μειώνεις την διάρκεια ζωής της ή κάτι τέτοιο.

θα κανεις 3,5 πληρης αποφορτισεις/φορτισεις οχι μεχρι να σου σβησει

δεν ειναι αναγκη.στην μια γραμμη βαλτο να φορτισει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

sorry ρε παιδια εχω γιατι δεν τις εχω δει??επισης εχετε παρατηρησει καποιο προβλημμα με τα ακουστικα??γιατι σε 2 Ν95 καπου καπου κοβεται ο ηχος απο το ενα ακουστικο

Στο ραδιοφωνο??ναι μου το εκανε...επαιζει συνεχως μονο απο το ενα,ενω στο media player Κανονικά.

Τώρα που το δοκίμασα παιζει κανονικά.

Τι να πεις...λ.

Το κινητό ξεφορτίζει τρελά εδώ και 2 ημέρες!Σαν να του ρουφάει κάτι την μπαταρία.Χτες δεν έδωσα τόσο σημασία, όταν έμεινε το πρωί στη δουλειά.Το φόρτισα κατά τις 6:30 το απόγευμα και πήρε 2 ώρες για να φορτίσει, κάτι που δεν το έχει ξανακάνει.

Και αυτή τη στιγμή είναι στη 1 παύλα, με κλειστό όλη τη νύκτα και χωρίς να έχω κάνει τίποτα από gps,μουσική κλπ!!!:(

Τι μπορεί να παίζει?

Μέσω του Best Taskman βλέπω 2 πράγματα:

-Στο Processes έχω ανοιχτό 1 περίεργο αρχείο Arachnid.exe.Μπορείτε να δείτε αν τρέχει και σε εσάς?Το κλείνω και ξανανοίγει αμέσως και βρίσκεται στο c:\sys\bin\ .Επίσης έχω πολλά αρχεία του Truphone να τρέχουν.

-Στο APPS, είχα τη λειτουργία Presence να τρέχει που μάλλον είναι του Truphone.Μπορεί αυτό να τρώει τόσο πολύ την μπαταρία?

Πάντως να χάλασε η μπαταρία σε 2 μέρες το κόβω χλωμό.

Τι έγινε κόλλησα κανέναν ιό??

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια το κινητο μου ειναι καινουριο το εχω μονο 2 μερες,ενω η δονηση ειναι ενεργοποιμενη δεν δουλευει , ξερει κανεις γιατι?

ps3forums.gr

οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα...

παιδια το κινητο μου ειναι καινουριο το εχω μονο 2 μερες,ενω η δονηση ειναι ενεργοποιμενη δεν δουλευει , ξερει κανεις γιατι?

δηλ.την εχεις βαλει και οταν σε παιρνουνε τηλ.

δεν δονειται??

στην αρχη λειτουργουσε??

πηγαινε με το απο εκει που το πηρες να το δουνε:worry:

Το κινητό ξεφορτίζει τρελά εδώ και 2 ημέρες!Σαν να του ρουφάει κάτι την μπαταρία.Χτες δεν έδωσα τόσο σημασία, όταν έμεινε το πρωί στη δουλειά.Το φόρτισα κατά τις 6:30 το απόγευμα και πήρε 2 ώρες για να φορτίσει, κάτι που δεν το έχει ξανακάνει.

Και αυτή τη στιγμή είναι στη 1 παύλα, με κλειστό όλη τη νύκτα και χωρίς να έχω κάνει τίποτα από gps,μουσική κλπ!!!:(

Τι μπορεί να παίζει?

-Στο Processes έχω ανοιχτό 1 περίεργο αρχείο Arachnid.exe.Μπορείτε να δείτε αν τρέχει και σε εσάς?Το κλείνω και ξανανοίγει αμέσως και βρίσκεται στο c:\sys\bin\ .Επίσης έχω πολλά αρχεία του Truphone να τρέχουν.

-Στο APPS, είχα τη λειτουργία Presence να τρέχει που μάλλον είναι του Truphone.Μπορεί αυτό να τρώει τόσο πολύ την μπαταρία?

βαλε ενα anti-virus και κανε ενα σκαναρισμα να δεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι μπορεί να παίζει?

απο την ονομασια και μονο του αρχειου,arachnid,σαν ιος μου ακουγεται...:mad:παντως στο δικο μου δεν υπαρχει τετοιο αρχειο να τρεχει....

Η υπηρεσία A-GPS λειτουργεί σε κινητά με ενσωματωμένο δέκτη GPS και ελαχιστοποιεί τον χρόνο που απαιτείται για τον εντοπισμό του γεωγραφικού στίγματος, γνωστός και ως «time to first fix» (TTFF). .

Όσο για τη νεότερη έκδοση του firmware για το N95 (12.0.013) εκτός από το A-GPS, προσθέτει το απαραίτητο εικονίδιο που επιδεικνύει τη σύνδεση HSDPA, ενώδιορθώνει και βελτιώνει σχεδόν κάθε άλλη λειτουργία-εφαρμογή του τηλεφώνου .

Ρε παιδιά, αυτό το εικονίδιο, ΠΟΥ ειναι????

Επίσης στο A-GPS λειτουργεί αυτόματα όταν ανοίγει το κανονικο GPS ετσι???? Πειτε μου γιατί έχω μπερδευτεί ολίγον...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Ρε παιδιά, αυτό το εικονίδιο, ΠΟΥ ειναι????

Oταν κάνεις συνδεση gprs αντί 3G εμφανίζει 3.5G. Αυτό το εικονίδιο εννοεί .

Αααααα ΝΑΙ??? Μου αρεσει που ημουν και ο πρώτος που ειχα πει εδω μεσα για το 3,5G.... Μουφιααααα... χαχαχαχχαχα ;) :wacko: :rolleyes:

Σε ευχαριστω πολυυυυ:lol:

Τελικά είδα και άλλο κρούσμα βλάβης στο ν95 με τα ίδια χαρακτηριστικά που είχα αναφέρει και εγώ αναλυτικά σε προηγούμενο μήνυμα και αφορούσαν το σβήσιμο της οθόνης ενώ ακουγόταν ο ήχος. Οταν το είχα πάει στην νοκια με ενημέρωσαν οτι ήταν προιον παραεισαγωγής με προορισμό την νιγηρία και δεν καλυπτόταν από την πανευρωπαική εγγύηση και έτσι το service το αναλάμβανε αποκλειστικά η΅WIND η οποία απλά μου έκανε μια αναβάθμιση λογισμικού και μου το διόρθωσε. Απλά επειδή θα δούμε πολλά τέτοια κρούσματα στο μέλλον, είχα ζητήσει και την προηγούμενη φορά να ΄πούμε την γνώμη μας για το τι θα έπρεπε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση για να μην μας περνάνε για αφρικανούς εκεί στην wind που μας έχουν τσακίσει κατά τα άλλα στην διαφήμιση.Νομίζω ότι πλέόν όσοι έχετε αγοράσει από WInd θα πρέπει να ανησυχείτε και να περάσετε μια βόλτα από ΝΟΚΙΑ για να σας πουν αν έχετε πέσει κι εσείς θύματα..... Οσον αφορά την αντικατάσταση της συσκευής, όσο την έχετε για το service ούτε λόγος βέβαια...ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!!!!

Αντε γιατί όλο φρου φρου και αρώματα είναι και ουσία τίποτα.Κάποια στιγμή θα πρέπει να τους δίνουμε αυτό που τους αξίζει και κάτι τέτοια forum είναι αυτό που τους χρειάζεται!!

Προσπαθώ να περάσω το νεο software και μου βγάζει μήνυμα οτι εκκρεμή software for connectivity Nokia cable ...Τι κάνω λάθος ???

Restart εκανες στο pc σου μετα την εγκατασταση του updater ?

To pc suite το εχεις εγκατεστημενο ?

Connectivity cable drivers υπαρχουν και εδω παντως

http://europe.nokia.com/A4144937

(αν και δεν χρειαζεται)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

paidia simera moy epese to n95 mesa se mia kanata me nero!!!afoy epatha ena psiloegefaliko stin arxi,meta diapistosa oti to tilefono mas einai kai adiavroxo!!!!den epathe apolitos tipota!!!!!:D :D :D

Δεν θέλω να σε ψιλοαγχώσω αλλά και ενας φίλος μου ειχε μπει με το κινητό του στη θαλασσα και μολις βγηκε αυτο δουλευε κανονικά.... Μετά από 2 μέρες το χαιρέτησε για το τελευταιο του ταξίδι.. Βεβαια μπορεί να μην σου πάθει και τιποτα... Ενημέρωσε μας

παιδια πως κανουμε συνδεση gprs?

ps3forums.gr

οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα...

Με wlan μέσο youtube έχει καταφέρει κανείς να δει video?

δες μεσο της επιλογης κεντρο βιντεο/προσθ.νεων υπηρ..

η βαλε m.youtube.com :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά είδα και άλλο κρούσμα βλάβης στο ν95 με τα ίδια χαρακτηριστικά που είχα αναφέρει και εγώ αναλυτικά σε προηγούμενο μήνυμα και αφορούσαν το σβήσιμο της οθόνης ενώ ακουγόταν ο ήχος. Οταν το είχα πάει στην νοκια με ενημέρωσαν οτι ήταν προιον παραεισαγωγής με προορισμό την νιγηρία και δεν καλυπτόταν από την πανευρωπαική εγγύηση και έτσι το service το αναλάμβανε αποκλειστικά η΅WIND η οποία απλά μου έκανε μια αναβάθμιση λογισμικού και μου το διόρθωσε. Απλά επειδή θα δούμε πολλά τέτοια κρούσματα στο μέλλον, είχα ζητήσει και την προηγούμενη φορά να ΄πούμε την γνώμη μας για το τι θα έπρεπε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση για να μην μας περνάνε για αφρικανούς εκεί στην wind που μας έχουν τσακίσει κατά τα άλλα στην διαφήμιση.Νομίζω ότι πλέόν όσοι έχετε αγοράσει από WInd θα πρέπει να ανησυχείτε και να περάσετε μια βόλτα από ΝΟΚΙΑ για να σας πουν αν έχετε πέσει κι εσείς θύματα..... Οσον αφορά την αντικατάσταση της συσκευής, όσο την έχετε για το service ούτε λόγος βέβαια...ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!!!!

Αντε γιατί όλο φρου φρου και αρώματα είναι και ουσία τίποτα.Κάποια στιγμή θα πρέπει να τους δίνουμε αυτό που τους αξίζει και κάτι τέτοια forum είναι αυτό που τους χρειάζεται!!

Απλα εκμεταλευτηκαν τον πανικο που επικρατουσε για ενα μηνα περιπου με το Ν95.Η μαμα ΝΟΚΙΑ δεν ειχε στειλει πολλα κομματια στην Ελλαδα.Ξερω αρκετα ατομα που αλλαξαν εταιρεια μονο και μονο για να παρουν το τηλεφωνο.Τωρα κατα ποσο ειναι σωστο...αλλο θεμα.

δες μεσο της επιλογης κεντρο βιντεο/προσθ.νεων υπηρ..

η βαλε m.youtube.com :)

φίλε aris_21 το έκανα αυτό που λες περιμένω να εγκατασταθεί και μετά απο λίγο μου βγάζει το εξής μήνυμα: Αδυναμία λήψης "services_youtube.vcfg"

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...