chocbhed_6630 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Ναι ,ιδια εκδοση με την 11 Και οπως ειπα,περασα παλι το NOKIA_Maps_1_0_S60_update.SIS παντως βελτιωθηκε στο θεμα ταχυτητα,και στην μετακινηση στους χαρτες και στο λοκαρισμα δορυφορου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Και εγω τι λεω ?? Απο εκει που σου ειπα το ενεργοποιεις το agps...αυτο δεν ρωτησες ? Εγω παντως περασα παλι την updated εκδοση του maps που κυκλοφορησε παλιοτερα..Ekei ενεργοποιημενο ειναι απλα δεν βλεπω διαφορα,θελει gprs για να δω δηλαδη τη διαφορα που ακουγεται? Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Ekei ενεργοποιημενο ειναι απλα δεν βλεπω διαφορα,θελει gprs για να δω δηλαδη τη διαφορα που ακουγεται? Θελει καποια συνδεση gprs για να παρει πληροφορια απο το δικτυο ετσι ωστε να βοηθησει το ενσωματωμενο gps. http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Καλως απλα δεν ειχα καταλαβει καλα πως λειτουργουσε σε ευχαριστω Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Ναι ,ιδια εκδοση με την 11 Και οπως ειπα,περασα παλι το NOKIA_Maps_1_0_S60_update.SIS Την περνας απο πανω . δηλαδη κατα την εγκατασταση επιλεγουμε τη μνημη της συσκευης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Καλως απλα δεν ειχα καταλαβει καλα πως λειτουργουσε σε ευχαριστω Να'σαι καλα :) (ελπιζω συντομα να σε ειδοποιησω για την καρτα :p ) δηλαδη κατα την εγκατασταση επιλεγουμε τη μνημη της συσκευης? Ναι φιλε μου ,ακριβως ! :) Απαραιτητα στην μνημη της συσκευης ,διοτι αλλιως δημιουργειται προβλημα http://fpa.smart2go.com/free_downloads/NOKIA_Maps_1_0_S60_update.SIS [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Να'σαι καλα :) (ελπιζω συντομα να σε ειδοποιησω για την καρτα :p ) Ναι φιλε μου ,ακριβως ! :) συγνωμη αν σε ζαλισα ρωτωντας τα προφανη.ολα οκ,δουλευει κανονικα ευχαριστω πολυ φιλε nervous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delios Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 δηλαδη στην 12 το maps ειναι ακομα η εκδοση beta? συγνωμη αν βγαινω εκτος θεματος αλλα πως θα περασουμε την εκδοση 1.0 ?? Επειδη το είχα ψαξει το θέμα σε εμενα όταν πήγα να το βάλω στην μνήμη τοτε απλά δεν δουλεψε και χρειάστηκα να την βάλω μετά απο reset στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα μνήμης προσοχή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1960246#post1960246 N95 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Θελει καποια συνδεση gprs για να παρει πληροφορια απο το δικτυο ετσι ωστε να βοηθησει το ενσωματωμενο gps. http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS Εγώ το βάζω να συνδέεται με το W-FI router μου και δουλεύει μια χαρά, χωρίς να απαιτεί οπωσδήποτε gprs :up: MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Εγώ το βάζω να συνδέεται με το W-FI router μου και δουλεύει μια χαρά, χωρίς να απαιτεί οπωσδήποτε gprs :up: Ναι εχεις δικιο ,το 1ο connection μεσω wifi το εκανα , ξεχασα να το αναφερω :O Τι να το κανεις ομως ,αφου η δουλεια του ειναι να χρησιμοποιειται εκτος σπιτιου?:p [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Εγώ το βάζω να συνδέεται με το W-FI router μου και δουλεύει μια χαρά, χωρίς να απαιτεί οπωσδήποτε gprs :up:Oταν ομως εισαι στον δρομο και δεν εχει wifi?Sto spiti ti να το κανεις να σου βρει που ειναι το σπιτι σου?Τελοςπαντων διαβαζω οτι κατεβαζει γυρψ στα 5kb καθε φορα,μικρο το κακο,epishw na rvthsv kati allo merikew fores με δειχνει λιγιο περα απο οτι ειμαι,ας πουμε στη βεραντα στο σπιτι μου οταν βρισκει στιγμα δειχνει οτι ειμαι ενα τεραγωνο πιο περα η οταν πεπραταω την μετατοπιση μου τη δειχνει με καθυστερηση γυρω στα 10 δευτερολεπτα μπορει και λιγοτερο αναλογα,Αυτο ειναι λογικο(γιατι με αμακσι δεν καθυστερει ετσι)η μηπως επειδη δεν εχει δυνατο σημα καθυστερει? Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Ναι ,ιδια εκδοση με την 11 Και οπως ειπα,περασα παλι το NOKIA_Maps_1_0_S60_update.SIS Την περνας απο πανω στην μνημης της συσκευης . (v1.1 wk23 b04 ) http://fpa.smart2go.com/free_downloads/NOKIA_Maps_1_0_S60_update.SIS Αυτή η έκδοση Nervous είναι beta ή final; "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Αυτή η έκδοση Nervous είναι beta ή final; v1.1 wk23 beta04 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 υστερα απο την νεα αναβαθμιση πρεπει να ξαναπερασουμε τους χαρτεσ απο το νοκια μαπσ?δεν ξερω αν αν εχει απαντηθει "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfok Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 παιδια καλημερα. προσπαθω να κανω αναβαθμιση στο firmware και κατι δεν παει καλα. εχω καταβασει το nokia software update συνδεω το κινητο με το καλωδιο τρεχω το προγραμμα μου γραφει starting application τρεχει μια μπαρα απο κατω και τιποτα αλλο. περιμενω εδω και ποση ωρα και δεν κανει τιποτα αλλο. μηπως δεν κανω κατι καλα; σαν λειτουργικο στο pc εχω windows vista. οποιος μπορει ας βοηθησει. ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 παιδια καλημερα. προσπαθω να κανω αναβαθμιση στο firmware και κατι δεν παει καλα. εχω καταβασει το nokia software update συνδεω το κινητο με το καλωδιο τρεχω το προγραμμα μου γραφει starting application τρεχει μια μπαρα απο κατω και τιποτα αλλο. περιμενω εδω και ποση ωρα και δεν κανει τιποτα αλλο. μηπως δεν κανω κατι καλα; σαν λειτουργικο στο pc εχω windows vista. οποιος μπορει ας βοηθησει. ευχαριστω πολυ. Κακώς κάνεις κάτι τόσο σημαντικό όπως είναι η ανάβαθμιση του κινητού σου με ένα τόσο αμφίβολο λειτουργικό όπως είναι τα Vista. Τι γράφει στο site της Nokia?Τα υποστηρίζει τα Vista για την αναβάθμιση?Γιατί αλλιώς το ρισκάρεις πολύ. Καλύτερα να δοκιμάσεις με XP για σιγουριά. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Κακώς κάνεις κάτι τόσο σημαντικό όπως είναι η ανάβαθμιση του κινητού σου με ένα τόσο αμφίβολο λειτουργικό όπως είναι τα Vista. Τι γράφει στο site της Nokia?Τα υποστηρίζει τα Vista για την αναβάθμιση?Γιατί αλλιώς το ρισκάρεις πολύ. Καλύτερα να δοκιμάσεις με XP για σιγουριά. Egw pantws se Vista tin ekana tin anabathmisi xwris kanena problima.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 v1.1 wk23 beta04 Και για να τα έχουμε και συγκεντρωμένα, δε δίνεις 1 και το link με το τελευταίο maploader? Ώστε να τα έχουμε μαζεμένα τα περί gps. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfok Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Egw pantws se Vista tin ekana tin anabathmisi xwris kanena problima.. ποια ηταν τα βηματα που εκανες μηπως κανω εγω καποιο λαθος. περιμενες πολυ ωρα για να ξεκιμησει η αναβαθμιση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 ποια ηταν τα βηματα που εκανες μηπως κανω εγω καποιο λαθος. περιμενες πολυ ωρα για να ξεκινησει η αναβαθμιση; στην αρχη που την ειχα ξεκινησει που ελεγε starting application εκανε 20λεπτα και λεω κολλησε και ετσι το ακυρωσα και το ξαναρχισα απο την αρχη μεσα σε 20δευτερα ειχε ξεκινησει η αναβαθμιση.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 ποια ηταν τα βηματα που εκανες μηπως κανω εγω καποιο λαθος. περιμενες πολυ ωρα για να ξεκιμησει η αναβαθμιση; Katebasa to elliniko nokia updater sindesa to tilefono me to usb to ebala sto fortisti kai etrexa to programa kai se liga lepta 1-2 arxise na katebenei i nea ekdosi.poli apla. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas73 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 παιδια καλημερα. προσπαθω να κανω αναβαθμιση στο firmware και κατι δεν παει καλα. εχω καταβασει το nokia software update συνδεω το κινητο με το καλωδιο τρεχω το προγραμμα μου γραφει starting application τρεχει μια μπαρα απο κατω και τιποτα αλλο. περιμενω εδω και ποση ωρα και δεν κανει τιποτα αλλο. μηπως δεν κανω κατι καλα; σαν λειτουργικο στο pc εχω windows vista. οποιος μπορει ας βοηθησει. ευχαριστω πολυ. Και εγώ το ίδιο σε Windows XP με όλα τα update φορτωμένα. Θα δοκιμάσω και από τη δουλειά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Katebasa to elliniko nokia updater sindesa to tilefono me to usb to ebala sto fortisti kai etrexa to programa kai se liga lepta 1-2 arxise na katebenei i nea ekdosi.poli apla. Δοκιμασε με το Αγγλικο το Ελληνικο εχει προβληματα :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Δοκιμασε με το Αγγλικο το Ελληνικο εχει προβληματα :) Εγώ έκανα την αναβάθμιση με winxpGR+sp2 με τον ελληνικό nokia updater χωρίς κανενα πρόβλημα . Το κινητό το είχα full φορτισμένο και όχι συνδεμμένο στο φορτιστη . Μην ξεχνάτε ότι η αναβάθμιση είναι περίπου 115 ΜΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Δεν ειπα οτι δεν μπορει καποιος να κανει αναβαθμιση με το ελληνικο αλλα αρκετο καιρο εδω μεσα διαβαζω πως μερικες φορες δεν μπορουν να κανουν update με το ελληνικο και οταν βαζουν στο pc το αγγλικο τα καταφερνουν. Τα σημπερασματα δικα σου.. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts