Jump to content

alfok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

alfok's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλη χρονια...... αντε και καλη μας επιτυχια... ευχαριστω για τον διαγωνισμο
  2. Τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα. Καλή επιτυχία σε όλους.
  3. ναι ειναι ασυρματο το router. το router βρισκει το τηλεφωνο αλλα δεν γινεται τιποτα.
  4. ναι αλλα με το laptop ειμαι συνδεδεμενος στο internet.
  5. καλησπερα. εβαλα το καινουργιο firmware και εχω το εξης προβλημα:ενω βρισκει το ασυρματο δικτυο που εχω βγαζει μια μπαρα που γραφει συνδεση και μετα απο λιγο βγαζει το ακολουθο μηνυμα: διαδικτυο δεν βρεθηκε διακομιστης. καμια γνωμη για το τι ειναι αυτο το μηνυμα; ευχαριστω πολυ.
  6. ξερεις μηπως ποιο ειναι το chanel b/g για το n95; στο router μου ειναι 11 και λεω μηπως φταιει αυτο.
  7. βλεπει το router αλλα βγαζει το ακολουθο μηνυμα:ιστος, καμια αποκριση με την πυλη. πηγα σε nokia club ετυχε να εχει το ιδιο router και συνδεθηκε κανονικα. μαλιστα ο υπαλληλος μου ειπε να επικοινωνισω με τον provider μου γιατι ηταν θεμα ρυθμισεων. μιλησα με vivodi αλλα τιποτα. η μπαρα στο n95 μολις ξεκιναει κολαει και βγαζει το παραπανω μηνυμα.
  8. παιδια καλημερα. μηπως καποιος απο εσας εχει συνδεθει μεσω wifi του n95 με το router της vivodi το vood 452w; εαν ναι δωστε βοηθεια γιατι θα τα σπασω και τα δυο!!!!!!!!!! ευχαριστω πολυ.
  9. ποια ηταν τα βηματα που εκανες μηπως κανω εγω καποιο λαθος. περιμενες πολυ ωρα για να ξεκιμησει η αναβαθμιση;
  10. παιδια καλημερα. προσπαθω να κανω αναβαθμιση στο firmware και κατι δεν παει καλα. εχω καταβασει το nokia software update συνδεω το κινητο με το καλωδιο τρεχω το προγραμμα μου γραφει starting application τρεχει μια μπαρα απο κατω και τιποτα αλλο. περιμενω εδω και ποση ωρα και δεν κανει τιποτα αλλο. μηπως δεν κανω κατι καλα; σαν λειτουργικο στο pc εχω windows vista. οποιος μπορει ας βοηθησει. ευχαριστω πολυ.
  11. συνεχιζει να γραφει ιστος καμια αποκριση πυλης
  12. συνεχιζει να γραφει ιστος καμια αποκριση πυλης για οποιαδιποτε σελιδα και αν βαλω
  13. δειχνει η μπαρα να φορτωνει αλλα σταματαει και γραφει οτι δεν αποκρινετε ο ιστος. αυτο γινετε σε ολες τις σελιδες που δοκιμασα
  14. παιδια καλησπερα. εχω ενα προβλημα με το wi-fi. διαθετω ασυρματο router χωρις να ειναι κλειδωμενο. το n95 συνδεετε κανονικα αλλα δεν μπορω να ανοιξω καμια σελιδα. εχει καποιος καμια ιδεα; ευχαριστω.
×
×
  • Create New...