ouagantougou Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 paidia mporei kapoios an kserei na grapsei mia lista me tis abeltioseis apo tin kainourgia ekdosi 12!!? Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Σχετικα με την ευρεση των δορυφορων ευτυχως δεν εχω προβλημα,τους βρισκει πολυ γρηγορα.Γενικα με το κινητο δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα.Το εχω ενα μηνα σχεδον και το μονο που μου εχει βγαλει ειναι 2 restart και αργει να διαβασει τις φωτο απο την καρτα που εχω βαλει(μια transcend των gb)Mηπως καλυτερα να μην κανω την αναβαθμιση??? ξανα περασες τους χαρτες ή οπως ηταν?? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 kanoniko back up /restore pos kanoume epeidi den thelo na peraso tis efarmoges mia mia pali,pio einai to sosto restore apo to memory card i apo to restore meso pc suite? prin 1 evdomada ekana restore apo pc suite kai polla programmata den doulevane horia poy eprepe na xana peraso oles tis fotografies sto fs caller pali kai tis efarmoges xana...kanena app san to SPRITE BACK UP den ehei vgei? Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Μόλις έκανα αναβάθμιση σε v12, με backup και restore από την κάρτα μνήμης. Μου έβγαλε μήνυμα ότι μερικές από τις εφαρμογές έπρεπε να εγκατασταθούν και πάλι από το application manager, υπήρχαν εκεί με την ένδειξη "Not Installed". Για άλλες έγινε κανονικά αλλά μερικές έπρεπε να τις βάλω ξανά από το PC (έβγαζαν μήνυμα λάθους στην εγκατάσταση από το application manager). http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Μόλις έκανα αναβάθμιση σε v12, με backup και restore από την κάρτα μνήμης. Μου έβγαλε μήνυμα ότι μερικές από τις εφαρμογές έπρεπε να εγκατασταθούν και πάλι από το application manager, υπήρχαν εκεί με την ένδειξη "Not Installed". Για άλλες έγινε κανονικά αλλά μερικές έπρεπε να τις βάλω ξανά από το PC (έβγαζαν μήνυμα λάθους στην εγκατάσταση από το application manager). και εγω τις μισες εφαρμογες τις ξαναπερασα παλι. παρατηρησα οτι οταν κλεινει ο φωτισμος αναβοσβηνει το λαμπακι στα πλαγια (το πληκτρο παλζ)2 φορες.το εχετε παρατηρησει εσεις που περασατε την 12.?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Καλησπερα παιδια το τηλεφωνω πρεπει να ειναι ξεκλειδωτο οταν κανουμε αναβαθμιση και αν πως γινετε να το κανουμε να μενει ξεκλειδωτο?Ευχαριστω Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 και εγω τις μισες εφαρμογες τις ξαναπερασα παλι. παρατηρησα οτι οταν κλεινει ο φωτισμος αναβοσβηνει το λαμπακι στα πλαγια (το πληκτρο παλζ)2 φορες.το εχετε παρατηρησει εσεις που περασατε την 12.?? Πραγματικά.... Εμένα μου ανάβει μια φορά πολύ γρηγορα όταν φεύγει από τα εξερχόμενα κάποιο μήνυμα... Επίσης το Gps είναι όντως πολύ πιο γρήγορο [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Καλησπερα παιδια το τηλεφωνω πρεπει να ειναι ξεκλειδωτο οταν κανουμε αναβαθμιση και αν πως γινετε να το κανουμε να μενει ξεκλειδωτο?Ευχαριστω βγαλε το αυτοματο κλειδωμα και αφεσε το ξεκλειδωτο http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Μόλις έκανα αναβάθμιση σε v12, με backup και restore από την κάρτα μνήμης. Μου έβγαλε μήνυμα ότι μερικές από τις εφαρμογές έπρεπε να εγκατασταθούν και πάλι από το application manager, υπήρχαν εκεί με την ένδειξη "Not Installed". Για άλλες έγινε κανονικά αλλά μερικές έπρεπε να τις βάλω ξανά από το PC (έβγαζαν μήνυμα λάθους στην εγκατάσταση από το application manager). KATALAVA...xana na ta pername apo tin arhi,po po na min mporoune na vgaloune kanena sprite back up na isihasoune me ayto..ARA RESTORE APO MEMORY CARD?? Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 και εγω τις μισες εφαρμογες τις ξαναπερασα παλι. παρατηρησα οτι οταν κλεινει ο φωτισμος αναβοσβηνει το λαμπακι στα πλαγια (το πληκτρο παλζ)2 φορες.το εχετε παρατηρησει εσεις που περασατε την 12.?? POIO LAMPAKI FILE ANAVOSVINEI?TO KANEI MIA FORA I SINEXEIA? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 POIO LAMPAKI FILE ANAVOSVINEI?TO KANEI MIA FORA I SINEXEIA? Το πλαινό που πατας για να μπεις κατευθείαν στην έκθεση.... Ανάβει μία φορά όταν σβήνει ο φωτισμός της οθόνης.... Θα ήταν ωραίο΄πάντως σε μία επόμενη αναβάθμιση να ανάβει σαν το λαμπάκι του Ν73... [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Το πλαινό που πατας για να μπεις κατευθείαν στην έκθεση.... Ανάβει μία φορά όταν σβήνει ο φωτισμός της οθόνης.... Θα ήταν ωραίο΄πάντως σε μία επόμενη αναβάθμιση να ανάβει σαν το λαμπάκι του Ν73... nai file!!panta moy aresan ta koinita poy edixnan oti einai zontana akoma kai otan den doylevan!! meta tin anavathmisei paidia,kapoia themata poy eixa kai meta to restore yparxoyn pali sto koinito moy,den ta vrisko stin diaxirisei efarmogon gia na diagrapso kapoia poy den thelo!poy mporei na vriskonte? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Η μόνη ουσιαστική βελτίωση που διαπίστωσα είναι η ταχύτητα σύνδεσης με τους δορυφόρους. Το ραδιόφωνο παραμένει χαμηλό , η ποιότητα της φωτογραφίας δεν έχει βελτιωθεί , στο βίντεο συνεχίζει να μην αναβει το φλας , και η εφαρμογή Χάρτες δεν είναι αναβαθμισμένη . Έχει βρει κάποιος άλλες βελτιώσεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fofos Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Η μόνη ουσιαστική βελτίωση που διαπίστωσα είναι η ταχύτητα σύνδεσης με τους δορυφόρους. Το ραδιόφωνο παραμένει χαμηλό , η ποιότητα της φωτογραφίας δεν έχει βελτιωθεί , στο βίντεο συνεχίζει να μην αναβει το φλας , και η εφαρμογή Χάρτες δεν είναι αναβαθμισμένη . Έχει βρει κάποιος άλλες βελτιώσεις? Δεν είναι κάπως ρίσκο αυτό με τις αναβαθμίσεις.Εμένα-δεν είναι προορισμού Ελλάδας-με φορτωμένα Ελληνικά, όταν πήγα στον maploader για να κατεβάσω τους χάρτες μου έβγαλε μήνυμα ότι οι χάρτες που ήσαν φορτωμένοι(;)(αν θυμάμαι καλά)δεν ήσαν συμβατοί και μου ζήτησε αν θέλω να τους διαγράψω,πράγμα που και έκανα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Θελω να πιστευω οτι με την 12 ,λυθηκαν τα restart που εκανε (λιγα) ,με την 11. kanoniko back up /restore pos kanoume epeidi den thelo na peraso tis efarmoges mia mia pali,pio einai to sosto restore apo to memory card i apo to restore meso pc suite? prin 1 evdomada ekana restore apo pc suite kai polla programmata den doulevane horia poy eprepe na xana peraso oles tis fotografies sto fs caller pali kai tis efarmoges xana...kanena app san to SPRITE BACK UP den ehei vgei? Καποιες εφαρμογες-θεματα, θα πρεπει να τις ξαναπερασεις. Καποιες ζητανε πληκρολογηση του κωδικου ξανα. Οχι δεν υπαρχει κατι. και εγω τις μισες εφαρμογες τις ξαναπερασα παλι. παρατηρησα οτι οταν κλεινει ο φωτισμος αναβοσβηνει το λαμπακι στα πλαγια (το πληκτρο παλζ)2 φορες.το εχετε παρατηρησει εσεις που περασατε την 12.?? Ναι παρατηρηθηκε απο την πρωτη στιγμη . Ενα ακομας τροπος ειδοποιησης meta tin anavathmisei paidia,kapoia themata poy eixa kai meta to restore yparxoyn pali sto koinito moy,den ta vrisko stin diaxirisei efarmogon gia na diagrapso kapoia poy den thelo!poy mporei na vriskonte? Διαβασε αυτο ,εχει δωθει αρκετες φορες ... Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1310384#post1310384 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 ξανα περασες τους χαρτες ή οπως ηταν?? Οχι τους χαρτες δεν τους ξαναπερασα,το εχω οπως ηταν.Υποψην δεν εχω κανει αναβαθμιση και συμφωνα με αυτα που διαβαζω εδω στο forum μαλλον δεν θα κανω...ακομα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 telika meta tin anavathmisei pio version toy smart2go ehei perasmeno??to kainourgio i ohi? to version11 se emena einai stathero,axizei telika to 12 paidia,parakalo to bluetooth pianei pano apo 5 metra pleon? doulevei kalytera me ola ta bluetooth akoustika...parakalo ean lythike ayto tha to peraso to 12...efharisto ek to proteron Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 pantos emena mou lei oti exo to telefteo firmware, pragma pou den alithevi kai gi afton ton logo den mporo na kano update me to telefteo firmware... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 telika meta tin anavathmisei pio version toy smart2go ehei perasmeno??to kainourgio i ohi? to version11 se emena einai stathero,axizei telika to 12 paidia,parakalo to bluetooth pianei pano apo 5 metra pleon? doulevei kalytera me ola ta bluetooth akoustika...parakalo ean lythike ayto tha to peraso to 12...efharisto ek to proteron poy mporo na do ti version exo sto smart2go? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 και εγω τις μισες εφαρμογες τις ξαναπερασα παλι. παρατηρησα οτι οταν κλεινει ο φωτισμος αναβοσβηνει το λαμπακι στα πλαγια (το πληκτρο παλζ)2 φορες.το εχετε παρατηρησει εσεις που περασατε την 12.??Nai και σε εμενα γι αυτο,καλη φαση ειδικα τη νυχτα:) Η μόνη ουσιαστική βελτίωση που διαπίστωσα είναι η ταχύτητα σύνδεσης με τους δορυφόρους. Το ραδιόφωνο παραμένει χαμηλό , η ποιότητα της φωτογραφίας δεν έχει βελτιωθεί , στο βίντεο συνεχίζει να μην αναβει το φλας , και η εφαρμογή Χάρτες δεν είναι αναβαθμισμένη . Έχει βρει κάποιος άλλες βελτιώσεις?Φιλε για το ραδιοφωνο το εχω ξαναπει σε εμνα και σε αλλους ακουγεται μια χαρα,ενταξει οχι οπως στα mp3 λογο διαφορας ποιοτητας αλλωστε αυτο δεν γινεται,πιστευω οτι σε οποιους δεν ακουγεται σχεδον καθολου ειναι καποιο ελλατωμμα εξαρχης και δε νομιζω με firmware να διορθωθει ποτε μονο με ανθρωπινο χερι:( Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Nai και σε εμενα γι αυτο,καλη φαση ειδικα τη νυχτα:) σε σενα αναβοσβηνει συνεχεια?? εμενα 2φορες και μετα σταματαει.:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 pantos emena mou lei oti exo to telefteo firmware, pragma pou den alithevi kai gi afton ton logo den mporo na kano update me to telefteo firmware... xeri kanis to mporo na kano wste na valw tin nea firmware? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 xeri kanis to mporo na kano wste na valw tin nea firmware? τι κανεις και δεν στο ενημερωνει?? κατεβασε το απο εδω το NSU http://europe.nokia.com/softwareupdate υπαρχει και το αναλογο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 σε σενα αναβοσβηνει συνεχεια?? εμενα 2φορες και μετα σταματαει.:OΚαι σε μενα 2 φορες αναβοσβηνει αλλα και αυτο καλο ειναι xeri kanis to mporo na kano wste na valw tin nea firmware?Κατεβασε το software update απο το site της νοκια: http://europe.nokia.com/softwareupdate kai kane oti σου λεει Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 poy mporo na do ti version exo sto smart2go? otan to anoigeis otan gyrnaei i gi pano grafei nokia? otan anoigei pigene sto ABOUT kai des ean grafei v.1.1 Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts