nervous Δημ. June 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Σε βρίσκω λάθος nervous...Πως κι έτσι??? Και σε πολλές Ευρωπαικες χώρες υπάρχει καρτα μνήμης μέσα στα πακετα... Άσχετα που στην "τριτοκοσμικη Ελλάδα (δεν ξερω πως μας βλέπουν) δεν βάζουν... Τι να πω? Μαλλον μας εχουν του πεταματου...:ninja: Ευτυχως που εχω και σενα να με διορθωνει . Και ελεγα : θα απαντησει ,δεν θα απαντησει ...:scared: :ρ Αλλο ειχα στο μυαλο μου ,εννοουσα το πληρες πακετο με καρτα μνημης ,θηκη,screen protector . --------------------------------------------------------------- eyxaristo nervous ,ante na doume ti sto kalo tha katafero! nea to sintomotero...................eyxaristo k'pali!!! Να'σαι καλα,ελπιζω να πανε ολα Οκ! ------------------------------------------------------------------------ Nokia Carrying Case CP-191 http://img119.imageshack.us/img119/712/l149000kl1.jpg http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=149000 Η δική μας τιμή: €22.95 (19.19 χωρίς Φ.Π.Α.) Διαθεσιμότητα: Σε περίπου 1-2 ημέρες [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ευτυχως που εχω και σενα να με διορθωνει . Και ελεγα : θα απαντησει ,δεν θα απαντησει ...:scared: :ρ Γι' αυτό σε πάω ρε nervous... χαχαχααχ. Εισαι και γ@*ω τα παιδια, πραγματικά... :) :lol: :p Παιδια η αλλαγη του ονοματος της ΤΙΜ στα Ν95, έγινε κανονικά ή μπα? Πληροφοριακά ρωτάω... [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fchris000 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 ρε παιδια grafei oti το ν95 εχει σyνδεθει σε μη συμβατη κατασταση λειτουργιασ οταν το βαζω σε (mazikh apothkeysh) mass storage!@@#$#$%^&y Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ειχα ακουσει οτι το Ν95 μπορει να σου εκφωνει (να διαβαζει δυνατα) τα μηνυματα. Οσο και να εχω ψαξει <offtopic>πηγα να γραψω πσακσει, ε ρε τι σου κανουν τα greeklish</offtopic> δεν βρισκω κατι τετοιο. Μηπως γινεται με εξτρα εφαρμογη? Τελικα νομιζω οτι πετυχα απο τα χειροτερα Ν95 και το πηρα και απο νοκια σοπ. Τζογος σε ολες τις θεσεις, οχι μονο οταν ειναι κλειστο, και θορυβος οταν μιλαω. Α, ναι και δεν δουλευουν τα κουμπια πανω στο remote control. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palou Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 συνολικα νομιζω πως το ν80 ειναι πολυ καλυτερη επιλογη απο το ν95 πλεον το ν95 ισως αξιζει να το σκεφτητε προς αγορα του χρονου τετοια εποχη και οχι τωρα ασε που μεχρι τοτε θα βγει αλλο με πραγματικη καμερα 5 μεγκαπιξελ και gps και οχι απομιμησεις ..........και σε μαυρο χρωμα για να μη διαλυθει αποξω . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Δεν συμφωνω. Αν και δεν ξερω ποσο κανει το Ν80 τωρα, νομιζω οτι αξιζει τη διαφορα το Ν95. Ισως δεν αξιζει για καποιον που εχει το Ν80 να το δωσει και να παρει το Ν95. Και τι εχει το gps του? Για την καμερα να μην ξαναρχισουμε. Το λαθος το δικο μου ηταν που νομιζα οτι θα αντικαταστησω την ψηφιακη μου με το Ν95. Τετοιο θεμα δεν τιθεται αλλα για καθε μερα που δεν εχεις την ψηφιακη μαζι σου ειναι αριστο το Ν95! Απ' τη μπαταρια δεν εχω κανενα παραπονο. Λιγη παραπανω μνημη να ειχε και θα το χαρακτηριζα το απολυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Αρχικό Μήνυμα από fchris000 λειπει καποιο νετ.φρειμγουορκ 2.0! Αρχικό Μήνυμα από nervous Κατεβασε απο microsoft αυτο http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en Κατέβασε την νέα ελληνική έκδοση Microsoft .NET Framework 3.0: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=10cc340b-f857-4a14-83f5-25634c3bf043 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλημέρα... Περί μπαταρίας, μια και το έχω "ανοίξει" ως θέμα και για πληροφόρηση των υποψήφιων αγοραστών. Το τηλέφωνο φορτίστηκε το βράδυ της Τρίτης και κλείστηκε, χωρίς να έχει λειτουργήσει από τη φόρτιση και μετά. Το άνοιξα το πρωί της Τετάρτης και έχω μόλις μπει στην 3η ημέρα λειτουργίας (με shut down το βράδυ για 5-6 ώρες), με εναπομείνουσα μπαταρία στο 52% (όσο αξιόπιστο μπορεί να είναι αυτό, σύμφωνα τουλάχιστον με το PhoneNet Info). Τόσο προχθές, όσο και εχθές κατέβασα τα Gmail's μου μέσω WiFi και την Τετάρτη τράβηξα και 3-4 λεπτά video στα γενέθλια του βαφτησιμιού μου (να μου ζήσει :)). Α, το ΒΤ δεν κλείνει ποτέ. Μια χαρά πάει λοιπόν... Κατά τα άλλα, συνεχίζω να αντιμετωπίζω προβληματάκι με το ΒΤ, αφού κάθε 1 ώρα (χονδρικά) χάνει το pairing με το handsfree. Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό ικανό να με χαλάσει ιδιαίτερα... Επίσης με ψιλοχαλάει που σε direct sunlight έχω κάποιες "απώλειες" στην ποιότητα απεικόνισης, αλλά το αποδίδω στο screen protector το οποίο (μάλλον) μοιραία θα αλλοιώνει την χρωματική απόδοση της οθόνης. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Θα ήθελα ρε παιδιά τη γνώμη σας. Και πάλι καλή μας μέρα CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fchris000 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 ρε παιδια grafei oti το ν95 εχει σyνδεθει σε μη συμβατη κατασταση λειτουργιασ οταν το βαζω σε (mazikh apothkeysh) mass storage!@@#$#$%^&y μπα παλι τα ιδια...............μηπως κανω κατι λαθος? οταν παταω μαζικη αποθηκευση μαμιουνται ολα κ' συνεχιζει να γραφειν95 εχει σyνδεθει σε μη συμβατη κατασταση λειτουργιασ !!! Να παρω ενα φακελο απο τον "sotos" που κατεβασα αλλα που να γινει ινσταλ? αφου οταν βαζω μαζικη αποθηκευση το τηλ χανεται απο to pc! δεν γινεται να τον κανω ινσταλ σε αλλο φακελο στην καρτα με λειτουργια με nokia pc suite? sorry pou sas skotizo alla ta exo parei asxima re paidia............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Επιτέλους το πήρα μόλις!!:D Έχει χρώμα γραφίτη και τα στοιχεία του είναι: 0548364 N95-1 MADE IN FINLAND TYPE: RM-159 Έχει κανείς κάποια πληροφορία για αυτά τα στοιχεία?Το product code δε το βρήκα στη λίστα.Το κακό είναι ότι ο φορτιστής είναι 3πολικός και δεν μπορώ να το φορτίσω!!:( Και εδώ στη δουλειά, κανείς δεν έχει φορτιστή με τη λεπτή μύτη. Ξέρει κανείς, τι μπορώ να κάνω?Παίζει ανταπτοράκι για τη δικιά μας μπρίζα? ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Το product code 0548364 είναι EURO Britain με βάση ΑΥΤΟ αλλά και ΑΥΤΟ Όσο για τον φορτιστή είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν φορτιστή για Ελλάδα και όχι απ΄ότι φαίνεται για Αγγλία:blink: Αναλύτικά υπάρχει και εδώ μαζί με άλλα product codes ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FutureN95user Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλημέρα σε όλους.Μια ερώτηση ρε παιδιά. Όταν στέλνω από τον υπολογιστήμου με bluetooth εφαρμογές,πάνε στα μηνύματα.Όταν τις κάνω εγκατάσταση και ολοκληρωθεί και μετά σβήσω την εγκατάσταση από τα μηνύματα θα μπορώ να κ'ανω uninstall? Ή χρειάζεται να τις κρατάω μέσα?:) Ευχαριστώ προκαταβολικά.:) :yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Μπορεις να τις σβηνεις. Για να κανεις uninstall αυτες που εχεις εγκατεστημενες πηγαινες διαχειρηση εφαρμογων (νομιζω στα εργαλεια ειναι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FutureN95user Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Thanx again:) :yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Δεκα μερες κανενα (σχεδον) προβλημα.Και ξαφνικα ετσι εντελως στο ξεκουδουνο σε 15 ωρες 3 επανακινησεις απο μονο του.Να ανησυχησω η να το προσπερασω? Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Re παιδια.. Αναφέρθηκε πριν ότι μπορει να σου διαβάζει τα μηνύματα.. Ισχυει? και αν ναι πως??? [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Το product code 0548364 είναι EURO Britain με βάση ΑΥΤΟ αλλά και ΑΥΤΟ Όσο για τον φορτιστή είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν φορτιστή για Ελλάδα και όχι απ΄ότι φαίνεται για Αγγλία:blink: Αναλύτικά υπάρχει και εδώ μαζί με άλλα product codes Φίλε μου έχεις δίκιο, αλλά το κινητό αγοράστηκε από Ebay, οπότε δεν μπορώ να έχω και απαιτήσεις να έχει το αγγλικό κινητό με ελληνικό φορτιστή. 1 ερώτηση.Με το που πήρατε το κινητό, έκανε τίποτα το GPS ή αφού περάσετε τους χάρτες αρχίζει και δουλεύει?Εμένα δεν κάνει τίποτα.Δείχνει τη γη απο μακρία και δε συνδέεται. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Φίλε μου έχεις δίκιο, αλλά το κινητό αγοράστηκε από Ebay, οπότε δεν μπορώ να έχω και απαιτήσεις να έχει το αγγλικό κινητό με ελληνικό φορτιστή. 1 ερώτηση.Με το που πήρατε το κινητό, έκανε τίποτα το GPS ή αφού περάσετε τους χάρτες αρχίζει και δουλεύει?Εμένα δεν κάνει τίποτα.Δείχνει τη γη απο μακρία και δε συνδέεται. υπαρχει το αναλογο θεμα περι GPS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 1.σου λεει τι κανεις βημα βημα. 2.περνας τον χαρτη που θελεις και μολις σου βρει το στιγμα σου σε 3,4λεπτακια αρχιζει και εμφανιζονται οι δρομοι.η κανε zoom με το * . [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Συνδεεται. Απλως θελει κανενα πενταλεπτο (χωρις υπερβολη) να κοιταει τον ουρανο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap23 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλημέρα, Θέλω τη βοήθεια σας περι του GPS του κινητού...... Είμαι ελαφρώς ως εντελώς ανίδεος περι αυτού! υπαρχει καποιο post που μπορω να βρω ολα τα βηματα ενα προς 1 παρακαλω πολυ ξεκινοντας απο το μηδεν? Αν ο Παράδεισος δεν έχει γυναίκες, αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα...... Εγώ δε θα πάω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλημέρα, Θέλω τη βοήθεια σας περι του GPS του κινητού...... Είμαι ελαφρώς ως εντελώς ανίδεος περι αυτού! υπαρχει καποιο post που μπορω να βρω ολα τα βηματα ενα προς 1 παρακαλω πολυ ξεκινοντας απο το μηδεν? καλημερα!!εχω αναφερει το link ακριβως 2 post ποιο πανω σου λεει ακριβως τι να κανεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap23 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 καλημερα!!εχω αναφερει το link ακριβως 2 post ποιο πανω σου λεει ακριβως τι να κανεις. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το άχρηστο μου post! έχω ένα πρόβλημα όμως... στο βημα 3 που λεει να κατεβασω το nokia map loader κανω click στο link ομως δε μου εμφανίζει τη σελίδα........... Αν ο Παράδεισος δεν έχει γυναίκες, αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα...... Εγώ δε θα πάω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khitas Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Memory Functions • Up to 160 MB* internal dynamic memory for messages, ringing tones, images, video clips, calendar notes, to-do list and applications • Expandable memory: 128 MB microSD card** • Memory card slot supporting up to 2 GB microSD memory cards * Changes to product details are possible without prior notice. Application offering may vary. Dynamic memory means that the available memory is shared between dynamic memory functions. When any of these functions is used, there is less available memory for other functions which are also dependent on dynamic memory. ** Please note that the availability and memory capacity of a memory card in the sales package may vary depending on the market and/or your network operator/service provider. Τελικά δεν έχω καταλάβει. Το κινητό υποστηρίζει μέχρι και 4GB Memory Card ή μόνο 2GB? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Ευχαριστώ και συγγνώμη για το άχρηστο μου post! έχω ένα πρόβλημα όμως... στο βημα 3 που λεει να κατεβασω το nokia map loader κανω click στο link ομως δε μου εμφανίζει τη σελίδα........... http://europe.nokia.com/A4353385 η συνεχεια στο αναλογο θεμα.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Φίλε μου έχεις δίκιο, αλλά το κινητό αγοράστηκε από Ebay, οπότε δεν μπορώ να έχω και απαιτήσεις να έχει το αγγλικό κινητό με ελληνικό φορτιστή. Πραγματικά με τόσα που ακούγονται σε βρίσκω πολύ θαρραλέο που ψώνισες από e-bay το συγκεκριμένο τηλέφωνο [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts