Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδία πρέπει να έχει και στο 9volto είχα ρωτησει όταν πήρα το N93 για την έξω οθόνη!

nervous σήμερα που εχεις γενέθλεια έγραψα ελληνικά!:lol: :p:happy:

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έχουμε αναφέρει νομίζω την αλλαγή μεγέθους του φορτιστή προς το μικρότερο! Είναι πραγματικά λιλιπούτειος ο φορτιστής του Ν95! Είχε πολλά χρόνια να αλλάξει ο φορτιστής της Nokia (το βύσμα που συνδέεται στο κινητό ήταν μια αλλαγή αλλά οι διαστάσεις του φορτιστή έχουν να αλλάξουν από την εποχή των μεγάλων τετράγωνων φορτιστών πριν τους "πλακέ")...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Εγω πάντως ξερω οτι ΚΑΝΕΝΑ κινητο ΝΟΚΙΑ 16.000.000 χρωματων δεν εχει το τυπικo προστατευτικο οθονης (Βλέπε Ν95,6131, N93i ktl) οπότε μην κολλάμε σε πραγματα που ειναι ηδη αναμενομενα
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Δεν έχουμε αναφέρει νομίζω την αλλαγή μεγέθους του φορτιστή προς το μικρότερο! Είναι πραγματικά λιλιπούτειος ο φορτιστής του Ν95! Είχε πολλά χρόνια να αλλάξει ο φορτιστής της Nokia (το βύσμα που συνδέεται στο κινητό ήταν μια αλλαγή αλλά οι διαστάσεις του φορτιστή έχουν να αλλάξουν από την εποχή των μεγάλων τετράγωνων φορτιστών πριν τους "πλακέ")...

Ειχε αναφερφει από εμενα στο προηγοπυμενο Post του Ν95, αλλά δεν εδωσε κανεις σημασια όπως τωρα... Χεχεχεχε.. Πραγματικά ήταν παρα πολύ μεγαλη και ταυτοχρονα ωραια αλλάγη. Επιτελους. Περναμε στην εποχη των παρα μικρων φορτιστων...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

foto του φορτιστή υπάρχει?

Nokia Compact Travel Charger AC-5

http://img411.imageshack.us/img411/7909/75519420df5.th.jpg

http://europe.nokia.com/A4156071

------------------------------------------------------------------------------

Σας ευχαριστω ολους για τα Χρονια Πολλα:)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τα προστατευτικα αυτα μπορουμε να τα βρουμε εδω η οχι??

Δεν ξέρω αν υπάρχουν στην Ελλάδα. Για το s100 μου είχα παραγγείλει από το brando που τα έστειλε με απλό γράμμα, δεν είχε όγκο και δεν είχα πρόβλημα με το ταχυδρομείο. Έτσι παράγγειλα πάλι από εκεί. Όταν έρθουν θα πω εντυπώσεις!

Το σημαντικό είναι να βρούμε θήκη krussel...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Τωρα ειδα σχετκα με τον nervous.

Xρονια πολλα,πολυχρονος και καλη υπομονη με ολους εμας τους ''τρελαμενους'' που postarουμε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρονια Πολλα και απο μενα φιλε Nervous! Nα τα εκατοστησεις!
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Μπορει να δεχτει και καρτα ανω των 2gb???

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

paidia koitaxte auth th thukh.teleia etsi?

http:// http://www.it-analysis.com/marketplace.php?asin=B000OOQUWY

ασουλουπωτη ειναι,εγω παραγγειλα μια silicone case απο ebay.

φιλε nervous χρονια σου πολλα κι οτι επιθυμεις.

freyarip ναι βαζει κανονικα αν θυμαμαι σωστα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αυτη τη στιγμη δε ξερω αν παιρνει σιγουρα ειχα διαβασει στο νετ οτι θα παιρνει 4GB karta μετα απο ενα μελλοντικο firmware update
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορει να δεχτει και καρτα ανω των 2gb???
Το link που αναφέρω παραπάνω υποτίθεται πως δείχνει τα microSDs της εταιρίας που υποστηρίζει το Ν95, τουλάχιστον σύμφωνα με την κατασκευάστριά τους.

Πολύχρονος nervous...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Εγω πάντως ξερω οτι ΚΑΝΕΝΑ κινητο ΝΟΚΙΑ 16.000.000 χρωματων δεν εχει το τυπικo προστατευτικο οθονης (Βλέπε Ν95,6131, N93i ktl) οπότε μην κολλάμε σε πραγματα που ειναι ηδη αναμενομενα

Αυτο που εγραψες στην προηγουμενη σελιδα οτι αλοιωνονται τα χρωματα κτλ ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Μπορουσαν να βαλουν ενα λεπτο πλαστικο μπροστα απο την οθονη. Αν καποια στιγμη σου σπασει (εξατιας τηε ελλειψης πλαστικου) και δωσεις καμια 200αρα να την αλλαξεις θα με θυμηθεις.....

Φιλικα

Kαλα και να παιρνει με τις τιμες που βλεπω δεν συμφερει τουλαχιστον τωρα αφου στη αγγλια την δινουν 120 και 140 λιρες δηλαδη γυρω 175 me 200 ευρω αν δεν κανω λαθος!!!
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Πρώτα απ'όλα καλησπέρα σε όλους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ NERVOUS!!

Και τώρα το παράπονο.Τι είναι αυτό πάλι ρε παιδιά με την οθόνη του κινητού.Χωρίς προστατευτικό πλαστικό.ΕΛΕΟΣ!!!!:confused: :mad:

Αντί να προσέξουν κάποια απλά πράγματα όπως το προστατευτικό της οθόνης,πάνε και κάνουν μ@λ@κΙes...Και χωρίς πλαστικό και χωρίς την θήκη μέσα στη συσκευασία.Θα πρέπει να το προσέχω περισσότερο και από τα μάτια μου μέχρι να πάρω την θήκη.:(

Σχετικά με αυτό που ρώτησα κάτι σελίδες ποιο πρίν αν η Alpha Copy αναγνωρίζει την συσκευή από Target Sales.Αναγνωρίζεται;;:)

:yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become.

Τίποτα voda πάνω του, είναι καθαρή εργοστασιακή συσκευή. Μέχρι να το βγάλουν σε live, το ψωνίζεις άφοβα από voda shop.

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, υπολογίστε και την αγορά μιας κάρτας μνήμης.

Είδα στο Πλαίσιο με 49 ευρώ 2GB. Κάποιο άλλο μαγαζί; Μιλάω για αγορά από το κατάστημα, όχι παραγγελία. Είναι λίγο δύσκολο να έχεις το Ν95 και να μην πας να πάρεις την κάρτα άμεσα!

apo kotsovolo microSD 2G me adapter. sandisk 33 €

Ζήσε το σήμερα γατί είναι το αύριο που περίμενες χθες ! ! !

paidia kati gia tin othoni apo ti katalaba einai idia me to n93 prosoxi an einai etsi pote min tin skoupisete me tpt mono me to panaki apo ta gialia mono etsi mporei na einai kouto auto pou leo alla ego pou to skoupisa me xarti gdarthike!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Τι εννοεις ?

Εκτος και εαν ρωτας εαν δουλευει το route66 με το Ν95 .

Και παλι η απαντηση ειναι οχι ακομα τουλαχιστον,δεν αναγνωριζεται

το εσωτερικο gps του ν95.

Aυτό ακριβώς εννοούσα..

Γιατί από ότι έχω καταλάβει απ' όσα έχω διαβάσει εδώ η πλοήγηση με το smart2go δεν είναι εύκολη, και με έχει μπερδέψει αρκετά...(εκτός αν κάνω λάθος..:rolleyes: )

Προτιμώ το route66 μέχρι να βγει το destinator που έχεις τους χάρτες αποθηκευμένους όλους και τελείωσε

ΜΟΛΙΣ ΡΥΘΜΙΣΑ VOIPBUSTER ΣΤΟ N95! ΠΟΣΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!!!

File emperor69 ti ora se eidopoiisan apo to nokia shop tote gia na paralaveis to N95.Apla gia na ksero giati mou eipan sxedon sigoura oti aurio tha to paralavo

Burn the rubber, not your soul...

Μηπως ξερεις κανεις ποια εκδοση του FSCaller παιζει σωστα με το Ν95?Καποια που να δοκιμασε κανεις χωρις προβλημα?Ευχαριστω

Η έκδοση 1.1 της Smartphoneware πρέπει να λειτουργεί ομαλά στο Ν95.

Το GPS της συσκευής έκανε μόλις δύο λεπτά σήμερα για να εντοπίσει τη θέση μου,σε ανοικτό χώρο :!: .

Υ.Γ: Nervous,χρόνια πολλά κι ό,τι επιθυμείς.

Η έκδοση 1.1 της Smartphoneware πρέπει να λειτουργεί ομαλά στο Ν95.

Το GPS της συσκευής έκανε μόλις δύο λεπτά σήμερα για να εντοπίσει τη θέση μου,σε ανοικτό χώρο :!

Τι προγραμμα ειναι αυτο παιδια?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...