FutureN95user Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Ευχαριστώ nervous...................:) :yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Στην συσκευη εννοω :) Ποτε προλαβες ? Αστερι εισαι :p Το κόλπο που έγραψα παραπάνω (και το έχεις δει και στην πράξη). Τις έχω όλες περασμένες στην κάρτα. Κάθησα σήμερα το πρωί, και μέσα σε 15 λεπτά είχα φορτώσει όλες τις εφαρμογές που είχα πριν την αναβάθμιση και μερικές ακόμα που δεν είχα εγκαταστήσει πριν. ;) :) Μετα απο restart δεν διορθωνεται ? Σιγουρα καποια εφαρμογη ειναι . (alarm manager ,handy clock δεν θυμαμαι) Κανε ανανεωση των εφαρμογων με τις τελευταιες εκδοσεις Τις τελευταίες εκδόσεις έχω φυσικά. Το alarm manager δε χρειάζεται πλέον. Όλες τις λειτουργίες του τις έχει ενσωματωμένες το Ν95. Το handy clock δε σβήστηκε σαν τις άλλες εφαρμογές αλλά ήταν κανονικ΄αεγκατεστημένο μετά την επαναφορά. Οπότε, αν μου ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα το Multimedia Πλήκτρο, πρώτα απ'όλα θα απεγκαταστήσω το handy clock. Μετά απο επανεκκίνηση, επανέρχεται κανονικά. Εδώ και 3 ώρες ακούω ασταμάτητα μουσική. Το έχω λιώσει (μπορεί να το έχω πατήσει και 100 φορές). Προς το παρόν, όλα καλά. :) :D Παρεπιμπτόντως, κορυφαία η λειτουργία του και παραξενεύομαι που δεν το έχει αναφέρει κανένας μέχρι τώρα. Ενθουσιάστηκα όταν διαπίστωσα οτι τελικά το μαγικό πλήκτρο που έκανε διαχείρηση της μουσική ςκαι που συνατήσαμε στο Ν91 και το Ν73ΜΕ, είναι και δω παρόν. Και το θετικό είναι οτι η μουσική εδώ δε χρειάζεται να είναι συνέχεια ανοιχτή. Κάνεις κανονικά έξοδο ακι το πλήκτρο σε βάζει απλά στο κυκλικό μενού. Όταν όμως ανοίξεις την μουσική, αλλάζει η λειτουργία του και με παρατεταμένη χρήση κάνει multitasking μεταξύ της αναπαραγωγής του τρέχοντος κομματιού και της ενέργειας που έκανε ο χρήστης παράλληλα με την ακρόαση μουσικής. Άψογο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Το κόλπο που έγραψα παραπάνω (και το έχεις δει και στην πράξη). Τις έχω όλες περασμένες στην κάρτα. Κάθησα σήμερα το πρωί, και μέσα σε 15 λεπτά είχα φορτώσει όλες τις εφαρμογές που είχα πριν την αναβάθμιση και μερικές ακόμα που δεν είχα εγκαταστήσει πριν. ;) :) Τις τελευταίες εκδόσεις έχω φυσικά. Το alarm manager δε χρειάζεται πλέον. Όλες τις λειτουργίες του τις έχει ενσωματωμένες το Ν95. Το handy clock δε σβήστηκε σαν τις άλλες εφαρμογές αλλά ήταν κανονικ΄αεγκατεστημένο μετά την επαναφορά. Οπότε, αν μου ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα το Multimedia Πλήκτρο, πρώτα απ'όλα θα απεγκαταστήσω το handy clock. Μετά απο επανεκκίνηση, επανέρχεται κανονικά. Εδώ και 3 ώρες ακούω ασταμάτητα μουσική. Το έχω λιώσει (μπορεί να το έχω πατήσει και 100 φορές). Προς το παρόν, όλα καλά. :) :D Παρεπιμπτόντως, κορυφαία η λειτουργία του και παραξενεύομαι που δεν το έχει αναφέρει κανένας μέχρι τώρα. Ενθουσιάστηκα όταν διαπίστωσα οτι τελικά το μαγικό πλήκτρο που έκανε διαχείρηση της μουσική ςκαι που συνατήσαμε στο Ν91 και το Ν73ΜΕ, είναι και δω παρόν. Και το θετικό είναι οτι η μουσική εδώ δε χρειάζεται να είναι συνέχεια ανοιχτή. Κάνεις κανονικά έξοδο ακι το πλήκτρο σε βάζει απλά στο κυκλικό μενού. Όταν όμως ανοίξεις την μουσική, αλλάζει η λειτουργία του και με παρατεταμένη χρήση κάνει multitasking μεταξύ της αναπαραγωγής του τρέχοντος κομματιού και της ενέργειας που έκανε ο χρήστης παράλληλα με την ακρόαση μουσικής. Άψογο. εχει καποια καινουρια εφαρμογη προεγκαταστημενη?απο νοκια ή αλλη εταρεια? "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Όχι, τι εφαρμογή να έχει. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το Ν73ΜΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Παρεπιμπτόντως, κορυφαία η λειτουργία του και παραξενεύομαι που δεν το έχει αναφέρει κανένας μέχρι τώρα. Ενθουσιάστηκα όταν διαπίστωσα οτι τελικά το μαγικό πλήκτρο που έκανε διαχείρηση της μουσική ςκαι που συνατήσαμε στο Ν91 και το Ν73ΜΕ, είναι και δω παρόν. Και το θετικό είναι οτι η μουσική εδώ δε χρειάζεται να είναι συνέχεια ανοιχτή. Κάνεις κανονικά έξοδο ακι το πλήκτρο σε βάζει απλά στο κυκλικό μενού. Όταν όμως ανοίξεις την μουσική, αλλάζει η λειτουργία του και με παρατεταμένη χρήση κάνει multitasking μεταξύ της αναπαραγωγής του τρέχοντος κομματιού και της ενέργειας που έκανε ο χρήστης παράλληλα με την ακρόαση μουσικής. Άψογο. Thanks ! Να Επιτελους και καποιος που το ψαχνει λιγο παραπανω το Ν95 ;) :p file katevasa to nokia software update gia to n95,to ekana egatastasi sto pc alla meta to anoigo ,menei gia ligo i eikona toy programatos kai meta kloinei xoris na ginei tipota!!exeis kamia idea file? Κανει το ιδιο και μετα απο restart του υπολογιστη σου ? [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FutureN95user Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Παίδες ερώτηση.Είναι δυνατόν να έχει η Vodafone το κινητό και να μην το έχουν ακόμα η Alpha Copy & Target sales που κύριοι αντιπρόσωποι;;;:( :confused: Το λέω γιατί πριν 2 λεπτά έδειξε στο ΜΕGA την διαφήμιση της Vodafone και έλεγε '' αν θες να αποκτήσεις αυτό που περίμενες καιρό έλα στη Vodafone να το αποκτήσεις.Νοκια Ν95 με 5megapixel camera & GPS''. Είναι δυνατόν;;;;:( :( :blink: :yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Παίδες ερώτηση.Είναι δυνατόν να έχει η Vodafone το κινητό και να μην το έχουν ακόμα η Alpha Copy & Target sales που κύριοι αντιπρόσωποι;;;:( :confused: Το λέω γιατί πριν 2 λεπτά έδειξε στο ΜΕGA την διαφήμιση της Vodafone και έλεγε '' αν θες να αποκτήσεις αυτό που περίμενες καιρό έλα στη Vodafone να το αποκτήσεις.Νοκια Ν95 με 5megapixel camera & GPS''. Είναι δυνατόν;;;;:( :( :blink: Μαλλον εδωσαν πρωτα περισοτερα κοματια σε voda σαν αποκληστικοτητα για κανα δυο βδομαδες και μετα θα το παρουν οι αλλοι.Παντως η cosmote ουτε στους τιμοκαταλογους δεν το εχει, και μιλησα με τα κεντρικα και μου ειπαν οτι εφοσων παρουν τιμη (που δεν πηραν ακομη)θα κανει και δυο βδομαδες να ερθει δηλ. καλο Ιουλιο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Ο θορυβος ειναι πολυ χαμηλος.... Ακουγεται οταν δεν μιλαει ο αλλος , παρτε το 141 και οταν δεν μιλαει η γυναικα ακουστε. (αναμεσα στα ηχογραφημενα μηνυματα) Ακουγεται μονο οταν το volume ειναι στις πιο πανω σκαλες...Ενα βζζζζζζ χαμηλο αλλα μονιμο. Οταν μιλαει ο αλλος ο ηχος σχεδον σκεπαζεται... Το πηγα πισω και δεν το ακουσαν, επιασαν στο μαγαζι. to phga se ena nokia shop και μου ειπαν οτι υπαρχει θορυβος αλλα πολυ χαμηλος. Το ξαναπηγα στο νοκια και θα το παρω την τεταρτη. Αμφιβαλλω οτι θα γινει τιποτα αλλα cant loosε without a fight..... γ....μω την νοκια ... Σορρυ αλλα το ιδιο ειχε συμβει με ενα ν73 που ειχα παρει... Τελικα πρεπει να περιμενουμε να στρωσει η παραγωγη πρωτα και μετα να παιρνουμε κινητα οπως στα αυτοκινητα. Αυτο που μου την εσπασε και το πηγα πισω ηταν οτι με το κινητο 6233 (αντε γεια ) η ακοημε το 141 ηταν ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ.......... ¨""Στο Ν70 μου ακουγόταν μονο όταν ήταν αναμένει η οθόνη..με το που έσβηνε η οθόνη σταματούσε ο θόρυβος.Δοκίμασε αν και στο Ν95 σου γίνετε το ίδιο(όχι πως υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί).Αλλα ίσως βρείς δικαιολογία να στο αλλάξουνε.""" δεν το τσεκαρα αυτο... επιτέλους κάποιος ξεκαθαρίζει τι εννοέι όταν λέει θόρυβος. Ναι υπάρχει και σε μένα, και αυτό εννοούσα όταν ρώταγα πιο πάνω αν έχει κανείς πρόβλημα με το ακουστικό. Το πόσο απαράδεκτο είναι για ένα τηλέφωνο 730ε δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Άθλια η ποιότητα ομιλίας. Αυτό το πράγμα σχεδόν με απογοητέυει. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Πως κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνο; Αν υποθέσουμε οτι το FExplorer δεν υπάρχει (που για μένα δεν υπάρχει όντως μέχρι να βγεί η ολοκληρωμένη έκδοσή του). Γιατί απο τις ρυθμίσεις, αλλάζοντας το δίκτυο απο διπλό, σε umts ή gsm, και το ανάποδο, δεν γίνεται πλέον επανεκκίνηση. Είναι μερικές φορές που χρειάζομαι να κάνω επανεκκίνηση και δε θέλω να το κλείσω και να το ανοίξω χειροκίνητα μιας και η μπαταρία σε τέτοιες περιπτώσεις τα φτύνει (χάνει τουλάχιστον 2 γραμμές). Που είναι το φοβερό προγραμματάκι turn off που είχαμε παλιά; i aggliki ekdosi file tha exei tin elliniki glosa?? Ναι, εννοείται. Δεν επιρρεάζεται τι γλώσσα είναι το τηλέφωνό σου. Απλά η οδηγίες χρήσης θα είναι στα αγγλικά και όχι στα ελληνικά. Αν ξέρεις βασικά αγγλικά, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα να κάνεις την αναβάθμιση. Εγώ είχα βάλει αρχικα΄το ελληνικό και μου κολούσε συνέχεια. Το έσβησα, έβαλα το αγγλικό και όλα πήγαν ρολόι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 pali tipota file!!to programma den antapokrinete moy vgazei!! to ksanakatevasa kai pali tipota!!! kamia alli idea?? οταν συνδεεις το usb στο κινητο και σου δειχνει επιλογες Pc suite κτλ, δεν θα επιλεγεις κανενα. Θα πατας ακυρο, ωστε να μην επιλεγεται τιποτα. Μετα προσπαθησε παλι... επιτέλους κάποιος ξεκαθαρίζει τι εννοέι όταν λέει θόρυβος. Ναι υπάρχει και σε μένα, και αυτό εννοούσα όταν ρώταγα πιο πάνω αν έχει κανείς πρόβλημα με το ακουστικό. Το πόσο απαράδεκτο είναι για ένα τηλέφωνο 730ε δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Άθλια η ποιότητα ομιλίας. Αυτό το πράγμα σχεδόν με απογοητέυει. E oχι και αθλια η ποιοτητα ομιλιας. Δεν εχω δει αλλο τηλέφωνο με τοσο δυνατο ηχειο και να διαγραφεται τοσο καλη η χρεια της φωνης. Χωρις υπερβολές, οσοι φιλοι μου εχουν παρει τηλέφωνο από το δικό μου, εχουν εκπλαγεί από αυτό... [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 επιτέλους κάποιος ξεκαθαρίζει τι εννοέι όταν λέει θόρυβος. Ναι υπάρχει και σε μένα, και αυτό εννοούσα όταν ρώταγα πιο πάνω αν έχει κανείς πρόβλημα με το ακουστικό. Το πόσο απαράδεκτο είναι για ένα τηλέφωνο 730ε δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Άθλια η ποιότητα ομιλίας. Αυτό το πράγμα σχεδόν με απογοητέυει. ενταξει δεν μπορει να ειναι και χωρις ψεγαδια το κινητο μην ειστε μαζοχιστες .τοση αναμονη και μολις το παιρνετε να εχει το ενα να εχει το αλλο.ενταξει ισως ΚΑΠΟΙΑ προβληματα που εχει να ξεπεραστουν σε επερχομενες αναβαθμισεις "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 mipos kserete episeis pos mporo na kano format karoula mnimis poy exei to kinito? Manual συσκευης δεν σου εδωσαν ? :confused: κλικ στις φωτος: http://img128.imageshack.us/img128/6835/40014256tb7.th.jpg http://img128.imageshack.us/img128/174/62230821ea2.th.jpg [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Πως μπορουμε να βρουμε ποιο Product code ανοικει σε ποια χωρα? υπάρχει καποιο topic στο myphone? Επίσης πως βρισκουμε και μεσω του Σειριακου αριθμου? Ειναι θεματα που καλο θα ηταν να αναφερθουν για να δουν οι ενδιαφερόμενοι τι γινεται με το κινητο τους... [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Πως μπορουμε να βρουμε ποιο Product code ανοικει σε ποια χωρα? υπάρχει καποιο topic στο myphone? Επίσης πως βρισκουμε και μεσω του Σειριακου αριθμου? Ειναι θεματα που καλο θα ηταν να αναφερθουν για να δουν οι ενδιαφερόμενοι τι γινεται με το κινητο τους... Στην 1η σελιδα του θεματος εχω ανεβασει τα euro & asia product codes του Ν95 . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1844741#post1844741 Τροπος με τα ΙΜΕΙ, μονο αυτο εδω http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr --------------------------------------------------------------------------------------- Αληθεια ,εσεις που τα πηρατε εκτος alpha copy ,τι product code εχετε ?? --------------------------------------------------------------------------------------- @@@@@ τα μηνυματα σχετικα με το προβλημα του φιλου oxoxox εχουν μεταφερθει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1897139#post1897139 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Σήμερα το πήρα επιτέλους και εγω.Τώρα φορτίζει ενώ πριν απο λίγο πέρασα την καινουρια έκδοση λογισμικού.Το πήρα απο Vodafone και δεν είναι κλειδωμένο απο Vodafone live. Μια ερώτηση έχω μόνο.Πως γίνεται να τερματίζεται μια κλήση με το κλείσιμο του καλλύματος? OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Παιδες καλησπερα, το πηρα κι εγω σημερα κι εχω το εξης προβλημα. Οταν προσπαθω να εγκαταστησω καποια εφαρμογη η και καποιο θεμα, στο τελος μου λεει οτι το πιστοποιητικο εχει ληξει. Και στον υπολογιστη , εκει που γραφει ολοκληρωστε την εγκατασταση στο τηλεφωνο, απο κατω δεν γραφει ΟΚ αλλα ΑΚΥΡΟ. Και την εφαρμογη δεν μου την περναει καθολου στο τηλεφωνο. Αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Παιδες καλησπερα, το πηρα κι εγω σημερα κι εχω το εξης προβλημα. Οταν προσπαθω να εγκαταστησω καποια εφαρμογη η και καποιο θεμα, στο τελος μου λεει οτι το πιστοποιητικο εχει ληξει. Και στον υπολογιστη , εκει που γραφει ολοκληρωστε την εγκατασταση στο τηλεφωνο, απο κατω δεν γραφει ΟΚ αλλα ΑΚΥΡΟ. Και την εφαρμογη δεν μου την περναει καθολου στο τηλεφωνο. Αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει. εργαλεια-διαχειριση εφαρμογων-επιλογες-ρυθμισεις-εγκατασταση λογισμικου θα πατησεις ολα και μετα ελενχος πιστοπ.συνδ. απενεργοποιηση:) για εφαρμογες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 fotografia apo tin anavathmismeni moy N95 me megethos 1.3mb kai oti kalytero eho dei apo cameraphone KANONIKO MEGETHOS---> http://img117.imageshack.us/img117/4715/16052007046uc1.jpg eimouna apogoitevmenos me tis fotografies toy N95 ,tora den piazetai....ti ehete na peite tora??? edo einai se mikrotero megethos sto link pio pano einai full size http://img162.imageshack.us/img162/9190/16052007046rv3.jpg Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Κατι δεν πάει καλά με το λινκ john74 φαίνεται πολύ μικρή η φωτό αν και ιδιαιίτερα διαυγής σε αυτό το μέγεθος. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μολις επεσε διαφημηση από την ΤΙΜ για το Ν95. Στον ΑΝΤ1 [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Πήγα και εγώ σε ένα κατάστημα voda όπου είχαν το Ν95. Καθαρό, όχι live... Made in Finland, τιμή 728 αν θυμάμαι καλά. Καλώδιο TV έχει, κάρτα μνήμης όχι. Η επίσημη alpha copy δεν έχει στείλει στα nokia shops και η voda έχει! Πολύ καλό! Του περνάω την 11 αυτή τη στιγμή! 113,8ΜΒ μέγεθος !!! Μην το δοκιμάσετε με pstn ! Όσοι το βιάζεστε, μια βόλτα από voda shops! "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Πήγα και εγώ σε ένα κατάστημα voda όπου είχαν το Ν95. Καθαρό, όχι live... Made in Finland, τιμή 728 αν θυμάμαι καλά. Καλώδιο TV έχει, κάρτα μνήμης όχι. Η επίσημη alpha copy δεν έχει στείλει στα nokia shops και η voda έχει! Πολύ καλό! Του περνάω την 11 αυτή τη στιγμή! 113,8ΜΒ μέγεθος !!! Μην το δοκιμάσετε με pstn ! Όσοι το βιάζεστε, μια βόλτα από voda shops! απο vf το πήρες?εχει καποιο σημα πάνω το κινητο?το μενου πειραγμένο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Αυτο, οτι εχει ερθει από Vodafone, ΤΙΜ, και δεν ξερω και εγω από ποιον αλλον και οχι απο τα καταστηματα της ΝΟΚΙΑ δεν μπορω να το καταλάβω...:wacko: :p [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Τίποτα voda πάνω του, είναι καθαρή εργοστασιακή συσκευή. Μέχρι να το βγάλουν σε live, το ψωνίζεις άφοβα από voda shop. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, υπολογίστε και την αγορά μιας κάρτας μνήμης. Είδα στο Πλαίσιο με 49 ευρώ 2GB. Κάποιο άλλο μαγαζί; Μιλάω για αγορά από το κατάστημα, όχι παραγγελία. Είναι λίγο δύσκολο να έχεις το Ν95 και να μην πας να πάρεις την κάρτα άμεσα! "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μολις επεσε διαφημηση από την ΤΙΜ για το Ν95. Στον ΑΝΤ1 Ελπίζω πέφτοντας μα μην σε χτύπησε ....:p :lol: Φίλε nxbest με ενδιαφέρει λόγω επιδότησης να το πάρω απο ΤΙΜ και μέχρι να την παρει το μάτι μου{ (:ooch:) για την διαφήμιση λέω} κατάλαβες αν είναι διαθέσιμο η όχι; ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts