Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητο ειναι αψογο: Απορω τι αλλο θελουν αυτοι που παραπονιουνται απο αυτο :confused:

Απ' ότι βλέπουμε,όσοι ειναι κάτοχοι το Ν95 ειναι ευχαριστημένοι από 90-95%... Το 100% δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ... Πιστευω οτι αυτοί που πιστευουν οτι το κινητο ειναι από τα καλύτερα και το έχουν, δεν είναι ούτε άμαθοι σε κινητά ούτε τιποτα "καμένοι".. Δεν λέει κατι αυτο? Οτι δεν έχουν κανένα παράπονο (εκτός από την μπαταρία)?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απ' ότι βλέπουμε,όσοι ειναι κάτοχοι το Ν95 ειναι ευχαριστημένοι από 90-95%... Το 100% δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ... Πιστευω οτι αυτοί που πιστευουν οτι το κινητο ειναι από τα καλύτερα και το έχουν, δεν είναι ούτε άμαθοι σε κινητά ούτε τιποτα "καμένοι".. Δεν λέει κατι αυτο? Οτι δεν έχουν κανένα παράπονο (εκτός από την μπαταρία)?

to kinito einai fovero.. poli grigoro san symbian , dunato video , dunati camera, to gps argei ligo :P alla maresei , kai telos mikri autonomia... parolayta einai to kalitero kinito pou eixa pote kai exo dokimasei polla :D

Για να έχουμε μία πιο καθαρή εικόνα, όποιος θέλει να σχολιάσει πόσο ευχαριστημένος είναι από το Ν95 ας έρθει και εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1886433#post1886433

ρε παιδια ξαναρωταω......:p

ειναι νορμαλ αυτο με το ραδιο....???

δεν ακουγεται απο τα μεγαφωνα σχεδον καθολου....

πρεπει να εισαι σε απόλυτη ησυχία για να ακουσεις...κατι....

ειναι σε χειροτερη κατασταση και απο το 73......

ρωταω για να δω αν συμβαινει μονο σε μενα αυτο....

Χμ...

Κάτι μου λέει ότι ίσως να έχω ένα Ν95 στα χέρια μου αύριο...

Όχι, δεν είναι Alpha Copy... Ναι, είναι "Made in Finland" :)

Νεότερα και "hands-on review" μόλις το παραλάβω και αφού βέβαια το "δουλέψω" within the weekend! ;)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

ρε παιδια ξαναρωταω......:p

ειναι νορμαλ αυτο με το ραδιο....???

δεν ακουγεται απο τα μεγαφωνα σχεδον καθολου....

πρεπει να εισαι σε απόλυτη ησυχία για να ακουσεις...κατι....

ειναι σε χειροτερη κατασταση και απο το 73......

ρωταω για να δω αν συμβαινει μονο σε μενα αυτο....

E δεν ειναι και πάρα πολύ χαμηλή η έντασή του... Ακούγεται αλλά όχι οσο τα mp3...

ελα ρε φιλε εγω επαθα σοκ με το ραδιο....

μηπως ειναι προβληματικο το δικο μου....??

σου λεω πρεπει να το εχεις πολυ κοντα στα αυτια σου για να ακουσεις κατι καλα....ενω απο τα ακουστικα η ενταση ειναι σουπερ......

τελος παντων μπορει να ειμαι υπερβολικος...αλλα ειχα συνηθίσει αλλιως στο θεμα αυτο απο το 73 και ειδικα απο το 70

anyway μικρο το κακο....:)

Σιγουρα το μονο παραπονο ειναι η χαμηλη αυτονομια και η μη επαρκης προστασια της οθονης ! Βεβαια η θηκη που ειχε στο κουτι προστατευει την οθονη πληρως απλα πρεπει να την ανοιξεις για να χρησιμοποιησεις το τηλεφωνο! Ισως να μην εβαλαν προστατευτικο πλαστικο γιατι μια τετοια τελεια οθονη θα εχανε καποιο μερος απ'την εκπληκτικη ζωντανια της! Παρολαυτα στο κουτι επισης εχει μια προστατευτικη ζελατινη την οποια κολλας πανω στην οθονη για προστασια απο γδαρσιματα και η οποια δεν φενεται καθολου οταν ειναι σε λειτουργια η οθονη!!
http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg

Eσυ φιλε το πηρες στην Κυπρο?Απο την εκει επισημη αντιπροσωπεια της Νοκια?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Απ'την Κυπρο το πηρα απο ενα καταστημα αντιστοιχο το γερμανου το οποιο ειχε λιγα κομματια πριν να φερει αρκετα κομματια για πωληση! Στο κουτι λεει Ν95-1 το οποιο ακομα προσπαθω να καταλαβω βαση καποιου post που εξηγα τι ειναι! Τωρα το εχει 375 Λιρες Κυπρου δλδ 625 ευρο! Αλλα δεν γνωριζω αν εχει την θηκη και την 1gb καρτα που ειχε στο δικο μου πακετο! (716 ευρο)
http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg

Παιδια επιτελους ποτε βγαινει το ν95???

εχει βγει ανακοινωση γυρω στις 15 ΜΑΙΟΥ.

ελπιζω να ειναι οντως ετσι....

γιατι το περιμενουνε αρκετοι πως και πως...:) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εννοω συμφωνα με την παρακατω ειδηση

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=171398

η apla copy μου ειχε πει αρχες με μεσα ΜΑΙΟΥ.:)

αν και οταν πηγα πριν 4μερες μου ειχε πει για αυτην την εβδομαδα αλλα....

τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά έχω μια απορία εδω και αρκετούς μήνες και παρακαλώ για τα σχόλιά σας.Πως γίνεται η Alpha Copy να είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Νοκια στην Ελλάδα και να μην ξέρει απο τα Χριστούγεννα κιόλας να μας πει οτι το τηλέφωνο θα έρθει τον Μαϊο (λέμε τώρα)!!!!Πόσο μάλλον οταν έχει βάλει καθημερινή διαφήμιση για το Ν95 στην εφημερίδα Ημερησία απο τον Δεκέμβριο κιόλας(Κάθε μέρα στο γραφείο μου έρχεται η συγκεκριμένη εφημερίδα γιαυτό και το παρακολουθώ τόσο καιρό).Η απορία μου είναι αν όλα αυτά ειναι ένα παιχνίδι managment ή απλά η εταιρεία είναι υπο διάλυση και δεν ξερει που πάνε τα τέσσερα.Δεν είναι δυνατόν να πληροφορούμαστε απο το forum στο ιντερνετ τις εξελίξεις στο θέμα του Ν95 και η επίσημη εταιρεία να μην είναι σε θέση να μας δώσει πληροφορίες.(Να θυμηθώ μόνο οτι τον Νοέμβριο μίλησα με υπάλληλο σε Νοκια Shop και δεν ήξερε τι είναι το Ν95).Κινούνται λες και θα μας το κάνουν δώρο και πρέπει να τους έχουμε και υποχρέωση.Προσωπικά εγω θα την αγοράσω την συσκευή γιατι μου αρέσει πάρα πολύ αλλά η συμπεριφορά της εν λόγω εταιρείας ειναι απο αψυχολόγητη έως απαράδεκτη.Ίσως η Νοκια θα έπρεπε να επανεξετάσει τους αντιπροσώπους της γιατί μονο κακό της κάνουν....:X :X :X
OnePlus 6T

Για μένα είναι θέμα ιδιοκτήτη της εταιρείας, είναι σωστά αυτά που λές, αυτός θα έπρεπε να δίνει τις σχετικές οδηγίες για το πρόσωπο της εταιρείας. Αλλά επειδή είμαστε Ελλάδα μάλλον του διαφεύγει. :blink: :X

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Η εταιρια alpha copy απλα ειναι η χειροτερη αντιπροσωπια τις nokia πιστευω στην ευρωπη!Ειναι παρα πολλα τα παραπονα μου απο που να αρχισω, απο την εγκυηση των συσκευων (ειχα πολλα nokia) 2 φορες μου ειπαν οτι δεν μου καλυπτη η εγκυηση γιατι ειχε υγρασια η συσκευη και δεν ειχε ιχνος γιατι τα προσεχα σαν τα ματια μου!και μαλιστα τα πηγα και τα δυο τηλ. σε nokia shop και αυτη τα εστειλε στην alpha copy και μου τα εφτιαξαν εντος εγκυησης!τι εγινε εξαφανιστικε η υγρασια δια μαγειας?Μια αλλη συσκευη που ειχα δεν μου την καλυπτε γιατι ειχα χασει την αποδειξη αγορας και δεν μπορουσαν λεει να δουν εαν εχει 2 χρονια αντι για 1 εγκυηση παρολου που το imei του τηλ εγραφε την ημερομηνια κατασκευης!!!!Στην κυπρο το ν95 εχει 625 και εδω θα μας το φερουν 722!!!τα s.e οταν περασι κανα εξαμηνο γιατι πεφτουν στη μιση τιμη?Εδω το 3230 που ειχα παρει πριν 2,5 χρονια 340ευρω ακομα το εχουν 285!!Κατι δεν παει καλα!ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΠΟΛΙΟ?

Ρε παιδιά έχω μια απορία εδω και αρκετούς μήνες και παρακαλώ για τα σχόλιά σας.Πως γίνεται η Alpha Copy να είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Νοκια στην Ελλάδα και να μην ξέρει απο τα Χριστούγεννα κιόλας να μας πει οτι το τηλέφωνο θα έρθει τον Μαϊο (λέμε τώρα)!!!!Πόσο μάλλον οταν έχει βάλει καθημερινή διαφήμιση για το Ν95 στην εφημερίδα Ημερησία απο τον Δεκέμβριο κιόλας(Κάθε μέρα στο γραφείο μου έρχεται η συγκεκριμένη εφημερίδα γιαυτό και το παρακολουθώ τόσο καιρό).Η απορία μου είναι αν όλα αυτά ειναι ένα παιχνίδι managment ή απλά η εταιρεία είναι υπο διάλυση και δεν ξερει που πάνε τα τέσσερα.Δεν είναι δυνατόν να πληροφορούμαστε απο το forum στο ιντερνετ τις εξελίξεις στο θέμα του Ν95 και η επίσημη εταιρεία να μην είναι σε θέση να μας δώσει πληροφορίες.(Να θυμηθώ μόνο οτι τον Νοέμβριο μίλησα με υπάλληλο σε Νοκια Shop και δεν ήξερε τι είναι το Ν95).Κινούνται λες και θα μας το κάνουν δώρο και πρέπει να τους έχουμε και υποχρέωση.Προσωπικά εγω θα την αγοράσω την συσκευή γιατι μου αρέσει πάρα πολύ αλλά η συμπεριφορά της εν λόγω εταιρείας ειναι απο αψυχολόγητη έως απαράδεκτη.Ίσως η Νοκια θα έπρεπε να επανεξετάσει τους αντιπροσώπους της γιατί μονο κακό της κάνουν....:X :X :X

PESTA xrisostome:wacko:

Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο.. Απο οποια μερια και αν δεις εκτος απο την αυτονομια..

Η καμερα ειναι πραγματικα η μακραν καλυτερη απο αυτες που εχουμε δει μεχρι ωρα.. Μπραβο..

:D

Άρης

Follow me

Παρα πολυ καλο ειναι, αψογο, τελειο και ολα τα σχετικα, αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα.....ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ Μ.....Σ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ???????

Τι θα γινει παλικαρια ποτε θα το φερουνε? Ρωτησα σημερα στο Πλαισιο και δεν εχουν ιδεα, ουτε καν τιμη δεν ξερουν ακομα! Ελεος πια ποσο θα αργησει ακομα? Μας εχουν εντελως Χ.....ς!

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

γι αυτο τον λογο υπαρχουν και τα eshops.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τα eshops υπαρχουν το θεμα ειναι οτι χανεις την επιδοτηση η δοσεις γιατι οι περισσοτεροι πιστευω δεν εχουν να σκασουν με τη μια 720 ευρω

Τα eshops υπαρχουν το θεμα ειναι οτι χανεις την επιδοτηση η δοσεις γιατι οι περισσοτεροι πιστευω δεν εχουν να σκασουν με τη μια 720 ευρω

για την επιδοτηση συμφωνω,δοσεις κανουν παντως καποια online shops.:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το ξερω εγω βασικα περιμενω να το φερει το es shop η το πλαισιο γιατι εχω παρει πραγματα απο εκει και ειμαι ικανοποιημενος παντως εαν στα Νοκια Σοπ δινουν δοσεις θα το παρω απο νοκια σοπ.Αληθεια ξερεις αν στα Νοκια Σοπ κανουν γενικοτερα δοσεις?

Αληθεια ξερεις αν στα Νοκια Σοπ κανουν γενικοτερα δοσεις?

Απο οσο ξερω οχι ,δεν ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...