Jump to content

E-TEN X800

Κοινοποίηση

Recommended Posts

To 3G φυσικά και δεν είναι άχρηστο σε ένα ppc, εκτός αν προτιμάς το GPRS.

Προτιμώ το WiFi;)

• Απαντήσεις 731
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προτιμώ το WiFi;)

Εντάξει και εγώ το προτιμώ, αλλά δυστυχώς δεν έχει παντού. Συγκεκριμένα έχει σε ελάχιστα αστικά κέντρα.

Το 3G είναι μονόδρομος για αυτόν που θέλει να είναι on-line οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστεί. Εμένα μου είναι άχρηστο, αλλά δεν το χαρακτηρίζω "ανούσιο".

Εντάξει και εγώ το προτιμώ, αλλά δυστυχώς δεν έχει παντού. Συγκεκριμένα έχει σε ελάχιστα αστικά κέντρα.

Το 3G είναι μονόδρομος για αυτόν που θέλει να είναι on-line οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστεί. Εμένα μου είναι άχρηστο, αλλά δεν το χαρακτηρίζω "ανούσιο".

Στην Ελλάδα είναι πιο δύσκολο να βρείς καλό σήμα 3g παρά WiFi;)

Ασε που αν συνδεθείς σου βγαίνει κούκος αηδόνι..:mad:

Για τα 800-850€ που λέγετε,είναι λίγο κατ'εμέ...

Αν βγεί στα 600-650€ που κοστιζει αυτή την στιγμή το Χ500 θα πουλήσει και θα πουλήσει τρελά..

Για τα 800-850€ που λέγετε,είναι λίγο κατ'εμέ...

Αν βγεί στα 600-650€ που κοστιζει αυτή την στιγμή το Χ500 θα πουλήσει και θα πουλήσει τρελά..

μα 600-650Ε θα κάνει...τα 800 που λες εσύ θα είναι δολάρια($$$$$$)

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

μα 600-650Ε θα κάνει...τα 800 που λες εσύ θα είναι δολάρια($$$$$$)

εγω για ευρω διαβασα και ΌΧΙ για δολάρια...

Παντως αν κυκλοφορει παραλληλα με το Χ500 μαλλον θα ειναι ακριβο!Αν αντικαταστησει το Χ500 τοτε εχουμε ελπιδες να κοστιζει καμια 650αρια 700αρια ευρω!;)

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Παντως αν κυκλοφορει παραλληλα με το Χ500 μαλλον θα ειναι ακριβο!Αν αντικαταστησει το Χ500 τοτε εχουμε ελπιδες να κοστιζει καμια 650αρια 700αρια ευρω!;)

Exei vgei kai i + ekdosi tou x500, me wm6 kai vga pantws sta 700, opwte stin arxi mallon tha tsouzei i timi :lol:

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Εκείνος ο μοχλός στην μέση θα χαλάσει, όπως έχει χαλάσει σε όλα τα SE και γι' αυτό η SE άλλαξε πολιτική ως προς τους μοχλούς.

Τουλάχιστον τα πλαστικά του να είναι ποιοτικότερα του X500. Προσωπικά αυτό με χάλασε στο X500, όπως με χάλασε και ο σαβουρOmap στο P3300...
I'm back :p

παιδια κανα ωεωτερο για το ποτε θα κυκλοφορισει στην ελλαδα και αν θα εχει και λειτουργικο στα ελληνικα?????????

ναι

και όπως την είδα, πεντακάθαρη

εγώ είμαι υπερ των μικρότερων οθονών (οκ μέχρι ένα σημείο) γιατί απλά μικρότερη οθόνη, περισσότερα DPI/μικρότερα pixel (αλλά και πιο φορητό πράγμα)... το έλεγα και την εποχή LOOX720 (3.6") vs. HP 4700 (4.0")

---

NLS

ilogic.gr

ναι

και όπως την είδα, πεντακάθαρη

εγώ είμαι υπερ των μικρότερων οθονών (οκ μέχρι ένα σημείο) γιατί απλά μικρότερη οθόνη, περισσότερα DPI/μικρότερα pixel (αλλά και πιο φορητό πράγμα)... το έλεγα και την εποχή LOOX720 (3.6") vs. HP 4700 (4.0")

Ναι αλλα ειναι αρκετα μικρη, θα μπορουσε να ειναι τουλαχιστον 3", η vga αναλυση ειναι 4 φορες υψηλοτερη, ακομα και στις 5" ειναι κορυφη + καλυτερη αναγνωση. Στις 2,8" τα πραγματα θα ειναι καπως δυσκολα, κυριως στον ΙΕ και στα pdf.

Πιστευω θα μπορουσαν να θυσιασουν λιγο το πλατος και να βαλουν 3.5", με μεγαλυτερο πλατος θα εμπαινε μεγαλυτερη μητρικη θα αραιωναν λιγο τα chip και θα εμπαινε πιο πλατια και λεπτη μπαταρια ωστε τελικα να γινει πιο πλατη αλλα και πιο λεπτο με τον ιδιο ογκο και 3.5" οθονη. ;)

Τελος, υπαρχει στο πλαισιο το x500+ με vga αναλυση στα 699ε, δεν βλεπω να εχουν μεγαλες διαφορες. :confused:

ε πως... το 3G είναι μικρή διαφορά;

Ενταξει σιγουρα δεν ειναι αδιαφορο, απλα περιμενεις κατι παραπανω απο το πιο μεγαλο μοντελο, οπως πληκτρολογιο και μεγαλυτερη οθονη.

Εδω μιλαμε για ενα μεταμορφωμενο x500+ με προσθηκη 3.5G και λογικα 50 ευρω υψηλοτερη τιμη, καπου στα 750ε δλδ.

το X800 είναι πάνω από το X500, αν θες πληκτρολόγιο θα περιμένεις το M900 που θα βγει για πάνω από το M700

εκεί πια τα έχεις όλα

(εκτός από VGA out, 3D accelerator, USB host)

πάντως ξαναλέω, στο χέρι ήταν just right - τα 3.6" PDA μπορεί να τραβάν κάποιους gadgetάκιδες (πχ. εμένα) με κομπιουτερικό background αλλά κακά τα ψέματα, το συγκεκριμένο format είναι πιο κοντά στον καταναλωτή που θέλει κινητό (που είναι ίσως και x100 μεγαλύτερη αγορά από "εμάς")

---

NLS

ilogic.gr

• The title was changed to E-TEN X800