Jump to content

E-TEN X800

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 731
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ισως φταει η αναλυση της οθονης
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Μα τι κοροιδο ειμαι τελικα??!!

"Βιαστηκα" να παρω το Καιζερ με τo chip της Qualcomm...

Δε περιμενα καλυτερα το Χ800,με τις "αερινες" επιδοσεις??

Που στα benchmarks χτυπαει κορυφη?(Προς τα κατω βεβαια)..

Με την απιστευτη ποιοτητα κατασκευης?

Την bug-free ROM?...

Αντε παρτε το και περιμενετε τα συνηθισμενα patch της ΕΤΕΝ για να λειτουργησει...

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Κι εγώ κορόιδο πιάστηκα, αλλά χαλάρωσε. :lol:
Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Μα πιο πολυ μου αρεσει ο τιτλος του thread...

"Χ800, ΤΕΡΑΣ!!!"...

Δεν ειναι βοας..δεν ειναι κροταλιας..Ειναι το φιδακι ο Ανανιας...:tease:

Υ.Γ:Φημες που κυκλοφορησαν αργα χτες το βραδυ,αναφερουν οτι η ΕΤΕΝ ετοιμαζει ΑΜΕΣΑ τον αντικαταστατη του Χ800,το Χ800+ και σε συνεργασια με τη samsung,ετοιμαζουν ενα πενταπυρηνο επεξεργαστη στο 1 Ghz,που θα εφοδιασει το νεο μοντελο,ωστε να μπορεσει να αποκτησει αξιοπρεπεις επιδοσεις...

Τα specs του νεου μοντελου δεν εχουν γινει ακομα γνωστα,αν και θεωρειται σιγουρο πως "θα εχει και καμερα...και VGA..και χυσα μεσα..":lol::lol::lol::lol:

TELOS....

Gustave Flaubert

Mην χύνεις μέσα είπαμε, θα μπλέξεις. :p
Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Χαλαρά βρε παιδιά.

Ας περιοριστούμε καλύτερα σε καλοπροαίρετη αντικειμενική κριτική που βοηθάει στο να βελτιώνονται τα πράγματα.

Από μέρους μου θα ήθελα να δώ καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε μερικά προϊόντα της ΕΤΕΝ. Και καλύτερες ROM. Και μένα αυτά με κάνανε να στραφώ προς την HTC.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Χαλαρά βρε παιδιά.

Ας περιοριστούμε καλύτερα σε καλοπροαίρετη αντικειμενική κριτική που βοηθάει στο να βελτιώνονται τα πράγματα.

Από μέρους μου θα ήθελα να δώ καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε μερικά προϊόντα της ΕΤΕΝ. Και καλύτερες ROM. Και μένα αυτά με κάνανε να στραφώ προς την HTC.

ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι και ο δικος μου στοχος...

Και γι αυτο το λογο στραφηκα προς την HTC...

Κανω τη τρελλα μου...Σκαω τα ωραια μου λεφτακια..Και ΘΕΛΩ οι εταιριες αυτες να με ΣΕΒΟΝΤΑΙ...

Εμενα..και ΟΛΟΥΣ τους αγοραστες τετοιων συσκευων...

Gustave Flaubert

djdog ok εσύ είσαι ικανοποιημένος με το Kaiser και αυτό είναι καλό κυρίως για εσένα.

Άσε όμως εμάς να έχω μερικές παραπάνω απαιτήσεις. Δε ζητήσαμε να ανεβάσεις τα δικά σου standards απλά να σεβαστείς τα δικά μας.

ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι και ο δικος μου στοχος...

Και γι αυτο το λογο στραφηκα προς την HTC...

Κανω τη τρελλα μου...Σκαω τα ωραια μου λεφτακια..Και ΘΕΛΩ οι εταιριες αυτες να με ΣΕΒΟΝΤΑΙ...

Εμενα..και ΟΛΟΥΣ τους αγοραστες τετοιων συσκευων...

Προϊόντα θα υπάρχουν πάντα για όλα τα γούστα και για όλες τις τσέπες, και για να ικανοποιούν διαφορετικές απαιτήσεις. HTC, ETEN, Mio, Asus. Είναι ο κυριότερος κανόνας του μάρκετινγκ. Αν για σένα το συγκεκριμένο προϊόν δεν κάνει, για κάποιον άλλον ίσως είναι ακριβώς αυτό που θέλει.

Με ενόχλησε όμως και ο τρόπος που εκφράστηκες.

Εντελώς φιλικά djdog

Woody Allen

~ Ηλίας ~

djdog ok εσύ είσαι ικανοποιημένος με το Kaiser και αυτό είναι καλό κυρίως για εσένα.

Άσε όμως εμάς να έχω μερικές παραπάνω απαιτήσεις. Δε ζητήσαμε να ανεβάσεις τα δικά σου standards απλά να σεβαστείς τα δικά μας.

Φιλε johner,ουτε εγω ειμαι ιαπολυτα κανοποιημενος απο το Καιζερ..Παντα θελω κατι παραπανω..

Και ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ τους πιο "ψαγμενους" και ΕΣΕΝΑ ειδικα...

Εισαι απο τους ελαχιστους ανθρωπους που πραγματικα εχω "βγαλει το καπελο μου" για τη διαρκη σου προσπαθεια να βοηθησεις ολους εμας και εδω αλλα και στο ipmart..

Απλα,ισως εγω να εχω συμβιβαστει περισσοτερο απο εσας με τη συγκεκριμενη πολιτικη των εταιριων να μας δινουν τη τεχνολογια με το σταγονομετρο και να εχω κατεβασει τα standard μου και τις απαιτησεις μου...

Gustave Flaubert

Προϊόντα θα υπάρχουν πάντα για όλα τα γούστα και για όλες τις τσέπες, και για να ικανοποιούν διαφορετικές απαιτήσεις. HTC, ETEN, Mio, Asus. Είναι ο κυριότερος κανόνας του μάρκετινγκ. Αν για σένα το συγκεκριμένο προϊόν δεν κάνει, για κάποιον άλλον ίσως είναι ακριβώς αυτό που θέλει.

Με ενόχλησε όμως και ο τρόπος που εκφράστηκες.

Εντελώς φιλικά djdog

Αν σε ενοχλησε φιλε μου ο τροπος που εκφραστηκα,σου ζητω ειλικρινα συγγνωμη..

Δεν εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν...Απλα "τρελλαινομαι" οταν καποιοι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ και δε σεβονται τον απλο-ασχετο ισως-μελλοντικο αγοραστη,που περιμενει να ακουσει καποια γνωμη απο τους πιο ψαγμενους και γνωστες,ωστε να παρει τις αποφασεις του για το αν θα "σκασει" τα ωραια του λεφτακια για ενα τετοιο μηχανακι...

Αλλωστε,μια παρεα ειμαστε,που μοιραζομαστε την ιδια τρελλα...

Δεν υπαρχει κανενας λογος να "τσακωνομαστε"..!!;)

Gustave Flaubert

Πως σας σέβεται η HTC ρε παιδιά?

Η καλό γρήγορο PDA με Qualcomm, άρα GPS της πλάκας, ή SIRF III με ψωφίμι 200άρι?

Ευχαριστώ πολύ, δεν θέλω να με σέβονται έτσι......

Φέρτε μου ένα καλύτερο GPS-PDA από το Χ500+ (τώρα που είναι BUG-free) και τα λέμε.....

ρε παιδιά από περιέργεια και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα, αλλά "οι ψαγμένοι" πόσο καιρό έχετε στο χώρο;

είπαμε από περιέργεια

---

NLS

ilogic.gr

ρε παιδιά από περιέργεια και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα, αλλά "οι ψαγμένοι" πόσο καιρό έχετε στο χώρο;

είπαμε από περιέργεια

Πολύ σωστή ερώτηση φίλε μου...;)

Μερικοί απο τους παραπάνω ανακαλύψανε τα ppc πριν μερικούς μήνες να φανταστείς και έχουνε φτάσει στο σημείο να έχουνε και ιδιαίτερες απαιτήσεις:worry:

Πως σας σέβεται η HTC ρε παιδιά?

Η καλό γρήγορο PDA με Qualcomm, άρα GPS της πλάκας, ή SIRF III με ψωφίμι 200άρι?

Ευχαριστώ πολύ, δεν θέλω να με σέβονται έτσι......

Φέρτε μου ένα καλύτερο GPS-PDA από το Χ500+ (τώρα που είναι BUG-free) και τα λέμε.....

Αυτη τελικα ειναι η διαφορετικοτητα,στο δικο μου τροπο προσεγγισης,ενος PPC Phone...

Δεν το κρινω απο τις επιμερους δυνατοτητες,ξεχωριζοντας αυτη που με συμφερει...Γιατι ΑΥΤΟ ειναι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...

Κοιταζω τη γενικη συμπεριφορα του μηχανηματος ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους τομεις...Και αναλογα το βαθμολογω..Κια με τα καλα του σημεια και με τα κακα του..

Υ.Γ..Το Καιζερ ΔΕΝ εχει GPS της πλάκας...Και ΔΕΝ με ενδιαφερει που εχει Qualcomm και οχι SIRF III,αρκει τις 5-10 φορες που θα το χρησιμοποιησω το μηνα,να μην ειμαι στη Καλλιθεα και να με δειχνει στη Παρνηθα..Τωρα αν χανει και 5 μετρα στο στιγμα (που δεν χανει) δεν εγινε και κατι...

Αν βεβαια η δικη σου χρηση ειναι τετοια που το χρησιμοποιεις 10 ωρες την ημερα και η δουλεια σου ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ στο GPS και θελεις την απολυτη ακριβεια στο στιγμα,τοτε ΝΑΙ...Το Καιζερ ΔΕΝ κανει για σενα...Κρατα το Χ500,κανοντας βεβαια τις απαραιτητες "υποχωρησεις" σε αλλους τομεις που "ποναει" το μηχανακι...

Gustave Flaubert

Φαίνεται να τα σπάει σε όλους τους τομείς, αλλά αν δε το δούμε από κοντά...:O

Πως να το δούμε,το φέρνει κανείς στην Ελλάδα πέρα απο το expansys?:worry:

Πάντως φαίνεται καταπληκτικό σε όλα του,απο τα τέστ που γίνονται:)

Άσε που είναι και πολύ μικρό και κομψό:p

Λογικά θα το φέρει το Πλαίσιο

Πως να το δούμε,το φέρνει κανείς στην Ελλάδα πέρα απο το expansys?:worry:

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Apo to plaisio? Opws efere to i300 alla kai ta proigoumena Gigabyte g-smart?

Το Πλαίσιο φέρνει τα μοντέλα της eten

Woody Allen

~ Ηλίας ~

• Administrators
Το Πλαίσιο φέρνει τα μοντέλα της eten

Ma ta palikaria pio panw den milane gia ETEN alla gia to Gigabyte g-smart i350. Rikse mia matia kai an pas akoma pio pisw tha deis oti den tha itan logiko na lene oti to ETEN "ta spaei" :cool:

Modpic.gif

• The title was changed to E-TEN X800