odytsak Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Με βλέπω να το ρίχνω... στις μπύρες!:lol::lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 ισως φταει η αναλυση της οθονης Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Μα τι κοροιδο ειμαι τελικα??!! "Βιαστηκα" να παρω το Καιζερ με τo chip της Qualcomm... Δε περιμενα καλυτερα το Χ800,με τις "αερινες" επιδοσεις?? Που στα benchmarks χτυπαει κορυφη?(Προς τα κατω βεβαια).. Με την απιστευτη ποιοτητα κατασκευης? Την bug-free ROM?... Αντε παρτε το και περιμενετε τα συνηθισμενα patch της ΕΤΕΝ για να λειτουργησει... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Κι εγώ κορόιδο πιάστηκα, αλλά χαλάρωσε. :lol: Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Μα πιο πολυ μου αρεσει ο τιτλος του thread... "Χ800, ΤΕΡΑΣ!!!"... Δεν ειναι βοας..δεν ειναι κροταλιας..Ειναι το φιδακι ο Ανανιας...:tease: Υ.Γ:Φημες που κυκλοφορησαν αργα χτες το βραδυ,αναφερουν οτι η ΕΤΕΝ ετοιμαζει ΑΜΕΣΑ τον αντικαταστατη του Χ800,το Χ800+ και σε συνεργασια με τη samsung,ετοιμαζουν ενα πενταπυρηνο επεξεργαστη στο 1 Ghz,που θα εφοδιασει το νεο μοντελο,ωστε να μπορεσει να αποκτησει αξιοπρεπεις επιδοσεις... Τα specs του νεου μοντελου δεν εχουν γινει ακομα γνωστα,αν και θεωρειται σιγουρο πως "θα εχει και καμερα...και VGA..και χυσα μεσα..":lol::lol::lol::lol: TELOS.... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Mην χύνεις μέσα είπαμε, θα μπλέξεις. :p Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Χαλαρά βρε παιδιά. Ας περιοριστούμε καλύτερα σε καλοπροαίρετη αντικειμενική κριτική που βοηθάει στο να βελτιώνονται τα πράγματα. Από μέρους μου θα ήθελα να δώ καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε μερικά προϊόντα της ΕΤΕΝ. Και καλύτερες ROM. Και μένα αυτά με κάνανε να στραφώ προς την HTC. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Χαλαρά βρε παιδιά. Ας περιοριστούμε καλύτερα σε καλοπροαίρετη αντικειμενική κριτική που βοηθάει στο να βελτιώνονται τα πράγματα. Από μέρους μου θα ήθελα να δώ καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε μερικά προϊόντα της ΕΤΕΝ. Και καλύτερες ROM. Και μένα αυτά με κάνανε να στραφώ προς την HTC. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι και ο δικος μου στοχος... Και γι αυτο το λογο στραφηκα προς την HTC... Κανω τη τρελλα μου...Σκαω τα ωραια μου λεφτακια..Και ΘΕΛΩ οι εταιριες αυτες να με ΣΕΒΟΝΤΑΙ... Εμενα..και ΟΛΟΥΣ τους αγοραστες τετοιων συσκευων... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 djdog ok εσύ είσαι ικανοποιημένος με το Kaiser και αυτό είναι καλό κυρίως για εσένα. Άσε όμως εμάς να έχω μερικές παραπάνω απαιτήσεις. Δε ζητήσαμε να ανεβάσεις τα δικά σου standards απλά να σεβαστείς τα δικά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι και ο δικος μου στοχος... Και γι αυτο το λογο στραφηκα προς την HTC... Κανω τη τρελλα μου...Σκαω τα ωραια μου λεφτακια..Και ΘΕΛΩ οι εταιριες αυτες να με ΣΕΒΟΝΤΑΙ... Εμενα..και ΟΛΟΥΣ τους αγοραστες τετοιων συσκευων... Προϊόντα θα υπάρχουν πάντα για όλα τα γούστα και για όλες τις τσέπες, και για να ικανοποιούν διαφορετικές απαιτήσεις. HTC, ETEN, Mio, Asus. Είναι ο κυριότερος κανόνας του μάρκετινγκ. Αν για σένα το συγκεκριμένο προϊόν δεν κάνει, για κάποιον άλλον ίσως είναι ακριβώς αυτό που θέλει. Με ενόχλησε όμως και ο τρόπος που εκφράστηκες. Εντελώς φιλικά djdog Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 djdog ok εσύ είσαι ικανοποιημένος με το Kaiser και αυτό είναι καλό κυρίως για εσένα. Άσε όμως εμάς να έχω μερικές παραπάνω απαιτήσεις. Δε ζητήσαμε να ανεβάσεις τα δικά σου standards απλά να σεβαστείς τα δικά μας. Φιλε johner,ουτε εγω ειμαι ιαπολυτα κανοποιημενος απο το Καιζερ..Παντα θελω κατι παραπανω.. Και ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ τους πιο "ψαγμενους" και ΕΣΕΝΑ ειδικα... Εισαι απο τους ελαχιστους ανθρωπους που πραγματικα εχω "βγαλει το καπελο μου" για τη διαρκη σου προσπαθεια να βοηθησεις ολους εμας και εδω αλλα και στο ipmart.. Απλα,ισως εγω να εχω συμβιβαστει περισσοτερο απο εσας με τη συγκεκριμενη πολιτικη των εταιριων να μας δινουν τη τεχνολογια με το σταγονομετρο και να εχω κατεβασει τα standard μου και τις απαιτησεις μου... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Προϊόντα θα υπάρχουν πάντα για όλα τα γούστα και για όλες τις τσέπες, και για να ικανοποιούν διαφορετικές απαιτήσεις. HTC, ETEN, Mio, Asus. Είναι ο κυριότερος κανόνας του μάρκετινγκ. Αν για σένα το συγκεκριμένο προϊόν δεν κάνει, για κάποιον άλλον ίσως είναι ακριβώς αυτό που θέλει. Με ενόχλησε όμως και ο τρόπος που εκφράστηκες. Εντελώς φιλικά djdog Αν σε ενοχλησε φιλε μου ο τροπος που εκφραστηκα,σου ζητω ειλικρινα συγγνωμη.. Δεν εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν...Απλα "τρελλαινομαι" οταν καποιοι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ και δε σεβονται τον απλο-ασχετο ισως-μελλοντικο αγοραστη,που περιμενει να ακουσει καποια γνωμη απο τους πιο ψαγμενους και γνωστες,ωστε να παρει τις αποφασεις του για το αν θα "σκασει" τα ωραια του λεφτακια για ενα τετοιο μηχανακι... Αλλωστε,μια παρεα ειμαστε,που μοιραζομαστε την ιδια τρελλα... Δεν υπαρχει κανενας λογος να "τσακωνομαστε"..!!;) Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pstelios Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Πως σας σέβεται η HTC ρε παιδιά? Η καλό γρήγορο PDA με Qualcomm, άρα GPS της πλάκας, ή SIRF III με ψωφίμι 200άρι? Ευχαριστώ πολύ, δεν θέλω να με σέβονται έτσι...... Φέρτε μου ένα καλύτερο GPS-PDA από το Χ500+ (τώρα που είναι BUG-free) και τα λέμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 ρε παιδιά από περιέργεια και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα, αλλά "οι ψαγμένοι" πόσο καιρό έχετε στο χώρο; είπαμε από περιέργεια Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 ρε παιδιά από περιέργεια και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα, αλλά "οι ψαγμένοι" πόσο καιρό έχετε στο χώρο; είπαμε από περιέργεια Πολύ σωστή ερώτηση φίλε μου...;) Μερικοί απο τους παραπάνω ανακαλύψανε τα ppc πριν μερικούς μήνες να φανταστείς και έχουνε φτάσει στο σημείο να έχουνε και ιδιαίτερες απαιτήσεις:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 απλά επειδή ασχολούμαι από το 2001 και ήθελα να ξέρω αν θεωρούμαι ψαγμένος Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 NLS σε χρίζω ψαγμένο μετά τα 6 χρόνια σου στο άθλημα και καθώς είσαι fan της VGA οθόνης. Μαζί σου!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Παιδιά τι λέτε για το GSMART i350? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Παιδιά τι λέτε για το GSMART i350? Φαίνεται να τα σπάει σε όλους τους τομείς, αλλά αν δε το δούμε από κοντά...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Πως σας σέβεται η HTC ρε παιδιά? Η καλό γρήγορο PDA με Qualcomm, άρα GPS της πλάκας, ή SIRF III με ψωφίμι 200άρι? Ευχαριστώ πολύ, δεν θέλω να με σέβονται έτσι...... Φέρτε μου ένα καλύτερο GPS-PDA από το Χ500+ (τώρα που είναι BUG-free) και τα λέμε..... Αυτη τελικα ειναι η διαφορετικοτητα,στο δικο μου τροπο προσεγγισης,ενος PPC Phone... Δεν το κρινω απο τις επιμερους δυνατοτητες,ξεχωριζοντας αυτη που με συμφερει...Γιατι ΑΥΤΟ ειναι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ... Κοιταζω τη γενικη συμπεριφορα του μηχανηματος ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους τομεις...Και αναλογα το βαθμολογω..Κια με τα καλα του σημεια και με τα κακα του.. Υ.Γ..Το Καιζερ ΔΕΝ εχει GPS της πλάκας...Και ΔΕΝ με ενδιαφερει που εχει Qualcomm και οχι SIRF III,αρκει τις 5-10 φορες που θα το χρησιμοποιησω το μηνα,να μην ειμαι στη Καλλιθεα και να με δειχνει στη Παρνηθα..Τωρα αν χανει και 5 μετρα στο στιγμα (που δεν χανει) δεν εγινε και κατι... Αν βεβαια η δικη σου χρηση ειναι τετοια που το χρησιμοποιεις 10 ωρες την ημερα και η δουλεια σου ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ στο GPS και θελεις την απολυτη ακριβεια στο στιγμα,τοτε ΝΑΙ...Το Καιζερ ΔΕΝ κανει για σενα...Κρατα το Χ500,κανοντας βεβαια τις απαραιτητες "υποχωρησεις" σε αλλους τομεις που "ποναει" το μηχανακι... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Φαίνεται να τα σπάει σε όλους τους τομείς, αλλά αν δε το δούμε από κοντά...:O Πως να το δούμε,το φέρνει κανείς στην Ελλάδα πέρα απο το expansys?:worry: Πάντως φαίνεται καταπληκτικό σε όλα του,απο τα τέστ που γίνονται:) Άσε που είναι και πολύ μικρό και κομψό:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Λογικά θα το φέρει το Πλαίσιο Πως να το δούμε,το φέρνει κανείς στην Ελλάδα πέρα απο το expansys?:worry: Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Λογικά θα το φέρει το Πλαίσιο Apo to plaisio? Opws efere to i300 alla kai ta proigoumena Gigabyte g-smart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Apo to plaisio? Opws efere to i300 alla kai ta proigoumena Gigabyte g-smart? Το Πλαίσιο φέρνει τα μοντέλα της eten Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Το Πλαίσιο φέρνει τα μοντέλα της eten Ma ta palikaria pio panw den milane gia ETEN alla gia to Gigabyte g-smart i350. Rikse mia matia kai an pas akoma pio pisw tha deis oti den tha itan logiko na lene oti to ETEN "ta spaei" :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts