Jump to content

E-TEN X800

Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει της qualcom - το οποίο είναι ένα chipset που μεταξύ άλλων εργασιών στο PDA, είναι και GPS

κάνει δουλειά, αλλά όχι σαν ένα dedicated chip όπως το SiRF

---

NLS

ilogic.gr

• Απαντήσεις 731
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το GPS του 3600 μετά την τελευταία Radio ROM (1.46) δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από ένα dedicated chipset όπως του Sirfstar III. Αλλωστε στα προγράμματα πλοήγησης το στίγμα είναι πιο πολύ θέμα software παρά hardware.

Τώρα κάτι που μου έμεινε από την εμπειρία μου τόσο με το παλαιότερο M600 όσο και με το Χ500 είναι ότι ποιοτικά και αισθητικά η ETEN δεν είναι ότι καλύτερο! Ειδικά στην ποιότητα ομιλίας σαν κινητό ήταν σχεδόν πάντα για κλάματα.

Μόνα δυνατά σημεία της ΕΤΕΝ είναι οι γρήγοροι επεξεργαστές και ότι οι ROM τους ήταν πάντα optimized για ταχύτητα και τα πολύ καλά GPS! Από εκεί και πέρα βασικό είναι αυτό που είπαν και τα παιδιά παραπάνω το support του XDA είναι μακράν ανώτερο από του eten-users! Με απλά λόγια θα χαρακτήριζα την ΕΤΕΝ σαν την hundai των κινητών. Χαμηλή σχετικά ποιότητα με πλήρη εξοπλισμό σε καλή τιμή! Τίμια πρόταση αλλά προσωπικά δεν θα την ξαναπροτιμήσω.

Μια προσωπική άποψη λόγω εμπειρίας με ΕΤΕΝ και τίποτα περισσότερο, άλλωστε ο καθένας κάνει τις επιλογές του με βάση τα δικά του κριτήρια!

Το GPS του 3600 μετά την τελευταία Radio ROM (1.46) δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από ένα dedicated chipset όπως του Sirfstar III. Αλλωστε στα προγράμματα πλοήγησης το στίγμα είναι πιο πολύ θέμα software παρά hardware.

Τώρα κάτι που μου έμεινε από την εμπειρία μου τόσο με το παλαιότερο M600 όσο και με το Χ500 είναι ότι ποιοτικά και αισθητικά η ETEN δεν είναι ότι καλύτερο! Ειδικά στην ποιότητα ομιλίας σαν κινητό ήταν σχεδόν πάντα για κλάματα.

Μόνα δυνατά σημεία της ΕΤΕΝ είναι οι γρήγοροι επεξεργαστές και ότι οι ROM τους ήταν πάντα optimized για ταχύτητα και τα πολύ καλά GPS! Από εκεί και πέρα βασικό είναι αυτό που είπαν και τα παιδιά παραπάνω το support του XDA είναι μακράν ανώτερο από του eten-users! Με απλά λόγια θα χαρακτήριζα την ΕΤΕΝ σαν την hundai των κινητών. Χαμηλή σχετικά ποιότητα με πλήρη εξοπλισμό σε καλή τιμή! Τίμια πρόταση αλλά προσωπικά δεν θα την ξαναπροτιμήσω.

Μια προσωπική άποψη λόγω εμπειρίας με ΕΤΕΝ και τίποτα περισσότερο, άλλωστε ο καθένας κάνει τις επιλογές του με βάση τα δικά του κριτήρια!

Η περιγραφή σου ήταν πολύ καλή και θα συμφωνήσω μαζί σου.

:lol: :up: Και εγώ με την υπογραφή του:rotfl:

• 1 month later...

E-TEN Glofiish X800 approved by FCC for usage in USA - it has 500 MHz processor!

http://msmobiles.com/news.php/6591.html

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Εδώ έχει από 20σαήμερο και το Users Manual. Ξέρεις τίποτα παραπάνω για ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα ?
Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

istera apo pola reviews, eftasa sto siberasma tis epilogis sxetika kaiser-x800

To X800 ine gia pitsirikades perisotero pou theloun ena kinito-pda to opio exi othoni piotitas, ke litourgi para poli grigora (logo 500MHz) ke GPS. I kameres pou exi ine ligo apogoiteutikes alla kanoun tin doulia tous mia xara. Telos Ine poli omorfo ejoterika.

I bataria tou ine kali, iparxi omos to mionektima tis VGA othonis pou tha travai arketa.

To Kaiser apo tin ali, ine stimeno gia autous pou theloun na ine pio epagelmaties sto pda tous ke auto na ine ajiopisto stis apetisis. ine to mono PDA pou kiklofori poli sintoma konta mas to opio poli apla ta exi OLA! Pliktrologio me TILT dinatotita, 128mb RAM ke 256 ROM, 3G me 2 kameres mia 3MPixel ke mia VGA. 400MHz epejergasti, GPS, touchFlo perivalon, ktl.

to X800 exi ke radiofono alla auto ine kati entelos axristo kata tin gnomi mou gia na sigkrini kapios 2 pda :)

o logos pou fliaro se auto to post ine epidi varieme :) KAISER FTW!

Εδώ άλλοι δίνουν και τιμές...

http://www.superetrader.co.uk/eten-x800-glofiish-pda-gps-sat-nav-simfree-mobile-phone-p-1188.html

"This product is expected to be in stock on Friday 31 August, 2007"

I'm back :p

istera apo pola reviews, eftasa sto siberasma tis epilogis sxetika kaiser-x800

To X800 ine gia pitsirikades perisotero

To Kaiser apo tin ali, ine stimeno gia autous pou theloun na ine pio epagelmaties sto pda tous ke auto na ine ajiopisto stis apetisis.

Aφού είσαι πιτσιρικάς θα πάρεις το kaizer ? Εκτός κι αν την είδες ώριμος επαγγελματίας στα 22 σου. :lol::lol::lol:

Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

karagiozi ime 22 ke douleuo os programatistis se mia eteria anaptijis efarmogon. ke dexome pola tilefonimata apo pelates mou gia tis anagkes tous.

an erthis stin thesi mou tha dis oti to na ine LITOURGIKI,AJIOPISTI & GRIGORI mia siskeui stin doulia mou tin opia tin xrisimopio apires fores tin imera ine poli apla MUST.

pes mou lipon ti doulia kanis na sou po to PDA sou.

tora gela oso thes...

Περισσότερο θα γελάσω αν αρχίσουν να σου σπάνε οι γραφίδες του HTC, αν αρχίσει κι αυτό να ξεφλουδίζει σαν κάτι άλλα κινέζικα, αν με το ΕΤΕΝ δεν ακούς και πολλά από το τηλέφωνο και ειδικά όταν το Qualcom αρχίσει να σε πετάει στον δίπλα δρόμο κατά την πλοήγηση. Άσε φίλε, δυστυχώς ζητάνε ένα κάρο λεφτά όλοι για μέτριες συσκευές με ένα απαράδεκτο λειτουργικό. Απλά ο καθένας επιλέγει ανάλογα την γνώση, τις ανάγκες ή το κέφι του ανάμεσα στις πατάτες. :p

den boroume na sigkrinoume ta 2 pda an den ta piasoume sto xeri mas ;)

den boroume na sigkrinoume ta 2 pda an den ta piasoume sto xeri mas ;)

Σωστό κι αυτό, αλλά βλέπω το πράγμα συνολικά. Θέλω κι εγώ μια νέα συσκευή αλλά όσο το σκέφτομαι, τόσο διαπιστώνω πως δεν υπάρχει αυτό που θέλω ακόμα και με 800€. Κρίμα...:(

Ενδιαφέρον ακούγεται, αλλά δυστυχώς το θέμα μας δεν είναι πως είναι τα χαρακτηριστικά στα χαρτιά αλλά πως δουλεύουν οι συσκευές στην πράξη, τι ποιότητα κατασκευής και αντοχή στην σκληρή χρήση έχουν και τι υποστήριξη έχουμε στην Ελλάδα. Σκέψου με τι κορυφαία χαρακτηριστικά ήρθε κάποτε το Mio 701 και πόσο τα θαλάσσωσε στην πράξη. :what:

Παιδια ας περιμενουμε να δουμε και το Polaris πρωτα...
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

μπλα μπλα μπλα

το μόνο που έχει νόημα είναι το πληκτρολόγιο - η απάντηση λέγεται M900 (κάνα μήνα μετά το X800)

όσο για τα άλλα ωραία σούμα έφτιαξες (όπως την θες εσύ) αλλά πιο "επαγγελματικό" μου φαίνεται να έχω 500MHz Samsung (γρηγορότερο από 520MHz intel) από το να έχω 3MP camera χαχαχα

επίσης μάλλον δεν έχεις δουλέψει PDA με VGA αλλά πίστεψε με ένα excel και ένα PDF είναι ΠΟΛΥ πιο επαγγελματικό σε VGA

τώρα συνέχισε να τα έχεις στο μυαλό σου όπως θες

το στυλ το απέκτησα όταν είδα το δικό σου στην πρώτη απάντηση του καραγκιόζη (ωραίο όνομα btw) αλλιώς θα προσπαθούσα να είμαι λιγότερο ευθής (αλλά όχι και πολύ)

---

το polaris ναι είναι ενδιαφέρον αλλά μάλλον μακριά ακόμα (αναμένονται ένα σωρό άλλα από άλλους πρώτα)

---

NLS

ilogic.gr

Ρε παιδια μην τσακωνεστε ας κραταμε χαμηλα τους τονους κουβεντουλα κανουμε!!Τιποτα για τωρα η μαμα ετεν κραταει κρυφα τα πολλα πολλα!!:ninja:

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

• 2 weeks later...

Info from Plaisio:

We want to thank you for your interest in our products.

The X800 model will be available in Greece in October and M800 in November.:yahoo::dizzy::up:

Unfortunately there is no Eten Service Center in Greece yet. We can repair locally some specific issues but most of the devices are sent to Germany.

Nikos

Info from Plaisio:

We want to thank you for your interest in our products.

The X800 model will be available in Greece in October and M800 in November.:yahoo::dizzy::up:

Unfortunately there is no Eten Service Center in Greece yet. We can repair locally some specific issues but most of the devices are sent to Germany.

Nikos

Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί....:D

πιο "επαγγελματικό" μου φαίνεται να έχω 500MHz Samsung (γρηγορότερο από 520MHz intel) από το να έχω 3MP camera χαχαχα

επίσης μάλλον δεν έχεις δουλέψει PDA με VGA αλλά πίστεψε με ένα excel και ένα PDF είναι ΠΟΛΥ πιο επαγγελματικό σε VGA

αν και δεν τα έχω δοκιμάσει ταυτόχρονα και σε πραγματικό χρόνο, αναφέρθηκε ότι "Οι πρώτες αναφορές και μετρήσεις συγκριτικά με άλλα μηχανάκια της HTC δείχνουν οτι ο 400σάρης qualcomm σε σχέση με τον 400σάρη Samsung του 3600 και τον 500σάρη Samsung του 3600i πετάει και τα μαμάει όλα γενικώς από ταχύτητα."

πάνω σε αυτό το post θα ήθελα να σου θυμήσω ότι το Χ800 έχει VGA κάτι που "καθυστερεί" σε κάποιο σημείο το μηχανάκι, άρα δεν μπορείς να λες ότι είναι γρηγορότερο απο το Kaiser.

Excel που λες εσύ δεν το χρησιμοποιώ εγώ, μιας και η οθόνη παραείναι μικρή στα PDA και βγάζω τα μάτια μου για να δω ένα σωστό μεγάλο πλάνο του κειμένου.

Τέλος συγνώμη αν πήρες κάποια συζήτηση ως "υφάκι".

Ερώτηση: Μήπως ξέρετε πόσο θα κοστίζει το Χ800?

Ερωτηση ???? Ποιο ειναι το Μ800 ?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• The title was changed to E-TEN X800