Jump to content

Sony Ericsson W610i

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 227
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ιδιο ειναι οταν μιλας με ενα συνδρομητη tim με το nonstop ή οταν κανεις 5 λεπτες κλήσεις δωρεαν,και το ιδιο οταν οι μονάδες πέφτουν κανονικά.

Άλλη άνεση.

Παιδιά ξέρει κανείς αν στη σελίδα της vodafone δηλ. εδώ: http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2670009 γιατί το τηλέφωνο αναφέρεται ως w610 και όχι w610i; Μήπως στην vodafone αυτή η συσκευή είναι vodafone live???

Kαι κάτι άλλο το MyphoneExplorer υποστηρίζει το w610?

Eυχαριστώ

Ο ηχος του απο το εξωτερικο ηχειο πως ειναι χαμηλος οπως το W810i;Το sar ειναι μεγαλο δυστυχώς:(

Παρόλο που το sar είναι μεγάλο, το αγόρασα και είναι απίθανο τηλέφωνο!!!

Για πες μας εντυπωσεις..το εξωτερικο ηχειο ειναι καλο,τα πληκτρα ειναι καλα..αληθεια τι μνημη ειχε η βασικη του συσκευασια?

θελω να το παρω κι'εγω και μαζευω γνωμες.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ξέρει κανείς αν στη σελίδα της vodafone δηλ. εδώ: http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2670009 γιατί το τηλέφωνο αναφέρεται ως w610 και όχι w610i; Μήπως στην vodafone αυτή η συσκευή είναι vodafone live???

Kαι κάτι άλλο το MyphoneExplorer υποστηρίζει το w610?

Eυχαριστώ

Καλημέρα,

Το MyphoneExplorer υποστηρίζει το w610

Καλημέρα,

Το MyphoneExplorer υποστηρίζει το w610

Γιατι να μην το υποστηριζει! :blink: και να μην γινεται...το προγραμμα αυτο ανανεωνεται συνεχεια.εκει κολλησατε..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά,ξέρει κανείς αν η οθόνη του w610i είναι ίδια σε μέγεθος και το ίδιο φωτεινή με αυτή του w810i?

Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει γιατί μάλλον αύριο θα πάω να το αγοράσω και θα ήθελα να γνωρίζω στο περίπου...

Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων!

----------------------------------------------------

Ωραίος καιρός...

Για πες μας εντυπωσεις..το εξωτερικο ηχειο ειναι καλο,τα πληκτρα ειναι καλα..αληθεια τι μνημη ειχε η βασικη του συσκευασια?

θελω να το παρω κι'εγω και μαζευω γνωμες.:)

Το εξωτερικό ηχείο είναι πολύ καλύτερο απο το Z610 που είχα.Τα πλήκτρα στην αρχή μου φάνηκαν λίγο περίεργα αλλά τώρα τα συνήθισα.Στο πακέτο έχει 512ΜΒ

Γιώργος

Το εξωτερικό ηχείο είναι πολύ καλύτερο απο το Z610 που είχα.Τα πλήκτρα στην αρχή μου φάνηκαν λίγο περίεργα αλλά τώρα τα συνήθισα.Στο πακέτο έχει 512ΜΒ

Ευχαριστω πολυ για της απαντησεις σου :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

και η οθονη τι λεει?και ειδικα απο ευκρηνεια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

και η οθονη τι λεει?και ειδικα απο ευκρηνεια.

Πολύ καλή και φωτεινή.Δεν με βολεύει το βύσμα φόρτισης-ακουστικών που είναι απο την αριστερή μεριά και όχι απο κάτω γιατί είμαι αριστερόχειρας.:mad:

Γιώργος

Αν κρινω απο το δικο μου Κ550 τοτε αυτο δε γινεται!Μονο την ενταση μπορεις να αλλαξεις,οχι τον ηχο κλησης...καινουρια μοδα της SE...

to kinitaki to exo apo to savato kai exo na po oti ine ekseretiko...poli kales fotografies vgazi, poli kalos o ixos apo to ixiaki..apsoga kai ta akoustikakia tou..kai apo aftonomia mpatarias 3.5 meres me mpoliki xrisi:)

kai poli komso tha prostheta!!!!

Υπάρχει τρόπος να μην φορτίζει το τηλέφωνο όταν συνδέουμε το usb καλώδιο κι αν ναι πως;

>*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) εμφανίζει ένα κρυφό μενού με διάφορες επιλογές.

Εκει μπορεις να επιλεξεις αν θελεις την φορτιση η οχι απο usb.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W610i