Jump to content

Sony Ericsson W610i

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 227
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με άρεσε που όταν πας επάνω σε ένα βίντεο αυτό ξεκινάει να παίζει χωρίς ήχο... πολύ καλό..!!

Και στο καινούργιο firmware που βγήκε (R1KG001) το απενεργοποιήσανε:wacko:

Γιώργος

Χα χα τι ελεεινά πράγματα που κάνουν, τόσο μας αγαπάνε. Γιαυτό ο καθένας για την πάρτη του, και οτι τον συμφέρει. σιγά να μην στηρίζουμε και τις εταιρίες
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Παιδια η εγγύηση του κινιτού w810i kai w610i από κατάστημα της Voda. Πόσο είναι?

2 χρονια ειναι η εγγυηση απο οποιοδηποτε καταστημα και να το αγορασεις!

παιδια μπορω να βαλω mp3 για ηχο μηνυματος;

(δεν το εχω παρει ακομα οποτε δεν ξερω)

ναι μπορεις κανονικα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πόσες ώρες κ πόσες φορές πρέπει να το φωρτήσεις στην αρχή ? Επίσης όταν στρώση η συσκευή πρέπει να αφήνω να τελιώσει τελείος η μπαταρία ? Τα παλιά ξέρω οτι τα άφηνες μεχρι την τελευταία γραμμή κ τα φώρτιζες μετα ισχύει αυτό κσι στα καιννούργια?

τα κινητα θελουν πανωκατω κανα 2ωρο για κανονικη φωρτιση

οποτε αν τα αφησεις κανα 4ωρο για πρωτη φορα ειναι μια χαρα.

οχι οτι αμα το βγαλεις με το που θα γεμισει θα χαλασει βεβαια...

Επισεις οι πρωτες 2-3 φωρτισεις καλο ειναι να ειναι πληρεις και απο αδειο.

Τα παραπανω δεν ξερω αν εχουν επιστημονικη βαση,

αλλα ειναι τα πιο ανωδυνα στρωσιματα. κακο δεν κανουν.

Κανένας κάτοχος w610 και πρωην κάτοχος w810 να μου πει αν αξίζει η μετάβαση από το 1 στο άλλο?

Πάω να κάνω εγκατάσταση το PC suite του W610 και μου εμφανίζει στο 100% "Παρουσιάστηκε σφάλμα στην εγκατάσταση της συρναμολόγησης "Microsoft.MSXML2,publickeyToken=6bd6b9abf345378f" version=4.20.98118

type=win32 processor Architecture=X86.. Αυτό είναι όλο και μετά με κάνει unistall κατευθείαν..

Κανένας κάτοχος w610 και πρωην κάτοχος w810 να μου πει αν αξίζει η μετάβαση από το 1 στο άλλο?

Οι δυνατότητες πάνω κάτω οι ίδιες. Αν σου αρέσει εμφανισιακά περισσότερο πάρτο!

Κατά την ταπεινή μου γνώμη:

Το w810i έχει καλύτερη φωτογραφική μηχανή, καλύτερη λήψη σε σκοτεινό περιβάλλον και έχει digital zoom.

Το w610i έιναι πιο μουράτο, πιο λεπτό, σίγουρα πιο όμορφο και έχει καλύτερες μουσικές δυνατότητες.

:D

Αλλαζει εξωτερικα και απλως εχει και το track id...δεν νομιζω οτι αξιζει να το παρεις το ιδιο κινητο με αλλα καπακια...αν ηταν και 3g ισως συμφωνουσα..

Αλλαζει εξωτερικα και απλως εχει και το track id...δεν νομιζω οτι αξιζει να το παρεις το ιδιο κινητο με αλλα καπακια...αν ηταν και 3g ισως συμφωνουσα..

Κι εγω αυτης της αποψης ειμαι!! και τωρα που τη τιμη του w810i ειναι και 30-40 ευρο χαμηλοτερη απο'τι του w610i.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση;

Θα μπορώ να χτησιμοποιώ το w610i που έχω με το bluetooth ακουστικό της NOKIA HS-12W;

http://www.nokia.com.gr/accessorieslink?s=HS-12W

Όχι μόνο για να δέχομαι και να κάνω κλήσεις αλλά και να ακούω τα mp3 από το κινητό;

Και τα 2 είναι Bluetooth A2DP αλλά θα υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι διαφορετικής εταιρίας;

Θα μπορώ να κάνω παύση ή, για παράδειγμα να πηγαίνω στο επόμενο τραγούδι;

Τις γνώσεις σας παρακαλώ!

Γεια σας και απο εμενα!

Μια ερωτηση προς κατοχους 610 που ειχαν το W800 η W810.

Εχω το W800 19 μηνες τωρα, ειμαι ευχαριστημενος απολυτα και σκεπτομαι για πιθανη αναβαθμιση σε 610 λογω καλης επιδοτησης και γιατι ειναι λιγο πιο λεπτο απο το 800.

Με ενδιαφερει μονο η δονηση, δηλαδη:

Η δονηση ειναι η ιδια και πιο δυνατη:superman: ?

H επειδη ειναι πιο λεπτο ειναι πιο ψοφια:X ?

Βρε παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση;

Θα μπορώ να χτησιμοποιώ το w610i που έχω με το bluetooth ακουστικό της NOKIA HS-12W;

http://www.nokia.com.gr/accessorieslink?s=HS-12W

Όχι μόνο για να δέχομαι και να κάνω κλήσεις αλλά και να ακούω τα mp3 από το κινητό;

Και τα 2 είναι Bluetooth A2DP αλλά θα υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι διαφορετικής εταιρίας;

Θα μπορώ να κάνω παύση ή, για παράδειγμα να πηγαίνω στο επόμενο τραγούδι;

Τις γνώσεις σας παρακαλώ!

Και γιατί δεν παίρνεις τα HBH-DS970 που είναι 100% συμβατά και είναι και πιο φθηνά;

Γιώργος

1. Δεν έχει ραδιόφωνο στα ακουστικά.

2. Η οθόνη του είναι πολύ μικρή.

3. Σε λίγο -αλλά δεν ξέρω πότε- βγαίνει και το 980 πάλι όμως χωρίς ραδιόφωνο...

4. Η Κατασκευή του είναι λίγο μέτρια.

Γεια σας και απο εμενα!

Μια ερωτηση προς κατοχους 610 που ειχαν το W800 η W810.

Εχω το W800 19 μηνες τωρα, ειμαι ευχαριστημενος απολυτα και σκεπτομαι για πιθανη αναβαθμιση σε 610 λογω καλης επιδοτησης και γιατι ειναι λιγο πιο λεπτο απο το 800.

Με ενδιαφερει μονο η δονηση, δηλαδη:

Η δονηση ειναι η ιδια και πιο δυνατη:superman: ?

H επειδη ειναι πιο λεπτο ειναι πιο ψοφια:X ?

Είχα το w810i για 5 μήνες, έχω το 610 εδώ και 2 εβδομάδες και μπορώ να πω ότι η δόνηση του 610 είναι λίγο, ίσως και ανεπαίσθητα, πιο αδύναμη από του 810.

:O

Είχα το w810i για 5 μήνες, έχω το 610 εδώ και 2 εβδομάδες και μπορώ να πω ότι η δόνηση του 610 είναι λίγο, ίσως και ανεπαίσθητα, πιο αδύναμη από του 810.

:O

Ετσι ακριβως ειναι! επισης και το μεγαφωνο καου w610i ειναι σαφως χαμηλοτερο απο του w810i.παιζει συνεχως "πριμα".

παντως για νεο κινητο...δεν ειναι και οτι το καλυτερο...:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω παιδια. Τελικα αφου η δονηση ειναι πιο ασθενης δεν θα το αλλαξω. Θα κρατησω το W800.:love:

Ευχαριστω παιδια. Τελικα αφου η δονηση ειναι πιο ασθενης δεν θα το αλλαξω. Θα κρατησω το W800.:love:

ναι αλλα θα χασεις την επιδοτηση! εγω θα την επαιρνα την επιδοτηση με αλλο κινητο και θα το ειχα στην καβαντζα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W610i