gwgw Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Με άρεσε που όταν πας επάνω σε ένα βίντεο αυτό ξεκινάει να παίζει χωρίς ήχο... πολύ καλό..!! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Με άρεσε που όταν πας επάνω σε ένα βίντεο αυτό ξεκινάει να παίζει χωρίς ήχο... πολύ καλό..!! Και στο καινούργιο firmware που βγήκε (R1KG001) το απενεργοποιήσανε:wacko: Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Χα χα τι ελεεινά πράγματα που κάνουν, τόσο μας αγαπάνε. Γιαυτό ο καθένας για την πάρτη του, και οτι τον συμφέρει. σιγά να μην στηρίζουμε και τις εταιρίες Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 παιδια μπορω να βαλω mp3 για ηχο μηνυματος; (δεν το εχω παρει ακομα οποτε δεν ξερω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dex_ter Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Παιδια η εγγύηση του κινιτού w810i kai w610i από κατάστημα της Voda. Πόσο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Παιδια η εγγύηση του κινιτού w810i kai w610i από κατάστημα της Voda. Πόσο είναι? 2 χρονια ειναι η εγγυηση απο οποιοδηποτε καταστημα και να το αγορασεις! παιδια μπορω να βαλω mp3 για ηχο μηνυματος; (δεν το εχω παρει ακομα οποτε δεν ξερω) ναι μπορεις κανονικα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Παιδιά ξέρετε αν υποστηρίζει το w610i το πρωτόκολλο AVRCP? Τα φώτα σας παρακαλώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 ευχαριστω! ελπιζω μεσα στην αλλη εβδομαδα να το εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dex_ter Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Πόσες ώρες κ πόσες φορές πρέπει να το φωρτήσεις στην αρχή ? Επίσης όταν στρώση η συσκευή πρέπει να αφήνω να τελιώσει τελείος η μπαταρία ? Τα παλιά ξέρω οτι τα άφηνες μεχρι την τελευταία γραμμή κ τα φώρτιζες μετα ισχύει αυτό κσι στα καιννούργια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 τα κινητα θελουν πανωκατω κανα 2ωρο για κανονικη φωρτιση οποτε αν τα αφησεις κανα 4ωρο για πρωτη φορα ειναι μια χαρα. οχι οτι αμα το βγαλεις με το που θα γεμισει θα χαλασει βεβαια... Επισεις οι πρωτες 2-3 φωρτισεις καλο ειναι να ειναι πληρεις και απο αδειο. Τα παραπανω δεν ξερω αν εχουν επιστημονικη βαση, αλλα ειναι τα πιο ανωδυνα στρωσιματα. κακο δεν κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Κανένας κάτοχος w610 και πρωην κάτοχος w810 να μου πει αν αξίζει η μετάβαση από το 1 στο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dex_ter Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Πάω να κάνω εγκατάσταση το PC suite του W610 και μου εμφανίζει στο 100% "Παρουσιάστηκε σφάλμα στην εγκατάσταση της συρναμολόγησης "Microsoft.MSXML2,publickeyToken=6bd6b9abf345378f" version=4.20.98118 type=win32 processor Architecture=X86.. Αυτό είναι όλο και μετά με κάνει unistall κατευθείαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Κανένας κάτοχος w610 και πρωην κάτοχος w810 να μου πει αν αξίζει η μετάβαση από το 1 στο άλλο? Οι δυνατότητες πάνω κάτω οι ίδιες. Αν σου αρέσει εμφανισιακά περισσότερο πάρτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Κανένας κάτοχος w610 και πρωην κάτοχος w810 να μου πει αν αξίζει η μετάβαση από το 1 στο άλλο? Κατά την ταπεινή μου γνώμη: Το w810i έχει καλύτερη φωτογραφική μηχανή, καλύτερη λήψη σε σκοτεινό περιβάλλον και έχει digital zoom. Το w610i έιναι πιο μουράτο, πιο λεπτό, σίγουρα πιο όμορφο και έχει καλύτερες μουσικές δυνατότητες. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Κανένας κάτοχος w610 και πρωην κάτοχος w810 να μου πει αν αξίζει η μετάβαση από το 1 στο άλλο? Αλλαζει εξωτερικα και απλως εχει και το track id...δεν νομιζω οτι αξιζει να το παρεις το ιδιο κινητο με αλλα καπακια...αν ηταν και 3g ισως συμφωνουσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Αλλαζει εξωτερικα και απλως εχει και το track id...δεν νομιζω οτι αξιζει να το παρεις το ιδιο κινητο με αλλα καπακια...αν ηταν και 3g ισως συμφωνουσα.. Κι εγω αυτης της αποψης ειμαι!! και τωρα που τη τιμη του w810i ειναι και 30-40 ευρο χαμηλοτερη απο'τι του w610i. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Βρε παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Θα μπορώ να χτησιμοποιώ το w610i που έχω με το bluetooth ακουστικό της NOKIA HS-12W; http://www.nokia.com.gr/accessorieslink?s=HS-12W Όχι μόνο για να δέχομαι και να κάνω κλήσεις αλλά και να ακούω τα mp3 από το κινητό; Και τα 2 είναι Bluetooth A2DP αλλά θα υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι διαφορετικής εταιρίας; Θα μπορώ να κάνω παύση ή, για παράδειγμα να πηγαίνω στο επόμενο τραγούδι; Τις γνώσεις σας παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Γεια σας και απο εμενα! Μια ερωτηση προς κατοχους 610 που ειχαν το W800 η W810. Εχω το W800 19 μηνες τωρα, ειμαι ευχαριστημενος απολυτα και σκεπτομαι για πιθανη αναβαθμιση σε 610 λογω καλης επιδοτησης και γιατι ειναι λιγο πιο λεπτο απο το 800. Με ενδιαφερει μονο η δονηση, δηλαδη: Η δονηση ειναι η ιδια και πιο δυνατη:superman: ? H επειδη ειναι πιο λεπτο ειναι πιο ψοφια:X ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Βρε παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Θα μπορώ να χτησιμοποιώ το w610i που έχω με το bluetooth ακουστικό της NOKIA HS-12W; http://www.nokia.com.gr/accessorieslink?s=HS-12W Όχι μόνο για να δέχομαι και να κάνω κλήσεις αλλά και να ακούω τα mp3 από το κινητό; Και τα 2 είναι Bluetooth A2DP αλλά θα υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι διαφορετικής εταιρίας; Θα μπορώ να κάνω παύση ή, για παράδειγμα να πηγαίνω στο επόμενο τραγούδι; Τις γνώσεις σας παρακαλώ! Και γιατί δεν παίρνεις τα HBH-DS970 που είναι 100% συμβατά και είναι και πιο φθηνά; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 1. Δεν έχει ραδιόφωνο στα ακουστικά. 2. Η οθόνη του είναι πολύ μικρή. 3. Σε λίγο -αλλά δεν ξέρω πότε- βγαίνει και το 980 πάλι όμως χωρίς ραδιόφωνο... 4. Η Κατασκευή του είναι λίγο μέτρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Γεια σας και απο εμενα! Μια ερωτηση προς κατοχους 610 που ειχαν το W800 η W810. Εχω το W800 19 μηνες τωρα, ειμαι ευχαριστημενος απολυτα και σκεπτομαι για πιθανη αναβαθμιση σε 610 λογω καλης επιδοτησης και γιατι ειναι λιγο πιο λεπτο απο το 800. Με ενδιαφερει μονο η δονηση, δηλαδη: Η δονηση ειναι η ιδια και πιο δυνατη:superman: ? H επειδη ειναι πιο λεπτο ειναι πιο ψοφια:X ? Είχα το w810i για 5 μήνες, έχω το 610 εδώ και 2 εβδομάδες και μπορώ να πω ότι η δόνηση του 610 είναι λίγο, ίσως και ανεπαίσθητα, πιο αδύναμη από του 810. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Είχα το w810i για 5 μήνες, έχω το 610 εδώ και 2 εβδομάδες και μπορώ να πω ότι η δόνηση του 610 είναι λίγο, ίσως και ανεπαίσθητα, πιο αδύναμη από του 810. :O Ετσι ακριβως ειναι! επισης και το μεγαφωνο καου w610i ειναι σαφως χαμηλοτερο απο του w810i.παιζει συνεχως "πριμα". παντως για νεο κινητο...δεν ειναι και οτι το καλυτερο...:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Ευχαριστω παιδια. Τελικα αφου η δονηση ειναι πιο ασθενης δεν θα το αλλαξω. Θα κρατησω το W800.:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Ευχαριστω παιδια. Τελικα αφου η δονηση ειναι πιο ασθενης δεν θα το αλλαξω. Θα κρατησω το W800.:love: ναι αλλα θα χασεις την επιδοτηση! εγω θα την επαιρνα την επιδοτηση με αλλο κινητο και θα το ειχα στην καβαντζα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Δεν την χανω και σιγα σιγα αυξανεται. Απο 125 σε ενα χρονο εχει παει 185 στους 19 μηνες!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts