karasarinis Δημοσιεύτηκε March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2007 καλησπερα σε ολους!!τι γινετε ρε παιδια με το tmc?? λειτουργει σε ελλαδα? με ενεργοποιηση απο το dest 6 τι γινετε??εμφανιζει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 δεν λειτουργει στην ελλαδα ακομα το tmc,μονο στο εξωτερικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis Δημ. March 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 σιγουρα?γιατι σε κατι sites εχω δει "available in greece" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Για δώσε κανένα link να το κοιτάξουμε, αν και δεν νομίζω. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 σιγουρα?γιατι σε κατι sites εχω δει "available in greece" που το ειδες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Δε δουλεύει ούτε στην Ελλάδα, ούτε στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 ξέρω ότι ξεθάβω τρελό θεματάκι τώρα αλλά ας όψεται το ιGo που με μπρίζωσε. έχουμε λοιπόν κανένα νέο σχετικά με τις πληροφορίες κυκλοφορίας εδώ στο Ελλάντα ή ακόμα τίποτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Ακόμα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Κάτι έχουμε απο την DIS,το Vector traffic. Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=5437 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Έχει πολύ μέλλον το όλο θέμα. Το παρακολουθούμε διακριτικά... :ninja: Ευχαριστούμε Οδυσσέα για την ενημέρωση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts