spook4 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 ναι αμε και σιγουρα το εχουν ολοι και δεν το εχουν αυτοι που πρεπει ε?....... ξερεις πως λεγονται αυτα ε?....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Παντως ειναι σοκαριστικο...αλλα για να πω την αληθεια θα ηθελα να ακουγα και εναν αστυνομικο απο αυτους τι εχει να πει.Παντα το νομισμα εχει δυο οψης,Οπως και να εχει τετοια φαινομενα ειναι ακραια και προς αποφυγην :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Χθες το βράδυ έτυχε να δω ένα βίντεο στο youtube απο το Λαζόπουλο στο οποίο υπήρχε και ένα λινκ που οδηγούσε σε ιστοσελίδα όπου υπήρχε το παραπάνω κείμενο.Περιττό να σας πω ότι σοκαρίστηκα και γω... Οποιος ενδιαφέρεται για αυτά που είπα: βίντεο συνέχεια και εδώ υπάρχει το κείμενο χωρίς τις απαραίτητες διορθώσεις του φόρουμ... Επίσης όποιος θέλει να δει τι άτομα συνέλαβαν και πως λειτούργησε η αστυνομία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Κάτι δεν πάει καθόλου καλά σ' αυτή τη χώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Χθες το βράδυ έτυχε να δω ένα βίντεο στο youtube απο το Λαζόπουλο στο οποίο υπήρχε και ένα λινκ που οδηγούσε σε ιστοσελίδα όπου υπήρχε το παραπάνω κείμενο.Περιττό να σας πω ότι σοκαρίστηκα και γω... ] θυμασαι πιο video ηταν π αναφερει το λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Κάτι δεν πάει καθόλου καλά σ' αυτή τη χώρα... Είναι κοινό μυστικό, όλοι το ξέρουν, αλλά δεν μιλάει κανείς, μας γυρίζουν χρόνια πίσω, στη χούντα, εγώ δεν την έζησα μα ξέρω από μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν πως ήταν. Ειλικρινά φίλοι μου είναι απαράδεκτο. Δεν λέω έπρεπε να γίνουν κάποιες συλλήψεις από τη στιγμή που η κατάσταση ξέφυγε, όχι έτσι όμως, όχι παιδιά που δεν έφταιγαν σε τίποτα. Όλοι εκείνοι που έσπασαν έκαψαν και λεηλάτησαν την έκαναν με ελαφρά μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, γιατί δεν τους έπιαναν? Γιατί τους άφησαν να φύγουν? Μήπως τελικά πίσω από τη μάσκα κρύβεται κάτι άλλο? Οικονομικοπολιτικά συμφέροντα? Ποιος και από που τους φέρνει? Ποιός οργανώνει τις ομάδες των κατεδαφιστών? Έχει τόση δύναμη για να μένουν ελεύθεροι και να μπαγλαρώνουμε άλλους??? Ίσως ποτέ δε λάβουμε απάντηση στα παραπάνω.... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 θυμασαι πιο video ηταν π αναφερει το λινκ? Του Λαζόπουλου στην περιγραφή δίπλα...εάν πατήσεις το "more" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Απ οσο θυμαμαι δεν αλλαξε απολυτως τιποτα τα τελεταια 10 χρονια. Καθε φορα που κατι πηγαινε ν αλλαξει εκλειναν οι δρομοι. Αν εχει αλλαξει κατι, παρακαλω διαφωτισε με, ειμαι πολυ περιεργος ν ακουσω. Θα έβγαινε κανένας στο δρόμο αν γινόταν σωστές αλλαγές; Θα αντιδρούσε κανένας στην αύξηση της χρηματοδότησης; Μπράβο στα παιδιά που ανέβασαν ντοκουμέντα;) Ανατρίχιασα...Καλά βέβαια άλλο να το βλέπεις από κοντά. ήμουν και εγώ εκεί...:( :mad: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Θα έβγαινε κανένας στο δρόμο αν γινόταν σωστές αλλαγές; Θα αντιδρούσε κανένας στην αύξηση της χρηματοδότησης; Μπράβο στα παιδιά που ανέβασαν ντοκουμέντα;) Ανατρίχιασα...Καλά βέβαια άλλο να το βλέπεις από κοντά. ήμουν και εγώ εκεί...:( :mad: Σε συγκεκριμενες παραταξεις δεν αρεσει καμια αλλαγη και μονιμως ειναι στους δρομους... Αντιδρουν για να αντιδρουν ορισμενοι...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Σε συγκεκριμενες παραταξεις δεν αρεσει καμια αλλαγη και μονιμως ειναι στους δρομους... Αντιδρουν για να αντιδρουν ορισμενοι...;) Αυτή είναι η δουλειά τους. Και αύξηση της χρηματοδότησης να γινόταν ,πάλι θα βρίσκαν λόγο να διαμαρτυρηθούν(πχ για διαχείρηση των χρημάτων, ή την πηγή τους) Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πχ κάποιος να διαφωνεί με τη λύση που δίνεται για τους αιώνιους φοιτητές. Οκ, με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ήμουν και εγώ αντίθετος, αλλά πάει, τελειώσαμε με αυτά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Αυτή είναι η δουλειά τους. Και αύξηση της χρηματοδότησης να γινόταν ,πάλι θα βρίσκαν λόγο να διαμαρτυρηθούν(πχ για διαχείρηση των χρημάτων, ή την πηγή τους) Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πχ κάποιος να διαφωνεί με τη λύση που δίνεται για τους αιώνιους φοιτητές. Οκ, με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ήμουν και εγώ αντίθετος, αλλά πάει, τελειώσαμε με αυτά. Τι εννοείς ότι τελειώσαμε;Εγώ ξέρω ότι είναι αποφασισμένοι να το περάσουν και αυτό λίαν συντόμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Δυστυχώς, όσο οι "εκπρόσωποι" των φοιτητών μιλούν την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών χώρων στους οποίους ανήκουν ιδεολογικά, η κατάσταση στα πανεπιστήμια όχι μόνο θα διαιωνίζεται, αλλά συνεχώς θα χειροτερεύει. Συμφωνώ απολύτως ότι ορισμένοι αντιδρούν για την αντίδραση. Το να είσαι επαγγελματίας αντιδραστικός είναι άλλωστε το must της εποχής, φαινόμενο εξαπλωμένο σε όλον τον κόσμο. Απλώς μια συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων στην Ελλάδα αποτελεί τους ολυμπιονίκες στο συγκεκριμένο άθλημα. Δεν είδα όμως κανέναν από τους φωστήρες των φοιτητικών παρατάξεων, έστω σε μία από τις πολλές εμφανίσεις τους στα κανάλια καθημερινά, αντί απλώς να κατηγορούν την διείσδυση των εταιριών στα πανεπιστήμια, να αρχίσουν να κατηγορούν τις αδικαιολόγητες υπερεξουσίες που έχουν δοθεί στους καθηγητές, επίσης όσα γίνονται με τις επιτροπές ερευνών, τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεται το χρήμα που εκμεταλεύονται για πάρτη τους κλίκες καθηγητών-υπαλλήλων-"μεγαλοφοιτητών", με τρόπους που θυμίζουν το "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει", εις βάρος του εξοπλισμού των σχολών και τόσα άλλα που όλοι ξέρουν και κανένας δεν ξεστομίζει. Γιατί???? Μήπως γιατί όλα αυτά τα μπουμπούκια έχουν σκανδαλώδη συνεργασία μεταξύ τους, συναγωνιζόμενοι τον πολιτικό χώρο στην διαπλοκή????? Επειδή ο μέσος πολίτης αυτής της χώρας έχει άγνοια για το τι γίνεται στα πανεπιστήμια, δε σημαίνει ότι δεν ξέρει κανένας. Όσοι έχουμε σπουδάσει τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει δύο πράγματα παραπάνω. Δεν είμαστε ηλίθιοι. Τέλος το offtopic. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Θα έβγαινε κανένας στο δρόμο αν γινόταν σωστές αλλαγές; Αααααανετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Τι εννοείς ότι τελειώσαμε;Εγώ ξέρω ότι είναι αποφασισμένοι να το περάσουν και αυτό λίαν συντόμως Υπάρχει παραπληροφόρηση τελικά. Στην επόμενη -αναθεωρητική- βουλή το άρθρο 16 δεν θα είναι στις αναθεωρητέες διατάξεις. Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να αναθεωρηθεί(και να επιτραπεί συνεπώς η ίδρυση ιδιωτικών πα/μίων) πριν το 2013,(η μια αναθεωρητική βουλή πρέπει να απέχει από την προηγούμενη τουλάχιστον 5 χρόνια) δίχως αυτό να σημαίνει φυσικά ότι σίγουρα τότε θα αναθεωρηθεί. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Α ναι, αυτό το έχασα και δεν το κατάλαβα καλά. Δεν θα είναι καθόλου αναθεωρητέο το 16 ή θα είναι και θα χρειάζεται ενισχυμένη πλειοψηφία (180 βουλευτές άρα τουλάχιστον τα δύο μεγάλα κόμματα) ; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Α ναι, αυτό το έχασα και δεν το κατάλαβα καλά. Δεν θα είναι καθόλου αναθεωρητέο το 16 ή θα είναι και θα χρειάζεται ενισχυμένη πλειοψηφία (180 βουλευτές άρα τουλάχιστον τα δύο μεγάλα κόμματα) ; Τις αναθεωρητέες διατάξεις τις καθορίζει η σημερινή βουλή(με πλειοψηφία 3/5 όπως είπες, δηλαδή 180 βουλευτές) Στην συζήτηση για το άρθρο 16(πριν κανένα μήνα και βάλε...) το ΠΑΣΟΚ είχε αποχωρήσει αν θυμάστε.Δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Τις αναθεωρητέες διατάξεις τις καθορίζει η σημερινή βουλή(με πλειοψηφία 3/5 όπως είπες, δηλαδή 180 βουλευτές) Στην συζήτηση για το άρθρο 16(πριν κανένα μήνα και βάλε...) το ΠΑΣΟΚ είχε αποχωρήσει αν θυμάστε.Δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία. Απ' ό,τι θυμάμαι αν δεν συγκεντρωθεί η πλειοψηφία των 3/5 στην Βουλή που αποφασίζει για την αναθεώρηση, αυτό μπορεί να καλυφθεί αν υπάρξει πλειοψηφία 3/5 στην Αναθεωρητική Βουλή. Αυτό που είπε ο XPhys δηλαδή. Το άρθρο 16 δηλαδή παραμένει στα αναθεωρητέα, οι πιθανότητες όμως να περάσει η αναθεώρησή του είναι πρακτικά ελάχιστες όποιο από τα δύο κόμματα εξουσίας και αν βγει στις επόμενες εκλογές. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Απ' ό,τι θυμάμαι αν δεν συγκεντρωθεί η πλειοψηφία των 3/5 στην Βουλή που αποφασίζει για την αναθεώρηση, αυτό μπορεί να καλυφθεί αν υπάρξει πλειοψηφία 3/5 στην Αναθεωρητική Βουλή. Αυτό που είπε ο XPhys δηλαδή. Το άρθρο 16 δηλαδή παραμένει στα αναθεωρητέα, οι πιθανότητες όμως να περάσει η αναθεώρησή του είναι πρακτικά ελάχιστες όποιο από τα δύο κόμματα εξουσίας και αν βγει στις επόμενες εκλογές. Θα το ψάξω καλύτερα όμως και θα απαντήσω ξανά.:) edit:Όπως είπα το ζήτημα του άρθρου 16 τελείωσε. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Μα αφού έχει ήδη ψηφιστεί βρε παιδιά..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Μα αφού έχει ήδη ψηφιστεί βρε παιδιά..... Αντρέα(αν είσαι εσύ) περάσε ο νόμος πλαίσιο της Γιαννάκου,όχι η αναθεώρηση του άρθρου 16 του συντάγματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Θα το ψάξω καλύτερα όμως και θα απαντήσω ξανά.:) edit:Όπως είπα το ζήτημα του άρθρου 16 τελείωσε. :) Σύμφωνα με το άρθρο 110 §4 του Συντάγματος 1975/1986/2001: Αν η πρόταση για την αναθεώρηση του Συντάγματος έλαβε την πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, όχι όμως και την πλειοψηφία των τριών πέμπτων σύμφωνα με την παράγραφο 2, η επόμενη Βουλή κατά την πρώτη σύνοδό της μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τις αναθεωρητέες διατάξεις με την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των μελών της. Τυπικά τουλάχιστον δεν έχει τελειώσει. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Σύμφωνα με το άρθρο 110 §4 του Συντάγματος 1975/1986/2001: Αν η πρόταση για την αναθεώρηση του Συντάγματος έλαβε την πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, όχι όμως και την πλειοψηφία των τριών πέμπτων σύμφωνα με την παράγραφο 2, η επόμενη Βουλή κατά την πρώτη σύνοδό της μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τις αναθεωρητέες διατάξεις με την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των μελών της. Τυπικά τουλάχιστον δεν έχει τελειώσει. Για το περιεχόμενό τους, όχι για το ποιες θα είναι αυτές οι διατάξεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Είναι κοινό μυστικό, όλοι το ξέρουν, αλλά δεν μιλάει κανείς, μας γυρίζουν χρόνια πίσω, στη χούντα, εγώ δεν την έζησα μα ξέρω από μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν πως ήταν. Ειλικρινά φίλοι μου είναι απαράδεκτο. Δεν λέω έπρεπε να γίνουν κάποιες συλλήψεις από τη στιγμή που η κατάσταση ξέφυγε, όχι έτσι όμως, όχι παιδιά που δεν έφταιγαν σε τίποτα. Όλοι εκείνοι που έσπασαν έκαψαν και λεηλάτησαν την έκαναν με ελαφρά μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, γιατί δεν τους έπιαναν? Γιατί τους άφησαν να φύγουν? Μήπως τελικά πίσω από τη μάσκα κρύβεται κάτι άλλο? Οικονομικοπολιτικά συμφέροντα? Ποιος και από που τους φέρνει? Ποιός οργανώνει τις ομάδες των κατεδαφιστών? Έχει τόση δύναμη για να μένουν ελεύθεροι και να μπαγλαρώνουμε άλλους??? Ίσως ποτέ δε λάβουμε απάντηση στα παραπάνω.... Μπράβο. Ακριβώς αυτά ήθελα να πω και εγώ. Σήμερα φεύγω για Αθήνα για συμπαράσταση στους συλληφθέντες φίλους και συμφοιτητές μου που δικάζονται αύριο για κάτι που δεν έκαναν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Μπράβο. Ακριβώς αυτά ήθελα να πω και εγώ. Σήμερα φεύγω για Αθήνα για συμπαράσταση στους συλληφθέντες φίλους και συμφοιτητές μου που δικάζονται αύριο για κάτι που δεν έκαναν. Έτσι είναι... Κατηγορούνται αδίκως παιδιά για κάτι που δεν έκαναν! Aποστόλη εγώ δυστυχώς δε θα μπορέσω να κατέβω! Χαιρετίσματα σε όλα τα παιδιά! Είμαστε μαζί τους! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Αααααανετα... Έγινε ποτέ αύξηση χρηματοδότησης και βγήκε κανείς στους δρόμους;:cool: Τι λέτε βρε παιδιά,θα τρελαθώ. Το να μετονομάσω το ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ σε Γενικό Λύκειο δεν είναι αλλαγή...το να δώσω χρήματα όμως στο "ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ" είναι αλλαγή. Το να θεσπίζεται η ενισχυτική διδασκαλία στο Λύκειο είναι μια πολύ καλή κίνηση. Το να καταργείται τι είναι ; Εγώ προσωπικά παρακολουθούσα ενισχυτική διδασκαλία στο σχολείο αλλά ο κλασικός Έλληνας απαξίωνε ότι δε το πλήρωνε άμεσα και έστελνε το παιδί του φροντιστήριο... Η κατάντια μας! Έτσι λοιπόν λόγω μικρού αριθμού μαθητών δε γινόταν ενισχυτική και όποιος δεν είχε χρήματα για φροντιστήρια τον πούλο. Να καταλάβουμε επιτέλους ότι εμείς κάνουμε το κράτος και όχι το κράτος τους πολίτες! Ελπίζω ότι το φοιτητικό κίνημα θα αποτελέσει λαμπρό παράδειγμα για όλες τις κοινωνικές τάξεις να βγουν στο δρόμο και να διεκδικήσουν ότι τους κατήργησαν οι δήμιοι της πολιτικής:cry: Αν το αφήσουμε την απάθεια να μας κυριέψει τότε θα καταλήξουμε όπως στη "ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" που όποιος αντιδρά χαρακτηρίζεται "αριστεριστής" και μπαίνει σε black list! Αυτά... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts