Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tην μεγαλη παρασκευη το μαγαζι της γυναικας μου δεν ειχε ιντερνετ(καταστημα με γυναικεια ρουχα),μονο το δικο της,και με ενημερωση του κοσμοτε οφειλοταν σε προβλημα του δυκτιου της περιοχης.

Αποτελεσμα να μην μπορει να πουλησει αφου τα μηχανηματα των καρτων,3 το συνολο,ητανε αχρηστα.

υπολογισε οτι εχασε 700-800 ευρω.Να προσθεσω οτι ητανε η περιοδος του συνεχες ωραριου,12 ωρες την μερα και το δουλευει μονη της.

Εφυγε λοιπον με ΜΗΔΕΝ ταμειο,σε μαγαζι που βαζοντας το κλειδι στην πορτα εχεις 350 εξοδα την μερα.

Πηγα ο ιδιος στα κεντρικα του οτε οπου ολοι κρυβοντουσα.

Η κυρια στις πληροφοριες με διαβεβαιωσε οτι θα με παρει καποιος υπευθυνος ο οποιος δινει λυσεις αμεσα.

Με πηρε καποια η οποια εκανε χιουμορ γενικως και προτεινε αποζιμιωση 2 παγια δηλαδη 60 ευρω.

Προφανως για να χλευαζουν τον κοσμο κατι θα εχουνε στα ψιλα γραμματα των συμβολαιων.

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

παιδια επειδή αυτά συμβαινουν, τοτε πρεπει να εχουμε στο μαγαζι και χειροκινητο μηχανημα για πιστωτικη καρτα, το μηχανημα να συνδέεται και με απλη τηλ γραμμη κατά βουληση/εναλλακτικα, ισωσ να εχει και 3g, και να εχουμε ένα ταμπλετακι 3g (υποτυπωδες) ώστε να μπορει να γινει πληρωμη/μεταφορα χρηματων e-banking (και πισι με 3dongle κανει τη δουλεια), μεσω δικτυου κινητης . Εναλλακτικα η πληρωμη μπορει να γινει σε διπλανο φιλικο μαγαζι αν είναι εφικτο αν και φορολογικα δεν είναι σωστο η ο γειτονας να μας δωσει λιγο ιντερνετ με κωδικο του η αφήνοντας το δικτυο ελευθερο προσωρινα.

. Το ιδιο συμβαινει και αν εχουμε διακοπη ΔΕΗ οποτε και ένα μπλοκακι λιανικων αποδείξεων χρειαζεται. Ειμαι παθων σε περιοδο που οι καρτες δεν ηταν τοσο διαδεδομενες και η ζημια ηταν μικρη, αλλα πηρα το μαθημα μου.

Τωρα θα μου πεις πανω στην ενταση της δουλειας αυτά δεν γινονται αμεσα. Εχεις κάθε δικηο να εισαι τσαντισμένος.

Edited by ELTASSOS

ρε παιδιά δεν βασίζουμε τις επιχειρήσεις μας σε μια οικιακή γραμμή. συμβαίνουν τέτοιες βλάβες. αν ειδικά είναι σε υπόγειο καλώδιο και όχι εναέριο φέξε μου και γλίστρησα...ο υπεύθυνος που περίμενες τι να σου πει? να πάει να την φτιάξει μονος του? υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται εργολάβος η να χρειάζονται άδειες από τον δήμο η χίλια δυο εφόσον είναι στην περιοχή το προβλημα. τέσπρα. Η καλύτερη/οικονομικότερη λύση εφόσον βασίζουμε την επιχείρηση μας στο internet είναι μηχανάκια πως που συνδέονται και μέσο 3g/4g η μεσω wifi. η κοσμοτέ εφόσον υπάρχει βλάβη μπορεί να περάσει 10GB σε κάποιο κινητό. οποτε μας περνάνε κατευθείαν τα GB συνδεόμαστε σε αυτά μεσώ των pos και ούτε γάτα ούτε ζημια ;)

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Καλημέρα σε όλους,

Η ερώτηση μου είναι απλή, γιατί πιστεύετε ότι το internet στην ελλάδα είναι αργό, και όταν λέω αργό δεν εννοώ αυτό που κωδικοποιεί το μόντεμ μας που πιθανόν φτέμε εμείς σαν οικία λόγο τοπικών παλιών καλωδίων αλλά λέω για το ίντερνετ που μας προσφέρουν οι πάροχοι ππου στην καλύτερη είναι 50 mbps. Στην βουλγαρία οι πάροχοι προσφέρουν 100mbps για ατομική χρήση με περιπου 20€ σε σχετική έρευνα που έχω κάνει, ενω σε χώρες όπως αγγλια κλπ όλοι εχουν >50mbps.

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Γιατί δεν έχουν οικονομικό όφελος. Κάνε μια έρευνα να δεις πόσο ποσοστό έχουν οι vdsl συνδέσεις στην Ελλάδα και θα πάρεις την απάντηση σου.

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί δεν έχουν οικονομικό όφελος. Κάνε μια έρευνα να δεις πόσο ποσοστό έχουν οι vdsl συνδέσεις στην Ελλάδα και θα πάρεις την απάντηση σου.

Τι σημαινει αυτό; Το γεγονός ότι το έχουν πανάκριβα δν τους λέει κάτι; και εγώ δν εννοούσα 100αρι με 70€ το μηνα αλλα κάπου στα 30€ κοντα.

Στο κάτω κάτω οι βούλγαροι πιο πολλοί είναι με ίντερνετ;

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Τι σημαινει αυτό; Το γεγονός ότι το έχουν πανάκριβα δν τους λέει κάτι; και εγώ δν εννοούσα 100αρι με 70€ το μηνα αλλα κάπου στα 30€ κοντα.

Στο κάτω κάτω οι βούλγαροι πιο πολλοί είναι με ίντερνετ;

Έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Καταρχάς μην κοιτάς τί γίνεται στη Βουλγαρία, δεν είμαστε η ίδια αγορά, δεν έχουμε τους ίδιους παρόχους.

Στην Ελλάδα το ίντερνετ το έχουν οι εταιρείες κινητής. ΟΤΕ, Vodafone, Wind, Cyta. Στη Βουλγαρία τί εταιρείες το έχουν? Υπάρχει η αντίστοιχη ελληνική Forthnet ή HOL για παράδειγμα? Που να ασχολείται μόνο με ίντερνετ και με τίποτα άλλο? Δεν ξέρεις τι γίνεται....

Κατά δεύτερον καμιά εταιρεία δε δίνει μόνο ίντερνετ. Όλες δίνουν πακέτα double/triple play, με ώρες προς κινητά και σταθερά από το σταθερό σου ή και με τηλεόραση. Δε μπορείς δηλαδή να πας και να πεις "Γεια σας θέλω μια VDSL σύνδεση για το σπίτι μου, χωρίς τηλεφωνία". Άρα χρεώνεσαι και ένα έξτρα πακέτο υπηρεσιών, το θέλεις δε το θέλεις. Γι αυτό οι τιμές είναι εκεί που είναι.

Έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Καταρχάς μην κοιτάς τί γίνεται στη Βουλγαρία, δεν είμαστε η ίδια αγορά, δεν έχουμε τους ίδιους παρόχους.

Στην Ελλάδα το ίντερνετ το έχουν οι εταιρείες κινητής. ΟΤΕ, Vodafone, Wind, Cyta. Στη Βουλγαρία τί εταιρείες το έχουν? Υπάρχει η αντίστοιχη ελληνική Forthnet ή HOL για παράδειγμα? Που να ασχολείται μόνο με ίντερνετ και με τίποτα άλλο? Δεν ξέρεις τι γίνεται....

Κατά δεύτερον καμιά εταιρεία δε δίνει μόνο ίντερνετ. Όλες δίνουν πακέτα double/triple play, με ώρες προς κινητά και σταθερά από το σταθερό σου ή και με τηλεόραση. Δε μπορείς δηλαδή να πας και να πεις "Γεια σας θέλω μια VDSL σύνδεση για το σπίτι μου, χωρίς τηλεφωνία". Άρα χρεώνεσαι και ένα έξτρα πακέτο υπηρεσιών, το θέλεις δε το θέλεις. Γι αυτό οι τιμές είναι εκεί που είναι.

Οκ αυτα που λες, αλλα μπορεις να αγορασεις απλα vdsl, στην ουσια σου δινουν τηλεφωνο το οποιο χρεωνεσε οσο μιλησεις και απο εκει και περα εχεις το vdsl σου. Τωρα δν καταλαβαινω ακομα τι εχει να κανει οτι το ιντερνετ το δινουν οι εταιριες κινητης (που στην ουσια ο οτε το δινει απλα νοικιαζουν γραμμες απο αυτον) με το γιατι να μην δινουν 100 mbps. Δηλαδη μας εχει περασει η βουλγαρια σε θεμα υποδομων ιντερνετ; δν νομιζω, απλα πιστευω ενω εχουμε τις υποδομες, ειδικα μεσα στις πολεις αν εχεις καλο καλωδιο στην οικοδομη σου πιανεις σχεδον full ιντερνετ οσο λεει, γιατι να μην δωσουν το κατι παραπανω.

Xiaomi σημαινει κεχρι

Είσαι σίγουρος ότι έχουμε τις υποδομές στις πόλεις;

Την μεγαλύτερη σημασία παίζει πόσο μακριά είσαι από το αστικό κέντρο. Είναι πιο σημαντικό αυτό από την ποιότητα καλωδίων στο κτίριό σου.

Όπου υπάρχει καμπίνα από τον ΟΤΕ μόνο δεν υπάρχει ο περιορισμός της απόστασης.

Κάποιες σκέψεις μου και εμπειρίες για αυτό το θέμα που έχει αναφερθεί:

1) Δεν έχουμε τις ίδιες υποδομές σε δίκτυα τηλεπικοινωνιών. Εμείς νομίζουμε πως η Βουλγαρία, η Ρουμανία και άλλες χώρες, ειδικότερα των Βαλκανίων μάλιστα, είναι πιο πίσω σε θέματα υποδομών/τεχνολογίας από εμάς και μας ξενίζει το γεγονός πως οι εκεί συνδρομητές έχουν καλύτερες ταχύτητες σε ιντερνετ, ποιότητα υπηρεσιών κτλ. Η αλήθεια είναι όμως πως εκεί έχουν καινούργια δίκτυα οπτικών ινών (και μόνον), χωρίς καλώδια χαλκού, καλύτερη αρχιτεκτονική δικτύων με άμεσο αποτέλεσμα καλύτερες, από άποψη ποιότητας σε πρώτο βαθμό, υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών. Τελευταία και ο ΟΤΕ αλλάζει τα δίκτυα στην Ελλάδα και αυτό προφανώς θα αλλάξει τις ταχύτητες του internet. Αλλά και πάλι ποια είναι η μέγιστη προσφερόμενη ονομαστική ταχύτητα σε vdsl στην Ελλάδα; Τα 50mbps νομίζω με εξαίρεση σε ορισμένους δήμους της χώρας που λειτουργούν μικρές εταιρίες που δύναται να προσφέρουν ταχύτητες και ανώτερες των 50mbps. Σχόλιο: Όπως και να έχει το να έχεις ως μέγιστη ταχύτητα τα 50mbps σε λιανική με την οποιαδήποτε τιμή, την στιγμή που οι άλλοι έχουν φτάσει στο 1gbps σε λιανική, ε δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε παραπάνω. Έχουμε ακόμα μέλλον και δρόμο να καλύψουμε. Παράδειγμα εδώ. Ρουμανία. Τι αναφέρει η σελίδα; 1gbps download και 500mbps upload, συν κάποιες άλλες παροχές με μηνιαίο κόστος 8,60€. Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της διαφοράς;

2)Για το θέμα των τιμών στην Ελλάδα, είναι απλή η αιτία όπως εκτιμώ, ίσως και λάθος. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στην Ελλάδα. Πάνω κάτω οι τιμές στις προσφερόμενες υπηρεσίες είναι ίδιες ανά Εταιρία.

3)Η καταναλωτική συμπεριφορά των Ελλήνων. Με λίγα λόγια όσο και να αυξάνονται οι τιμές είτε άμεσα είτε έμμεσα, οι καταναλωτές (εμείς) δεν αντιδρούν και συνεχίζουν την κατανάλωση, σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα ο κόσμος νομίζει πως οι τιμές που έχουμε είναι συμφέρουσες κιόλας οπότε καταλαβαίνετε πόσο λάθος σκεφτόμαστε. Σχόλιο: είναι δυνατόν να δίνεις για vdsl 50/5 από 5€ έως 10€ ανά μήνα επιπλέον του χ παγίου που έχει ο καθένας μας και εμείς να νομίζουμε ότι μας συμφέρει κιόλας; Πάντα σε σύγκριση με τις τιμές των αντίστοιχων υπηρεσιών σε γειτονικές μας χώρες και κυρίως Βαλκανικές.

4)Δεν τολμώ να πιάσω καν το θέμα της συνδρομητικής τηλεόρασης. Εκεί οι διαφορές είναι χαώδεις πραγματικά.

Μακάρι σύντομα στην Ελλάδα να έχουμε και καλύτερες υπηρεσίες και λογικότερες τιμές.

Νομίζω πως το θέμα της κοστολόγησης είναι σύνθετο.

Παίζει ρόλο και η τεχνική υποδομή, που δεν μπορεί να μας παρέχει τέτοιες ταχύτητες.

Από την άλλη δεν ξέρω πόσο κοστίζει στη γειτονική χώρα το να τρέχεις μια εταιρεία, σίγουρα αρκετά λιγότερο από εδώ.

Βάλε ΦΠΑ και άλλα τέλη που βάζουν στους λογαριασμούς και ένα μεγάλο πσοοστό είναι πλέον φόροι(υπολογίζω 28% σε λογαριασμούς με αρχική αξία έως 50€. Παραπάνω που αναβαίνει το τέλος συνδρομητών αναλογικά το ποσοστό θα είναι μεγαλύτερο).

Όσο για το ότι εμείς οι ίδιοι με τη συμπεριφορά μας καθορίζουμε τις τιμές, είναι λίγο βιαστικό συμπέρασμα.

Κάθε προϊόν ή υπηρεσία δεν είναι ίδιο με ένα άλλο, όσον αφορά την ελαστικότητα.

Από εδώ : Eλαστικότητα ζήτησης ως προς την τιμή είναι ένας δείκτης που μετρά το βαθμό στον οποίο η ζητούμενη ποσότητα ενός προϊόντος ανταποκρίνεται στη μεταβολή της τιμής του. Ο βαθμός αυτός εξαρτάται από διάφορους προσδιοριστικούς παράγοντες.Σύμφωνα με το νόμο της ζήτησης, όταν αυξάνεται ή μειώνεται η τιμή ενός προϊόντος μειώνεται ή αυξάνεται αντίστοιχα η ποσότητα που ζητείται. Το μέγεθος της μεταβολής της ποσότητας που προκαλείται από ορισμένη μεταβολή της τιμής δεν είναι το ίδιο σε όλο το μήκος της καμπύλης ζήτησης και, επιπλέον, διαφέρει από προϊόν σε προϊόν.

Η ζήτηση για ένα αγαθό λέγεται ότι είναι ελαστική, αν η ζητούμενη ποσότητα ανταποκρίνεται έντονα στις μεταβολές της τιμής. Η ζήτηση λέγεται ότι είναι ανελαστική, αν η ζητούμενη ποσότητα ανταποκρίνεται ελάχιστα στις μεταβολές της τιμής.

Τα αναγκαία αγαθά και υπηρεσίες τείνουν να έχουν ανελαστική ζήτηση, ενώ τα αγαθά πολυτελείας έχουν ελαστική ζήτηση.

Δηλαδή αν θεωρείς το τηλέφωνο/internet είδος πολυτελείας, τοτέ υπό προϋποθέσεις μπορείς να πεις ότι φταίμε εμείς που δεν το κόβουμε για να αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές. Αν όμως είναι είδος ανάγκης, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.

Σωστές παρατηρήσεις Mark. Όντως το θέμα τιμολόγησης είναι πολυπαραγοντικό και σύνθετο.

Κάποιες σκέψεις μου και εμπειρίες για αυτό το θέμα που έχει αναφερθεί:

1) Δεν έχουμε τις ίδιες υποδομές σε δίκτυα τηλεπικοινωνιών. Εμείς νομίζουμε πως η Βουλγαρία, η Ρουμανία και άλλες χώρες, ειδικότερα των Βαλκανίων μάλιστα, είναι πιο πίσω σε θέματα υποδομών/τεχνολογίας από εμάς και μας ξενίζει το γεγονός πως οι εκεί συνδρομητές έχουν καλύτερες ταχύτητες σε ιντερνετ, ποιότητα υπηρεσιών κτλ. Η αλήθεια είναι όμως πως εκεί έχουν καινούργια δίκτυα οπτικών ινών (και μόνον), χωρίς καλώδια χαλκού, καλύτερη αρχιτεκτονική δικτύων με άμεσο αποτέλεσμα καλύτερες, από άποψη ποιότητας σε πρώτο βαθμό, υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών. Τελευταία και ο ΟΤΕ αλλάζει τα δίκτυα στην Ελλάδα και αυτό προφανώς θα αλλάξει τις ταχύτητες του internet. Αλλά και πάλι ποια είναι η μέγιστη προσφερόμενη ονομαστική ταχύτητα σε vdsl στην Ελλάδα; Τα 50mbps νομίζω με εξαίρεση σε ορισμένους δήμους της χώρας που λειτουργούν μικρές εταιρίες που δύναται να προσφέρουν ταχύτητες και ανώτερες των 50mbps. Σχόλιο: Όπως και να έχει το να έχεις ως μέγιστη ταχύτητα τα 50mbps σε λιανική με την οποιαδήποτε τιμή, την στιγμή που οι άλλοι έχουν φτάσει στο 1gbps σε λιανική, ε δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε παραπάνω. Έχουμε ακόμα μέλλον και δρόμο να καλύψουμε. Παράδειγμα εδώ. Ρουμανία. Τι αναφέρει η σελίδα; 1gbps download και 500mbps upload, συν κάποιες άλλες παροχές με μηνιαίο κόστος 8,60€. Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της διαφοράς;

2)Για το θέμα των τιμών στην Ελλάδα, είναι απλή η αιτία όπως εκτιμώ, ίσως και λάθος. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στην Ελλάδα. Πάνω κάτω οι τιμές στις προσφερόμενες υπηρεσίες είναι ίδιες ανά Εταιρία.

3)Η καταναλωτική συμπεριφορά των Ελλήνων. Με λίγα λόγια όσο και να αυξάνονται οι τιμές είτε άμεσα είτε έμμεσα, οι καταναλωτές (εμείς) δεν αντιδρούν και συνεχίζουν την κατανάλωση, σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα ο κόσμος νομίζει πως οι τιμές που έχουμε είναι συμφέρουσες κιόλας οπότε καταλαβαίνετε πόσο λάθος σκεφτόμαστε. Σχόλιο: είναι δυνατόν να δίνεις για vdsl 50/5 από 5€ έως 10€ ανά μήνα επιπλέον του χ παγίου που έχει ο καθένας μας και εμείς να νομίζουμε ότι μας συμφέρει κιόλας; Πάντα σε σύγκριση με τις τιμές των αντίστοιχων υπηρεσιών σε γειτονικές μας χώρες και κυρίως Βαλκανικές.

4)Δεν τολμώ να πιάσω καν το θέμα της συνδρομητικής τηλεόρασης. Εκεί οι διαφορές είναι χαώδεις πραγματικά.

Μακάρι σύντομα στην Ελλάδα να έχουμε και καλύτερες υπηρεσίες και λογικότερες τιμές.

Ελα ρε φιλε. Είναι σαν να μας προσφέρουν το νερό της βρύσης σε τιμές εμφιαλομενου και να μας κανουν να νομιζουμε οτι ετσι είναι. Τι 1gbps μου λες, πλακα κανεις?

Xiaomi σημαινει κεχρι

Καλησπερα, θελω τα φωτα σας περι ενος θεματος. Περισυ το μαιο εχω κανει κλεισιμο επιχειρησης και τον ιουνιο ο επομενος ιδιοκτητης (το ανακαλυψα σχετικα προσφατα) εχει ανανεωσει συμβολαιο winδ σταθερης τηλεφωνιας στο ονομα μου οπως επισης και κοσμοτε για οτε tv το ονομα μου, το καταστημα εκλεισε το γεναρη φετος και οι εταιρειες μου λενε, αφενος η πρωτη να πληρωσω ολους τους οφειλομενους λογαριασμους και τελη απουνδεσης και η δευτερη να πληρωσω οφειλομενους λογαριασμους και ποινη λογω του υμβολαιου που ληγει ιουνιο.

Τι κανω για να βρω το δικιο μου? Τους ειπα οτι εχω κλεισιμο επιχειρησης μαιο 2016 και υνεχιζουν το ιδιο παραμυθι.

Νokia δανεικο με πληκτρα :O

Τhl 5000T

Thl 4000

Vodafone smart mini

Motorola defy

διακοπη συμβολαιων ειχες κανει;

ειχες ενημερωσει σχετικά την εταιρια;

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

διακοπη συμβολαιων ειχες κανει;

ειχες ενημερωσει σχετικά την εταιρια;

Ημουν εξωτερικο εκεινη τη περιοδο, εληγε το συμβολαιο τον ιουνη οποτε δεν αχοληθηκα με τη γουιντ, αυτη εκανε την ανανεωση τηλεφωνικα χωρις να μιλησει μαζι μου και χωρις κανεις να υπογραψει, πηραν προφανως το ταθερο που υπηρχε ηδη το χωρο, με τον οτε δεν ειχα συμβολαιο για να κανω διακοπη, ξεκινησε απο τον ιουνη, πιθανολογω βαση του υμβολαιου της γουιντ που υπηρχαν τα στοιχεια μου

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δηλαδη ημουν εξωτερικο ενω ειχα το κατατημα στ ονομα μου ειχα κανει εξουιοδοτηση για να γινει πωληση, επεστρεψα τον ιουνιο και πηρα τα εγγραφα που εχει κλεισει απο μαιο, το μαρτη πριν 2 μηνες που το μαθα πηγα απ τις εταιρειες και τους ειπα ενταξει 2 μηνες ειναι καντε μου μια ρυθμιση να τα δινω σιγα σιγα αφου δε δεχονταν το κλεισιμο, αλλα ηθελαν και τελη/ποινη οποτε ψαχνω τι μπορω να κανω για να μη τ χω στ ονομα μου και να ληξει

Νokia δανεικο με πληκτρα :O

Τhl 5000T

Thl 4000

Vodafone smart mini

Motorola defy

ενα ατού είναι ότι δεν εχεις κάνει ανανέωση με υπογραφή δική σου .

αυτο που θα έκανα εγώ στην θέση σου είναι να το αφήσω απλήρωτα και να μου στείλουν το συμβόλαιο που εχω υπογράψει Εγώ για ανανέωση ενός χρόνου με πέναλτι κλπ.κλπ.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Συνήθως όταν τελειώνει μια σύμβαση παροχής τηλεφωνικής γραμμής δεν διακόπτεται αλλά μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου. Δεν ξέρω αν είχε γίνει κάποια πρόβλεψη για κάτι διαφορετικό στην αρχή. Αν είναι έτσι, μάλλον είναι πρόβλημα που δεν ζήτησες διακοπή εκείνη τη στιγμή. Η τηλεφωνική ανανέωση είναι κάτι συνηθισμένο, και εκεί θα πρέπει να πατήσεις για να διακόψεις τώρα, μιας και δεν έχεις υπογράψει κάτι. Αλλά δεν ξέρω τι συνέπειες μπορεί να έχει στην συγκεκριμένη, κάπως ιδιαίτερη, περίπτωση.

Καλησπερα ,σημερα ξαφνικα επεσε το ιντερνετ χωρις ειδοποιηση.Το θεμα ειναι οτι ημασταν εκτος πολης και δεν ημασταν παρων.Το θεμα ειναι αν θα φτιαξουν τη γραμμη ή θα μεινουμε χωρις ιντερνετ; Πραγματικα ειναι απαραδεκτο,αμα δεν πληρωσεις στο κοβουν,κανουν τη ζωη σου δυσκολη για να εξυπερετηθεις.Μακρια απο τον πΟΤΕ απο μενα.Πριν μερικα χρονια ειχε τις πρωινες ωρες θεματα στο ιντερνετ(εποχη connx).Στο 2017 βελτιωθηκε στο κομματι του δικτυου κυριως.Στην εξυπερετηση οχι,και ας ειναι υπο γερμανικη διοικηση.Ελπιζω μεχρι τη Δευτερα να εχουν φτιαξει γραμμη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Νικόλα ειλικρινά δεν κατάλαβα αν έχεις OTE ή Forthnet....

Ούτε που κολλάει ο τίτλος.

Για να λες για βρόγχο μάλλον forthnet πρέπει να έχεις.

Μπερδεύτηκα... :lol:

Νικόλα ειλικρινά δεν κατάλαβα αν έχεις OTE ή Forthnet....

Ούτε που κολλάει ο τίτλος.

Για να λες για βρόγχο μάλλον forthnet πρέπει να έχεις.

Μπερδεύτηκα... :lol:

Ειμαι Forthnet και καναμε αιτηση για τον οτε.Ξαφνικα σημερα εκαναν μια καλη αντιπροσφορα απο τη Nova,και τη δεχτηκαμε.Εδω και 3 χρονια ηταν αψογοι,πληρωναμε και ειχαμε 24/7 ιντερνετ,τηλεφωνο και Nova.Αυτο εγινε ενω ειμασταν εξωτερικο,ενω οι κυριοι εκαναν μεταφορα στις 2 το μεσημερι χωρις να ειδοποιησουν και να φερουν εξοπλισμο.Το θεμα ομως ειναι οτι δεν ειδοποιησαν με sms ή ενα μηνυμα.Ωστοσο χρειαζομαστε ιντερνετ και δεν εχουμε ουτε γειτονα που εχει γραμμη για να δανειστουμε.

Ελπιζω να το φτιαξουν οπως ηταν αυριο ή το σαββατο.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Πως έκανες αίτηση για ΟΤΕ; Σε κατάστημα ή εξ αποστάσεως; Πόσες μέρες πέρασαν όταν έκανες ακύρωση;

Παίζουν ρόλο όλα αυτά.

Πως έκανες αίτηση για ΟΤΕ; Σε κατάστημα ή εξ αποστάσεως; Πόσες μέρες πέρασαν όταν έκανες ακύρωση;

Παίζουν ρόλο όλα αυτά.

Εξ αποστασεως μεσω τηλεφωνου απο το πατερα μου.Σημερα εκανε μεσω του site αιτημα ακυρωσης φορητοτητας και θα στειλει και ενα Fax.Αμα γινοταν μια μερα μετα ολο αυτο θα ειχαμε προλαβει την αλλαγη και θα ηταν πιο ευκολο.

Τελικη αναλυση,μεχρι τις 11 του μηνος η γραμμη μενει στον οτε,το ιντερνετ ειναι μεσω της forthnet και η nova παιζει κανονικα.Πραγματικα οι τεχνικοι της Nova ηταν πραγματικα αψογοι στη δουλεια τους και εκαναν οτι μπορουσαν.Αντιθετα ο ΟΤΕ ειναι στυλ δημοσια υπηρεσια.Για μενα ειναι μονο για κινητη.Στη Whats Up που εχω ετυχε να κανω καταλαθος αγορα πακετου αλλου απο αυτο που ηθελα και μεσα σε 48 ωρες(μεσολαβουσε και Κυριακη) πηρα πισω τα χρηματα.

Πραγματικα ειναι απογοητευτικος ο οτε και ας λενε οτι ειναι αξιοπιστος.

Στις εποχες Connx πριν 7-8 χρονια εμπαινα στο ιντερνετ κατα τις 10-11 το πρωι και πολλες φορες επεφτε μονο του.Τωρα μετεφεραν γραμμη χωρις ειδοποιηση και λενε θα ερθει ο εξοπλισμος τη δευτερα και φυσικα χρεωνεσαι κανονικα ιντερνετ ενω δεν ειχες.Για ποιο λογο να χρεωθεις κατι ενω δεν το εχεις;

Φίλε μου θεωρώ ότι σφάλεις από μέρος σου καθώς θα έπρεπε να είχες κάνει διακοπή ωστόσο νομίζω πως θα βρεις το δίκιο σου καθώς δεν υπάργουν υπογραφές κλπ

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was pinned