humanoid Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλησπέρα σε όλους σας. Σε 2 εβδομάδες μετακομίζω Καλλιθέα , οδός Ηρακλέους 221. Θα σας παρακαλούσα, να μου προτείνατε πάροχο και σε ποιο κέντρο (απο ότι άκουσα το κέντρο Ιπποδρόμου είναι χάλια). Ενδιαφέρομαι για σταθερή τηλεφωνία και Internet. Σας ευχαριστώ. Δες οπωσδήποτε τις προσφορές που έχει βγάλει η Wind. Με 15 ευρώ και 17 λεπτά το μήνα, σου δίνει double play με γραμμή στα 24Mbps. Αξίζει η προσφορά, ανεξάρτητα από το τεχνικό κομμάτι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Δες οπωσδήποτε τις προσφορές που έχει βγάλει η Wind. Με 15 ευρώ και 17 λεπτά το μήνα, σου δίνει double play με γραμμή στα 24Mbps. Αξίζει η προσφορά, ανεξάρτητα από το τεχνικό κομμάτι ;) λογικά ο topic starter (αν και εξαφανίστηκε) θέλει και σταθερά οπότε δεν κάνει και πολύ το συγκεκριμένο πακέτο της wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kartas Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Πάντως από οικονομικής πλευράς δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο προσιτό από τα 15 ευρώ του μηνιαίου παγίου της Wind. Σε αυτή την τιμή μάλιστα σου δίνει 24άρα γραμμή και σταθερό τηλέφωνο. Μεταξύ του 17 της forthnet και 15 wind που λες εσύ, εγώ θα επέλεγα την forthnet. Στην wind ακούω πολλά παράπονα για streaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 όλοι έχουν τα προβλήματα τους. το θέμα είναι αν σε επηρεάζουν. σίγουρα το streaming είναι βασικό κριτήριο για επιλογή παρόχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 η wind είχε καιρό πρόβλημα με το streaming αλλά νομίζω ότι το είχε φτιάξει...ακόμα χάλια είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Θελω να βαλω φραγη εισερχομενων κλησεων σε σταθερο (εχω Double Wind). η εταιρεια δεν παρεχει τετοια δυνατοτητα. Λογικα πρεπει να υπαρχει καποια συσκεθη εξωτερικγη που να δινεις μια λιστα απο τηλ. και νο τα κανει. Ξερεται τιποτα? Καπου ειχε πιασει το ματι μου για καποιον ρουτερ που κανει τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakhs9 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 καλημερα μπορει και να ρωταω βλακεια αλλα επειδη εχω δυο ασυρματα τηλεφωνα που λειτουργουσαν με καρτα sim (αυτα που εδινε η vodafone) ηθελα να μαθω μηπως υπαρχει τροπος να μετατραπει να παιρνει σημα απο καλωδιο και να γινει ενα απλο ασυρματο η για ποια αλλη χρηση μπορω να το χρησιμοποιησω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 6,5 εκατ. ευρώ πρόστιμο σε Cosmote, Vodafone, Wind για αυθαίρετες χρεώσεις από υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο http://www.polispress.gr/65-ekat-evro-prostimo-se-cosmote-vodafone-wind-gia-aftheretes-chreosis-apo-ipiresies-prosvasis-sto-diadiktio/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kartas Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Νομίζω το διάβασα και σε άλλο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_GSM Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Γαμάτο φαίνεται...!!! Θα πάρω στο 000-000-0000 που είναι το help desk τους να μάθω περισσότερα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Κάτι παρόμοιο αλλά αντίστροφα, φραγή εξερχόμενων κλήσεων θα με ενδιεφερε και μένα (έριξα μια γρήγορη ματιά στο φόρουμ αλλά δε βρήκα γενικά κάποιο τοπικ περί σταθερών, ασύρματων τηλεφώνων) μια τέτοια επιλογή! :cool: Στην ουσία δηλαδή θέλω σε μία συσκευή σταθερού τηλεφώνου να κλειδώσω όλες τις εξερχόμενες κλήσεις, εκτός από 1-2 αριθμούς. Έχετε καμία ιδέα πως μπορώ να κλειδώσω τις εξερχόμενες κλήσεις, εκτός από έναν αριθμό! (εχω βρει κάποιες πληροφορίες στη wind) Έχετε καμία πρόταση για σταθερή συσκευή, ασύρματη κατά προτίμηση; Edited November 26, 2012 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καραμπινάτη απάτη φίλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Μια βοηθεια παιδια. εχω το συγκεκριμενο ρουτερ και οταν προσπαθω να μπω σε καποιες σελιδες κολαει παρα πολυ. οποιο internet explorer και αν εχω. απο οτι εμαθα πανω κατω πρεπει να απενεργοποιησω το firewall του router.γιατι.. π.χ οταν μπορω και μπαινω στο youtube ή σε αλλες σελιδες... στο facebook για παραδειγμα... ή καπου αλλου κολαει και δεν μπαινει με τπτ. τι να κανω? μια βοηθεια? εχω HOL 24 :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Έχω διαβάσει και σε άλλο forum για το εν λόγω εγχείρημα και όντως ετοιμάζουν κάτι. Απ ότι είχανε δηλώσει επέλεξαν τις Σέρρες γιατί ήταν πιο εύκολο να περάσουν οπτικές ίνες λόγω δομής της πόλης. Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Θα βάλετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pjaridea Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Γεια σας, Εχω μια πιτσαρια και θελω οταν με παιρνει καποιος πελατης να εχω καταχωρημενα τα στοιχεια του οπως διευθυνση αριθμο οροφο. Με ποιο τροπο μπορω να το κανω αυτο? Χρειαζεται συνδεση υπολογιστη με σταθερο? Υπαρχει καποιο σταθερο με οθονη που να μπορω να καταχωρησω πολλα στοιχεια? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 αν μας δίνουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idam2703 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 παιδιά είναι δυνατόν το τηλέφωνο να λειτουργεί κανονικά να το πηγαίνω για service γιατί απλώς έπρεπε να πατάω λίγο παρατεταμένα το πράσινο για να ανοίξει η γραμμή. Το καθαρίζουν την πρώτη φορά. Λειτουγεί κανανικά το τηλ μια ημέρα. Την επομένη δεν πατιώταν καθόλου τα κουμπιά. Το ξαναπάω και το ξανακάνουν service και πάλι τα ίδια. το ξαναπάω και μου λένε οτι δεν γίνεται γιατί χάλασε η πλακέτα. Μα πωσ είναι δυνατό αφού λειτουργούσε κανονικα. Όταν τους είπα οτι το φταίξιμο είναι δικό τους ακολούθησε μια απαράδεκτη συμπεριφορα. ήρθε το αφεντικό και μου έβαλε τις φωνές ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 οταν ημουν φοιτητης επερνα τηλεφωνο κ ελεγα μια πιστα μαργαριτα και μου την εφερνε. απο οτι ειχα ρωτησει ειναι ενα προγραμμα που με το που καλει ο πελατης εμφανιζονται στον υπολογιστη ολα τα στοιχεια του τηλεφωνου. δηλαδη αριθμο- διευθυνση-αριθμο-περιοχη-και φυσικα ονοματεπωνυμο. αν το βαλεις πιστευω ειναι εξαιρετικα βολικο. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Θα χρειαστείς υπολογιστή με fax-modem κάρτα συνδεδεμένη στο τηλέφωνο, και το κατάλληλο πρόγραμμα το οποίο δυστυχώς μάλλον θα πρέπει να το πληρώσεις. Δε νομίζω να υπάρχει ελληνικό δωρεάν. Ίσως ξένο, αν ψάξεις, να βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Καλησπερα σε ολο το φορουμ.εχω προβλημα με αλλαγη ρουτερ.εχω οτε pstn με HUAWEI και προσφατα αγορασα ενα netgear wireless router N150 WNR1000v3.το προβλημα ειναι πως οταν το συνδεω δεν εχω ουτε ιντερνετ ουτε σταθερο.απλα βαζω τα καλωδια απο το ενα ρουτερ στο αλλο.φταιει καποιο φιλτρο η μηπως καποιο splitter?το σταθερο το εχω σε αλλη πριζα κ το ρουτερ σε αλλη..χρειαζεται αλλαγη στα καλωδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Λοιπον για να δουμε τι θα μας πουνε οι ειδικοι εδω μεσα Με Profile 24 ειχα : Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1024 / 18.783 Output Power (Up/Down) [dBm]: 5,8 / 12 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6,2 / 14 SN Margin (Up/Down) [dB]: 14 / 6,0 Τωρα με Profile VDSL εχω: Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 5.000 / 37.863 Output Power (Up/Down) [dBm]:6,8 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 3,2 / 16,8 SN Margin (Up/Down) [dB]:8,0 / 8,1 οπως θα δειτε το Line Attenuation,Output Power και SN Margin ανεβηκαν.. ετσι ειναι επειδη ειναι αλλη τεχνολογια (vdsl ) η κατι δεν εγινε σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfk Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σε Ηρακλειο Κρήτης έχω αυτά Link Information Uptime: 3 days, 12:36:13 DSL Type: ITU-T G.993.2 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 5.000 / 46.443 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 0 / 0 Output Power (Up/Down) [dBm]: 4,9 / 18,9 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 2,8 / 15,8 SN Margin (Up/Down) [dB]: 14,6 / 8,1 System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 5 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 5 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): - Error Seconds (Local/Remote): 500 / 0 FEC Errors (Up/Down): 1.685 / 1.655.585 CRC Errors (Up/Down): 0 / 2.124 HEC Errors (Up/Down): 0 / 24.998 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 ωραιοςςςςςςςςςςςςςς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xubuntu Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Στο βορειοανατολικό αιγαίο και συγκεκριμένα στη νήσο ΣΑΜΟ... μας παίρνουν τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ και μας προσφέρουν δεύτερη γραμμή για να αυξήσουμε τις ταχύτητές μας επειδή διαθέτουμε internet σε κάθε δωμάτιο, αντί να μας αυξήσουν τα mbits στις υπάρχουσες γραμμές !! ΝΤΡΟΠΗ ! Κάπου είχα δει ότι το δίκτυο έχει κάλυψη 99%. Ε στο πυθαγόρειο σάμου ισχύει το 1%. Ούτε σήμα δεν έχουμε στα κινητά σε ορισμένα σημεία. Οι Τούρκοι έχουν δυνατές κεραίες απέναντι φαίνεται... ΑΙΣΧΟΣ. :X Παράθεση Our music sent up to God. Partituræ Immortales | Ghost Label records | Playlist Curators | Artists' Directory Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts