android76 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Επιπλέον βγάζουν συνέχεια καινούργιες προσφορές όλες οι εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mij Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Και καλά θα κάνουν, για να προλάβει και καλές διοργανώσεις όποιος το βάλει. Γιατί 3 μήνες στο καλοκαίρι λίγοι θα τη χρησιμοποιήσουν. Παράθεση Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaskoul Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 γεια σας! θελω να φτιαξω θεμα για το sony ericson neo v γνριζετε καποιο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ξέχασες το "της προκοπής" :) updated :lol: Ειδικά για κάποιον που είναι ήδη συνδρομητής είναι ιδανική αφού θα κερδίσει από 45 μέχρι 90 ευρώ από το πουθενά. Κάπου νομίζω διάβασα ότι θα την κρατήσουν αφού υποτίθεται ότι τελειώνει στις 31 Μαίου. τους πήρα τηλέφωνο, να ρωτήσω περισσότερες λεπτομέρειες για αυτη τη προσφορά μήπως χάνω κάτι και μου είπαν οτι θα ισχύει και τον ιούνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android76 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Αναμενόμενο νομίζω αφού τώρα άρχισε ο κόσμος να παίρνει είδηση την χρησιμότητά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Αυτές τις απαντήσεις ψάχνω κι εγώ. Είμαι σίγουρη ότι οι απαντήσεις στα (1) και (2) είναι ΝΑΙ. Δηλαδή αυτός που παίρνει χρεώνεται μόνο εκεί που πήρε και αυτός με την εκτροπή πληρώνει σαν να πήρε το κινητό του. Η (3) όμως μπορεί να έχει περίεργη απάντηση. Δηλαδή Χρησιμοποιείται ή όχι ο δωρεάν χρόνος ομιλίας (εγώ έχω conn-X) προς κινητά για την εκτροπή σε κινητό? ΕΔΙΤ: Σε άλλους παρόχους βλέπω ότι ΔΕΝ ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΤΑΙ δηλαδή σε χρεώνουν κανονικά. Επίσης υπάρχει μίνιμουμ χρέωση 60" σε αυτά τα προγράμματα? Δηλ. μίλησα 5" και μου έκοψε 60? Edited May 28, 2012 by Matia2007 Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Γεια σας παιδια θελω να κανω μια ερωτηση.Γιατι οταν χτυπαει το σταθερο τηλεφωνο στο σπιτι πεφτε για λιγα δευτερολεπτα το ιντερνετ και μετα απο λιγο επανερχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 έβαλε φίλτρο στη γραμμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snas Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 WIND ADSL Internet, Μηνιαία Συνδρομή 20,15€ έως 24Mbps Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 WIND ADSL Internet, Μηνιαία Συνδρομή 20,15€ έως 24Mbps 15,17€/μήνα είναι Wind Douple Play Small Παιδιά αν κάποιος θέλει μόνο internet κάνει μια βόλτα από τις 3-4 εταιρίες (πλην ΟΤΕ) βλέπει τρέχουσες προσφορές και αποφασίζει... Αλλάζουν πολλές προσφορές σε 15ημερο ούτε καν μηνα. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mynick13 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Πριν 1,5 χρόνο περίπου ειχα 24αρα και κλειδωνα στα 9. Μετά την εκανα 2αρα και τωρα πριν μισό μήνα έκανα πάλι 24αρα και κλειδώνω στα 6! Γιατί τόσο χαμηλότερα.....? Router : BELKIN F5D8636-4 v2 ADSL Type Interleave Path Status SHOWTIME Downstream Upstream Data rate(Kbps) 6392Kb 1023Kb Noise Margin 9 17 Output power(dBm) 125 187 Attenuation(dB) 42 21 και κάτι άλλο ...Γιατί εχει μεγαλώσει το Attenuation(dB) σε σχέση με πριν 2 χρονια?? που ήταν όπως φένεται στο προφίλ μου 28 33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Τρομερό θόρυβο βλέπω στην γραμμή σου. Τσεκαρε το οπωσδήποτε με το τεχνικό τμήμα, αφού βεβαιωθείς ότι η καλωδίωση είναι σωστή και ότι τα φιλτρα δουλεύουν οκ. Επίσης δοκίμασε με ένα άλλο ρουτερ, να δεις αν έχεις τα ίδια αποτελέσματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ναι υπάρχει φίλτρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halloween Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 καλημερίζω όλον τον καλο κόσμο. να παραθέσω το πρόβλημα μου... έχω σύνδεση adsl conn-x 24mbps, και ένα σταθερό τηλέφωνο και οτε tv. τι θέλω να κάνω...έχω αγοράσει το linksys spa3102 και θέλω κάποιος να με βοηθήσει με τις ρυθμίσεις του. δεν με ενδιαφέρει να με παίρνουν στο σπίτι και να μιλάω αλλα να με καλούν στο σπίτι και να χτυπάει το κινητό μου.κατι σαν προώθηση κλήσεων δηλαδή. η γραμμή του σπιτιού για εξερχόμενες κλήσεις δεν με ενδιαφέρει καθώς ποτε μα ποτε δεν θα γινει καμια εξερχόμενη. θέλω μονο οι εισερχόμενες να χτυπάν στο κινητό μου..ξερει κανεις να βοηθήσει? είναι πολύ σημαντικό. ευχαριστώ εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanolas Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ο ΟΤΕ γενικά τα έχει κάνει...αλλα και αλλα! Όλος ο κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα, και εδω στη Ρόδο έχουν δώσει στην forthnet γραμμές και έχει μειωθεί η ταχύτητα. Έβαλαν οπτικές ίνες για καλό και έγιναν τα πράγματα χειρότερα! Απαράδεκτη κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mij Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 με τα σκαψίματα και τις αλλαγές στα καφάο έχουν κάνει τις αποστάσεις να μεγαλώσουν και έχουν ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο. Γενικά φαίνεται πως η "Γερμανική επένδυση" έχει αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα :Ρ Παράθεση Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mij Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Δεν παίρνεις καμία εξυπηρέτηση πελατών για να δεις τι παίζει; Πιστεύω πως κάτι έχει γίνει στην συνδεσμολογία σου. Για να τεστάρεις περίπτωση βραχυκυκλώματος πάντως, βγάλε ότι άλλο έχεις σε πάνω σε πρίζα τηλεφώνου και δοκίμασε πάλι αν δεις αν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mynick13 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Έβαλα το BaudTec tou OTE kai: Downstream Upstream SNR Margin : 11.3 9.0 db Line Attenuation : 28.9 21.4 db Data Rate : 6990 983 kbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 μίλα με τον οτε να σου κάνει για αρχή έναν καθαρισμό στη γραμμή.επίσης τ ρουτερ πιστεύω να το έχεις συνδέσει στη πρίζα χωρίς φίλτρο.το σπίτι έχει συναγερμό η έχεις ασύρματο τηλ κοντά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 το ρουτερ δε θέλει φίλτρο μόνο το.τηλ θέλει..δήλωσε το.βλαβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theod9 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Στον τελευταίο λογαριασμό της forthnet, υπήρχε χρέωση 30 ευρώ για μια κλήση σε 9011400927, η οποία δεν έγινε ποτέ. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω? Πήρα τηλ στην εταιρία και η κοπελιά μου απάντησε ότι οι κλήσεις καταγράφονται αυτόματα και δεν μπορεί να το ψάξει περαιτέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rospakos Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Καλησπέρα συνφορουμιτες… Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω συνδεδεμένο στο ιντερνετ ένα Netfaster και θέλω να χρησιμοποιήσω το προηγούμενο Μοδεμ μου ThomsonTG585 v8 σαν repeater Γίνεται; Αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Όχι δεν γίνεται. Θα χρειαστεί να αγοράσεις ένα access point με repeater mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 απλά να ζητήσεις από την εταιρεία σου να βάλει φραγή προς 90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Στέλνεις γρπατά το αίτημά σου στην εταιρία, αναφέρεις πως δεν υπάρχει περίπτωση από σένα (αν είσαι τόσο σίγουρος) να έγινε η κλήση και πως θα κινηθείς με όποια νομική διαδικασία για να διορθώσουν τη λανθασμένη χρέωση! Εντωμεταξύ ψαξε να βρεις τί νούμερο εταιρίας είναι αυτό... Και σιγουρέψου πως δεν έκανε κάποιος άλλο από το σπίτι σου την κλήση τη συγκεκριμένη ώρα και μέρα! Και ζήτα φραγή για αριθμούς υψηλής χρέωσης μέχρι να βγάλεις άκρη! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts