Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και καλά θα κάνουν, για να προλάβει και καλές διοργανώσεις όποιος το βάλει. Γιατί 3 μήνες στο καλοκαίρι λίγοι θα τη χρησιμοποιήσουν.
Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα…

Ξέχασες το "της προκοπής" :)

updated :lol:

Ειδικά για κάποιον που είναι ήδη συνδρομητής είναι ιδανική αφού θα κερδίσει από

45 μέχρι 90 ευρώ από το πουθενά. Κάπου νομίζω διάβασα ότι θα την κρατήσουν

αφού υποτίθεται ότι τελειώνει στις 31 Μαίου.

τους πήρα τηλέφωνο, να ρωτήσω περισσότερες λεπτομέρειες για αυτη τη προσφορά μήπως χάνω κάτι και μου είπαν οτι θα ισχύει και τον ιούνιο.

Αυτές τις απαντήσεις ψάχνω κι εγώ.

Είμαι σίγουρη ότι οι απαντήσεις στα (1) και (2) είναι ΝΑΙ.

Δηλαδή αυτός που παίρνει χρεώνεται μόνο εκεί που πήρε και αυτός με την εκτροπή πληρώνει σαν να πήρε το κινητό του.

Η (3) όμως μπορεί να έχει περίεργη απάντηση.

Δηλαδή Χρησιμοποιείται ή όχι ο δωρεάν χρόνος ομιλίας (εγώ έχω conn-X) προς κινητά για την εκτροπή σε κινητό?

ΕΔΙΤ:

Σε άλλους παρόχους βλέπω ότι ΔΕΝ ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΤΑΙ δηλαδή σε χρεώνουν κανονικά.

Επίσης υπάρχει μίνιμουμ χρέωση 60" σε αυτά τα προγράμματα? Δηλ. μίλησα 5" και μου έκοψε 60?

Edited by Matia2007
Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Γεια σας παιδια

θελω να κανω μια ερωτηση.Γιατι οταν χτυπαει το σταθερο τηλεφωνο στο σπιτι πεφτε για λιγα δευτερολεπτα το ιντερνετ και μετα απο λιγο επανερχεται?

WIND ADSL Internet, Μηνιαία Συνδρομή 20,15€ έως 24Mbps

15,17€/μήνα είναι Wind Douple Play Small

Παιδιά αν κάποιος θέλει μόνο internet κάνει μια βόλτα από τις 3-4 εταιρίες (πλην ΟΤΕ) βλέπει τρέχουσες προσφορές και αποφασίζει...

Αλλάζουν πολλές προσφορές σε 15ημερο ούτε καν μηνα.

Πριν 1,5 χρόνο περίπου ειχα 24αρα και κλειδωνα στα 9.

Μετά την εκανα 2αρα και τωρα πριν μισό μήνα έκανα πάλι 24αρα και κλειδώνω στα 6!

Γιατί τόσο χαμηλότερα.....?

Router : BELKIN F5D8636-4 v2

ADSL

Type Interleave Path

Status SHOWTIME

Downstream Upstream

Data rate(Kbps)

6392Kb 1023Kb

Noise Margin

9 17

Output power(dBm)

125 187

Attenuation(dB)

42 21

και κάτι άλλο ...Γιατί εχει μεγαλώσει το Attenuation(dB) σε σχέση με πριν 2 χρονια?? που ήταν όπως φένεται στο προφίλ μου 28 33

Τρομερό θόρυβο βλέπω στην γραμμή σου.

Τσεκαρε το οπωσδήποτε με το τεχνικό τμήμα, αφού βεβαιωθείς ότι η καλωδίωση είναι σωστή και ότι τα φιλτρα δουλεύουν οκ.

Επίσης δοκίμασε με ένα άλλο ρουτερ, να δεις αν έχεις τα ίδια αποτελέσματα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

καλημερίζω όλον τον καλο κόσμο.

να παραθέσω το πρόβλημα μου...

έχω σύνδεση adsl conn-x 24mbps, και ένα σταθερό τηλέφωνο και οτε tv.

τι θέλω να κάνω...έχω αγοράσει το linksys spa3102 και θέλω κάποιος να με βοηθήσει με τις ρυθμίσεις του.

δεν με ενδιαφέρει να με παίρνουν στο σπίτι και να μιλάω αλλα να με καλούν στο σπίτι και να χτυπάει το κινητό μου.κατι σαν προώθηση κλήσεων δηλαδή. η γραμμή του σπιτιού για εξερχόμενες κλήσεις δεν με ενδιαφέρει καθώς ποτε μα ποτε δεν θα γινει καμια εξερχόμενη. θέλω μονο οι εισερχόμενες να χτυπάν στο κινητό μου..ξερει κανεις να βοηθήσει? είναι πολύ σημαντικό. ευχαριστώ εκ των προτερων!!

Ο ΟΤΕ γενικά τα έχει κάνει...αλλα και αλλα!

Όλος ο κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα, και εδω στη Ρόδο έχουν δώσει στην forthnet γραμμές και έχει μειωθεί η ταχύτητα.

Έβαλαν οπτικές ίνες για καλό και έγιναν τα πράγματα χειρότερα!

Απαράδεκτη κατάσταση

με τα σκαψίματα και τις αλλαγές στα καφάο έχουν κάνει τις αποστάσεις να μεγαλώσουν και έχουν ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο. Γενικά φαίνεται πως η "Γερμανική επένδυση" έχει αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα :Ρ
Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα…

Δεν παίρνεις καμία εξυπηρέτηση πελατών για να δεις τι παίζει; Πιστεύω πως κάτι έχει γίνει στην συνδεσμολογία σου. Για να τεστάρεις περίπτωση βραχυκυκλώματος πάντως, βγάλε ότι άλλο έχεις σε πάνω σε πρίζα τηλεφώνου και δοκίμασε πάλι αν δεις αν έχεις πρόβλημα.

μίλα με τον οτε να σου κάνει για αρχή έναν καθαρισμό στη γραμμή.επίσης τ ρουτερ πιστεύω να το έχεις συνδέσει στη πρίζα χωρίς φίλτρο.το σπίτι έχει συναγερμό η έχεις ασύρματο τηλ κοντά;

Στον τελευταίο λογαριασμό της forthnet, υπήρχε χρέωση 30 ευρώ για μια κλήση σε 9011400927, η οποία δεν έγινε ποτέ. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω? Πήρα τηλ στην εταιρία και η κοπελιά μου απάντησε ότι οι κλήσεις καταγράφονται αυτόματα και δεν μπορεί να το ψάξει περαιτέρω..

Καλησπέρα συνφορουμιτες…

Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω συνδεδεμένο στο ιντερνετ ένα Netfaster και θέλω να χρησιμοποιήσω το προηγούμενο Μοδεμ μου ThomsonTG585 v8 σαν repeater

Γίνεται; Αν ναι πως;

απλά να ζητήσεις από την εταιρεία σου να βάλει φραγή προς 90

Στέλνεις γρπατά το αίτημά σου στην εταιρία, αναφέρεις πως δεν υπάρχει περίπτωση από σένα (αν είσαι τόσο σίγουρος) να έγινε η κλήση και πως θα κινηθείς με όποια νομική διαδικασία για να διορθώσουν τη λανθασμένη χρέωση!

Εντωμεταξύ ψαξε να βρεις τί νούμερο εταιρίας είναι αυτό... Και σιγουρέψου πως δεν έκανε κάποιος άλλο από το σπίτι σου την κλήση τη συγκεκριμένη ώρα και μέρα!

Και ζήτα φραγή για αριθμούς υψηλής χρέωσης μέχρι να βγάλεις άκρη!

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was pinned