sofi-k Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Δεν είναι πάντα εύκολο να μην υπάρχει εγωισμός.. Γιατι οχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Γιατι οχι; Γιατί με τόσα που έχω δει και με άλλα τόσα που έχω ακούσει το κοινό ήταν ο εγωισμός και πως καμία από τις 2 πλευρές δεν ήταν και 100% διατεθειμένη να κάνει αυτή το 1ο βήμα δλδ να ρίξει τα μούτρα και να πατήσει τον εγωισμό και την υπερηφάνεια της..Για αυτό πιστεύω ότι δεν είναι πάντα εύκολο να μην υπάρχει εγωισμός.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 υπαρχουν 2 ειδη εγωιστων. αυτοι που το παραδεχονται και οι αλλοι... το πιασατε ε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 υπαρχουν 2 ειδη εγωιστων. αυτοι που το παραδεχονται και οι αλλοι... το πιασατε ε? Το πιασαμε αλλα διαφωνω...Ολοι ειμαστε λιγο πολυ εγωιστες, οκ. Αμα δεν ειμασταν και καθολου θα μας παταγαν κατω ολοι... Αλλα αυτος ο υπερμετρος εγωισμος ειναι που εχει οδηγησει τις σχεσεις σημερα εκει που ειναι...Να διαλυονται με το καλημερα σας...;) Στο χερι του καθενα ειναι να τον ριξει λιγο οταν προκειται για ατομα που υποτιθεται αγαπαει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 αλλο εγωισμος,αλλο αξιοπρεπεια,αλλο αυτοσεβασμος. μην μπερδευουμε τις εννοιες(δε το λεω για σενα) απλα σε μια σχεση πρεπει να γινονται αμοιβαιες υποχωρησεις..αλλιως η σχεση ειναι καταδικασμενη ξερεις εστω και μια σχεση που να εχει αντεξει και να μην εχουν γινει υποχωρησεις? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 αλλο εγωισμος,αλλο αξιοπρεπεια,αλλο αυτοσεβασμος. μην μπερδευουμε τις εννοιες(δε το λεω για σενα) απλα σε μια σχεση πρεπει να γινονται αμοιβαιες υποχωρησεις..αλλιως η σχεση ειναι καταδικασμενη ξερεις εστω και μια σχεση που να εχει αντεξει και να μην εχουν γινει υποχωρησεις? Όχι δεν αντέχει καμία σχέση..ότι επειδή δεν γίνονται πια υποχωρήσεις οδηγούνται οι σχέσεις στο τέλος..κάνεις δνε βάζει πια νερό στο κρασί του...έτσι λέει μια ασθενής μου.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 πολυ απαισιοδοξη και η ασθενης σου.και να της πεις να μην ειναι τοσο απολυτη γτ θα γινει μετα και δικη μου ασθενης :π αυτο δε το καταλαβαινω.δλδ αν κανεις μια υποχωρηση επειδη σου το ζηταει ο συντροφος σου τι θα γινει?και μετα πως εχεις μουτρα να ζητησεις κι εσυ κατι απο αυτον?(δεν λεω εσενα μπισκοτουλα) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 πολυ απαισιοδοξη και η ασθενης σου.και να της πεις να μην ειναι τοσο απολυτη γτ θα γινει μετα και δικη μου ασθενης :π αυτο δε το καταλαβαινω.δλδ αν κανεις μια υποχωρηση επειδη σου το ζηταει ο συντροφος σου τι θα γινει?και μετα πως εχεις μουτρα να ζητησεις κι εσυ κατι απο αυτον?(δεν λεω εσενα μπισκοτουλα) η συγκεκριμένη είναι στα 3α -ήντα και έχει 2 αγόρια στα κοντά στα 2α -άντα χωρισμένα..είναι αυτό που λένε ότι κάηκε με τον χυλό και φυσάει και το γιαούρτι... προσωπικά συμφωνώ μαζί σου..ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί να μην κάνεις μια υποχώρηση...δεν στην ζητάει κανάς ξένος αλλά το άτομο που είναι στην ζωή σου..:blink: :blink: Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 χαίρομαι που τουλάχιστον εσείς εδώ αναγνωρίζεται την σημασία που έχει να μην είσαι τόσο εγωιστής μέσα στην σχέση σου και να μπορείς να βάζεις λίγο νερό στο κρασί σου. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 χαίρομαι που τουλάχιστον εσείς εδώ αναγνωρίζεται την σημασία που έχει να μην είσαι τόσο εγωιστής μέσα στην σχέση σου και να μπορείς να βάζεις λίγο νερό στο κρασί σου. Η διαφορά είναι ότι ο περισσότερος κόσμος στις ερωτικές σχέσεις δύσκολα νερώνουν το κρασί, σε αντίθεση με τις φιλικές, επαγγελματικές κ.ο.κ. :( Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Η διαφορά είναι ότι ο περισσότερος κόσμος στις ερωτικές σχέσεις δύσκολα νερώνουν το κρασί, σε αντίθεση με τις φιλικές, επαγγελματικές κ.ο.κ. :( γιατί όμως το κάνει αυτό? γιατί αντί να υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις μουλαρώνουν? γιατί δεν δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό από την αρχή μιας σχέσης ώστε να μπορεί να δει ο άλλος τον πραγματικό εσωτερικό κόσμο σου? γιατί φοράμε τις μάσκες και δεν τις βγάζουμε ούτε μετά τον γάμο? :( :worry: Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 γιατί όμως το κάνει αυτό? γιατί αντί να υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις μουλαρώνουν? γιατί δεν δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό από την αρχή μιας σχέσης ώστε να μπορεί να δει ο άλλος τον πραγματικό εσωτερικό κόσμο σου? γιατί φοράμε τις μάσκες και δεν τις βγάζουμε ούτε μετά τον γάμο? :( :worry: Γιατι αγαπητε ολοι θελουν στην σχεση να εχουν το "πανω χερι"...Ο αντρας θελει να το εχει γιατι πως να το κανουμε ειναι αντρας, και δεν θελει να του πουν οι φιλοι του "σε σερνει απο την μυτη"(ή μαλλον απο κατι αλλο) και τρως παντοφλα(αμα κανει καμια υποχωρηση)...Οι δε γυναικες θελουν να το παιξουν ανεξαρτητες και "δεν γουσταρω κανεναν μα...:X πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει τι θα κανω" και γενικα μαλλον βλεπουν μερικες πολυ Sex and the city και τους εχει χτυπησει το συνδρομο Cosmopolitan. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει πανω χερι και κατω χερι...Αν καναμε ολοι αυτο που νιωθουμε και δεν ασχολουμασταν με το πως θα φανουμε και το πως θα "παρουμε τον αερα" του αλλουνου...θα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερα τα πραγματα στις σχεσεις. Πολυ πιο αληθινα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 γιατί ντε και καλά να πάρουμε τον "αέρα" στον άλλον? Και τι έγινε αν σε κάποια πράγματα είναι πιο πάνω η γυναίκα και το αντίστροφο? Ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το "παιχνίδι" εξουσίας που συνήθως καταλήγει στο χωρισμό. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 ελατε ρε παιδια...σε μια σχεση για να ειναι υγειης θα πρεπει να υπαρχει απο την μια πλευρα μια υποχωρηση...δεν γινεται να εχουμε ολοι το πανω χερι...αλλα ουτε και να μας καβαλαει μια γυναικα...ειδαλλως χωριζει και εισαι ελευθερος. γι'αυτο αλλωστε ειναι καλυτερα να συζεις με την γυναικα σου πριν τον γαμο...ωστε να ξερεις που βαδιζεις. πιστευω ειναι ανουσιο να ζεις σε μια σχεση που να εχει συνεχεια υποχωρησεις και συμβιβασμους. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 γιατί όμως το κάνει αυτό? γιατί αντί να υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις μουλαρώνουν? γιατί δεν δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό από την αρχή μιας σχέσης ώστε να μπορεί να δει ο άλλος τον πραγματικό εσωτερικό κόσμο σου? γιατί φοράμε τις μάσκες και δεν τις βγάζουμε ούτε μετά τον γάμο? :( :worry: Τις μάσκες τις κρατάνε διότι αν τις βγάλουν και φανεί τι είναι ο άλλος δεν το έχει σε τίποτα να ζητήσει διαζύγιο λέγοντας πως εγώ κάτι άλλο ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα..άλλωστε πια το διαζύγιο είναι πιο εύκολο από ποτέ... Γιατι αγαπητε ολοι θελουν στην σχεση να εχουν το "πανω χερι"...Ο αντρας θελει να το εχει γιατι πως να το κανουμε ειναι αντρας, και δεν θελει να του πουν οι φιλοι του "σε σερνει απο την μυτη"(ή μαλλον απο κατι αλλο) και τρως παντοφλα(αμα κανει καμια υποχωρηση)...Οι δε γυναικες θελουν να το παιξουν ανεξαρτητες και "δεν γουσταρω κανεναν μα...:X πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει τι θα κανω" και γενικα μαλλον βλεπουν μερικες πολυ Sex and the city και τους εχει χτυπησει το συνδρομο Cosmopolitan. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει πανω χερι και κατω χερι...Αν καναμε ολοι αυτο που νιωθουμε και δεν ασχολουμασταν με το πως θα φανουμε και το πως θα "παρουμε τον αερα" του αλλουνου...θα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερα τα πραγματα στις σχεσεις. Πολυ πιο αληθινα.;) Αυτό με το σύνδρομο Cosmopolitan ειδικά...Λες και αν κάνεις όλα αυτά που περικλείονται στο σύνδρομο αυτό θα κατέβει ο πρίγκηπας και θα πει ναι εσένα θέλω και άλλη καμία.... γιατί ντε και καλά να πάρουμε τον "αέρα" στον άλλον? Και τι έγινε αν σε κάποια πράγματα είναι πιο πάνω η γυναίκα και το αντίστροφο? Ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το "παιχνίδι" εξουσίας που συνήθως καταλήγει στο χωρισμό. Εγώ θα έλεγα πως πάντα καταλήγει σε χωρισμό...Δεν νομίζω κάποιος να το παίξει μλκς για να μην χάσει το άτομο που είναι δίπλα του.Απλά έχει μπει και αυτός στην λογική του "υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές με ωραία μανταρίνια" Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 γιατί ντε και καλά να πάρουμε τον "αέρα" στον άλλον? Και τι έγινε αν σε κάποια πράγματα είναι πιο πάνω η γυναίκα και το αντίστροφο? Ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το "παιχνίδι" εξουσίας που συνήθως καταλήγει στο χωρισμό. Τι να σου πω βρε καμάρι μου κι εσένα? Έχω γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους...αλλά δεν έχω πολυασχοληθεί μαζί τους. Χαίρομαι που ο κύκλος μου δεν έχει καμία σχέση με εγωισμούς, εξουσίες και τέτοια ανούσια και κομπλεξικά βιώματα πάντως! :) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 ασταρτη θα πιω στο ονομα σου νερο κομπλεξικοτητες! καταλληλη ηλικια δεν υπαρχει-θεληση χρειαζεται.δυσκολιες θα υπαρχουνε στα 23,στα 33,στα 43..και βαλε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Αν και νοιώθω ότι γράφω σε λαύκωμα, Αν και νομίζω ότι κατάλληλη ηλικία δεν υπάρχει μιας και αυτό το κάνεις όταν εισαι σίγουρος και ώριμος (όχι ηλικιακά) για κάτι τέτοιο, θα πω ότι μία "λογική" ηλικία ειναι 29- 32... κάπου εκει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Για μένα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία, αν και θα απέκλεια τις ηλικίες κάτω των 30. Όταν αρχίζει και «χτυπάει» το βιολογικό ρολόι και γίνεται έντονη η επιθυμία για οικογένεια, τότε ίσως έχει και η κατάλληλη ηλικία. Το ζητούμενο πάντως, δεν είναι να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια κάποιος επειδή πρέπει, αλλά επειδή το νιώθει και το θέλει πραγματικά. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Για μένα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία, αν και θα απέκλεια τις ηλικίες κάτω των 30. Όταν αρχίζει και «χτυπάει» το βιολογικό ρολόι και γίνεται έντονη η επιθυμία για οικογένεια, τότε ίσως έχει και η κατάλληλη ηλικία. Το ζητούμενο πάντως, δεν είναι να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια κάποιος επειδή πρέπει, αλλά επειδή το νιώθει και το θέλει πραγματικά. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Με σχετικές σπουδές και μεταπτυχιακά κτλ. δεν μπορεις συνήθως κάτω από τα 30 να κινηθείς για γάμο. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Αλλά πάνω από όλα αυτά τα σχετικά σημασία έχει το πότε θα αισθανθείς έτοιμος. Καλό είναι αυτό ναγίνει νωρίς για να έρθουν και οι απόγονοι και να μην υπάρχει και διαφορά ηλικίας με τα παιδιά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Όχι δεν αντέχει καμία σχέση..ότι επειδή δεν γίνονται πια υποχωρήσεις οδηγούνται οι σχέσεις στο τέλος..κάνεις δνε βάζει πια νερό στο κρασί του...έτσι λέει μια ασθενής μου.. Αν επιτρεπετε τι δουλεια κανεις, ψυχολογος; Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantin77 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Πιστεύω οτι η καταλληλοτερη ηλικία για τον ανδρα ειναι μετά τα πενήντα πέντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Πιστεύω οτι η καταλληλοτερη ηλικία για τον ανδρα ειναι μετά τα πενήντα πέντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο που τότε δεν θα κάνει παιδιά αλλά εγγόνια...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Πιστεύω οτι η καταλληλοτερη ηλικία για τον ανδρα ειναι μετά τα πενήντα πέντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ε, ναι.. οι καλυτερες γνωριμιες γινονται στα ΚΑΠΗ (και στα ιατρεια του ΙΚΑ/φαρμακεια της γειτονιας) υ.γ. απο καποια ηλικια και μετα σταματας να χαρακτηριζεσαι "εργενης" και εμπιπτεις στην κατηγορια του "γεροντοπαλικαρου" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_Slayer Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Η καλύτερη ηλικία πιστεύω ότι είναι μετά τα 27 που θα έχεις τελειώσει μια σχολή και θα έχεις πάει και φαντάρος.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts