Jump to content

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για γάμο;

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με 1200€ ζητε ανετα 2 ατομα αν δν υπαρχει νοικι. αλλα με παιδια λιγο δυσκολο.χριεαζονται πολλες στερησεις σε τετοια περιπτωση. εχω ενα φιλο σε τετοια κατασταση κ ξερω τι τραβαει!;)

Ε πως ζουνε ανετα τοτε, αν χρειαζεται στερησεις;:p

Μπα, δεν νομιζω οτι βγαινουν μ'αυτα, ακουω ατομα που κανουν και 2 δουλειες στην ηλικια αυτη για να παντρευτουν και να τα βγαλουν περα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 215
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ που ασχολείσαι μαζί μου.. Δεν μένουμε μαζί.Στα 4 χρόνια έχουμε κοιμηθεί μαζί πολύ λίγες φορές. Όχι γιατί δεν το θέλει αυτή αλλά γιατι δεν την αφήνουν οι γονείς της.. Νομίζω ότι δεν θα την αφήσουν παρά μόνο αν την παντρευτώ..

Πάρα πολύ ύποπτο αυτό. Μα καλά, 4 χρόνια σε ξέρουν και δεν την αφήνουν; Πάντως η καλύτερη λύση είναι να συζήσετε για ένα διάστημα. Μόνο έτσι θα καταλάβεις αν πραγματικά αξίζει ο γάμος. Θα δείς τις συνήθειές της, το χαρακτήρα της, τον τρόπο ζωής της. Αν ταυτίζεται με το δικό σου, γιατί όχι και ο γάμος; Πάντως όχι ακόμη. Φρόντισε να τελειώσεις τις σπουδές σου και βρές μια δουλειά. Αυτό συνέβη και σε μια ξαδέρφη μου, όπου όλα φαινόντουσαν τέλεια για γάμο με ένα παληκάρι που είχαμε συμπαθήσει όλοι πολύ, αλλά μόλις συνέζησαν για ένα διάστημα κατάλαβε πως δεν ταίριαζαν. Το γιατί ποτέ δεν το έμαθα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

speed_fire08+SIRHC ελάτε μετά από 10 χρόνια να μας πείτε αν ζουν άνετα 2 άτομα με 1200€ ;)

Κι εμενα λιγα μου φαινονται...Δεδομενου οτι δεν ειναι μονο το ενοικιο αλλα κι ενα σωρο λογαριασμοι, επιπλα κ.τ.λ.(στην αρχη εστω)...Για να μην πουμε για το πολυ πιθανο ενδεχομενο να ερθει αμεσως ενα παιδι και τοτε τρεχα γυρευε...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε πως ζουνε ανετα τοτε, αν χρειαζεται στερησεις;:p

Μπα, δεν νομιζω οτι βγαινουν μ'αυτα, ακουω ατομα που κανουν και 2 δουλειες στην ηλικια αυτη για να παντρευτουν και να τα βγαλουν περα...

ζουνε ανετα χωρις παιδια.

ζουνε με στερησεις οταν εχουν παιδια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

speed_fire08+SIRHC ελάτε μετά από 10 χρόνια να μας πείτε αν ζουν άνετα 2 άτομα με 1200€ ;)

χωρις νοικι ζουνε.εδω ο πατερας μου με 2000€+2παιδια+λογαριασμοι+φροντιστηρια+λοιπα εξοδα κ τα βγαζουμε περα.;) αρκει να γινετε σωστη κατανομη του μισθου!τωρα χωρις παιδια με 1200€ πιστευετε ακομη οτι δν βγαινει οικογενεια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wait ρε :p. Δεν είπα οτι συμφωνώ με την ποιότητα ζωής που έχει κανείς με 1200€, εξήγησα τι εννοούσε ο απο πάνω. ;)

Έχω ένα ερώτημα. Δεδομένα:Είμαι 24 ετών. Είμαι φοιτητής στην Θεσ/κη,έχω τελειώσει με τον στρατό καιτελειώνω την σχολή που σπούδαζω. Τα έχω με μία κοπέλα 4 χρόνια. Καλή και όμορφη κοπέλα. Η κοπέλα είναι 21 και είναι από Βόλο. Δεν έχει σπουδάσει, αλλά δουλεύει.Οι γονείς μας γνωρίστηκαν. Ζητουμενα: Ποιά η κατάλληλη ηλικία για να παντρευτώ; 2) Μηπως βιάζομαι για γάμο; Ελπίζω στην βοήθεια σας..

συγνωμη κιολας αλλα αυτο μηπως θα ηταν φρονιμοτερο να το συζητησεις με την κοπελα και τους γονεις σας?

γιατι αντε και σου λενε εδω "παντρεψου!" ή "μην παντρευτεις"

εσυ θα το κανεις?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αμα δεν συζησεις φιλε aggelakos πως θα καταλαβεις αν θελεις να παντρευτεις τη κοπελα σου; Και οπως ειπε και η freak, μαλλον πρεπει να το συζητησεις με τη κοπελα αν και γενικα εισαι νεος για γαμο κατα τη γνωμη μου.

Οσο για το οτι 2 ατομα ζουν ανετα με 1200 Ευρω μαλλον προκειται για ανεκδοτο ε; :p Αλλο το ζω ανετα, αλλο το τα βγαζω περα (που μπορει να τα βγαζεις περα και με λιγοτερα).

Οσο για το οτι 2 ατομα ζουν ανετα με 1200 Ευρω μαλλον προκειται για ανεκδοτο ε; :p Αλλο το ζω ανετα, αλλο το τα βγαζω περα (που μπορει να τα βγαζεις περα και με λιγοτερα).

φιλε nrg αν καποιος εχει ιδιαιτερες απαιτησεις σε αγορες ρουχων κλπ κλπ τοτε ειναι ανεκδοτο τα 1200€;) . κ το ανετα ειναι σχετικο..;) κ τελος ρολο παιζει κ η οικογενεια του καθενος τι χρηματα εχει ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θέμα είναι ότι η κοπέλα δεν πατάει πόδι στους γονείς της.. Αν σας πω οτί πρέπει να γυρίζει σπίτι 1:30; Τι έχετε να πείτε για αυτό;

Το θέμα είναι ότι η κοπέλα δεν πατάει πόδι στους γονείς της.. Αν σας πω οτί πρέπει να γυρίζει σπίτι 1:30; Τι έχετε να πείτε για αυτό;

Ε;;;;:blink: Κι αν παντρευτειτε τι θα κανει; Θα βαραει καρτα στους γονεις της ή θα τους παρετε κι αυτους στο σπιτι σας;:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο πραγματικα πρωτη φορα το ακουω!! Πρεπει να γυριζει στις 1:30;;; Δηλαδη 1:30 δεν ειναι ηδη αργα;; Αν ελεγαν στις 11 θα το καταλαβενα (συμφωνα με τη "λογικη" τους) αλλα την αφηνουν μεχρι τις 1:30 και θα τους πειραζε αν πχ γυρνουσε στις 3;

ΕΛΕΟΣ!!

ΥΓ. Το προβλημα ειναι αυτο που ειπες, οτι δεν παταει ποδι. Αλλα υπαρχουν και χειροτερα πιστεψε με :p

Ειλικρινά ότι και να πείτε έχετε δίκιο.. Η αντίθεση που υπάρχει είναι ότι οι γονείς της με ξέρουν πάρα πολύ καλά.. Έχω πάει πολλές φορές σπίτι της. Θέλω να πω ότι με αυτά που κάνουν δεν δείχνουν ότι δεν με εμπιστεύοντε η εγώ είμαι παράλογος να το σκέφτομαι;

Ειλικρινά ότι και να πείτε έχετε δίκιο.. Η αντίθεση που υπάρχει είναι ότι οι γονείς της με ξέρουν πάρα πολύ καλά.. Έχω πάει πολλές φορές σπίτι της. Θέλω να πω ότι με αυτά που κάνουν δεν δείχνουν ότι δεν με εμπιστεύοντε η εγώ είμαι παράλογος να το σκέφτομαι;

Να κάνω μια απορία. είπες έιναι όμορφη και καλή κοπέλα. Γιατί θέλεις να την παντρευτείς? Είσαι ερωτευμένος μαζί της? θέλεις να ζήσεις για πάντα μαζί της? και γώ στην ηλικία μου είχα όμορφες και καλές κοπέλες αλλά δεν θα της παντρευόμουν. Κάποια φάση, σκέφτομαι. θα μπορούσα να ζήσω για πάντα μαζί της? και ανάλογα με το τί θα πω.. τότε μπορεί να πράξω και ανάλογα. σίγουρα, έχουμε διαφορά αλλά πως το σκέφτεσαι?

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Η Κοπέλα αξίζει πάρα πολύ.. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα και είναι πολύ όμορφη.. Το πρόβλημα είναι ότι η οικογένεια της την επηρεάζει.. Η κοπέλα δεν έχει κάνει ποτέ αυτό που λέμε <Επανάσταση>!! Πιστεύτε ότι μετά τον γάμο θα σταματήσει ο επηρεασμός απο την οικογένεια;

ΥΓ: Κορυφαίο επίσης είναι ότι αν πάμε μία εκδρομή , η μάνα της θα την πάρει και 10 τηλέφωνα..

ΥΓ2: Επίσης κορυφαίο είναι ότι πιο παλιά την έπαιρνε τηλέφωνα ή αναπάντητες ακόμα και σπίτι μου να καθόμασταν.. Τι να πώ βρε παιδιά..:)

Η Κοπέλα αξίζει πάρα πολύ.. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα και είναι πολύ όμορφη.. Το πρόβλημα είναι ότι η οικογένεια της την επηρεάζει.. Η κοπέλα δεν έχει κάνει ποτέ αυτό που λέμε <Επανάσταση>!! Πιστεύτε ότι μετά τον γάμο θα σταματήσει ο επηρεασμός απο την οικογένεια;

ΥΓ: Κορυφαίο επίσης είναι ότι αν πάμε μία εκδρομή , η μάνα της θα την πάρει και 10 τηλέφωνα..

ΥΓ2: Επίσης κορυφαίο είναι ότι πιο παλιά την έπαιρνε τηλέφωνα ή αναπάντητες ακόμα και σπίτι μου να καθόμασταν.. Τι να πώ βρε παιδιά..:)

τΟτε προχώρα:) . Εγώ δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Αλλά καλο θα ήταν να μιλησεις μαζί της, και να αρχίσει λίγο λίγο να κερδίζει την ελευθερία της. Με μικρά κολπάκια. πχ να΄πάει σπίτι 1 ΄40 να δει αντιδράσεις. να κλείσει μια φορά το κινητό της και να πει τέλιωσε η μπαταρία. Αλλα αυτό μο΄νο άμα περνάνε απο τους γονείς. Μην φάει και ξύλο

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Της είπα: <Κάποια μέρα μπόρεί να γυρίσεις στις 24:00.. Κάποια άλλη μέρα μπορεί να γυρίσεις στις 3:00..> Μου απάντησε: <Θέλεις να τσακωθώ με το σπίτι μου;>

Της είπα: <Κάποια μέρα μπόρεί να γυρίσεις στις 24:00.. Κάποια άλλη μέρα μπορεί να γυρίσεις στις 3:00..> Μου απάντησε: <Θέλεις να τσακωθώ με το σπίτι μου;>

Αν δεν γινεται αλλιως, ναι! Πολυ σωστο αυτο που ειπες, οτι δηλαδη δεν θα γυρναει καθε μερα στις 3 αλλα μπορει και στις 12 κτλ...τουλαχιστον εγω σπανια γυρναω μετα τις 1-2 οταν ειμαι με τη κοπελα μου, αλλα αν πχ παμε σε ενα νυχτερινο μαγαζι θα γυρισουμε και 5 και 6 χωρις προβλημα. Αυτα για το χειμωνα, το καλοκαιρι σπανια γυρναω πριν τις 2 :p

ΥΓ. Εξακολουθω να μη καταλαβαινω τον περιορισμο του να γυρναει στις 1:30, δηλαδη οι κλεφτες,βιαστες μεχρι εκεινη την ωρα δεν κανουν κακα πραματα; :p

Δεν θέλω να σας κούρασω άλλο με το πρόβλημα μου.. Καληνυχτίζω και εύχομαι καλή συνέχεια και καλή ξεκούραση.. Τα λέμε αύριο..

NRG πιστεύω ότι της γυναίκες τις κερδίζεις με τον σεβασμό. Άλλος θα με πει χαζό,βλάκα κλπ.. Απλά κάνω υπομονή μήπως και έρθουν καλύτερες μέρες..

Ούτε χαζός είμαι, ούτε βλάκας , ούτε ανώριμος. Όπως άλλωστε κανενας απο εσάς δεν ειναι κάτι από τα παραπάνω..

ΥΓ: Ούτε γλείφτης είμαι.. Μιλάω πάντα με γεγονότα, αλήθειες και αριθμούς..:)

Αγαπητε με την υπομονη δεν γινεται κατα την γνωμη μου το συγκεκριμενο. Δηλαδη 4 χρονια δεν ειναι αρκετη υπομονη; Τι παει να πει "θα τσακωθω με το σπιτι μου". Αν θες να ανοιξουμε εμεις σπιτι κουκλα μου, θα γυρνας το βραδυ να μενεις στους γονεις;:confused:

Πολυ κουλα μου ακουγονται εμενα αυτα...Εγω δεν πιστευω οτι θα βελτιωθει αυτη η κατασταση μετα γαμου...

Οτι κι αν αποφασισεις παντως, φροντισε να το θες ΕΣΥ πανω απο ολα, και μην κοιτας τι λεμε εμεις και ολοι οι αλλοι...Ουτε καν οι γονεις της και οι δικοι σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο επηρεασμος νομιζω οτι θα σταματησει μονο αν παντρευτειται κ μενετε σε διαφορετικη πολη απο τους γονεις της. ετσι ουτε ελεγχο στο σπιτι θα εχουν κ τηλεφωνα να παιρνουν...,πλεον η κοπελα ανηκει αλλου κ οχι στο πατρικο της...;)
[sIGPIC][/sIGPIC]