panos23 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Θα ελεγα στους δικους μου ποσο τους αγαπω,θα ετρεχα να βρω κ να φιλησω τον ανομολογητο ερωτα της ζωης μου κ στην συνεχεια θα αυτοκτονουσα πηδωντας απο ενα ψηλο κτιριο :cry: Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 θα αγόραζα επιτέλους αυτό το καταραμένο ps3...! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Tha tin pernousa me an8rwpous pou agapw kai idiaitera me ton erwta tis zwis mou!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Τι θα κάνατε εάν σε μια ώρα ο πλανήτης καταστρέφονταν (διάφορες αιτίες, π.χ. πτώση μετεωριτών); ..ένα τσιγάρο lol.. (ίσως και δύο αν προλάβαινα!) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 tha phgaina ston xatzhgianh:lol: :lol: :lol: Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 WILD SEX!:D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 WILD SEX!:D :D Ετσι, ετσι :D Σωστος ο Αλεξ :cool: Σεξ μεχρι θανατου λοιπον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Θα έκλεβα μια Ferrari και θα την πήγαινα σαν τρελός μέχρι να με μαζέψουν απο κανένα δέντρο 20 λεπτά πριν λήξει ο χρόνος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 τι αλλο? θα επαιζα counter strike :lol: :X :cry: :wacko: :p Θα έλεγα σαγαπώ σε όσους αγαπώ πραγματικα και θα περνούσα τα 55 λεπτά με τους ποιο στενούς μου ανθρώπους .Τα τελευταια 5 λεπτά θα ανέβαινα στο πιο ψηλό κτίριο που υπάρχει και θα φούνταρα..Αφού θα πας που θα πας τουλάχιστον να είναι θεαματικό και να το απολάυσεις ! και μετα να ανακοινωσει η νασα οτι εγινε ενα λαθος:lol: :lol: ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ (ΤΟΠΙΚΟ ΟΜΩΣ) ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΕΟΡΗΤΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΓΗ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ:confused: ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Πολύ πιθανών, και στο τέλος θα μετανιώσεις για όλα οσα δεν έκανες ή δεν είχες το θάρρος. Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Ωραιο θεματακι ρε...!!! :p :p Εγω παντως θα εκανα οτι χαζομαρα μου ερχοτανε στο μυαλο....! Αλλα θα συνδιαζα επισης ΣΕΞ ΣΕΞ ΣΕΞ μαζι με πολυ Ποτο....! Το καλυτερο Φικι φικι θα εκανες...! Θα το απολαμβανες πιστευω...!!!! :) Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Θα'πεφτα για υπνο..:blink: :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 θα πετουσα το pc απο το μπαλκονι γιατι μου τρωει το μισο μηνιατικο... μετα θα πηγενα τουαλετα θα αναβα ενα marlboraki κ θα εριχνα το τελευτεο χ.....ιμο :grin: :nuke: :nuke: [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Kαταχρήσεις και WILD SEX!!! Aμα μου έφτανε και χρόνος θα πήγαινα στα ......... πόδια με αεροπλάνο ώστε να μην χρειάζετε να ανεβαίνω μόνος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Εγω θα επερνα το Ducati 1098 που εχει καρφωθει, με δανειο(ετσι ωστε να τους κατσω ταπα), Και μετα θα πηγαινα να σαν τρελος μεχρι να σκωτοθω..........τουλαχιστον θα πεθανω με κατι που αγαπαω...................................................................................................................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 θα αυτοκτονουσα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Θα εκανα οτι δεν μπορω να κανω τωρα επειδη φοβαμαι τις συνεπειες κ θα ημουν μαζι με οσους ανθρωπους αγαπαω κ με αγαπανε πραγματικα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TYLER7 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ... ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ.... ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΙΚΟΣΙ, ΘΑ ΣΥΝΧΩΡΟΥΣΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ...ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΤΟ ΤΙΠΟΤΑ... ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΥΘΕΡΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Θα έπαιρνα ένα ηρεμιστικό και θα κοιμόμουν...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Τι θα κάνατε εάν σε μια ώρα ο πλανήτης καταστρέφονταν (διάφορες αιτίες, π.χ. πτώση μετεωριτών); Ξερεις κατι που δεν ξερουμε????:lol: :lol: :lol: Προσωπικα ελπιζω να μην φτασει τετοια ωρα.Δεν το εχω σκεφτει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 θα επαιρνα ενα μπαλτα θα εβγαινα στον δρομο και θα εσφαζα οποιον εβρισκα:lol::lol::lol:just joking.αληθεια το συγκεκριμενο δεν το εχω σκεφτει ποτε [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Θα χαιρετούσα πρώτα φίλους-συγγενείς και μετά θα έκανα και εγώ ό,τι πιο τρελό μου ερχότανε... Υ.Γ.Βασικά αν είχα 1 ώρα ζωής και το ήξερα,δεν ξέρω αν θα προλάβαινα να σκεφτώ κ να κάνω τα παραπάνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 θα προσπαθούσα να περάσω την ώρα αυτή με τους ανθρώπους που αγαπώ αλλα θα εκανα και καμια προσευχή. mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
landscape Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 kati prototipo tha ekana to stavromou na zisw PERISOTERO.........:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Kathe 10 lepta tha giriza to roloi mou mia wra pisw :-) [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts