andreasarc Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 ναι ρε Αντρικο...αλλα μετα κατανταει αγγαρεια το θεμα σεξ. εγω ετσι το βλεπω. Οχι ρε συ, τι αγγαρεία λες τώρα.... Ισα ίσα .... τρώγωντας έρχεται η όρεξη...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Οχι ρε συ, τι αγγαρεία λες τώρα.... Ισα ίσα .... τρώγωντας έρχεται η όρεξη...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: +1 Ημαρτον δηλαδη αμα θεωρουμε αγγαρεια και το σεξ!!! Οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα!!!;) :) Το σεξ καθε φορα ειναι και μια νεα εμπειρια!!:!: :!: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 αμα η αλλη ανοιγει μονο τα ποδια καιδ εν κανει τιποτα αλλο αγγαρεια ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 αμα η αλλη ανοιγει μονο τα ποδια καιδ εν κανει τιποτα αλλο αγγαρεια ειναι... Κάνει, κάνει, κι άλλα πολλά.......:rolleyes: :rolleyes: αλλά δεν μπορώ να τα αναφέρω εδώ......:rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Με το συμπαθειο andreasarc αλλα εχεις αρχισει να γινεσαι κουραστικος. Ενταξει το καταλαβαμε, εχεις μεγαλο προβλημα με τις γυναικες προφανως επειδη σου εχουν φορεσει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι. ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΛΕΟΣ :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Με το συμπαθειο andreasarc αλλα εχεις αρχισει να γινεσαι κουραστικος. Ενταξει το καταλαβαμε, εχεις μεγαλο προβλημα με τις γυναικες προφανως επειδη σου εχουν φορεσει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι. ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΛΕΟΣ :wacko: Οχι, το αντίθετο θα έλεγα..... μια χαρά τα πάμε.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ξέρω, αλλά πίστεψέ με, είναι πολύ μα πολύ απλά.... Εχει έρθει πολλές φορές μέχρι τώρα, αλλά δεν μπήκε. Κι αντάρτης να γενεί κανείς, του έρωτα δεν γλιτώνει Για δεν τονε θωρεί ποτέ την ώρα που ξαμώνει. ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Παντως αν το σκεφτει κανεις δεν υπαρχει πιο τραγελαφικο πραγμα απο το να βγει καποιος με μια κοπελα,να κοιμηθουν μαζι απο το πρωτο ραντεβου και μετα να βγει ο τυπος και να πει: "Hταν ευκολη.το καναμε απο το πρωτο ραντεβου..." Ειναι ουσιαστικα σαν να λεει: "Kαλα αυτη για να το κανει μαζι μου απο το πρωτο ραντεβου τοτε ειναι πραγματικα "ευκολη!"":rolleyes: :X Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 αμα η αλλη ανοιγει μονο τα ποδια καιδ εν κανει τιποτα αλλο αγγαρεια ειναι... Θα ήθελα να έχω από μια μεριά εσένα με μια γκόμενα με ανοιχτά τα πόδια:lol: να σε παρακαλά, να δω αν θα έλεγες τα ίδια:lol: Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Μα ούτως ή άλλως θα γίνει το φίκι-φίκι...ποιά η διαφορά για το ποιά μέρα θα είναι??? Και απορώ γίατί πολλές και πολλοί μπαίνουν στη διαδικασία να χαρακτηρίσουν ένα άνθρωπο από το πότε θα του κάνει κουκουκαι μάλιστα το παίρνουν και τοις μετρητοίς! :wacko: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 αν ήμουνα άντρας και δεν θα μου καθότανε η άλλη από την πρώτη συνάντηση δεν ξέρω αν θα είχα ενδειαφέρων να βγω ξανά μαζί της. είμαι γυναίκα όμως και την βλέπω αλλιώς. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 analoga to poso sovara to pas me thn ekastote,exei sxesh kai to pws antidras an sou katsei h katastash..proswpika eimai yper ths apopshs na....epitaxynontai ta pragmata:p Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 an exoun vlepseis gia sxesi,gia mena einai megalo lathos to sex apo to prwto vrady.giati enas antras ti kopela pou thelei na exei dipla tou tin thelei dyskoli,epilektiki.giati oi perisoteres me tin mia pane sto krevati opote ayti pou thelei gia sxesi tin thelei giati tha exei kati to diaforetiko KAI se ayton ton thema.fysika ta panta einai thema timing,alla gia mena o genikos kanonas pou exw kataliksei einai aytos,yparxoun kai eksaireseis.episis polloi tha vgoun to prwto rantevou gia na pi%@diksoun.kai an den tous katsei na tin paratisoun,allo ena kerdos pou tha exei i kopela giati tha katalavei me ti m@@laka tha empleke prin kanei kati pou to metaniwsei.alla akoma kai an kapoios exei skopo mono na fiki fiki tin alli,etsi kai den tou katsei sto prwto rantevou kai ginei kai deytero kai trito,mporei na aistanthei kati gia ti sygkekrimeni oso ti gnwrizei,enw ean to eixe apo to prwto vrady to fiki,na min akolothouse kan deytero i trito.meta yparxei kai i katigoria pou apla theloun na valoun alli mia sto skor kai xalali na kanoun ypomoni kai 2-3-4 rantevou gia na fiki,kai meta na tin paratisoun,aytoi einai ligo arrwstimenoi oi typoi,alla kai pali i kopela sta 2-3-4 rantevou tha exei tin eykairia na ton gnwrisei ligo kalytera kai na katalavei ean einai tetoios typos,fysika kai pali mporei na min to katalavei alla toulaxiston tha exei perisotero xrono na to psaksei. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Θα ήθελα να έχω από μια μεριά εσένα με μια γκόμενα με ανοιχτά τα πόδια:lol: να σε παρακαλά, να δω αν θα έλεγες τα ίδια:lol: Exei ginei kai ayto. Kai htan agkaria kai den to ekana giati htan sxesh 2+ xronwn... Opote exei dikio se ayto o andreas. Agkaria mporei na einai mono otan ginei mesa se mia makroxronia sxesh... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 δε θα ειχα κανενα προβλημα με ενα υποτιθεμενο περιστατικο με χαρακτηριστικο το τιτλο του θεματος...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 λοιπον εχουμε και λεμε. απο την στιγμη που θα θελω καποιο σοβαρο δεσμο αν βγω με μια κοπελα και μετα απο φαγητο ποτο και ξενυχτι η και τιποτα απο αυτα με εστω μια απλη βολτουλα καταληξουμε σε κρεβατι η οπουδηποτε αλλου τοτε θα μου φανει καπως.και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα την παρω και στα σοβαρα.sorry ετσι ειμαι εγω,αν και ποτε δεν ξερεις. δεν ξερω ρε παιδια αλλα θα την εβλεπα σαν πολυ ευκολη και δεν λεω οτι σαν αντρας δεν θα ηθελα να κανω κατι μαζι της απο την πρωτη φορα,ομως πολλες φορες ειναι αλλα αυτα που παιζουν σημασια σαν αρχη οταν ζητας κατι σωστο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Θα ήθελα να έχω από μια μεριά εσένα με μια γκόμενα με ανοιχτά τα πόδια:lol: να σε παρακαλά, να δω αν θα έλεγες τα ίδια:lol: τα εχω πει και μπροστα ;) η γκομενα ειναι ψυχρη σαν παγοβουνο και διαταζε απο πανω τι να κανω? και να ειχα ορεξη θα μου την ειχε παρει μακρυα αυτη...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Πολύ στερεότυπο αυτό φίλη evanthe..Όταν ξεκινάς φάση "ραντεβού" το τελευταίο πρόβλημα είναι το ότι σκέφτονται οι γυναίκες στην Ελλάδα ιδίως να μην τις πάρουν για πουτ##%. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι το σκέφτονται προτού καν αρχίσει η φάση του ραντεβού , όταν εντοπίσουν κάποιον που τους κάθεται καλά σαν πακέτο και δεν θέλουν να το χαλάσουν, κανουν ολόκληρα σχέδια στο μυαλό τους - θα με πάει εκεί, θα ξοδέψει τόσα, θα τον φιλήσω έτσι , θα του κάτσω αφού γίνει αυτό και αυτό ...ενώ αν είναι στη φάση "ψάχνω σεξ" απλά τον πηδάνε...τότε βέβαια δεν είναι πουτ#$% στο μυαλό τους.. Γενικά αυτό το δήθεν στη μέση Ελληνίδα μου τη βιδώνει απερίγραπτα. Αν κάνεις το **λάθος** σαν άνδρας και εκτεθείς συνασθηματικά τότε μαύρο φίδι που σε έφαγε, κάνει την βαριεστημένη και την μισοκοιμησμένη στα τηλέφωνα, δεν έχει χρόνο να βγεί, περιμένει εκδρομές στο Μαλάουι και δεν συμμαζέυεται..όταν τελικά απηυδείς και την συνδέεις με Κάιρο τότε σου κολlάει τρομοκρατημένη..βρε ουστ! Σορυ, παρασύρθηκα από πρόσφατη ιστορία δικιά μου..καλά την έκοψα μαχαίρι την γκόμενα και ας μου στοίχησε..more trouble than it's worth..:X Φίλε Georgios1974, καθώς διάβαζα τα γραφόμενά σου, σκεφτόμουνα πως πρέπει να μιλάς με βάση αρνητική εμπειρία σου (προφανώς). Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι αντιλήψεις μας για το άλλο φύλο βασίζονται κυρίως στις εμπειρίες μας, οι οποίες πολλές φορές μας οδηγούν στο να διατυπώνουμε γενικεύσεις του στυλ "οι άντρες έτσι...", "οι γυναίκες αλλιώς", ανάλογα με το πόσο τυχεροί ή άτυχοι υπήρξαμε στις γνωριμίες που κάναμε. Κι εμένα αν κάποιος μου το "έπαιζε" όπως η γκόμενα που περιγράφεις, έτσι θα ένοιωθα. :mad: Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Αν είναι κάτι που βγαίνει και στους δυο, δεν βρίσκω τον λόγο να μην γίνει. Τα υπόλοιπα είναι σεμνοτυφίες. Στο κάτω κάτω, από μια νύχτα (ή μέρα) κρίνεται κάποιος, έστω κι αν είναι η πρώτη; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diavolakos Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Καλημέρα σε όλους/όλες, Μιλώντας προσωπικά πάντα, πιστεύω πως εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Από άλλους μπορεί να κακοχαρακτηριστεί μια τέτοια κίνηση από άλλους όχι. Ίσως να είναι και θέμα απελεύθέρωσης. Πάντως συμβαίνει αρκετά συχνά την σημερινή επόχή. Έχω ακούσει περιπτώσεις που μια τέτοια πράξη έχει καταλήξει σε κανονική σχέση και όχι εφήμερη.:D Εγώ προσωπικά δεν κακοχαρακτηρίζω μιας και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πως θα καταλήξει κάτι. Παράθεση Καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες και να βασανίζεσαι μια ζωή τί θα γινόταν αν το έκανες. ΙΤ Rulez Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 το θέμα είναι αν είναι ή αν φαίνεται ευκολη? Για κάποιον που δεν έχει π'αει με πολλές , τοτε ναι είναι ευκολη . Άν όμως έχει ψαχτεί ΄θα καταλάβει οτι και ο χρόνος είναι κατι πολυτιμο που φευγει σαν νερό ,και δεν αξιζει να ταλαιπωρεις το ετερον ημισυ για πλακα΄η για τις εντυπώσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 δηλαδη αμα ο αλλος εχει παει με πολλες και την θεωρει ευκολη οταν του κατσει απο το πρωτο βραδυ τι παει να πει? δεν εχει καμια σχεση η εμπειρια αλλα το πως θα κατσει η χημεια μεταξυ τους αμα η ατμοσφαιρα ειναι σουπερ δεν ξερω καν αν πρεπει να θεωρηθει σεξ η ερωτας καθως θα βγει τοσο συναισθημα που πραγματικα δεν πιστευω οτι πρεπει να το λεμε "σεξ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Νομίζω οτι έχουμε δώσει υπερβολικές διαστάσεις στο θέμα, σαν να πρόκειται για κάτι περίεργο και σπάνιο. Για μένα δεν υπάρχει τίποτο πιο κοινό και συνηθισμένο από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Νομίζω οτι έχουμε δώσει υπερβολικές διαστάσεις στο θέμα, σαν να πρόκειται για κάτι περίεργο και σπάνιο. Για μένα δεν υπάρχει τίποτο πιο κοινό και συνηθισμένο από αυτό. Εγώ πάλι βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την αντιπαράθεση των διαφορετικών απόψεων. :) Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diavolakos Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Όλα μες τη ζωή είναι. Και μην νομίζετε πως δεν γίνονταν και παλιότερα. Απλά τώρα είναι πιο εύκολες οι συνθήκες. Παράθεση Καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες και να βασανίζεσαι μια ζωή τί θα γινόταν αν το έκανες. ΙΤ Rulez Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts