Jump to content

Σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Evanthe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 233
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα σχηματίζατε αρνητική εντύπωση (οι άντρες βασικά) για μία γυναίκα που θα κοιμηθεί μαζί σας από το πρώτο ραντεβού? Θα νοιώθατε ότι δεν μπορείτε να κάνετε σοβαρή σχέση μαζί της ή πιο απλά, θα "έπεφτε" στα μάτια σας?
Χμμ, δύσκολο το ερώτημα. Αν το ενδιαφέρον μου ήταν για σχέση, τότε δεν θα θεωρούσα ότι πιο αξιόπιστο να μου «κάτσει» η άλλη χωρίς να με γνωρίσει, έστω και λίγο. Αν βέβαια το μόνο που ήθελα ήταν το σεξ, τότε θα σχημάτιζα την καλύτερη των εντυπώσεων :p, αλλά για σχέση μετά δεν... Έτσι είμαι ευτυχώς ή δυστυχώς.

Θέμα: Σεξ από το πρώτο ραντεβού?

Υes, please

Που να μην έγραφε και την διευκρίνιση πρίν... :rolleyes: :p

Προσοχή, [highlight]δεν μιλάμε για το αν θα σας άρεσε ή αν θα το θέλατε[/highlight], αλλά την εντύπωση που σχηματίζετε σε αυτήν την περίπτωση για τη γυναίκα που έχετε απέναντί σας.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ο όχλος νομίζω επιβάλλει:

Σεξ από το 1ο ραντεβού = Γυναίκα για σεξ μόνο και για τίποτε άλλο.

:lol: :) ... :respect: !!! Μετά το γνωμικό αυτό , ας κλειδωθεί το θέμα!:)

(... φυλάξου τώρα, γιατί θα σ' αρχίσουν οι γυναίκες...:knife: )

Σε μια σεξιστικά απελευθερωμένη (υποτίθεται λαμβάνοντας υπόψιν ότι συμβαίνει τριγύρω μας) κοινωνία πρέπει να απελευθερωθούν και τα ταμπού που έχουμε εμείς (σαν άντρες) και γενικότερα οι γυναίκες.

Από τη στιγμή που θα προχωρήσει και η γυναίκα (έστω και με το στανιό) τότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος να την πεις "εύκολη" κτλ... Απλώς μπορεί να μην υπάρξει 2ο ραντεβού ύστερα από τέτοια εξέλιξη θεωρώντας εσένα σαν λιγούρη. Από την άλλη προσάζοντας της το επίθετο "εύκολη" μπορεί να σου πει καμιά ατάκα τύπου "κούκλε μου εσένα σε έχω για πρωϊνό..." και να σε στείλει αδιάβαστο και μεταξεταστέο... :lol: :p

Όλα εξαρτιόνται από το πως βλέπεις πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση. Θα είναι καθαρά για σεξ ή αν πηγαίνει για δέσμευση. :)

Από τη στιγμή που κάποιος είναι ελεύθερος μπορεί να κάνει ότι θέλει δίχως να δίνει λογαριασμό ποιός που πότε και γιατί...

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! :p

Γενικότερα οι απόψεις (των αντρών, βασικά) συγκλίνουν προς αυτήν την άποψη, άσχετα με το αν Ploiarxos το διατύπωσε πιο ωμά.

I didn't know I was looking for love, until I found it

Που να καταλάβαινες ότι ήταν αστειάκι... :rolleyes:
Α, αστειάκια για να γεμίζουμε το thread δηλαδή; Συγνώμη... :rolleyes: Άσε που καθώς στο γραπτό λόγο δεν βλέπουμε και δεν ακούμε τον συνομιλητή μας ώστε να καταλάβουμε και την διάθεσή του, συνηθίζεται (μην πω επιβάλλεται) αν θέλουμε να μεταφέρουμε κάποιο συναίσθημα (π.χ. πλάκα, θυμό, ειρωνία κ.ο.κ.) να πετάμε και κανά smiley να ξεχωρίζουμε τα «αστειάκια» όπως και την ειρωνεία, όπως έκανες και στο τελευταίο σου μηνυματάκι, αν φυσικά έχουμε την δυνατότητα αυτή, αλλιώς το περιγράφουμε σαν αστείο, όχι με δυο λέξεις. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ και το ίδιο IQ βλέπεις... :whistle:

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Α, αστειάκια για να γεμίζουμε το thread δηλαδή; Συγνώμη... :rolleyes: Άσε που καθώς στο γραπτό λόγο δεν βλέπουμε και δεν ακούμε τον συνομιλητή μας ώστε να καταλάβουμε και την διάθεσή του, συνηθίζεται (μην πω επιβάλλεται) αν θέλουμε να μεταφέρουμε κάποιο συναίσθημα (π.χ. πλάκα, θυμό, ειρωνία κ.ο.κ.) να πετάμε και κανά smiley να ξεχωρίζουμε τα «αστειάκια» όπως και την ειρωνεία, όπως έκανες και στο τελευταίο σου μηνυματάκι. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ και το ίδιο IQ βλέπεις... :whistle:

Oχι για να γεμίζουμε το thread. Για να αυξήσω τον αριθμό των μηνυμάτων μου. :rolleyes:

Μου υποσχέθηκαν παστέλι στα 10.000. :drool:

To ότι ο Nrg πχ το κατάλαβε (και άλλοι πιστεύω) και ότι μόνο εσύ ενοχλήθηκες δεν σου λέει κάτι;

Όπως έπιασε ο mvagustagm2000 το αστειάκι μου στο θεμα με το IQ, που μάλλον εσύ το θεώρησες κακοπροαίρετο...

To ότι ο Nrg πχ το κατάλαβε (και άλλοι πιστεύω) και ότι μόνο εσύ ενοχλήθηκες δεν σου λέει κάτι;
Μα... δεν ενοχλήθηκα από το περιεχόμενο... Και'γω θα μπορούσα να πω «γουστάρω σεξ» να γελάσουμε αλλά θα ήταν ανούσιο... νομίζω... :worry:

Όπως έπιασε ο mvagustagm2000 το αστειάκι μου στο θεμα με το IQ, που μάλλον εσύ το θεώρησες κακοπροαίρετο...
Αυτό με το IQ δεν το έχω παρακολουθήσει. Εννοώ ότι ίσως με περνάς λιγότερο έξυπνο από εσένα που δεν έπιασα το αστείο.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μα... δεν ενοχλήθηκα από το περιεχόμενο... Και'γω θα μπορούσα να πω «γουστάρω σεξ» να γελάσουμε αλλά θα ήταν ανούσιο... νομίζω... :worry:

Αυτό με το IQ δεν το έχω παρακολουθήσει. Εννοώ ότι ίσως με περνάς λιγότερο έξυπνο από εσένα που δεν έπιασα το αστείο.

Καλώς Αιμίλιε...

Δεν είμαι σε διάθεση να μπω σε αντιπαραθέσεις σήμερα. Νόμιζα ότι σήκωνε αστειάκι το συγκεκριμένο thread... :worry:

To τελευταίο που είπες είναι άκυρο. Δεν παίζει ;):)

Have whatever kind of day you want.

sex apo το πρωτο ραντεβου....το λεω..one night stand....κι οχι η κοπελα που το κανει δεν ειναι..τσ@υλ@...2007....εχουμε...

Δεν είναι one night stand στην περίπτωση που συνεχίσεις τις σχέσεις σου με την κοπέλα.

Απλό παράδειγμα: βγαίνεις έξω με παρέα, γνωρίζεις μια κοπέλα που σου αρέσει, μαθαίνεις ότι της αρέσεις, κανονίζετε να βγείτε μαζί, περνάτε πολύ όμορφα και σαν κερασάκι στην τούρτα κάνετε έρωτα. Φυσικά μετά από αυτό συνεχίζετε να είστε μαζί.

Πού το μεμπτόν;

:shifty:

Πουθενα... απλα οπως ειπαν πολλες κοπελες εδω μεσα, οι αντρες ειμαστε λιγο περιεργοι. Δηλαδη μπορει να τη πουμε ευκολη μπορει και οχι. Αυτο νομιζω εχει να κανει με τη γενικοτερη συμπεριφορα της κοπελας και δεν θα χαρακτηριστει ευκολη αν κανει σεξ απο το πρωτο ραντεβου αν δεν εχει γενικα το στυλ της...********

πρωτα απ ολα ..θα μου φαινοταν για μια ευκολη κοπελα..και θα καταλαβαινα οτι δεν ειναι για σχεση..αλλα ισως μπορουσε να με πεισει με τον χαρακτηρας της..θα χρειαστει λιγο καιρο ομως αυτο μεχρι να το συνειδητοποιησω κι εγω ο ιδιος..

Πουθενα... απλα οπως ειπαν πολλες κοπελες εδω μεσα, οι αντρες ειμαστε λιγο περιεργοι. Δηλαδη μπορει να τη πουμε ευκολη μπορει και οχι. Αυτο νομιζω εχει να κανει με τη γενικοτερη συμπεριφορα της κοπελας και δεν θα χαρακτηριστει ευκολη αν κανει σεξ απο το πρωτο ραντεβου αν δεν εχει γενικα το στυλ της...

Ακριβώς.

Μια κοπέλα όταν κάνει sex από το πρώτο ραντεβού, δεν χαρακτηρίζεται απαραίτητα εύκολη. Όλο το στυλ της είναι αυτό που θα μας κάνει να πούμε "εύκολη" ή "χαζογκόμενα". Εγώ θεωρώ πως είναι όλα θέμα χαρακτήρα. Κάποιες γυναίκες απλά βλέπουν το σοβαρά ΠΟΛΥ πιο σοβαρά απ'ότι θα έπρεπε για την ηλικία μας. Έχω π.χ. φίλη που λέει πως το κάνει μόνο μετά από 1,5 μήνα σχέσης. Και είναι ότι πιο χαζό έχω ακούσει. Δηλαδή είτε το κάνει είτε δεν το κάνει άμεσα, αν η συμπεριφορά της είναι προκλητική και ντύνεται σαν την $%^$, υπάρχει περίπτωση να μην την θεωρήσει κάποιος "εύκολη";;

Και πού είναι το κακό του να είναι μια κοπέλα "εύκολη" εδώ που τα λέμε; Τα αγόρια είναι πολύ εύκολα. Δυο-τρεις κινήσεις κάνετε και μας ρίξατε. Είδατε ποτέ κανέναν μας να παραπονιέται ;; :lol: :lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δεν είναι one night stand στην περίπτωση που συνεχίσεις τις σχέσεις σου με την κοπέλα.

Απλό παράδειγμα: βγαίνεις έξω με παρέα, γνωρίζεις μια κοπέλα που σου αρέσει, μαθαίνεις ότι της αρέσεις, κανονίζετε να βγείτε μαζί, περνάτε πολύ όμορφα και σαν κερασάκι στην τούρτα κάνετε έρωτα. Φυσικά μετά από αυτό συνεχίζετε να είστε μαζί.

Πού το μεμπτόν;

Αυτό ρε συ δεν είναι σεξ από το πρώτο ραντεβού,

αλλά από το δεύτερο, και μάλιστα με πολύ μεγάλη καθυστέρηση......

Επίσης, κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής:

Το θέμα είναι "σεξ στο πρώτο ραντεβού",

γιατί όλοι μιλάτε για σχέση;:confused:

που κολάει αυτό;:confused:

πρωτα απ ολα ..θα μου φαινοταν για μια ευκολη κοπελα..και θα καταλαβαινα οτι δεν ειναι για σχεση..αλλα ισως μπορουσε να με πεισει με τον χαρακτηρας της..θα χρειαστει λιγο καιρο ομως αυτο μεχρι να το συνειδητοποιησω κι εγω ο ιδιος..

Το ιδιο πιστευω και εγω.;)

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

αναλογως....

την προιστορια,την ηλικια των ενδιαφερομενων,την χημεια...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αναλογως....

την προιστορια,την ηλικια των ενδιαφερομενων,την χημεια...

Ναι, ναι, τη φυσική, τα μαθηματικά, τη γεωγραφία.....:) :)

Τι λέτε μωρέ.......;

τι λεμε?

ενα απλο παραδειγμα.

βγαινω εγω με σενα.(παραδειγμα σου δινω ε?)δεν νιωθω/νιωθεις ελξη και δε γινεται τπτ.

βγαινω μετα με τον μαριο_φιτ(σκοπιμως τον αναφερω:p)υπαρχει αυτο το "κατι",μια ελξη,ενας ερωτισμος.

προχωραμε και γινετε οτι γινετε...

καταλαβες?

τι λεμε?

ενα απλο παραδειγμα.

βγαινω εγω με σενα.(παραδειγμα σου δινω ε?)δεν νιωθω/νιωθεις ελξη και δε γινεται τπτ.

βγαινω μετα με τον μαριο_φιτ(σκοπιμως τον αναφερω:p)υπαρχει αυτο το "κατι",μια ελξη,ενας ερωτισμος.

προχωραμε και γινετε οτι γινετε...

καταλαβες?

Κατάλαβα, αλλά αν είναι έτσι, εμείς οι δύο για ποιο λόγο να βγούμε;:confused: :confused:

εσυ συνηθως βγαινεις με γυναικες με μοναδικο σκοπο το κρεβατωμα?

δε σου εχει τυχει ποτεεεεεεεε να γνωρισεις μια κοπελα,να βγειτε εξω και απο εκει και περα ειτε να προκυψει κατι ή οχι?

η δε σου εχει τυχει να βγεις με παρεα και εκει να γνωρισεις καποια?

εσυ συνηθως βγαινεις με γυναικες με μοναδικο σκοπο το κρεβατωμα?

δε σου εχει τυχει ποτεεεεεεεε να γνωρισεις μια κοπελα,να βγειτε εξω και απο εκει και περα ειτε να προκυψει κατι ή οχι?

η δε σου εχει τυχει να βγεις με παρεα και εκει να γνωρισεις καποια?

Γιατί τι άλλο δηλαδή θα μπορούσε να προκύψει;:confused:

Ο σκοπός του πρώτου ραντεβού αυτός είναι......

Kαι με παρέα να βγω,το ίδιο ισχύει.