Jump to content

Ποσες φωτογραφιες τραβατε!

Κοινοποίηση

ποσες φωτογραφιες τραβας τον μηνα?  

83 members have voted

1. 1. ποσες φωτογραφιες τραβας τον μηνα?

• 1-10
      33
    • 10-20
      12
    • 20++
      27
    • δεν τραβαω/με εντυπωσιασε η συσκευη(design)
      11

Recommended Posts

καλησπερα!

ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης!

πολλοι απο εμας αγοραζουμε το καλυτερο κινητο,δινουμε αράδες λεφτα σε κινητα με τις καλυτερες φωτογραφικες οπως SE k800,N73 κτλ.

πολυ καλα καναμε και αγορασαμε το συγκεκριμενο κινητο γιατι εχει 3mpixel ή μεχρι και 5.

ποσες φωτογραφιες τραβαμε? αξιοποιουμε σωστα την καμερα? ή μας εντυπωσιαζει το desing της συσκευης?

Never Give Up:!:

Join friend!

20+

Δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ψηφιακή.

Δε με νοιάζει τόσο η ποιότητα (που του W800i με ικανοποιεί απόλυτα) αλλά να μου είναι εύκαιρο να τραβήξω οποιαδήποτε στιγμή θέλω φωτό. Αυτό αξίζει περισσότερο πιστεύω.

Και δε νομίζω να κουβαλάει κανείς συνέχεια μαζί του ψφ. Ενώ κινητό...:wink:

Εξάλλου δεν είμαι και κανας προ.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Να επεκτείνω λίγο το ερώτημα..από αυτές που τραβάτε πόσες τις εκτυπώνετε;Και αν το κάνετε αυτό πόσο ικανοποιημένοι μένετε από το αποτέλεσμα; ;)

Έχω εκτυπώσει ελάχιστες φορές και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ'το αποτέλεσμα.

Αλλα γενικά δεν εκτυπώνω καθώς I

http://www.s-isl.com/souko/r_img/earth.gif

Είναι στάση ζωής xxD

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

10-20 φωτογραφιες το μηνα.

δε με απασχολει καθολου η καμερα στο κινητο, εχω φηφιακη.

υγ: ποτε δε τυπωσα φωτογραφια απο το κινητο μου.

:)

για να πω κι εγω την γνωμη μου,κι εγω δεν τραβαω πανω απο 10φωτογραφιες τον μηνα.

δεν ειμαι φαν της φωτογραφικης,αλλα θα ηθελα το κινητο μου να τραβαει καλες φωτογραφιες για τον λογο οτι δεν θα κουβαλουσα φωτογραφικη και κινητο μαζι.

οποτε στο κινητο τα κανεις ολα.

επειτα θα ελεγα οτι νοιωθω <<ανασφαλης>> αν το κινητο μου δεν εχει καλη καμερα.γιατι ειναι λιγες οι στιγμες που θελεις να αποθανατισεις..αν δεν μπορεις να τις τραβηξεις...

και για να καλυψω και το ερωτημα του Βασιλη,εκτυπωνω φωτογραφιες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

και απο τις 10φωτογραφιες θα εκτυπωσω 2-3

Join friend!

Εγώ τραβάω περίπου 30 φωτογραφίες το μήνα από το κινητό μου τηλέφωνο s.e. k800i.Από αυτές εκτυπώνω περίπου τις 5 από φωτογραφικά μαγαζιά και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση.:D

10-20

Πιστεύω πως όντως είναι πιο σημαντικό να μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία τη στιγμή που θέλεις παρά η ποιότητά της.Παρόλ'αυτά είμαι κάτοχος και ψηφιακής μηχανής οπότε αν ξέρω ότι θα χρειαστεί να τραβήξω κάποια φωτογραφία η ειλογή μου είναι ξεκάθαρη.

Από τις φωτογραφίες που τραβάω από το κινητό εκτυπώνω τις μισές περίπου (μόνος μου) και δεν μπορώ να πω ότι με δυσαρεστεί το αποτέλεσμα αν και οι φωτογραφίες από την ψηφιακή είναι σαφώς καλύτερες.

Είρον εστί το ήμισυ των χοίρων

Ψυχοτικός είναι αυτός που χτίζει κάστρα στον αέρα.

Τρελός είναι αυτός που ζει μέσα τους.

Ψυχίατρος είναι αυτός που πέρνει το νοίκι.

1-10 το πολύ κάθε μήνα μιας και χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά την φωτογραφική μου. :)
http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Να επεκτείνω λίγο το ερώτημα..από αυτές που τραβάτε πόσες τις εκτυπώνετε;Και αν το κάνετε αυτό πόσο ικανοποιημένοι μένετε από το αποτέλεσμα; ;)

Από τις φώτο του w900 ήμουν υπερευχαριστημένος.

Και γι αυτό τραβούσα αρκετές(20 το μήνα ίσως)

Από αυτές εκτύπωνα μερικές, κυρίως από κάποιο γεγονός ή αν είχαν ωραίο θέμα(κανένα τοπίο, μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας:p)

Η εκτύπωση μου άφηνε τις ίδιες καλές εντυπώσεις...

Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο κινητό μπορεί με λίγες παραχωρήσεις να αντικαταστήσει μια φτηνή ψηφιακή.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν τραβάω σχεδόν καθόλου φωτογραφίες,μία με δύο το μήνα περίπου.Η 1,3Mpixel κάμερα της συσκευής μου δεν έχει καθόλου ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η παραπάνω επίδοση,όμως,θα αλλάξει μόλις αποκτήσω το καινούριο μου κινητό τηλέφωνο,του οποίου την φωτογραφική μηχανή θα αξιοποιήσω σε μεγάλο βαθμό.

αντε να βγαλω το πολυ 7φωτο το μηνα.

παντα κανω το εξης παιρνω ενα τηλ.

π.χ.το ν93 τραβηξα 3,4φοτο και αυτο ητανε και ετσι θα κανω και με τα αλλα.

πλεον δεν μου λεει κατι η φωτογρ. στο τηλ.θελω μεν να εχω 3...5mpixels αλλα μονο για να εχω...

οσο για το αλλο ερωτημα να εχω εκτυπωση μεχρι τωρα συνολο καμια 15φορες απο τηλ.

:O :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

20+ τραβαω με το κινητο το μηνα.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

δηλαδη,ενας λογος που τραβατε λιγες εως καθολου φωτογραφιες ειναι επειδη δεν εχετε καλη φωτογραφικη στο κινητο σας?

Join friend!

Εγω δεν τραβαω καθολου γιατι το αποτελεσμα ειναι χαλια,γενικοτερα δεν ειμαι και της φωτογραφιας και τα κινητα που ειχα εως τωρα ποτε δεν ειχαν τις ικανοτητες να τραβηξουν καλη φωτογραφια!
[sIGPIC][/sIGPIC]

πάνω απο 20 και τις περισσότερες τις εκτυπώνω.

Είμαι υπερ ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα.

Όταν είχα s.e που δεν έβγαζε καλά(z800)και γενικα αλλα μοντέλα σπάνια χρησιμοποιούσα την κάμερα διοτι ήταν αθλια.

Μετα που πήρα 903,και τώρα ν73 ειναι απολυτα ικανοποιημένος απο την επίδοση τους στις φωτογραφίες.

Περίπου 3-4 / μέρα. Πάντα θα βρω κάτι να τραβήξω :ρ ... Αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να εκτυπώσω καθώς δεν ξέρω πως :O

δηλαδη,ενας λογος που τραβατε λιγες εως καθολου φωτογραφιες ειναι επειδη δεν εχετε καλη φωτογραφικη στο κινητο σας?

Ναι,θέλω να έχω ικανοποιητική ποιότητα στις φωτογραφίες που τραβάω.Ειδάλλως,αποθαρρύνομαι από να τις διατηρώ στη μνήμη της συσκευής μου.

Ναι,θέλω να έχω ικανοποιητική ποιότητα στις φωτογραφίες που τραβάω.Ειδάλλως,αποθαρρύνομαι από να τις διατηρώ στη μνήμη της συσκευής μου.

Σίγουρα, η ποιότητα είναι η πλεον σημαντική παράμετρος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σίγουρα, η ποιότητα είναι η πλεον σημαντική παράμετρος.

Σαφώς, αν και η ποιότητα των φωτογραφιών φαίνεται και εκδηλώνεται στις εκτυπώσεις σε χαρτί και όχι στην οθόνη του υπολογιστή.;)