birbilis Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 σε ευχαριστώ , δεν έχει επιλόγη για το unicode :mad: Ισως το λέει κάπως αλλιώς όπως τα nokia (περιορισμένο σετ χαρακτηρών αν θυμάμαι καλά). Αν όντως δεν υπάρχει ρύθμιση, θέλω να πιστεύω οτι θα το φτιάξουν όταν εισαχθεί επίσημα. Τα άλλα LG που κυκλοφορούν πάντως δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Γεια σας, για να σας λύσω το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες...Έχω κι εγώ το LG Shine που επίσης μου δίνει τη δυνανότητα μηνύματος με 70 χαρακτήρες.Αυτό συμβαίνει γιατί τα τηλέφωνα αυτά δεν έχουν ακόμα το ελληνικό λογισμικό.Όταν έρθουν στην Ελλάδα και έρθει μαζί τους και το αντίστοιχο λογισμικό τότε με μία απλή αναβάθμιση το πρόβλημα λύνεται κατά 95 %.Τουλάχιστον έτσι μου είπαν από την LG που τηλεφώνησα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Αρκετά πρακτικό, μπαταρία μέτρια.., αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο αρκετά καλή, πρόβλημα στα sms μέχρι 70 χαρακτήρες το καθένα:( apo Hxeio.mnimi k ta klasika ti leei? kalo? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mapatronis Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 apo Hxeio.mnimi k ta klasika ti leei? kalo? Μνήμη παίρνει microSD και δεν υπάρχει πρόβλημα, από ακουστικής πλευράς πολύ καλό,και από σήμα τσεκαρισμένα πάλι πολύ καλό, κάτι άλλο όμως που δεν μου αρέσει είναι ότι στις επαφές δεν έχει πολλά πεδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Το ειδα και εγω χτες , η vodafone λεει οτι θα κυκλοφορησει απο Ιουνιο αν δεν κανω λαθος. Πολυ ποιοτικη συσκευη,δινει μεγαλη αισθηση πολυτελειας. Η χρηση του προβληματιζει λιγο ,αν και πιστευω οτι ειναι θεμα συνηθειας .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
147 GR Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Αν και εχω το qtec με οθονη αφης και μου εχει φαει τη ζωη,αυτο το κινητο μ'αρεσει παρα πολυ... θα θελα να ρωτησω λοιπον αν ο τηλεφ καταλογος ειναι ευκολος στη χρηση,δηλαδη εμφανιζονται γραμματα για να πας κατ'ευθειαν στο ονομα που θελεις,και αν ναι, εχουν λογικο μεγεθος ή ειναι μικρα μικρα και δεν πατιουνται με τιποτα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Αρκετά πρακτικό, μπαταρία μέτρια.., αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο αρκετά καλή, πρόβλημα στα sms μέχρι 70 χαρακτήρες το καθένα:( Και αυτο μετρια μπαταρια? και μικρο μηνυμα? Νομιζω οτι ειναι βασικοι λογοι απορριψης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Η μπαταρία δεν νομίζω να είναι και βασικός λόγος (τουλάχιστον για μένα). Όσα κινητά έχω πάρει η μπαταρία τους δεν κρατά πάνω από μια μέρα (με χρήση.... παραπάνω από το κανονικό). Τώρα αυτό με το SMS... είναι όντως πρόβλημα. Αλλά αν δεν κάνω λάθος ένας φίλος παραπάνω είπε πως διορθώνεται με νέο firmware (όταν βγει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Οσοι κάτοχοι, από που το αγοράσατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Οσοι κάτοχοι, από που το αγοράσατε? Πωλείται σε 40 κομμάτια αν δεν κάνω λάθος στο http://www.expansys.com.gr Τώρα το πόσα έχουν μείνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 kaloriziko se olous episima apo deytera stin elliniki agora. they are here!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 kaloriziko se olous episima apo deytera stin elliniki agora. they are here!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mipos ksereis timi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Άντε ρε! Αυτή τη Δευτέρα; Μη μου βάζεις ιδέες. :rolleyes: Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Τη Δευτέρα??? Που ρε παιδιά? Προχθές μίλησα με LG και μου είπαν για τέλη Μαίου. Μου είπαν επίσης οτι θα υπάρξει μεγάλη διαφημιστική καμπάνια και οτι όταν είναι να κυκλοφορήσει επίσημα θα το καταλάβω σίγουρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Τη Δευτέρα??? Που ρε παιδιά? Προχθές μίλησα με LG και μου είπαν για τέλη Μαίου. Μου είπαν επίσης οτι θα υπάρξει μεγάλη διαφημιστική καμπάνια και οτι όταν είναι να κυκλοφορήσει επίσημα θα το καταλάβω σίγουρα!!! pls look http://www.megamarket.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 pls look http://www.megamarket.gr tous pira tel kai mou eipan apo telos evdomados, diladi apo tin alli. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 o aderfos moy to pire apo expansys prin kanena mina kai vale,opoios thelei tora na akousei ton filo ton mast!!! ;) xerei ti leei Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Το θέμα είναι να εμφανιστεί στα μαγαζιά να το δούμε και από κοντά. Να κοιτάξουμε και αν φτιάξανε τα ελληνικά στα sms...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 exei xekinisei i diathsi tou apo paraskeyi me language Pack GREEK!!!!!!!!!!!!! ETOIMOPARADOTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 exei xekinisei i diathsi tou apo paraskeyi me language Pack GREEK!!!!!!!!!!!!! ETOIMOPARADOTA. Σε ποιο καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaswimmer Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 exei xekinisei i diathsi tou apo paraskeyi me language Pack GREEK!!!!!!!!!!!!! ETOIMOPARADOTA. Μα και αυτα που εχουμε παρει εμεις απο expansys με ελληνικα ειναι. Και σε μενου και στα μηνυματα. Το προβλημα ειναι με τα sms, εκτος και αν τωρα σε αυτες τις παρτιδες δεν υπαρχει, οποτε λογικα με μια αναβαθμιση στα δικα μας το προβλημα θα λυνεται. Σωστα; Παντως το κινητο ειναι το κατι αλλο, καθε μερα ανακαλυπτω νεες λειτουργιες.... ( η πλοηγηση στο τηλ. καταλογο μπορει να γινει με 4 τροπους)! Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell ,μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digit_1978 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Paidia egw to pira apo ebay mou arese poly san tilefono alla to programa tis lg gia na diaxeiristeis contacts einai gia ta ana8ema den briskei to tilefono me tipota 3erete kanena allo programma pou na mporeina to kanei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Paidia egw to pira apo ebay mou arese poly san tilefono alla to programa tis lg gia na diaxeiristeis contacts einai gia ta ana8ema den briskei to tilefono me tipota 3erete kanena allo programma pou na mporeina to kanei? Πόσο το πήρες απο ebay; Ελληνικά έχει; Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaswimmer Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Paidia egw to pira apo ebay mou arese poly san tilefono alla to programa tis lg gia na diaxeiristeis contacts einai gia ta ana8ema den briskei to tilefono me tipota 3erete kanena allo programma pou na mporeina to kanei? Kαι γιατι το προγραμμα της lg δε σου δουλευει; Εμενα παντως δουλευει κανονικα. Μηπως στο μενου ρυθμισεις/ συνδεσιμοτητα δε το εχεις αλλαξει απο mass storage σε data transfer; Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell ,μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Καλησπερίζω το forum ,έχω το Prada κοντά 2 μήνες τώρα,παράλληλα με ένα SE M600,πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο,από κάθε λειτουργία,απλά μετά από 2 μήνες αρχιζει και τίθεται το θέμα της παραμετροποίησης...Έχει βρει κανείς θέματα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο;Έχει βρεί κανείς εφαρμογές? Τέλος μια παρατήρηση.Όμορφη και στιλάτη η δερμάτινη θηκούλα αλλά επειδή το τηλέφωνο σύρεται και ανασύρεται από αυτήν,αν μπεί κάτι έστω ελάχιστο μέσα,σαν σκουπιδάκι,απλα γρατζουνάει την πολύτιμη οθόνη.Μετράω ήδη μια ελάχιστη γραμμούλα στη μέση περίπου της οθόνης.Δεν την παρατηρεί κανείς αλλα καί μόνο που την βλέπω εγω με χαλάει... χαιρετισμούς j.b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts