mitsos106 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 τις περασα τις φωνες ετσι οπως ειπες αλλα δεν μου τις βγαζει στο τομτομ.μηπως ξερεις γιατι?:worry: :) χμ... Σε ρωτάει νομίζω αν θές να βάλεις κι άλλη γλώσσα εκτός της προεπιλεγμένης. Απαντάς ΝΑΙ. Α, ποιά έκδοση έχεις; Η καινούρια, δεν υποστηρίζει την ελληνική:mad: :angry: :rocket: Κι εμένα γι αυτό μου τη λέει η αρραβωνιαστικιά μου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 χμ... Σε ρωτάει νομίζω αν θές να βάλεις κι άλλη γλώσσα εκτός της προεπιλεγμένης. Απαντάς ΝΑΙ. Α, ποιά έκδοση έχεις; Η καινούρια, δεν υποστηρίζει την ελληνική:mad: :angry: :rocket: Κι εμένα γι αυτό μου τη λέει η αρραβωνιαστικιά μου:lol: app version 6.020 gps driver 1.20 αυτην εχω φιλε μου ,εσυ πια εχεις?:) καλα σε κανει:lol: και σου την λεει:lol: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 app version 6.020 gps driver 1.20 αυτην εχω φιλε μου ,εσυ πια εχεις?:) καλα σε κανει:lol: και σου την λεει:lol: Την ίδια έχω σε ΝΟΚΙΑ Ε65. Και δεν παίζει ελληνικά:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 νε ρε γμτ γιατι .κανενας χειροκινητος τροπος με το καρντ ριντερ δεν υπαχει να το κανουμε?:worry: χωρις το tomtom home?? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 νε ρε γμτ γιατι .κανενας χειροκινητος τροπος με το καρντ ριντερ δεν υπαχει να το κανουμε?:worry: χωρις το tomtom home?? Τόσο προχωρημένος δεν είμαι:p Μόνο το tomtom home χρησιμοποιώ και στα δυο κινητά μας (ΝΟΚΙΑ Ε65 και HTC Artemis). Οπότε, ας αναλάβει κάποιος τσάκαλος να απαντήσει:O Κι εγώ θα χαρώ να βάλω ελληνικά (να γλιτώσω και τη μουρμούρα δηλαδή -ΕΣΥ-ΓΙΑΤΙ-ΝΑ-ΕΧΕΙΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙ-ΕΓΩ-ΟΧΙ-):lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 σωστος ο Mιτσος:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 νε ρε γμτ γιατι .κανενας χειροκινητος τροπος με το καρντ ριντερ δεν υπαχει να το κανουμε?:worry: χωρις το tomtom home?? Νομίζω πως μπορώ να σε βοηθήσω γιατί και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, ενώ πέρασα τα Ελληνικά στο κινητό δεν μου τα έβγαζε στης ρυθμίσεις του tomtom. Μπήκα λοιπόν στην κάρτα (με μαζική αποθήκευση) και είδα πως τα είχα αποθήκευση σε διαφορετικό φάκελο από τις υπόλοιπες. ο φάκελος λέγετε voices και είναι στο root αν θυμάμαι καλά. παίρνεις τα δυο αρχεία πού έχει μέσα και τα βάζεις μαζί με τα υπόλοιπα. ελπίζω να βοήθησα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Νομίζω πως μπορώ να σε βοηθήσω γιατί και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, ενώ πέρασα τα Ελληνικά στο κινητό δεν μου τα έβγαζε στης ρυθμίσεις του tomtom. Μπήκα λοιπόν στην κάρτα (με μαζική αποθήκευση) και είδα πως τα είχα αποθήκευση σε διαφορετικό φάκελο από τις υπόλοιπες. ο φάκελος λέγετε voices και είναι στο root αν θυμάμαι καλά. παίρνεις τα δυο αρχεία πού έχει μέσα και τα βάζεις μαζί με τα υπόλοιπα. ελπίζω να βοήθησα.:) Τόσο απλό ήταν; Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, είσαι αστέρι!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Νομίζω πως μπορώ να σε βοηθήσω γιατί και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, ενώ πέρασα τα Ελληνικά στο κινητό δεν μου τα έβγαζε στης ρυθμίσεις του tomtom. Μπήκα λοιπόν στην κάρτα (με μαζική αποθήκευση) και είδα πως τα είχα αποθήκευση σε διαφορετικό φάκελο από τις υπόλοιπες. ο φάκελος λέγετε voices και είναι στο root αν θυμάμαι καλά. παίρνεις τα δυο αρχεία πού έχει μέσα και τα βάζεις μαζί με τα υπόλοιπα. ελπίζω να βοήθησα.:) σωστος ο γειτονας!:) μπραβο ρε Μακη ειχε κανει φακελο voice μες την καρτα μνημης και τις δυο ελληνικες φωνες!τις περνεις απο κει και τις πετας μες τον φακελο του τομτομ χειμα!δουλευει αψογα.ευχαριστω:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouk Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Στον φάκελο voices έχει 24 διπλά αρχεία (data00.chk, data00.vif .... data46.chk, data46.vif)!!!!:X Ποιά δύο είναι αυτά που μας ενδιαφέρουν για τα Ελληνικά? Παράθεση http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Paides min exete kanena link na katebasw tis ellinikes fones kai POI me kameres? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Στον φάκελο voices έχει 24 διπλά αρχεία (data00.chk, data00.vif .... data46.chk, data46.vif)!!!!:X Ποιά δύο είναι αυτά που μας ενδιαφέρουν για τα Ελληνικά? αν κατέβασες όλες τις γλώσσες τότε ίσως και να έχει 24 διπλά. η σβήσε όλα τα αρχεία και ξαναπέρασε μόνο τα Ελληνικά, η πέρνα όλα τα αρχεία μέσα στον φάκελο του τομτομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Στον φάκελο voices έχει 24 διπλά αρχεία (data00.chk, data00.vif .... data46.chk, data46.vif)!!!!:X Ποιά δύο είναι αυτά που μας ενδιαφέρουν για τα Ελληνικά? αυτα που ψαχνεις ειναι το data30 kai 31.ειναι οι 2 φωνες greek .πανε στην σελιδα tomtom και κατεβασε το tomtom home απο εκει θα κατεβασεις τις φωνες που θες.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouk Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 :O Δεν εχει 30 και 31!!!:X Παράθεση http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 :O Δεν εχει 30 και 31!!!:X αυτο σου λεω πηγαινε και ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΑ απο το τομτομ:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouk Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 :O Ωχ!! Ευχαριστώ, θα το κάνω. Να είσαι καλά!:D Παράθεση http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Τελικά το προγραμματάκι δουλεύει τέλεια με το Ε65. Σήμερα ήρθε το GPS ποντικάκι και πάει σφαίρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 χμ... Σε ρωτάει νομίζω αν θές να βάλεις κι άλλη γλώσσα εκτός της προεπιλεγμένης. Απαντάς ΝΑΙ. Α, ποιά έκδοση έχεις; Η καινούρια, δεν υποστηρίζει την ελληνική:mad: :angry: :rocket: Κι εμένα γι αυτό μου τη λέει η αρραβωνιαστικιά μου:lol: δηλαδη η 6.02 δεν εχει ελληνικο μενου και η 6.01 εχει?? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 δηλαδη η 6.02 δεν εχει ελληνικο μενου και η 6.01 εχει?? Σόρι, άκυρο αυτό που είπα για τις γλώσσες. Μενου δεν υπάρχει ελληνικό από όσο γνωρίζω. Στα προηγούμενα μηνύματα, αναφερθήκαμε μόνο στις φωνές που σε βοηθάνε στην πλοήγηση. Και το πρόβλημα λύθηκε, βλ μήνυμα του makis21 λίγο πιο πάνω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 ok...το βασικο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι για να μπορω να εισαγω διευθυνσεις και πολεις πρεπει να αλλαζω απο τις ρυθμισεις του κινητου την γλωσσα σε αγγλικα...αλλιως δεν γραφει τιποτα...εχω ενα e61 ,συμβαινει και στα αλλα κινητα αυτο? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Εμένα με την έκδοση 6.02 μου γυρναέι αυτόματα στα αγγλικά όταν πάω να εισαγάγω διεύθυνση. Μπορεί κάποιος να αναφέρει πως να βάλουμε τα POI κ τις κάμερες; Γιατί μέσα από το tomtom home πρέπει να πληρώσεις απ ότι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μπορει καποιος να δωσει αναλυτικες οδηγιες για την εγκατασταση του TomTom? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayri Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Απο που μπορω να βρω το προγραμμα και χαρτες για Ν95, τον ποιο απλο και τον ποιο ενημερωμενο. Το θελω για να βαλω τα ΡΟΙ για τις καμερες στην Εθνικη οδο!!! Ειναι καλυτερο απο Route 66???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayri Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Οκ το βρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Οταν μου ζηταει συσκευη Gps μονο μεσω Bluetooth exei epilogh. Mε τo N95 τι γινεται ποια ειναι η ρυθμιση??? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Ξερει κανεις αν δουλευει με το Ε90 ? Προσπαθω να το κανω να δουλεψει αλλα No Gps Signal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts