Jump to content

[XBOX360] Τεχνικά Θέματα

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε iliasp, πρωτα απ'ολα πρεπει να αποφασισεις ποιο τσιπακι θελεις, τα μονα τσιπακια 4ης γενιας ειναι το Xenium (και το XeniumICE), το SmartXX και το Xecutor-3 που αναμενεται σε λιγες μερες (νισαφι πια!). Απο Σαλονικα δεν ξερω κανα μαγαζι που να τα πουλαει, εχω επισκευτει 3-4 αλλα ολα το αλαντιν ειχαν @!#$! Θα σε συμβουλευα να παραγγειλεις καποιο απο το εξωτερικο, κοιτα εδω http://www.divineo.co.uk, εχει ολα τα τελευταια τσιπακια, επεισης το consoleworld.gr εχει το Xecutor 2,3 lite και θα φερει και το 3 συντομα (σε αρκετα τσουχτερη τιμη πιστευω). Παντως και το 2,3 να παρεις σε καλυπτει αφου δεν εχεις και προβλημα με κολλησεις. Κalο gaming :p

AntonisStaras: Δοκιμασε να το γραψεις σε CD-RW ή DVD-R και οχι CD-R, γενικα τα Boxakia εχουν προβλημα με τα CD-R ειδικα τα παλιοτερα με το Thomson.

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ!

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ok, ειχα κατεβει κατω σημερα, κατα τυχη περασα απο ενα γνωστο games shop στην Αγγελακη. Ειπα λοιπον να μπω και να ρωτησω τιμες, μου λεει λοιπον 110 ε το τσιπακι που μαλλον ειναι Xecutor αλλα δεν θυμοταν ακριβως και πρεπει να ρωτησει το τεχνικο. Του λεω θα τον παρω τηλ. να ρωτησω το απογευμα (που να μην επαιρνα). Το τσιπακι τελικα ηταν (surprise surprise) Aladin, οταν τον ρωτησα αν περνανε το Evox μου λεει αλλα 100 ε, ναι καλα διαβασατε αλλα 100 ε! Εχουμε και λεμε λοιπον: τσιπακι Αλλαντιν (στη χονδρικη) αντε να εχει και 20ε, Evox τσαμπα, ο τυπος ωστοσο τα υπολογισε 210 e, ε ρε βουρδουλα που θελουν μερικοι. Και δυστηχως αυτοι οι "επαγγελματιες" πιανουν κοροιδα κατι 15αχρονα που δεν ξερουν και τα γδερνουν...
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ!

Καλησπέρα παιδιά.Είμαι καινούργιος κάτοχος xbox και θέλω να το ενώσω με ένα άλλο μέσω crossover cable.Έχω βρεί πώς να φτιάξω τέτοιο καλώδιο αλλά δεν μπορώ να κάνω σύνδεση.Το μηχάνημα δεν είναι τσιπαρισμένο.Ξέρει κανείς πώς ακριβώς είναι η συνδεσμολογία του original καλωδίου ή πού μπορώ να βρώ πληροφορίες σχετικά για να φτιάξω ένα ίδιο;Το αυθεντικό έχει 30€ και δεν λέει να το αγοράσω για τις λίγες φορές που θα παίξω σε link.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

mastoul:Ίδια διάταξη με κανονικό crossover ethernet καλώδιο χρησιμοποιεί το xbox για system link.Μάλλον δεν το έχεις φτιάξει σωστα.. Δοκίμασες αν συνδέει το xbox με το pc σου;Υπάρχει μια αμυδρή πιθανότητα να χρειαστεί να κάνεις κάποια πατέντα με hub αν έχεις ή να αγοράσεις το original.Δες εδώ:

http://faqs.ign.com/articles/427/427163p1.html

Να ρωτήσω και εγώ κάτι: Έχει δοκιμάσει κανείς τα διάφορα 3rd party tunneling προγράμματα;Με 5' ψάξιμο στο google βρήκα τις εξής σελίδες:

http://www.gamespyarcade.com/support/tunnel_xbox.shtml

http://www.xbconnect.com

Είναι πιθανό να μην χρειάζεται καν απενεργοποίηση του mod chip για να τα χρησιμοποιήσει κανείς, αλλά δεν το έχω τεστάρει ακόμη λόγω εξεταστικής...Αν κάποιος άλλος τα έχει ήδη δει ας δώσει τα φώτα του...

Shall I say I was wrong, if I'm right?

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ (ΟΡΙΓΙΝΑΛ KAI MH ΚΑΙ ΜΗ) ΕΤΟΙΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΡΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΗΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Χ-ΒΟΧ, AΦΟΥ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ??????

ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

:alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsarm (18 Σεπ. 2004 , 14:21)

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ (ΟΡΙΓΙΝΑΛ KAI MH ΚΑΙ ΜΗ) ΕΤΟΙΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΡΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΗΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Χ-ΒΟΧ, AΦΟΥ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ.

ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

iparxei alla einai psilo akrivo.

Pantos sto kotsovolo tou peristeriou iparxei sta sigoura

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο καιρό μου κάικε ο σκληρός του XBOX μου και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν σκληροί των 8-10 GB(xbox hard drives) στο εμπόριο για να τον αλλάξω. Αν ναι, μήπως ξέρεται πόσο κοστίζουν? Αν πάλι δεν υπάρχουν τέτοιοι πόση είναι η χαμηλότερη χωριτικότητα άλλων σκληρών που μπαίνουν σε xbox? Ευχαριστώ πολύ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsarm (18 Σεπ. 2004 , 14:21)

Εγώ πάντως έχω πάρει ένα ασύρματο της Logitech, το οποίο έχει άριστη αίσθηση...

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AntonisStaras (18 Σεπ. 2004 , 16:12)

Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο καιρό μου κάικε ο σκληρός του XBOX μου και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν σκληροί των 8-10 GB(xbox hard drives) στο εμπόριο για να τον αλλάξω. Αν ναι, μήπως ξέρεται πόσο κοστίζουν? Αν πάλι δεν υπάρχουν τέτοιοι πόση είναι η χαμηλότερη χωριτικότητα άλλων σκληρών που μπαίνουν σε xbox? Ευχαριστώ πολύ!

Απ'ότι ξέρω όλοι (ή σχεδόν) όλοι οι δίσκοι που μπαίνουν στο Pc μπαίνουν και στο xbox.

Είχα βρει στην xbox-scene.com tutorial που έλεγε πως και τι. :)

Φιλικά Δημήτρης

gia .exo to xbox .exo to flash fxp,kalodio,to evox programa,kai to xiso.exo grapsei arketa original games.shmera phga na grapso ena games.kai moy ebgale . there is a problem with the disc you are using it may be dirty or damaged.rpota to katebasa me to flash fxp,meta me to xiso.kai telos me to nero me thn epilogi burn image.afoy prota egine xiso.to egrapsa kai moy bgazei to mhnyma.ti mporo na kano.ksero oti zitao pola.ligi bohteia.eyxaristo.

Ευχαριστώ Wraithgr για την απάντηση.Τελικά έφτιαξα άλλο καλώδιο και ήταν εντάξει.Έ΅χω ακόμα μιά απορία:σε τί χρησιμεύει να ενώσω τον υπολογιστή μου με το ατσιπάριστο xbox;;;;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mastoul (21 Σεπ. 2004 , 15:25)

Ευχαριστώ Wraithgr για την απάντηση.Τελικά έφτιαξα άλλο καλώδιο και ήταν εντάξει.Έ΅χω ακόμα μιά απορία:σε τί χρησιμεύει να ενώσω τον υπολογιστή μου με το ατσιπάριστο xbox;;;;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

den xrisimevi se tipota giati to xbox atsiparisto einai MONO paixnidomixani

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evagelos (22 Σεπ. 2004 , 09:17)

den xrisimevi se tipota giati to xbox atsiparisto einai MONO paixnidomixani

Βασικά αν διαθέτεις broadband σύνδεση μπορείς να συνδέσεις το xbox με τον υπολογιστή για να παίξεις παιχνίδια online είτε με το live ή με κάποιο από τα προγράμματα που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα...

Hello!

Ξέρει κανείς που θα βρω ΕΛΛΗΝΙΚΑ fonts για το XBMC ;;;;

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος benrgv (23 Σεπ. 2004 , 15:33)

se xbox xwris mod-chip mporw na balw to programma pou apothikeuei oloklira ta games ston skliro?euxaristw ek twn proterwn :)

Δυστυχώς χρειάζεσαι modchip γιατι χωρις αυτό δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το evox το οποίο χρειάζεσαι για να συνδεθείς με τον υπολογιστή σου και να κατεβάσεις τα αρχεία στο σκληρό του xbox σου, αλλά και να τα τρέξεις αφού τα κατεβάσεις...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wraithgr (23 Σεπ. 2004 , 20:40)

Δυστυχώς χρειάζεσαι modchip γιατι χωρις αυτό δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το evox το οποίο χρειάζεσαι για να συνδεθείς με τον υπολογιστή σου και να κατεβάσεις τα αρχεία στο σκληρό του xbox σου, αλλά και να τα τρέξεις αφού τα κατεβάσεις...

nomiza pws ginetai na pareis to game kai apo to drive tou xbox na to antigrapseis ston skliro tou kateutheian.toulaxiston etsi mou eipe enas filos pws kanei.exei skliro 120gb kai ton exei full paixnidia xwris na to sundesei me to pc :(

Δεν γινεται να περασεις τα παιχνιδια στο σκληρο του Xbox αν δεν του εχεις βαλει modchip. Αφου το τσιπαρεις μπορεις να αλλαξεις σκληρο με καποιο μεγαλυτερης χωρητικοτητας οπως ο φιλος σου, και να περνας ελευθερα τα παιχνιδια και τις ταινιες σου. Συνδεση με τον υπολογιστη χρειαζεται να κανεις αν θελεις να αντιγραψεις τα παιχνιδια σου (κανεις ftp, παιρνεις το παιχνιδι απο το σκληρο του xbox και το περνας στο σκληρο του PC και το αντιγραφεις σε DVD).

PS το Xecuter 3 εχει μπει στην παραγωγη και οι πρωτες σειρες εχουν ηδη βγει, hurah!

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ!

bazexa: Σε καταλαβαίνω. Τα ίδια πάθαινα και εγώ. Σου προτείνω να κατεβάσεις το CloneXB.Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να μετατρέπει καλύτερα τα αρχεία σε iso και επίσης να τα καίει χρησιμοποιώντας άλλα προγράμματα που έχεις(π.χ DVD Decrypter έχω εγώ) Δυστηχώς δεν θυμάμαι Διεύθυνση που το κατέβασα. :worry:

γνωριζει κανεις κανα μαγαζι στην θεσ/νικη που να περναει κανα τσιπακι της προκοπης και οχι το alladin;;

εδω στην καλαμαρια μου ζητανε 100 ευρω :wacko: για το αλλαντιν και μου δινουν δωρο 5 τιτλους της αρεσκειας μου

vegos: katebase to teleutaio build tou XMBC kai 8a sou paizoun mia xaroula ta ellinika fonts.

btw must see url's =>

http://www.teamxodus.com/ (modchip)

http://www.xbox-scene.com/ (must for any xbox user)

http://www.x-b-o-x.net/ (programs / tools)

http://www.xboxmediacenter.de/ (founder of the XBMC)

http://www.izonews.com/ (need to know the latest releases?)

http://xbox.ign.com/ (news & more)

my configuration:

- XBOX v1.x < 5 (but i don't remember)

- Xenium (flashed with OS2 Beta)

- HD Seagate 7200RPM 8MB Cache 160GB (with EVOXM7 Bios for large drive support | only one partition "F" | no "G" partition created to avoid splitting the GB's)

- Bios Bank A: EVOXM7 - XBOX.Media.Center.1.0.XBOX-WAM (patched with latest build 09/09/2004)

- Bios Bank B: EVOXM7 - EvolutionX Build 3935

- Bios Bank C: EVOXM7 - MS DashBoard (original)

Darky's v5.6 ★ JPU ★ Voodoo ★

applied fixes: 3-button combo :ninja:

παιδια μια βοηθεια εαν μπορειτε, το X-BOX βαρεσε σκληρο δισκο και τον αλλαξα , πως μπορω να το κανω να δουλεψει και παλι? δεν εχω βαλει chip ουτε τιποτα , ειναι stock origional.

ο νεος δισκος ειναι Seagate Baracuda 120GB

Ευχαριστω

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.