junglist Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Περιμένω να έρθει το Ν95 μου, και θέλω να ρωτήσω προκαταβολικά για τους χάρτες. Στο μέλλον θα γίνει κάποια αναβάθμιση στους χάρτες ώστε να καλύπτεται η Ελλάδα καλύτερα; Μένω Κρήτη που απ' ότι διαβάζω δεν είναι χαρτογραφημένη καλά. Αλλιώς τι να κάνω να κατεβάσω το nokia maps ver 1.0 στον υπολογιστή ώστε να μην περαστούν οι νέοι χάρτες αλλά οι παλιοί; Και μετά καπάκι το nokia maps 2.0 αλλά να κρατήσω τους παλιούς χάρτες; Πέρνα το GARMIN να τελειώνεις.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του Nokia Maps στο Ν95, και όχι μόνο δεν συνδέεται μέσω Map Loader λέγοντας ότι 'Waiting for Drive', αλλά έριξα τα αρχεία μέσα στο Cities και τώρα κολλάει το Maps. Φτάνει 30% και κλείνει. Αλήθεια, για εμάς που ταξιδεύουμε UK τι πρέπει να κάνουμε για να βάλουμε τους νέους χάρτες; Ευχαριστώ! για να βαλεις χαρτες εξωτερικου πρεπει να βαλεις και τον τελευταιο της Ελλαδας. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Πώς μπορώ να βάλω το νοκια map loader στο PC μου για να περάσω χάρτες στο n95 μου; Πάω εδώ http://europe.nokia.com/A4991031 Πατάω download nokia map loader, αλλά δεν κάνει τίποτα.... Απ'οποιο link και να έχω πάει να μπω να κατεβάσω το nokia map loader καταλείγω σε μια κενή σελίδα; Μήπως είναι down το site η κανω εγω κατι λαθος ;:worry::worry: Μαλλον κανουν καποιο update στην σελιδα Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Βασικα εφταιγε ο internet explorer. απο firefox ηταν οκ :blink: εχω δει που ολοι εδω λενε για τους χαρτες... μολις πηρα ενα N95 εχει το τελευταιο firmware. αυτο σημαινει οτι εχει το Nokia Maps 2; Οι χάρτες τι σχεση εχουν με το nokia maps; Αφου φορτωνονται με το nokia map loader.... Οποτε και με Nokia maps 1 και με 2 τους ιδιο πραγμα δεν βλέπεις; Ρωτάω γιατί όλοι λένε οτι με το νεο Nokia Maps χάσανε την χαρτογράφηση από ορισμένες περιοχές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Λογικά πρέπει να έχει την έκδοση 1.2 και όχι την 2.0. Πήγαινε στα σχετικά της εφαρμογής και στο πάνω μέρος της σελίδας σου γράφει της πληροφορίες της εφαρμογής. Τους ίδιους χάρτες εχουν και οι δυο εκδόσεις. Απλά αν είχες τους παλιότερους χάρτες, και φορτώσεις την νέα έκδοση και το map loader, τότε θα φορτώσεις και τους νέους χάρτες, οι οποίοι έχουν μικρότερη λεπτομέρια απο τους παλιούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ΟΚ! Κατάλαβα... Άρα δε χρειάζεται να ανησυχώ ποιους εχω. Αφού τους πέρασα χτες για πρώτη φορά τότε σίγουρα έχω τους καινούριους χαρτες ασχετα απο το αν ειναι καλο η κακο αυτο.... Επίσης πόσο περίπου χρεώνεται το assisted gps. Βασικα δεν έχω καταλάβει με ποιο προφιλ συνδεσης μπενει. Με το gprs? με το cosmote internet; κανει μια απλη τηλεφωνικη κληση; (αρα και δωρεαν αν καλυπτεται απο τον δωρεαν χρονο ομιλιας του προγραμματος που ειμαι...) αν οχι ποσα KB ανταλαζει μεσω gprs για να ξερω και ποσο κοστιζει.....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Δεν έχει σχέση με προφίλ. Εγώ του έχω καθορίσει να συνδέεται με το Cosmote Internet. Κατεβάζει 4ΚΒ και μετά κλείνει. Αυτή είναι όλη και όλη η χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 αυτο το ειδατε???http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215636 το εχει ψαξει κανεις??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 εγω προσωπικα μολις εβαλα την τελευταια εκδοση και μου βρηκε ταξιδιωτικο οδηγο Λονδινου που λεει Lovely planet. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 τελευτεα εκδοση του nokia maps???που???εγω εχω την πρωτη 2 που βγηκε Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Nokia.Maps.v2.0.3204.S60v3.SymbianOS9.1 στο γνωστο μερος. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Nokia.Maps.v2.0.3204.S60v3.SymbianOS9.1 στο γνωστο μερος. + http://rapidshare.com/files/130475899/cities.txt ειναι ο τελευταιος χαρτης της tele atlas (πριν εξαγωρασει η νοκια την navteq και βαζει αυτους με το map loader) που κανει φωνητικη προσομοιωση πλοηγησης με τον τελευταιο χαρτη της navteq δεν κανει καν υπολογισμο διαδρομης αν δεν εχεις αγορασει αδεια Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 τι αδεια να αγορασεις αφου ειναι τοσο ελειπης που δεν εχει δεδομενα δρομων για να υπολογισει διαδρομη. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 τι αδεια να αγορασεις αφου ειναι τοσο ελειπης που δεν εχει δεδομενα δρομων για να υπολογισει διαδρομη. η εξαγορα της navteq και η συνδεση του nokia maps με τους χαρτες της αποκλειστηκα μαλλον απαξιωνει την εφαρμογη μπορουμε να απεγκαταστησουμε το nokia maps? Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Όχι! Είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό, δεν σου πιάνει χώρο. Αυτό που μπορείς να διαγράψεις είναι οι χάρτες. Τους διαγράφεις μέσω του Map Loader. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 τελευτεα εκδοση του nokia maps???που???εγω εχω την πρωτη 2 που βγηκε http://europe.nokia.com/A4984199 :);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 http://europe.nokia.com/A4984199 :);) Μόλις την έβαλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος... :) (Λόγω πρόσφατου update είχα ξεχάσει πάνω την πρώτη πρώτη έκδοση... ) Και μην αρχίσετε please τα "πέτα το nokia maps και βάλε garmin" γιατί τα έχω δοκιμάσει και τα άλλα, κι όμως κατέληξα σ' αυτό... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Αναλόγως για που το θες και αν είσαι διατεθειμένος να πληρώνεις άδειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Αναλόγως για που το θες και αν είσαι διατεθειμένος να πληρώνεις άδειες... Να θυμησω οτι πλεον δεν ειναι απαραιτητο.:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Μάλλον έχω μείνει πίσω τότε... Για πες για πες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Μάλλον έχω μείνει πίσω τότε... Για πες για πες... Τι να πω δηλαδη;Κανε μια αναζητηση λιγες σελιδες πισω και θα δεις.Η πανε κατευθειαν στο <<μαγαζακι>>. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Μετά την αναβάθμιση του Ν95 το κρακαρισμένο νοκια μαπς δεν περνάει με τίποτα.. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 πρεπει να το ξαναχακαρεις αλλιως δε θα μπει καμμια φορα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 πρεπει να το ξαναχακαρεις αλλιως δε θα μπει καμμια φορα. Είχα ζητήσει πιστοποιητικό απο το φόρουμ του myphone από εκεί που τα δίνει το opda και είχα αποθηκεύσει τα αρχεία. Αυτά τα ξαναπέρασα αλλά τζίφος.. Θέλει να ξαναζητήσω από την αρχή ξαναδίνοντας το ΙΜΕΙ μου; Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 γειά σας, με παραπέμψανε εδώ. διάβασα το πρώτο ποστ και κάτι από κάτω. και είδα οτι υπήρχανε κολλήματα. θέλω να βάλω χάρτη ελλάδας και συγκεκριμμένα αθήνας. ποιός μπορεί να με βοηθήσει; ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts