Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα σχετικα με garmin μεταφερθηκαν σε νεο θεμα ,δηλ εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το smart2go υποστηρίζει Ρόδο; γιατί εμένα δεν μου δείχνει τίποτα..
Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition

Το smart2go υποστηρίζει Ρόδο; γιατί εμένα δεν μου δείχνει τίποτα..

Δυστυχώς δεν έχει τίποτα φίλε μου.:(

Η περιοχή εκείνη δεν έχει χαρτογραφηθεί ακόμη...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

3. Τελικά μετά από μια δοκιμή με το Garmin, δεν είναι άσχημο, αλλά δε με ενθουσίασε κιόλας.

Τα καλά:

- Κάποιες πληροφορίες όπως μέση ταχύτητα, ανώτερη κλπ.

- Εφετζίδικος χάρτης με αυτοκινητάκι:lol:

- Πολλές επιλογές διαμόρφωσης, π.χ. τι να εμφανίζεται στο χάρτη και τι όχι, σε τι μέγεθος, κ.ά.

Τα κακά:

- Πρώτο και κύριο, όποτε δέχτηκα κλήσεις, έκλεινε τελείως η εφαρμογή (δε συμβαίνει ποτέ στο smart2go, εκεί συνεχίζει και η πλοήγηση, απλά επανυπολογίζει)

- Αργεί πολύ να επανυπολογίσει (σε σχέση με smart2go τουλάχιστον), με αποτέλεσμα πολλές φορές να λέει ξαφνικά "στρίψτε δεξιά" τη στιγμή ακριβώς που έχεις περάσει από τη στροφη!

- Λανθασμένη εκτίμηση στην απόσταση, π.χ. έχω σταματήσει 1 μέτρο, (άντε 2-3!) πριν τη Λεώφόρο Πεντέλης, σε φανάρι κάθετης οδού, και δείχνει απόσταση απο Λ. Πεντέλης 30 μέτρα!!!

- Για να έχεις πλήρη χάρτη Ελλάδας, πρέπει να γεμίσεις 1,38gb από την κάρτα σου, και θα έχεις και όλη την Ευρώπη. Αλλιώς μόνο Αθήνα.

(Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. Αν κάνω λάθος τα φώτα σας!)

Τεσπα θα επιμείνω στο smart2go, που πήγα και Λαμία και είδα ότι είχε αρκετά καλό χάρτη...

Βασικά αυτά τα σχόλια πρέπει να αναφερθούν στο σχετικό θέμα, αλλά ας σου απαντήσω εδώ (για τον χάρτη 54mb):

Στα καλά να προσθέσω :

-πολύ καλή τρισδιάσταση προοπτική.

-Άριστη κατηγοριοποίηση για βενζινάδικα,ΑΤΜ και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

-Επίσης το θέμα των έξτρα πληροφοριών είναι πολύ καλό.Χωρίς να βγεις από τον χάρτη, μπορείς ανά πάσα στιγμή να δεις μέση ταχύτητα που κινείσαι, μέγιστη ταχύτητα, πόση ώρα είσαι στο δρόμο, πόση ώρα έχεις φάει ακίνητος και άλλα.

Στα κακά:

-Σχετικά με την κλήση, σε μένα δε συμβαίνει αυτό.Κανονικά απαντώ στην κλήση και αφού κλείσω, επανέρχεται το πρόγραμμα.Επίσης αν βγεις με το κόκκινο κουμπί, το πρόγραμμα τρέχει στο background κανονικά και μπορείς να κάνεις κάτι άλλο στο κινητό και μετά να επανέρθεις κανονικά.

-Σχετικά με τον χάρτη, νομίζω ότι και ο χάρτης 54mb είναι πολύ καλός για όλη την Ελλάδα.Δε σημαίνει ότι ο άλλος του 1+giga, ότι επειδή είναι τόσο μεγάλος, έχει και πολλά πράγματα για την Ελλάδα.Καμία σχέση.

Στα υπόλοιπα για τον αργό επαναυπολογισμό και την εκτίμηση στην απόσταση συμφωνώ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

H χρηση του προγραμματος ειναι απολυτως δωρεαν?

Αξιζει να το κατεβεσω την στιγμη που εχω το 6110navigator με το route 66 περασμενο μεσα στα ελληνικα?

τελικα με το smart2go τη παιζει ( εγω δεν μπορω να το εγκαταστισω) και το εχεται περιφρονισει οι περισσοτεροι και ασχοληστε με το garmin, τι παραπανω εχει??? μεχρι στιγμης εχω διαβασει αρκετα μειωνεκτηματα για το garmin πχ. δειχνει λαθος στιγμα, και δεν εχει και αρκετους μικρους δρομους..... ευχαριστω!!!

καλες γιορτες σε ολλους!!!!

τελικα με το smart2go τη παιζει ( εγω δεν μπορω να το εγκαταστισω) και το εχεται περιφρονισει οι περισσοτεροι και ασχοληστε με το garmin, τι παραπανω εχει??? μεχρι στιγμης εχω διαβασει αρκετα μειωνεκτηματα για το garmin πχ. δειχνει λαθος στιγμα, και δεν εχει και αρκετους μικρους δρομους..... ευχαριστω!!!

καλες γιορτες σε ολλους!!!!

Με το smart2go μπορείς να κάνεις βόλτες στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις, με το Garmin μπορείς να φτάσεις σε ένα χωριό, σε μια κωμόπολη, σε ένα βουνό ή σε μια παραλία. Αυτή είναι η διαφορά. To smart2go εκτός πόλεως έχει μόνο ελάχιστους βασικούς άξονες σε όλη την Ελλάδα και ελάχιστες πληροφορίες για να προσανατολιστείς πού βρίσκεσαι.

Μάλλον χρειάζονται και τα δύο αν κινείσαι εντός και εκτός πόλης.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

*XTRA HOT* Nokia Maps V1.2 Wk48 B01 N95

ανεβηκε αυτο update στο xxxxxxxx δεν το εχω βαλει ακομα να δω αν εχει διαφορα soon..

εχει βγει και καινουργειο map loader???

εχει βγει και καινουργειο map loader???

To 1.3 εδώ και αρκετές βδομάδες.

Amazon Fire stick 4k max

Χρόνια πολλά,μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω!Όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις δικτύου στο nokia maps το τηλέφωνο κανει reset κατευθείαν,μήπως ξέρει κανείς τι παίζει;please help!!!!

Χρόνια πολλά,μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω!Όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις δικτύου στο nokia maps το τηλέφωνο κανει reset κατευθείαν,μήπως ξέρει κανείς τι παίζει;please help!!!!

Αν στο κάνει στάνταρ, τότε μόνο καμιά επανεγκατάσταση του nokia maps θα βοηθήσει.

Δες ποια έκδοση έχεις και πέρνα κάποια άλλη και κατά προτίμηση κάποια νεώτερη αν υπάρχει.

Amazon Fire stick 4k max

Γιατί όχι φίλε μου? Τουλάχιστον για nokia maps που γνωρίζω, έχει και τον ανάλογο χάρτη (χωρίς να τον έχω δοκιμάσει...)

Γιατί όχι φίλε μου? Τουλάχιστον για nokia maps που γνωρίζω, έχει και τον ανάλογο χάρτη (χωρίς να τον έχω δοκιμάσει...)

Ολα οκ με το χαρτη για ΚΥΠΡΟ

ithela na rotiso an i efarmogi einai simvati me to nokia E51 sta xaraktiristika tou grafei oti to ipostirizei alla sto smart2go den iparxei

gia katevasma mono gia e65 os to pio siggenes ....?

gnorizete an mporo na to egatastiso kai an dinate na leitourgisei xoris gps ???

ithela na rotiso an i efarmogi einai simvati me to nokia E51 sta xaraktiristika tou grafei oti to ipostirizei alla sto smart2go den iparxei

gia katevasma mono gia e65 os to pio siggenes ....?

gnorizete an mporo na to egatastiso kai an dinate na leitourgisei xoris gps ???

Και βέβαια μπορείς να το εγκαταστήσεις!

Κατέβασέ το από εδώ. Το Ε51 περιέχεται στη λίστα.

Μπορείς να το χρησιμοποιείς χωρίς gps receiver για να περιηγείσαι στους χάρτες χωρίς κανένα πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

exw to nokia n80 k prosfata agorasa to gps module ld-3w. Evala 2 topothesies stin tixi wste na mou ipologisei tin diadromi k na mou tin emfanisei ston xarth me mavrh grammh.

molis pataw enarksh plohghshs k afou vrei to gps module ti thesh mou tote amesws h efarmogh termatizei monh ths.

pws mporw se sxediasmenh diadromh na ploigithw me vash to gps mou xwris omws na xrisimopoiw thn fonitikh plohghsh(den thn xriazomai).

an de ginetai me to maps ti allo mporw na kanw?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: έχω υπολογιστή με εγκατεστημένα τα windows 2000 και πρίν απο μερικές ημέρες αγόρασα το ΝΟΚΙΑ Ν95 8G, όταν πήγα όμως να εγκαταστήσω το Map Loader είδα ότι το πρόγραμμα λειτουργεί μόνο με winXP και Vista, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ενημερώσω τους χάρτες του κινητού. Υπάρχει μήπως κάποια άλλη λύση σε αυτό το πρόβλημα??

Ευχαριστώ προκαταβολικά και ευχομαι καλη χρονιά σε όλους:)

[sIGPIC][/sIGPIC]KOZO

Μπορείς να πας σε Club Nokia και να στους βάλουν..

Το πήγα σε μαγαζί της ΝΟΚΙΑ και μου είπαν ότι θα πρέπει να τους πληρώσω για να μου κάνουν την ενημέρωση. Ε δεν είναι δυνατόν να πληρώνω για κάθε ενημέρωση χαρτών που θα βγαίνει!!! :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]KOZO

αποκλειεται να μην εχεις καποιο φιλο με XP/vista να τους περασετε!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ακριβως να το πας σε κανα γνωστο να στο περασει.

Καλη χρονια σε ολους παιδια και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008 :D

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Χλωμό το βλέπω, δύσκολο πράγμα οι φίλοι σήμερα, και μάλιστα με ΧΡ και γρήγορη σύνδεση!!!

Καλή χρονια σε όλους :D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]KOZO