thePRODIGY Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Σιγα μην την βγαλουν την 3.03 για το N95-2... Ο σκοπος ειναι να αγορασουμε καινουργιο κινητο... αυτη η υπηρεσια ανετα θα μπορουσε να βγει για Ν95, Ν95-2, Ν79, Ν82 κλπ κλπ αλλα ποιος ο λογος? Ενω ετσι ,με κατι τετοιες κινησεις σε ωθει σιγα σιγα σε νεοτερες συσκευες. (κανω σαν να ανακαλυψα την Αμερικη βεβαια...) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Σιγα μην την βγαλουν την 3.03 για το N95-2... Ο σκοπος ειναι να αγορασουμε καινουργιο κινητο... αυτη η υπηρεσια ανετα θα μπορουσε να βγει για Ν95, Ν95-2, Ν79, Ν82 κλπ κλπ αλλα ποιος ο λογος? Ενω ετσι ,με κατι τετοιες κινησεις σε ωθει σιγα σιγα σε νεοτερες συσκευες. (κανω σαν να ανακαλυψα την Αμερικη βεβαια...) Εμενα κ με 10 ευρω το χρονο δε με χαλαει καθολου,σιγα τον πολυελαιο!2 καφεδες ειναι κ εχεις κ ρεστα αν τον πινεις ακριβα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Εμενα κ με 10 ευρω το χρονο δε με χαλαει καθολου,σιγα τον πολυελαιο!2 καφεδες ειναι κ εχεις κ ρεστα αν τον πινεις ακριβα.. Eνταξει ναι, το κοστος δεν ειναι μεγαλο. Αλλα ειναι το γ@μωτο της υποθεσης. Σε αλλα πιο παρωχημενα τεχνολογικα κινητα (5800 πχ) να δινεται τσαμπα :( Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madvinegar Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Καθε πότε ανανεωνουν το χαρτη γνωριζετε? Εχει ακουστει κατι? Παράθεση Samsung Galaxy S9 Plus Duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Eνταξει ναι, το κοστος δεν ειναι μεγαλο. Αλλα ειναι το γ@μωτο της υποθεσης. Σε αλλα πιο παρωχημενα τεχνολογικα κινητα (5800 πχ) να δινεται τσαμπα :( Κ εδω με μιση μερα ψαξιμο ολο κ κατι καλυτερο μπορεις να τσιμπησεις τσαμπα..κ περιμενεις μεχρι το επομενο ΝΟΚΙΑ σου που θαχει τσαμπα χαρτες.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Πάντως εγώ δεν ενθουσιάστηκα με τη δωρεάν έκδοση των χαρτών. Αν δεν αλλάξουν την ευθυγράμμιση με τη διαδρομή, δεν πρόκειται να βάλω αυτόν τον χάρτη. Έχουμε και άλλες λύσεις...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Κ εδω με μιση μερα ψαξιμο ολο κ κατι καλυτερο μπορεις να τσιμπησεις τσαμπα..κ περιμενεις μεχρι το επομενο ΝΟΚΙΑ σου που θαχει τσαμπα χαρτες.. I know... ειχα βαλει πιο παλια το Garmin:) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Εβαλα και εγω την νεα δωρεαν εκδοση στο Ε71 και παρατηρησα οτι μονο οταν βαζω με μικρα γραμματα τις διευθυνσεις στην αναζητηση τις βρισκει. Ετσι ειναι ή δεν περασα καλα τους χαρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 έτσι είναι μόνο στην κατάσταση εκτός σύνδεσης (πριν πιάσει δορυφόρους), όταν κλειδώσει τους δορυφόρους μπορείς να γράψεις στην αναζήτηση όπως θες. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 έτσι είναι μόνο στην κατάσταση εκτός σύνδεσης (πριν πιάσει δορυφόρους), όταν κλειδώσει τους δορυφόρους μπορείς να γράψεις στην αναζήτηση όπως θες. Εμενα παντως οταν ειμαι εκτος συνδεσης, ειτε εχει κλειδωσει ειτε οχι δορυφορους μονο με μικρα βρισκει αποτελεσματα. Το δοκιμασα πριν λιγο. Μονο οταν συνδεομαι στο ιντερνετ μου τα εμφανιζει οπως και να τα γραψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς παρακολουθεί το forum στο site της ΝΟΚΙΑ αλλά ένας τύπος που το έψαξε όσον αφορά το crash (navigation settings) στο nokia maps 3.01 βρήκε τη λύση! Υπάρχει ένα αρχειάκι το οποίο το τρέχεις και εγκαθιστά το nokia maps 3.01 ξανά. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα σας πει ότι δεν είναι συμβατο με τη συσκευή αλλά λέμε ναι. Τελειώνει η εγκατάσταση και όλα οκ!! Παιδιά πραγματικά το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά στο Ν82!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς παρακολουθεί το forum στο site της ΝΟΚΙΑ αλλά ένας τύπος που το έψαξε όσον αφορά το crash (navigation settings) στο nokia maps 3.01 βρήκε τη λύση! Υπάρχει ένα αρχειάκι το οποίο το τρέχεις και εγκαθιστά το nokia maps 3.01 ξανά. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα σας πει ότι δεν είναι συμβατο με τη συσκευή αλλά λέμε ναι. Τελειώνει η εγκατάσταση και όλα οκ!! Παιδιά πραγματικά το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά στο Ν82!!! Οντως δουλευει!!!!:):) το βαζω εδω για να το δουν και οι αλλοι http://discussions.europe.nokia.com/t5/Maps-Navigation-and-GPS/Maps-3-01-32-on-6210-navigator-crashes/m-p/660778 Απλα αλλαζεις την καταληξη του αρχειου σε zip απο txt που ειναι τωρα. (αν δεν επιτρεπεται το λινκ παρακαλω αφαιρεστε το και ζητω συγνωμη :O ) Edited April 3, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Οντως δουλευει!!!!:):) Τι ακριβως "δουλευει"? Ειναι δωρεαν πλοηγηση? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Τι ακριβως "δουλευει"? Ειναι δωρεαν πλοηγηση? Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς παρακολουθεί το forum στο site της ΝΟΚΙΑ αλλά ένας τύπος που το έψαξε όσον αφορά το crash (navigation settings) στο nokia maps 3.01 βρήκε τη λύση! Υπάρχει ένα αρχειάκι το οποίο το τρέχεις και εγκαθιστά το nokia maps 3.01 ξανά. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα σας πει ότι δεν είναι συμβατο με τη συσκευή αλλά λέμε ναι. Τελειώνει η εγκατάσταση και όλα οκ!! Παιδιά πραγματικά το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά στο Ν82!!! Δεν λεει πουθενα για δωρεαν πλοηγηση αλλα για την λυση ενος bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Δεν ξερω αν εχετε παρατηρησει την διαφημηση της VODAFON οπου δινει τρια τηλεφωνα Ν97,Ε55( νομιζω) και το Ε66 με δωρεαν πλοηγηση για παντα κτλ κτλ... καλα για τα δυο... το Ε66 ομως αν προσεξα καλα δεν εχει μπει στην λιστα με τις συμβατες συσκες... τι παιζει? μηπως ξερετε? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Όχι, το E66 δεν υποστηρίζεται τυπικά, και μάλλον ούτε πρόκειται. Τώρα όσο αφορά τη διαφήμιση, είτε από λάθος εμφανίζεται και το E66 είτε η διαφήμιση αναφέρεται σε κάποια άλλη υπηρεσία πέρα από το OVI Maps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 (edited) λάθος κάνετε, πριν δυο μέρες βγήκε στο σαιτ της νοκια στην κίνα κατα λάθος το ovi maps 3.03 που υποστίριζε δωρεάν πλοήγηση σε Ε71 και Ε66. βέβαια τώρα το πήραν χαμπάρι και το έβγαλαν άλλα όποιος πρόλαβε το έχει. Στο γνωστό μαγαζάκι υπάρχει σχετικό θέμα και ίσως να το έχει ανεβάσει κάποιος σε άλλο σαιτ και να το κατεβάσετε και εσείς. Εγώ το έχω βάλει στο δικό μου Ε71 και δουλεύει άψογα. Nα σημειωθεί ότι η εφαρμογή δεν είναι στα κινέζικα αλλά προσαρμόζεται αυτόματα στη γλώσσα του τηλεφώνου. Edited April 3, 2010 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 καλημερα σας.επειδη εχω μπερδευτει λιγο,τι ακριβως κανουμε για να εγκαταστησω την δωρεαν εκδοση για το νοκια ν86.στο σαιτ της νοκια δεν το εχει!!ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Σύμφωνα με αυτά (1 & 2) τα δημοσιεύματα η αναβάθμιση γίνεται μέσω της Ενημέρωσης Εφαρμογών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 λάθος κάνετε, πριν δυο μέρες βγήκε στο σαιτ της νοκια στην κίνα κατα λάθος το ovi maps 3.03 που υποστίριζε δωρεάν πλοήγηση σε Ε71 και Ε66. βέβαια τώρα το πήραν χαμπάρι και το έβγαλαν άλλα όποιος πρόλαβε το έχει. Στο γνωστό μαγαζάκι υπάρχει σχετικό θέμα και ίσως να το έχει ανεβάσει κάποιος σε άλλο σαιτ και να το κατεβάσετε και εσείς. Εγώ το έχω βάλει στο δικό μου Ε71 και δουλεύει άψογα. Nα σημειωθεί ότι η εφαρμογή δεν είναι στα κινέζικα αλλά προσαρμόζεται αυτόματα στη γλώσσα του τηλεφώνου. Δηλαδη θες να πεις πως υπαρχει εκδοση και την εχουν κρυμμενη??? :ninja::ninja: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 πως γινεται η πληγηση βρε παιδια? εχω το νοκια ε72. παω στο εικονιδιο "χαρτες". μετα? που παω για να ορισω διαδρομη? πολυ μπερδεμα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 (edited) Δηλαδη θες να πεις πως υπαρχει εκδοση και την εχουν κρυμμενη??? :ninja::ninja: Δεν λέω και δεν υπονοώ τίποτα, εσύ τι θέλεις να πείς; Εγώ ξέρω τι έχω εγκατεστημένο στο κινητό, πως δουλεύει κανονικότατα με πλοήγηση χωρίς χρέωση και είπα από που το πήρα. Όποιος ενδιαφέρεται ας πάει στο γνωστό μαγαζί στην ενότητα που έχει τα θέματα για gps και navigation και ας το βρει!!!! Edited April 5, 2010 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Δεν λέω και δεν υπονοώ τίποτα, εσύ τι θέλεις να πείς; Εγώ ξέρω τι έχω εγκατεστημένο στο κινητό, πως δουλεύει κανονικότατα με πλοήγηση χωρίς χρέωση και είπα από που το πήρα. Όποιος ενδιαφέρεται ας πάει στο γνωστό μαγαζί στην ενότητα που έχει τα θέματα για gps και navigation και ας το βρει!!!!Χρειάστηκε να απεγκαταστήσεις τη παλιά έκδοση (διέγραψες αρχεία 1 προς 1); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 καλησπέρα! θα μπορούσες σε pm να μου στείλεις τα αρχεία για το NOKIA E71...για να έχω full χάρτες κτλ! ευχαριστώ πολύ! λάθος κάνετε, πριν δυο μέρες βγήκε στο σαιτ της νοκια στην κίνα κατα λάθος το ovi maps 3.03 που υποστίριζε δωρεάν πλοήγηση σε Ε71 και Ε66. βέβαια τώρα το πήραν χαμπάρι και το έβγαλαν άλλα όποιος πρόλαβε το έχει. Στο γνωστό μαγαζάκι υπάρχει σχετικό θέμα και ίσως να το έχει ανεβάσει κάποιος σε άλλο σαιτ και να το κατεβάσετε και εσείς. Εγώ το έχω βάλει στο δικό μου Ε71 και δουλεύει άψογα. Nα σημειωθεί ότι η εφαρμογή δεν είναι στα κινέζικα αλλά προσαρμόζεται αυτόματα στη γλώσσα του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Δεν λέω και δεν υπονοώ τίποτα, εσύ τι θέλεις να πείς; Εγώ ξέρω τι έχω εγκατεστημένο στο κινητό, πως δουλεύει κανονικότατα με πλοήγηση χωρίς χρέωση και είπα από που το πήρα. Όποιος ενδιαφέρεται ας πάει στο γνωστό μαγαζί στην ενότητα που έχει τα θέματα για gps και navigation και ας το βρει!!!! καλησπέρα! θα μπορούσες σε pm να μου στείλεις τα αρχεία για το NOKIA E71...για να έχω full χάρτες κτλ! ευχαριστώ πολύ! Δηλαδη χακαρουμε το κινητο μας.. και κανουμε διαγραφη κτλ ενα ενα οτι λεει?? μετα θα δουλευει ή θα κρασαρει οπως λενε????????????? :X Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts